Mexico, Cancun

Marriott Cancun Resort

Boulevard Kukulcan, Retorno Chac L-41 Cancun, Mexico Ferieanlegg
1 tilbud — Se tilbud
Marriott Cancun Resort
Marriott Cancun Resort
Marriott Cancun Resort
Marriott Cancun Resort
Marriott Cancun Resort
Marriott Cancun Resort
Marriott Cancun Resort
Marriott Cancun Resort
Marriott Cancun Resort
Marriott Cancun Resort
Marriott Cancun Resort
Marriott Cancun Resort
Marriott Cancun Resort
Marriott Cancun Resort
Marriott Cancun Resort
Marriott Cancun Resort
Marriott Cancun Resort
Marriott Cancun Resort
Marriott Cancun Resort
Marriott Cancun Resort
Marriott Cancun Resort
Marriott Cancun Resort
Marriott Cancun Resort
Marriott Cancun Resort
Marriott Cancun Resort
Marriott Cancun Resort
Marriott Cancun Resort
Marriott Cancun Resort
Marriott Cancun Resort
Marriott Cancun Resort
Marriott Cancun Resort
Se tilbud —
Tjenester og fasiliteter
 • Bar / Salong
 • Massasje
 • Massasje / Skjønnhetssenter
 • Tennisbaner
 • Trådløst internett
 • Hage
Vis alle fasiliteter 52
Beliggenhet
Til sentrum
11.2 km
Hva er i nærheten?

Rompriser

Voksne
Velg en dato
loaderlaster inn
Sjekk tilgjengelighet
Prisene kan være utdaterte, velg datoer for å se gjeldende priser
Du kan kun bestille hotell på TravelAsk-partnersider
pris
Oppdater priser

Hva er i nærheten

Boulevard Kukulcan, Retorno Chac L-41 Cancun, Mexico

Marriott Cancun Resort ligger i Cancuns hotellområde, Mexico. Her er noen bemerkelsesverdige attraksjoner og landemerker som ligger i nærheten:

1. Strender: Resorten ligger rett ved de hvite sandstrendene i Det karibiske hav, og tilbyr fantastisk utsikt og direkte tilgang til stranden.

2. La Isla Shopping Village: En kort kjøretur fra hotellet ligger La Isla Shopping Village, et populært utendørs kjøpesenter med et bredt utvalg butikker, boutiquer, restauranter og underholdningsalternativer.

3. Kukulcan Plaza: Et annet nærliggende kjøpesenter, Kukulcan Plaza, tilbyr et utvalg av butikker, inkludert designerbutikker, håndverk og smykkebutikker.

4. Luxury Avenue: Beliggende innenfor hotellområdet, tilbyr Luxury Avenue eksklusiv shopping med luksusmerker som Gucci, Louis Vuitton og Chanel.

5. Cancun Interaktive Akvarium: Beliggende innen gangavstand fra hotellet, tillater denne populære attraksjonen besøkende å samhandle med marine liv gjennom ulike utstillinger, inkludert snorkling og svømming med delfiner.

6. Nattklubber og barer: Hotellet ligger i nærheten av Cancuns livlige nattelivsscene. Populære nattklubbsområder som Coco Bongo, The City og Mandala er lett tilgjengelige fra Marriott Cancun Resort.

7. Cancun Golf Club at Pok-Ta-Pok: Golfentusiaster kan nyte en runde golf på denne nærliggende golfbanen, designet av Robert Trent Jones Jr.

8. El Rey-ruinene: Ligger innenfor hotellområdet, er El Rey-ruinene en gammel maya-arkeologisk område med godt bevarte strukturer og statuer som dateres tilbake til det

13. århundre.

9. Cancun Undervannsmuseum (MUSA): Dette unike museet består av over 500 undersjøiske skulpturer, som kan utforskes ved snorkling, dykking eller gjennom turer med glassbunnbåt.

10. Cancun Convention Center: For forretningsreisende som deltar på arrangementer eller konferanser, ligger Cancun Convention Center praktisk til en kort avstand fra hotellet. Dette er bare noen av attraksjonene og landemerkene rundt Marriott Cancun Resort. Hotellområdet er også kjent for sine mange spisesteder, vannsportsaktiviteter og tilgang til Cancuns pulserende kultur og naturlige skjønnhet.

map
Marriott Cancun Resort
Ferieanlegg

Til sentrum11.2

Om hotellet

Om

Marriott Cancun Resort er et luksushotell som ligger på de uberørte strendene i Cancun, Mexico. Her er litt informasjon om hotellet, rommene og måltidene: Hotell: - Marriott Cancun Resort er et 5-stjerners hotell kjent for sin førsteklasses service og fantastisk havutsikt. - Det ligger praktisk til i hjertet av Cancuns hotellsone, i nærheten av populære attraksjoner, restauranter og kjøpesentre. - Hotellet tilbyr et utvalg av fasiliteter, inkludert et stort utendørsbasseng, et treningssenter, spa-fasiliteter og et privat strandområde. - Det er flere spisemuligheter på stedet, en lobbybar og en bassengbar, slik at gjestene har ulike kulinariske opplevelser å velge mellom. Rom: - Hotellet tilbyr velutstyrte rom og suiter, hver utstyrt med moderne fasiliteter og møblert med komfortable senger og stilig innredning. - Rommene har private balkonger med enten havutsikt eller hageutsikt, slik at gjestene kan nyte den vakre omgivelsen. - Fasiliteter på rommene inkluderer flatskjerm-TV, luksuriøse bad, minikjøleskap, kaffemaskiner og høyhastighets internett-tilgang. - Gjestene kan velge mellom ulike romkategorier basert på preferanser og behov, som for eksempel standardrom, rom med havutsikt og suiter. Måltider: - Marriott Cancun Resort tilbyr et bredt utvalg av spisemuligheter som passer enhver smak. - Hotellets signaturrestaurant, "La Isla", tilbyr en variert meny med internasjonale retter, spesialisert på sjømat og ferske lokale råvarer. - For uformell spising kan gjestene besøke "Sasi Thai", som serverer autentisk thailandsk mat, eller "Mikado Japanese Restaurant", kjent for sin sushi og teppanyaki. - "Champions Sports Bar" er det perfekte stedet for sportsentusiaster, og tilbyr et utvalg av forretter, burgere og cocktailer. - Hotellet har også en delikatessebutikk og kafé, "CasaMagna", der gjestene kan få seg en rask snacks eller kaffe på farten. Alt i alt tilbyr Marriott Cancun Resort et luksuriøst og komfortabelt opphold med en rekke spisemuligheter for å tilfredsstille enhver gane.

Strand

Marriott Cancun Resort, som ligger i Cancun, Mexico, tilbyr en fantastisk strandopplevelse for gjestene sine. Resorten ligger langs kysten av Det karibiske hav og skilter med en pittoresk strekning med sandstrand med krystallklart turkisfarget vann. Stranden ved Marriott Cancun Resort er kjent for sin skjønnhet og ro. Den myke sanden gir det perfekte stedet for soling, avslapping eller en rolig spasertur langs kysten. Gjestene kan nyte varm solskinn samtidig som de nyter en fantastisk panoramautsikt over havet. Stranden er godt vedlikeholdt og tilbyr ulike fasiliteter for å sikre et komfortabelt og hyggelig opphold. Det finnes solsenger og parasoller tilgjengelig for gjestene, slik at de kan slappe av i skyggen eller nyte solen. Den oppmerksomme betjeningen på resorten sørger for at strandområdet alltid er rent og pent, og skaper en fredelig atmosfære for gjestene å slappe av i. Vannentusiaster vil også finne et bredt utvalg av aktiviteter å hygge seg med. Det rolige og klare vannet i Det karibiske hav er ideelt for bading, snorkling eller bare å vasse i de forfriskende bølgene. Gjestene kan utforske det livlige undervannslivet som bugner av fargerike marineliv, noe som gjør det til et populært sted for snorklingentusiaster. For de som søker spenning, tilbyr resorten ulike vannaktiviteter som jet ski, padleboarding og kajakkpadling. Disse adrenalinfylte aktivitetene gir en mulighet til å oppleve havets spenning samtidig som man beundrer den fantastiske omkringliggende naturen. Etter en dag med strandeventyr kan gjestene trekke seg tilbake til resortens strandbar og nyte forfriskende cocktailer eller kose seg med deilige snacks. Strandområdet tilbyr en fredelig atmosfære for å nyte solnedgangen, nippe til en drink og slappe av mens man lytter til lyden av bølgene som slår mot land. Alt i alt gir stranden ved Marriott Cancun Resort en typisk tropisk ferieopplevelse. Dens uberørte sand, azurblå farvann og utvalg av aktiviteter gjør det til et ideelt reisemål for de som søker en avslappende strandferie i Cancun, Mexico.

Barn

Marriott Cancun Resort i Cancun, Mexico tilbyr ulike aktiviteter og fasiliteter for barn. Noen alternativer inkluderer:

1. Barnas klubb: Hotellet har en overvåket barnas klubb kalt "Kid's Club Cancun," som tilbyr organiserte aktiviteter, leker, håndverk og mer for barn i alderen 4 til 12 år.

2. Utelekeplass: Det er en utendørs lekeplass med sklier, husker og annet lekeutstyr der barna kan ha det gøy og bruke energi.

3. Bassengfasiliteter: Hotellet har flere bassenger, inkludert et barnas basseng med grunnt vann, vannsklier og vannfunksjoner som passer for yngre barn.

4. Strandaktiviteter: Barna kan bygge sandslott, spille strandvolleyball eller delta i strandaktiviteter organisert av hotellpersonalet.

5. Vannsport: Hotellet tilbyr ulike vannsportsaktiviteter som passer for eldre barn, som snorkling, kajakkpadling og å padle på brett.

6. Familievennlig underholdning: Hotellet arrangerer av og til familievennlig underholdning, som filmkvelder, live musikk og temakvelder.

7. Tennis og andre idretter: Marriott Cancun Resort har tennisbaner for eldre barn og voksne som ønsker å spille. I tillegg er det muligheter for idretter som basketball, volleyball og minigolf.

8. Restauranter: Hotellet tilbyr barnevennlige restaurantalternativer, inkludert menyer med mat som appellerer til yngre ganer. Merk: Det anbefales alltid å sjekke nåværende tilbud og tilgjengelighet av aktiviteter for barn direkte med Marriott Cancun Resort, da fasiliteter og programmer kan variere.

Underholdning

Det er flere underholdningstilbud i nærheten av Marriott Cancun Resort i Cancun, Mexico. Noen av de populære underholdningstilbudene inkluderer:

1. Coco Bongo Cancun: Kjent for sine underholdende forestillinger som kombinerer musikk, akrobatikk og dansere, tilbyr Coco Bongo en uforglemmelig kveld med underholdning og en livlig atmosfære.

2. La Isla Shopping Village: Beliggende over gaten fra hotellet, tilbyr La Isla Shopping Village ulike underholdningstilbud som shopping, restauranter og en kino.

3. AquaWorld Cancun: Dette vannsports- og eventyrparken tilbyr aktiviteter som snorkling, jetski, paragliding og båtturer.

4. Cancun Wax Museum: Et flott sted for underholdning og fotomuligheter, har Cancun Wax Museum voksreplicas av kjendiser og historiske personligheter.

5. Xoximilco Cancun: Denne kulturelle underholdningsparken tilbyr en unik opplevelse der du kan cruise gjennom kanalene i Xochimilco i tradisjonelle trajineras og nyte live musikk, mat og drikke.

6. Cancun Underwater Museum (MUSA): Hvis du er interessert i å utforske undervannsverden, gir MUSA muligheten til å snorkle eller dykke blant den imponerende samlingen av nedsenkede skulpturer.

7. Nattklubber og barer: Cancun er kjent for sitt livlige natteliv, og det er flere populære klubber og barer i hotellsone, inkludert The City, Mandala og Dady'O. Dette er bare noen få av de mange underholdningstilbudene som er tilgjengelige i nærheten av Marriott Cancun Resort.

Vannaktiviteter

Marriott Cancun Resort i Cancun, Mexico tilbyr et utvalg av vannaktiviteter for gjestene å nyte. Her er noen vannrelaterte aktiviteter du kan oppleve på feriestedet:

1. Strandtilgang: Feriestedet har en vakker, hvit sandstrand hvor du kan slappe av, sole deg eller ta en forfriskende svømmetur i de turkise vannene i Det karibiske hav.

2. Bassengfasiliteter: Marriott Cancun Resort har flere bassenger, inkludert et evighetsbasseng som vender mot stranden. Du kan tilbringe dagen på solsengen, svømme eller nyte drinker ved bassenget.

3. Vannsport: Feriestedet tilbyr ulike vannsport- og fritidsaktiviteter. Dette kan inkludere ikke-motoriserte vannsport som kajakkpadling, stand-up paddleboarding og snorkelutleie. Du kan utforske de krystallklare vannene og det fargerike marine livet i området.

4. Dykking og snorkling: Cancun kan skilte med utmerkede dykke- og snorkleområder på grunn av sin nærhet til det mesoamerikanske barriererevet, verdens nest lengste rev. Hotellet kan hjelpe med å ordne dykke- eller snorkleutflukter for å utforske dette undervannsparadiset.

5. Jetski og paraseiling: Hvis du er ute etter spenning, kan du leie jetski eller prøve paraseiling. Disse aktivitetene gir en spennende opplevelse mens du kjører i høye hastigheter gjennom bølgene eller svever over havet, og gir fantastisk utsikt over Cancuns kystlinje.

6. Katamaran- og båtturer: Du kan bli med på båtturer eller leie en katamaran for å utforske den nærliggende Isla Mujeres eller nyte en solnedgangscruise. Disse turene inkluderer ofte åpen bar, snorkle muligheter og besøk til vakre strandområder. Det er viktig å merke seg at noen aktiviteter kan være underlagt ekstra kostnader, og tilgjengeligheten kan variere basert på værforhold og sesonger. Det anbefales alltid å sjekke med feriestedet for oppdatert informasjon og for å foreta eventuelle nødvendige reservasjoner i forkant.

Topp spørsmål

1. Hvor langt er Marriott Cancun Resort fra Cancun International Airport? Marriott Cancun Resort ligger omtrent 5 km (6 miles) unna Cancun International Airport. Det tar vanligvis rundt 15-20 minutter med bil å komme til resorten fra flyplassen.

2. Har Marriott Cancun Resort et all-inclusive alternativ? Nei, Marriott Cancun Resort tilbyr ikke en all-inclusive pakke. Men de har flere spisesteder og barer på stedet der du kan nyte deilige måltider og drikkevarer.

3. Har Marriott Cancun Resort en strand? Ja, Marriott Cancun Resort har sin egen private strand. Gjestene kan slappe av, sole seg og nyte ulike strandaktiviteter rett foran resorten.

4. Hva er noen av de nærliggende attraksjonene til Marriott Cancun Resort? Noen populære nærliggende attraksjoner til Marriott Cancun Resort inkluderer de mayanske ruinene av El Rey (innen gangavstand), Cancun Interactive Aquarium, La Isla Shopping Village og nattelivet i Hotel Zone.

5. Har Marriott Cancun Resort et treningssenter? Ja, Marriott Cancun Resort har et treningssenter utstyrt med moderne treningsmaskiner og tilbyr et utvalg av treningsklasser.

6. Er Wi-Fi tilgjengelig på Marriott Cancun Resort? Ja, Wi-Fi er tilgjengelig på hele Marriott Cancun Resort. Det er gratis i fellesområdene, men det kan være en avgift for Wi-Fi på rommet, avhengig av rompakken.

7. Har Marriott Cancun Resort et basseng? Ja, Marriott Cancun Resort har flere bassenger, inkludert et stort utendørsbasseng med en swim-up bar og et barnebassengområde.

8. Kan du bestille utflukter eller turer på Marriott Cancun Resort? Ja, Marriott Cancun Resort har en concierge-skranke der du kan bestille ulike utflukter og turer i og rundt Cancun. De kan også gi informasjon om populære attraksjoner og organisere transport.

9. Har Marriott Cancun Resort et spa? Ja, Marriott Cancun Resort har et fullservice spa kalt "CasaMagna Spa & Resort", som tilbyr et utvalg av behandlinger, massasje og avslapningsterapier.

Alle tjenester og fasiliteter

Underholdning og avslapping
 • Bar / Salong
 • Massasje
 • Massasje / Skjønnhetssenter
 • Tennisbaner
 • Hage
 • Vindsurfing
 • Butikker
Hotellfasiliteter
 • Trådløst internett
 • Restaurant
 • Kafé
 • Valutaveksling
 • Minibank / Bankautomat
 • Heis
 • 24-timers resepsjon
 • Kontakt
 • Hurtig innsjekking/utsjekking
 • Flerspråklig personale
 • Særskilt røykeområde
 • Butikker på hotellet
 • Suvenirbutikk/gavebutikk
 • Konferanserom
 • Møterom
Romfasiliteter
 • Klimaanlegg
 • Minibar
 • Safe-depositumboks
 • Hårføner
 • TV
 • Kabel / Satellitt-TV
 • En suite
 • Dusj
 • Badekar
 • Privat bad
 • Jacuzzi
 • Badekåper
Ekstra tjenester
 • Flyplasstransport
 • Klesvask
 • Klesrens
 • Bagasjeoppbevaring
 • Koffertbærer
 • Turistinformasjon
 • Skopuss
Vannaktiviteter
 • Basseng
 • Badstue
 • Fiske
 • Dykkedykking
 • Utendørsbasseng
For familier med barn
 • Barnevakt / Barnefasiliteter
 • Lekeplass
 • Barneklubb
 • Barnebasseng
 • Barnepass/barnaktiviteter med tilsyn
Strandtype
 • Privat strand
Anmeldelse av Marriott Cancun Resort
Din tilbakemelding
Obligatorisk felt*
Takk! Anmeldelsen din har blitt sendt inn og vil vises på nettstedet etter verifisering.
Fant du ikke svaret du lette etter? Still spørsmålet ditt
Spør et spørsmål her
Obligatorisk felt*
Takk! Spørsmålet ditt har blitt sendt inn og vil bli besvart snart.

Velg ditt språk

Velg valutaen din

Der det er aktuelt, vil prisene konverteres til, og vises i, valutaen du velger. Valutaen du betaler i kan variere basert på reservasjonen din, og et servicegebyr kan også påløpe.