Mexico, Cancun

Le Blanc Spa Resort

Boulevard Kukulcan Km 10, Hotel Zone Cancun, Mexico Ferieanlegg
1 tilbud fra 7532 NOK Se tilbud
Le Blanc Spa Resort
Le Blanc Spa Resort
Le Blanc Spa Resort
Le Blanc Spa Resort
Le Blanc Spa Resort
Le Blanc Spa Resort
Le Blanc Spa Resort
Le Blanc Spa Resort
Le Blanc Spa Resort
Le Blanc Spa Resort
Le Blanc Spa Resort
Le Blanc Spa Resort
Le Blanc Spa Resort
Le Blanc Spa Resort
Le Blanc Spa Resort
Le Blanc Spa Resort
Le Blanc Spa Resort
Le Blanc Spa Resort
Le Blanc Spa Resort
Le Blanc Spa Resort
Le Blanc Spa Resort
Le Blanc Spa Resort
Le Blanc Spa Resort
Le Blanc Spa Resort
Le Blanc Spa Resort
Le Blanc Spa Resort
Le Blanc Spa Resort
Le Blanc Spa Resort
Le Blanc Spa Resort
Le Blanc Spa Resort
Le Blanc Spa Resort
Le Blanc Spa Resort
Le Blanc Spa Resort
Le Blanc Spa Resort
Le Blanc Spa Resort
Le Blanc Spa Resort
Le Blanc Spa Resort
Le Blanc Spa Resort
Se tilbud —
Tjenester og fasiliteter
 • Massasje
 • Massasje / Skjønnhetssenter
 • Biljard
 • Trådløst internett
 • Hage
 • Klimaanlegg
Vis alle fasiliteter 41
Beliggenhet
Til sentrum
10.4 km
Hva er i nærheten?

Rompriser

Voksne
Velg en dato
loaderlaster inn
Sjekk tilgjengelighet
Prisene kan være utdaterte, velg datoer for å se gjeldende priser
Du kan kun bestille hotell på TravelAsk-partnersider
pris
Oppdater priser

Hva er i nærheten

Boulevard Kukulcan Km 10, Hotel Zone Cancun, Mexico

I nærheten av hotellet Le Blanc Spa Resort i Cancun, Mexico, finnes det flere attraksjoner og fasiliteter. Noen av de bemerkelsesverdige inkluderer:

1. Cancuns strender: Hotellet ligger langs de vakre sandstrendene i Cancun, noe som gir gjestene enkel tilgang til det klare turkise vannet og den fantastiske kystlinjen.

2. Shopping: Hotellet er nær ulike shoppingmuligheter, som La Isla Shopping Village og Luxury Avenue, hvor besøkende kan finne et bredt utvalg av butikker, restauranter og underholdning.

3. Uteliv: Cancun er kjent for sitt pulserende uteliv, og det finnes flere barer, nattklubber og steder med live underholdning i nærheten av hotellet. Gjestene kan utforske den livlige festscenen i Hotel Zone eller dra til Downtown Cancun for en mer lokal opplevelse.

4. Restauranter og dining: Le Blanc Spa Resort tilbyr flere eksklusive spisemuligheter innenfor hotellet selv. I tillegg finnes det ulike restauranter i nærheten som tilbyr et mangfoldig utvalg av matretter, fra tradisjonelle meksikanske retter til internasjonale smaker.

5. Vannsport og aktiviteter: Hotellet er et flott utgangspunkt for å utforske det overflødige utvalget av vannsport og aktiviteter som er tilgjengelig i Cancun. Fra snorkling og dykking til paraseiling og jetski, kan gjestene dra full nytte av Det karibiske hav.

6. Mayaruinene: Cancun er omgitt av gamle mayaruiner, som El Rey Ruins og Tulum. Disse arkeologiske stedene gir et glimt inn i Mexicos rike historie og er populære turistdestinasjoner.

7. Golf: Golfentusiaster vil finne flere golfbaner i nærheten av Le Blanc Spa Resort, inkludert Cancun Golf Club at Pok Ta Pok og Iberostar Cancun Golf Club, hvor de kan nyte en runde eller to i vakre tropiske omgivelser. Totalt sett kan besøkende på Le Blanc Spa Resort i Cancun nyte en blanding av avslapning, underholdning, kulturell utforskning og utendørsaktiviteter, med et bredt utvalg av alternativer i nærområdet.

map
Le Blanc Spa Resort
Ferieanlegg

Til sentrum10.4

Om hotellet

Om

Le Blanc Spa Resort er et luksuriøst all-inclusive hotell som ligger i Cancun, Mexico. Kjent for sin eleganse og feilfri service, tilbyr feriestedet et utvalg av fasiliteter og opplevelser for gjestene. Overnatting: Le Blanc Spa Resort har 260 vakkert innredede gjesterom og suiter, alle designet i en moderne og sofistikert stil. Hvert rom har luksuriøse fasiliteter som en king-size eller to dobbeltsenger, et dobbelt boblebad, en privat balkong med fantastisk utsikt, en fylt minibar, en smart-TV og en pute-meny for å sikre et behagelig opphold. Måltider: Feriestedet tilbyr et variert utvalg av spisemuligheter for å imøtekomme enhver smak. Gjestene kan nyte gourmetmat på noen av de åtte restaurantene på stedet, inkludert internasjonal, fransk, italiensk, asiatisk fusjon og meksikanske spesialiteter. Feriestedet har også rumservice 24 timer i døgnet for de som foretrekker å spise på rommet sitt. Alle måltider og drikkevarer (inkludert toppkvalitets alkohol) er inkludert i all-inclusive-pakken. Fasiliteter: Le Blanc Spa Resort tilbyr et bredt spekter av fasiliteter for å forbedre gjestenes opplevelse. Feriestedet har tre utendørsbassenger, inkludert to uendelighetsbassenger med fantastisk utsikt over Det karibiske hav. Det er også et fullt utstyrt treningssenter, en rolig spa som tilbyr en rekke behandlinger og en skjønnhetssalong. I tillegg kan gjestene nyte daglige aktiviteter og underholdning, inkludert levende musikk og temakvelder. Spa: Spaet på Le Blanc Spa Resort er kjent for sin luksus og avslapning. Med en størrelse på over

29.000 kvadratfot, tilbyr det en rekke behandlinger og terapier, som massasje, ansiktsbehandlinger, kroppsinnpakninger og hydroterapiritualer. Spaet har også et toppmoderne hydroterapiområde med boblebad, dampbad, badstuer og en avslapningslounge. Alt i alt gir Le Blanc Spa Resort i Cancun, Mexico en luksuriøs og bortskjemt opplevelse for gjester som søker avslapning, gourmetmat og førsteklasses fasiliteter.

Strand

Stranden på Le Blanc Spa Resort i Cancun, Mexico er helt fantastisk. Med sine krystallklare turkise farvann, myke hvite sand og pittoreske omgivelser er det et sant paradis. Resortens strand blir godt vedlikeholdt og gir et rent og perfekt miljø for gjester å slappe av og nyte solen. Den strekker seg i miles og tilbyr god plass til strandaktiviteter eller bare å slappe av under en strandparaply. De rolige og forsiktige bølgene gjør bading i havet til en hyggelig opplevelse for alle. Enten du vil ta en forfriskende dukkert eller drive med vannsport som stand-up paddleboarding eller kajakkpadling, tilbyr stranden på Le Blanc Spa Resort en rolig og trygg setting. Resorten tilbyr komfortable solsenger og strandsenger, slik at gjestene kan slappe av i luksus mens de nyter den betagende utsikten over Det karibiske hav. Det oppmerksomme personalet er alltid tilgjengelig for å imøtekomme dine behov, og tilbyr drikke- og matservering direkte til din plass ved stranden. For de som søker en mer avsidesliggende opplevelse, kan private hytter leies for ekstra privatliv og eksklusivitet. Disse hyttene er utstyrt med ekstra fasiliteter som komfortable sitteplasser, en minibar og til og med en personlig butler. På Le Blanc Spa Resort er stranden mer enn bare et sted å nyte solen; den fungerer også som en bakgrunn for romantiske middager med stearinlys eller kveldsunderholdning, slik at gjestene kan nyte den betagende skjønnheten til stranden fra soloppgang til solnedgang. Alt i alt tilbyr stranden på Le Blanc Spa Resort i Cancun, Mexico et rolig og pittoresk miljø der gjestene kan slappe av, nyte ultimat luksus og skape livslange minner.

Barn

Le Blanc Spa Resort i Cancun, Mexico er primært et luksuriøst feriested kun for voksne. Som sådan tilbyr det ikke spesifikke fasiliteter eller aktiviteter for barn. Feriestedet fokuserer på å tilby en rolig og sofistikert opplevelse for voksne, med funksjoner som førsteklasses restauranter, et luksuriøst spa og eksklusive innkvarteringer. Mens det kanskje er tillatt for barn å bo på feriestedet, kan det være begrensede alternativer tilgjengelig for dem når det gjelder fritidsaktiviteter eller fasiliteter. Det er tilrådelig å ta direkte kontakt med feriestedet for å spørre om eventuelle spesifikke tjenester eller innkvarteringer de kan tilby for barn.

Underholdning

Det er flere underholdningsmuligheter i nærheten av hotellet 'Le Blanc Spa Resort' i Cancun, Mexico. Her er noen forslag:

1. Nattklubber: Cancun er kjent for sitt pulserende natteliv, og det er mange nattklubber i nærheten av Le Blanc Spa Resort. Noen populære alternativer inkluderer Coco Bongo, The City og Mandala Beach Club.

2. Shopping: I nærheten finner du kjøpesentre som Luxury Avenue og La Isla Shopping Village, som tilbyr et bredt utvalg av butikker, inkludert high-end motebutikker, suvenirbutikker og lokale boutiques.

3. Vannsport: Med sin vakre beliggenhet ved det karibiske hav, tilbyr Cancun ulike vannsportsaktiviteter som snorkling, dykking, seiling og vannscooterkjøring. Mange turarrangører tilbyr utleie av utstyr og guidede turer.

4. Live musikk: Nyt live musikkopptredener på steder som Mandala Beach Club, The City og Hard Rock Café. Disse stedene har ofte kjente lokale og internasjonale artister.

5. Middagsshow: Opplev en unik kombinasjon av mat og underholdning med middagsshow. Xoximilco og Coco Bongo tilbyr interaktive show med musikk, dans og tradisjonell meksikansk mat.

6. Mayaruiner: Ta en dagstur til nærliggende mayaruiner som Chichen Itza, Tulum eller Coba. Disse arkeologiske stedene gir et innblikk i den gamle mayasivilisasjonen og deres imponerende arkitektoniske prestasjoner.

7. Kulturopplevelser: Oppdag den rike meksikanske kulturen gjennom tradisjonelle danse- og musikkshow. Xcaret Park tilbyr kveldsforestillinger som viser mayaritualer, folklore og levende musikk. Husk å sjekke tilgjengelighet, tidspunkter og eventuelle COVID-19-restriksjoner før du planlegger aktiviteter i Cancun.

Vannaktiviteter

Le Blanc Spa Resort i Cancun i Mexico tilbyr ulike vannaktiviteter som gjestene kan nyte under oppholdet sitt. Her er noen alternativer:

1. Svømmebassenger: Anlegget har flere svømmebassenger, inkludert evighetsbassenger og en bar i bassenget. Gjestene kan slappe av, sole seg og ta en forfriskende dukkert i bassengene.

2. Strandtilgang: Resorten ligger på en nydelig strekning med hvit sandstrand med krystallklart vann. Gjestene kan slappe av på strandstoler, sole seg og bade i havet.

3. Vannsport: Resorten tilbyr gratis utstyr for ikke-motoriserte vannsportaktiviteter, som paddleboards og kajakker. Gjestene kan utforske vannet og ha det gøy på bølgene.

4. Snorkling: Le Blanc Spa Resort tilbyr guidede snorklingsutflukter der gjestene kan oppdage den fantastiske undervannsverdenen i Det karibiske hav. Gjestene kan se fargerike korallrev og ulike sjødyr.

5. Dykking: Resorten kan hjelpe gjestene med å arrangere dykkeutflukter med lokale dykkeoperatører. Utforsk de utrolige dykkersidene nær Cancun, inkludert det verdenskjente undervannsmuseet MUSA.

6. Jetski: Gjestene kan leie jetski og nyte spennende turer på bølgene i Det karibiske hav. Det er en flott måte å oppleve adrenalinpumpende opplevelser på vannet. [Note: The Norwegian translation for "jet ski" is "vannskuter."]

7. Katamaranturer: Resorten kan organisere katamaranturer, slik at gjestene kan seile langs kysten, nyte sjøbrisen og til og med snorkle ved isolerte korallrev.

8. Yachtleie: For de som leter etter en mer luksuriøs opplevelse, kan Le Blanc Spa Resort arrangere privatt yachtleie. Gjestene kan krysse det karibiske vannet, bade på avsidesliggende steder og nyte personlig service om bord. Vær oppmerksom på at tilgjengelighet og ekstra kostnader kan gjelde for noen aktiviteter, og det er best å kontakte resorten direkte for mer informasjon.

Topp spørsmål

1. Hva er Le Blanc Spa Resort? Le Blanc Spa Resort er en prisbelønt, kun for voksne, alt-inkluderende luksusferiested som ligger i Cancun, Mexico.

2. Hvilke fasiliteter og tilbud har Le Blanc Spa Resort? Le Blanc Spa Resort tilbyr et bredt utvalg av fasiliteter og tilbud, inkludert luksuriøse overnattingssteder, flere fine spisesteder, barer og lounger, et fullservice spa, treningssenter, basseng- og strandservice, butlerservice og ulike daglige aktiviteter og underholdningsmuligheter.

3. Kan man bade i havet på Le Blanc Spa Resort? Ja, Le Blanc Spa Resort ligger ved en fantastisk strand i Cancun, og gjestene har direkte tilgang til å bade i havet.

4. Er Le Blanc Spa Resort et alt-inkluderende feriested? Ja, Le Blanc Spa Resort er et alt-inkluderende feriested hvor kostnaden for overnatting dekker alle måltider, drikke (inkludert premium alkoholholdige drikker), ikke-motoriserte vannsportaktiviteter og tilgang til de fleste feriestedfasiliteter og aktiviteter.

5. Er Le Blanc Spa Resort kun for voksne? Ja, Le Blanc Spa Resort er kun for voksne. Minimumsalderen for gjester er 18 år.

6. Må man reservere bord for å spise på Le Blanc Spa Resort? Det anbefales å reservere bord for middag på de spesialrestaurantene på Le Blanc Spa Resort. Gjester kan reservere enten online eller gjennom conciergen.

7. Har Le Blanc Spa Resort et spa? Ja, Le Blanc Spa Resort har et fullservice spa som tilbyr ulike behandlinger og opplevelser, inkludert massasje, ansiktsbehandlinger, kroppspakker og hydroterapi.

8. Har Le Blanc Spa Resort en kleskode? Ja, Le Blanc Spa Resort har en kleskode for middag. Menn må ha på seg lange bukser og lukkede sko, mens kvinner forventes å kle seg formelt eller som resort chic.

9. Er det Wi-Fi tilgjengelig på Le Blanc Spa Resort? Ja, gratis Wi-Fi er tilgjengelig på hele feriestedet, inkludert gjesterommene og fellesområdene.

10. Kan gjester bestille utflukter gjennom Le Blanc Spa Resort? Ja, Le Blanc Spa Resort tilbyr ulike utflukter og aktiviteter som gjester kan bestille gjennom feriestedets concierge. Noen populære alternativer inkluderer besøk til mayaruiner, snorklingsturer og shoppingutflukter.

Alle tjenester og fasiliteter

Underholdning og avslapping
 • Massasje
 • Massasje / Skjønnhetssenter
 • Biljard
 • Hage
 • Butikker
Hotellfasiliteter
 • Trådløst internett
 • Restaurant
 • Parkering
 • Valutaveksling
 • Minibank / Bankautomat
 • Heis
 • 24-timers resepsjon
 • Kontakt
 • Flerspråklig personale
 • Særskilt røykeområde
 • Suvenirbutikk/gavebutikk
 • Bankettsal
 • Selskapslokaler
 • Konferanserom
 • Møterom
Romfasiliteter
 • Klimaanlegg
 • Minibar
 • Safe-depositumboks
 • Hårføner
 • Jacuzzi
Ekstra tjenester
 • Flyplasstransport
 • Klesvask
 • Klesrens
 • Bagasjeoppbevaring
 • Koffertbærer
 • Turistinformasjon
 • Valet parkering
Vannaktiviteter
 • Basseng
 • Badstue
 • Spa- og velværesenter
 • Fiske
 • Dykkedykking
 • Innendørsbasseng
 • Utendørsbasseng
For familier med barn
 • Barnevakt / Barnefasiliteter
Strandtype
 • Privat strand
Anmeldelse av Le Blanc Spa Resort
Din tilbakemelding
Obligatorisk felt*
Takk! Anmeldelsen din har blitt sendt inn og vil vises på nettstedet etter verifisering.
Fant du ikke svaret du lette etter? Still spørsmålet ditt
Spør et spørsmål her
Obligatorisk felt*
Takk! Spørsmålet ditt har blitt sendt inn og vil bli besvart snart.

Velg ditt språk

Velg valutaen din

Der det er aktuelt, vil prisene konverteres til, og vises i, valutaen du velger. Valutaen du betaler i kan variere basert på reservasjonen din, og et servicegebyr kan også påløpe.