Mexico, Cancun

Krystal Cancun

Paseo Kukulcan km 9, lotes 9 y 9A Cancun, Mexico Ferieanlegg
1 tilbud fra 1155 NOK Se tilbud
Krystal Cancun
Krystal Cancun
Krystal Cancun
Krystal Cancun
Krystal Cancun
Krystal Cancun
Krystal Cancun
Krystal Cancun
Krystal Cancun
Krystal Cancun
Krystal Cancun
Krystal Cancun
Krystal Cancun
Krystal Cancun
Krystal Cancun
Krystal Cancun
Krystal Cancun
Krystal Cancun
Krystal Cancun
Krystal Cancun
Krystal Cancun
Krystal Cancun
Krystal Cancun
Se tilbud —
Tjenester og fasiliteter
 • Massasje
 • Massasje / Skjønnhetssenter
 • Hage
 • Klimaanlegg
 • Restaurant
 • Minibar
Vis alle fasiliteter 45
Beliggenhet
Til sentrum
10.8 km
Hva er i nærheten?

Rompriser

Voksne
Velg en dato
loaderlaster inn
Sjekk tilgjengelighet
Prisene kan være utdaterte, velg datoer for å se gjeldende priser
Du kan kun bestille hotell på TravelAsk-partnersider
pris
Oppdater priser

Hva er i nærheten

Paseo Kukulcan km 9, lotes 9 y 9A Cancun, Mexico

Hotel Krystal Cancun ligger i Cancuns hotellsone, som er et populært turistområde. Hotellet har flere attraksjoner og fasiliteter i nærheten, inkludert:

1. Strender: Hotellet ligger ved strandkanten og gir gjestene enkel tilgang til de vakre hvite sandstrendene og det krystallklare turkise vannet i Cancun.

2. Shopping: I nærheten av hotellet finner du flere kjøpesentre og butikker, som La Isla Shopping Village og Plaza Caracol, hvor du kan finne et bredt utvalg av butikker, boutiquer og suvenirbutikker.

3. Natteliv: Hotellsone i Cancun er kjent for sitt pulserende natteliv. Det er ulike barer, nattklubber og underholdningssteder innen gangavstand fra Krystal Cancun, inkludert Coco Bongo, Mandala Beach Club og The City.

4. Restauranter: Det finnes mange spisemuligheter i nærheten, fra lokale meksikanske retter til internasjonale restauranter. Du kan finne alt fra enkle strandrestauranter til eksklusive spisesteder.

5. Vannsport og aktiviteter: Hotellet tilbyr ulike vannaktiviteter og idretter, som kajakkpadling, jetski og snorkling. Det finnes også nærliggende turarrangører hvor du kan bestille utflukter for å utforske de omkringliggende attraksjonene, for eksempel snorkling eller dykking i det store Mesoamerican Reef eller besøke de nærliggende mayaruinene Tulum.

6. Golfbaner: Cancun er kjent for sine golfbaner, og flere av dem ligger innen kort avstand fra Hotel Krystal Cancun. Golfentusiaster kan spille på steder som Cancun Golf Club at Pok Ta Pok eller Iberostar Cancun Golf Club.

7. Museer og kulturelle attraksjoner: Hvis du er interessert i historie og kultur, kan du besøke attraksjoner som Mayan Museum of Cancun eller ta en dagstur for å utforske de gamle ruinene i Chichen Itza eller Coba. Alt i alt gir Hotel Krystal Cancun enkel tilgang til et bredt utvalg av aktiviteter, attraksjoner og fasiliteter, noe som gjør det til et ideelt sted for turister som besøker Cancun.

map
Krystal Cancun
7.0 Ferieanlegg

Til sentrum10.8

Om hotellet

Om

Krystal Cancun er et luksushotell som ligger i hjertet av Cancun i Mexico. Hotellet tilbyr et utvalg av fasiliteter og tjenester for å sikre et komfortabelt og hyggelig opphold for gjestene. Overnatting: Krystal Cancun har 502 elegant innredede rom og suiter. Hvert rom er godt utstyrt med moderne fasiliteter som flatskjerm-TV, minibar, gratis Wi-Fi, klimaanlegg og private balkonger med fantastisk utsikt over Det karibiske hav eller Nichupte Lagoon. Hotellet tilbyr ulike romkategorier for å imøtekomme ulike preferanser og budsjetter, inkludert standardrom, deluxe-rom, rom med havutsikt og suiter. Noen suiter har til og med separate oppholdsområder og boblebad. Mat: Krystal Cancun tilbyr et utvalg av spisesteder for å tilfredsstille enhver smak. Hotellet har flere restauranter, barer og kafeer som serverer deilige internasjonale og meksikanske retter. - El Mortero: Denne tradisjonelle meksikanske restauranten tilbyr deilige retter og en livlig atmosfære. - Aquamarina: En bufférestaurant som serverer et bredt utvalg av internasjonale retter til frokost, lunsj og middag. - Hacienda El Mortero: Nyt levende musikk og en rekke meksikanske retter på denne atmosfæriske restauranten. - Deli: Perfekt for et raskt mellommåltid eller et lett måltid, med sandwicher, bakverk og kaffe. Fasiliteter og tjenester: Krystal Cancun tilbyr en rekke fasiliteter og tjenester for å forbedre den generelle gjesteopplevelsen. Dette inkluderer: - Utendørsbasseng med swim-up bar - Privat strand med hvit sand - Treningssenter - Spa- og velværesenter som tilbyr en rekke behandlinger og massasjer - Vannsportsaktiviteter som snorkling, dykking og jetski - Concierge-tjenester - Døgnåpen resepsjon - Valutaveksling - Bilutleie - Vaskeri- og renseritjenester Beliggenhet: Krystal Cancun ligger beleilig til en kort kjøretur fra Cancun internasjonale flyplass og i gangavstand til ulike restauranter, barer og kjøpesentre. Hotellet gir også enkel tilgang til populære attraksjoner som de mayanske ruinene i Tulum og Chichen Itza. Alt i alt tilbyr Krystal Cancun et luksuriøst og komfortabelt opphold med fantastisk utsikt, deilige spisemuligheter og et utvalg av fasiliteter og tjenester for å sikre en minneverdig opplevelse for gjestene.

Strand

Stranden i 'Krystal Cancun', Cancun, Mexico er en fantastisk og malerisk destinasjon som tilbyr et tropisk paradis for strandelskere. Beliggende på Yucatan-halvøya langs de krystallklare vannene i Det karibiske hav, er denne stranden et populært valg for turister fra hele verden. Den sandete strandlinjen er uberørt og innbydende, perfekt for å slappe av eller ta avslappende turer langs vannkanten. Det pudrete hvite sandet gir en myk overflate som er behagelig å gå på og er ideell for soling eller å spille strandspill. En bemerkelsesverdig funksjon ved denne stranden er dens turkisblå farvann, som er kjent for sin klarhet og fargerike nyanser. Besøkende kan ta en forfriskende dukkert i havet for å kjøle seg ned eller delta i ulike vannaktiviteter som snorkling, dykking eller jetski for å utforske de underverkene som ligger under overflaten. Stranden i 'Krystal Cancun' er også godt utstyrt med fasiliteter for å sikre at besøkende har en komfortabel og hyggelig opplevelse. Det er solsenger og parasoller til leie, slik at besøkende kan slappe av og nyte solen samtidig som de nyter den fantastiske utsikten over havet. I tillegg er stranden fylt med palmetrær som gir naturlig skygge og skaper en tropisk atmosfære. Den milde havbrisen og lyden av bølgeskvulp skaper en beroligende atmosfære, noe som gjør det til et ideelt sted for avslapning og ro. Bortsett fra selve stranden, tilbyr 'Krystal Cancun' et utvalg av fasiliteter ved stranden, inkludert strandbarer og restauranter der besøkende kan nyte deilige lokale retter og forfriskende tropiske cocktails. Denne stranddestinasjonen er også kjent for sitt livlige natteliv, med flere klubber og underholdningssteder i nærheten. Alt i alt er stranden i 'Krystal Cancun', Cancun, Mexico en vakker og idyllisk oase som fanger besøkende med sin naturlige skjønnhet. Med sitt uberørte sand, krystallklare vann og et bredt utvalg av aktiviteter og fasiliteter, er det ikke rart at denne stranden er et populært valg for de som søker en strandferie i et tropisk paradis.

Barn

Krystal Cancun i Cancun, Mexico tilbyr flere aktiviteter og fasiliteter for barn. Noen av alternativene inkluderer:

1. Barnas klubb: Resorten har en overvåket barnas klubb der barn kan delta i organiserte leker, kunst og håndverk og andre morsomme aktiviteter.

2. Basseng: Resorten har et bassengområde dedikert til barn med grunne områder spesielt designet for deres sikkerhet og glede. Barn kan plaske rundt og ha det gøy i vannet.

3. Strand: Krystal Cancun ligger rett ved stranden, noe som gir muligheter for barn å bygge sandslott, spille strandvolleyball eller bare nyte solen og bølgene.

4. Vannsport: Resorten tilbyr ulike vannsportsaktiviteter som kan være egnet for eldre barn, som kajakkpadling eller snorkling.

5. Arkade: Resorten har en arkade med videospill og annen underholdning som appellerer til barn i forskjellige aldre.

6. Familievennlig underholdning: Krystal Cancun tilbyr familievennlige underholdningsalternativer som filmkvelder eller live show som både barn og voksne kan nyte.

7. Utflukter: Selv om det ikke tilbys direkte av resorten, kan ulike utflukter avtales fra Cancun, som å besøke de mayanske ruinene, utforske dyrelivet i økologiske parker eller svømme med delfiner. Disse aktivitetene kan tilpasses interessene til barna. Det anbefales å kontakte resorten direkte eller sjekke deres nettside for spesifikke detaljer og aldersrestriksjoner for barnas fasiliteter og aktiviteter.

Underholdning

Det er mange underholdningsalternativer i nærheten av hotellet 'Krystal Cancun' i Cancun, Mexico. Noen alternativer inkluderer:

1. Nattklubber: Cancun er kjent for sitt pulserende natteliv. Du kan besøke populære nattklubber som Coco Bongo, The City eller Mandala for å nyte live musikk, DJ-er, dans og forestillinger.

2. Shopping: Hotellet ligger i nærheten av flere kjøpesentre, inkludert Luxury Avenue og Plaza La Isla. Du kan utforske disse kjøpesentrene for et utvalg av butikker som tilbyr klær, tilbehør, elektronikk og suvenirer.

3. Aktiviteter på stranden: Hotellet ligger ved den vakre Cancun-stranden, der du kan delta i ulike vannsportaktiviteter som snorkling, dykking, jetski og paraseiling. Mange strandklubber i området tilbyr også fasiliteter som strandstoler og strandvolleyball.

4. Restauranter og barer: Området rundt hotellet er fylt med restauranter og barer som tilbyr ulike typer mat og drikke. Du kan utforske lokal meksikansk mat eller prøve internasjonale retter på de mange spisestedene og barene i nærheten.

5. Turer og utflukter: Cancun er en port til ulike attraksjoner og naturskjønne underverk. Du kan bestille turer for å besøke steder som Chichen Itza, Tulum, Xcaret Park eller Isla Mujeres. Disse turene inkluderer ofte transport og guider for å forbedre opplevelsen din. Husk å sjekke lokale regler og tilgjengelighet på grunn av COVID-19-pandemien, da noen steder og aktiviteter kan ha begrenset drift eller krav for adgang.

Vannaktiviteter

Krystal Cancun er et strandhotell som ligger i den populære turistdestinasjonen Cancun, Mexico. Som et strandhotell kan gjestene nyte ulike vannaktiviteter under oppholdet sitt. På hotellets private strand kan gjestene slappe av på sandstrendene og nyte solen. De krystallklare turkise vannene i Det karibiske hav gir en perfekt setting for svømming, flyting eller bare hente seg inn. Strandområdet tilbyr også muligheter for snorkling, hvor du kan utforske det fargerike marine livet og korallrevene. I tillegg har Krystal Cancun et utendørs basseng, som er et annet flott alternativ for vannaktiviteter. Du kan ta en forfriskende dukkert i bassenget, slappe av i solsengene eller nyte en drink fra bassengbaren. Bassengområdet arrangerer ofte morsomme aktiviteter og leker organisert av hotellets underholdningsteam. Hvis du leter etter mer eventyrlige vannaktiviteter, kan hotellet hjelpe deg med å ordne ulike utflukter. Disse kan inkludere jetski, parasailing, bananbåtturer, padling eller til og med dykking. Cancun er kjent for sitt blomstrende vannsportsmiljø, og du vil ha mange valgmuligheter å velge mellom. Alt i alt kan du på Krystal Cancun nyte en rekke vannaktiviteter både på hotellets private strand og i det omkringliggende Cancun-området. Enten du foretrekker en avslappende dag ved havet eller ønsker å delta i spennende vannsport, er det noe for alle å glede seg over.

Topp spørsmål

1. Hvor langt er Krystal Cancun fra Cancun International Airport? Krystal Cancun ligger omtrent 22 kilometer (5 miles) unna Cancun International Airport.

2. Har Krystal Cancun en beliggenhet ved stranden? Ja, Krystal Cancun ligger rett ved stranden og tilbyr gjestene enkel tilgang til de vakre sandstrendene i Cancun.

3. Hva er innsjekkings- og utsjekkingstidene på Krystal Cancun? Innsjekking på Krystal Cancun er vanligvis etter kl.

15.00, og utsjekking er før kl.

12.

00.

4. Tilbyr hotellet gratis Wi-Fi? Ja, Krystal Cancun tilbyr gratis Wi-Fi for gjester i visse områder av hotellet, som lobbyen og offentlige områder.

5. Er det noen restauranter eller spisemuligheter inne på hotellet? Ja, Krystal Cancun har flere restauranter og barer, inkludert El Mortero Restaurant, Aquamarina Restaurant og Dicks Dive Snack Bar.

6. Har Krystal Cancun et basseng? Ja, hotellet har et utendørs basseng og et eget barnebasseng som gjestene kan nyte.

7. Er det parkering tilgjengelig på Krystal Cancun? Ja, hotellet tilbyr gratis parkering på stedet for gjester som velger å leie bil under oppholdet.

8. Tilbyr Krystal Cancun transport til og fra flyplassen? Ja, hotellet tilbyr transport til og fra flyplassen mot en ekstra avgift. Gjestene kan avtale denne tjenesten med hotellet på forhånd eller ved ankomst.

9. Er Krystal Cancun et all-inclusive feriested? Nei, Krystal Cancun er ikke et all-inclusive feriested. Imidlertid tilbyr de ulike måltidsplaner for gjestene å velge mellom.

10. Er det noen nærliggende attraksjoner eller severdigheter i nærheten av Krystal Cancun? Ja, Krystal Cancun ligger i Hotel Zone i Cancun, i nærheten av mange populære attraksjoner som Coco Bongo, Cancun Interactive Aquarium og Playa Forum (Forum Beach).

Alle tjenester og fasiliteter

Underholdning og avslapping
 • Massasje
 • Massasje / Skjønnhetssenter
 • Hage
 • Butikker
Romfasiliteter
 • Klimaanlegg
 • Minibar
 • Safe-depositumboks
 • Mikrobølgeovn
 • Hårføner
 • TV
 • Kabel / Satellitt-TV
 • En suite
 • Privat bad
 • Jacuzzi
 • Dampbad
Hotellfasiliteter
 • Restaurant
 • Parkering
 • Valutaveksling
 • Heis
 • 24-timers resepsjon
 • Kontakt
 • Flerspråklig personale
 • Executive-etasje
 • Særskilt røykeområde
 • Butikker på hotellet
 • Suvenirbutikk/gavebutikk
 • Konferanserom
 • Møterom
Ekstra tjenester
 • Flyplasstransport
 • Klesvask
 • Klesrens
 • Bagasjeoppbevaring
 • Turistinformasjon
 • Valet parkering
Vannaktiviteter
 • Basseng
 • Badstue
 • Spa- og velværesenter
 • Fiske
 • Dykkedykking
 • Utendørsbasseng
For familier med barn
 • Barnevakt / Barnefasiliteter
 • Lekeplass
 • Barneklubb
 • Barnebasseng
Strandtype
 • Privat strand
Anmeldelse av Krystal Cancun
Din tilbakemelding
Obligatorisk felt*
Takk! Anmeldelsen din har blitt sendt inn og vil vises på nettstedet etter verifisering.
Fant du ikke svaret du lette etter? Still spørsmålet ditt
Spør et spørsmål her
Obligatorisk felt*
Takk! Spørsmålet ditt har blitt sendt inn og vil bli besvart snart.

Velg ditt språk

Velg valutaen din

Der det er aktuelt, vil prisene konverteres til, og vises i, valutaen du velger. Valutaen du betaler i kan variere basert på reservasjonen din, og et servicegebyr kan også påløpe.