Mexico, Cancun

JW Marriott Cancun Resort & Spa

Blvd. Kukulcan Km 14.5, Lote 40-A Cancun, Mexico Ferieanlegg
1 tilbud fra 2888 NOK Se tilbud
JW Marriott Cancun Resort & Spa
JW Marriott Cancun Resort & Spa
JW Marriott Cancun Resort & Spa
JW Marriott Cancun Resort & Spa
JW Marriott Cancun Resort & Spa
JW Marriott Cancun Resort & Spa
JW Marriott Cancun Resort & Spa
JW Marriott Cancun Resort & Spa
JW Marriott Cancun Resort & Spa
JW Marriott Cancun Resort & Spa
JW Marriott Cancun Resort & Spa
JW Marriott Cancun Resort & Spa
JW Marriott Cancun Resort & Spa
JW Marriott Cancun Resort & Spa
JW Marriott Cancun Resort & Spa
JW Marriott Cancun Resort & Spa
JW Marriott Cancun Resort & Spa
JW Marriott Cancun Resort & Spa
JW Marriott Cancun Resort & Spa
JW Marriott Cancun Resort & Spa
JW Marriott Cancun Resort & Spa
JW Marriott Cancun Resort & Spa
JW Marriott Cancun Resort & Spa
JW Marriott Cancun Resort & Spa
Se tilbud —
Tjenester og fasiliteter
 • Bar / Salong
 • Massasje
 • Massasje / Skjønnhetssenter
 • Tennisbaner
 • Trådløst internett
 • Hage
Vis alle fasiliteter 53
Beliggenhet
Til sentrum
11.2 km
Hva er i nærheten?

Rompriser

Voksne
Velg en dato
loaderlaster inn
Sjekk tilgjengelighet
Prisene kan være utdaterte, velg datoer for å se gjeldende priser
Du kan kun bestille hotell på TravelAsk-partnersider
pris
Oppdater priser

Hva er i nærheten

Blvd. Kukulcan Km 14.5, Lote 40-A Cancun, Mexico

Her er noen bemerkelsesverdige attraksjoner og steder i nærheten av JW Marriott Cancun Resort & Spa i Cancun, Mexico:

1. Cancun Hotel Zone Beaches: Hotellet ligger på stranden og tilbyr enkel tilgang til de vakre sandstrendene i Cancun. Playa Ballenas, Playa Marlin og Playa Delfines er populære nærliggende strender.

2. El Rey-ruinene: Disse gamle mayaruinene ligger en kort avstand unna. Besøkende kan utforske det prekolumbiske arkeologiske stedet og lære om den gamle mayakulturen.

3. La Isla Shopping Village: Et populært shoppingmål som ligger i nærheten, med et bredt utvalg av butikker, butikker, restauranter og underholdningsmuligheter.

4. Cancun Interactive Aquarium: Ligger innen gangavstand fra hotellet, tilbyr dette akvariet interaktive opplevelser med marint liv. Besøkende kan svømme med delfiner, berøre tropiske fisk og delta på daglige show.

5. Kukulcan Plaza: Et kjøpesenter som ligger i nærheten, med ulike butikker, restauranter, en kino og underholdningsaktiviteter.

6. Museo Maya de Cancun: Dette mayamuseet gir et fascinerende innblikk i historien og kulturen til den mayiske sivilisasjonen. Det har en omfattende samling av gjenstander og utstillinger.

7. Cancun Underwater Museum (MUSA): En unik attraksjon der besøkende kan snorkle eller dykke blant hundrevis av neddykkede skulpturer og kunstinstallasjoner.

8. Cancun Golf Club på Pok Ta Pok: En golfbane i nærheten som tilbyr fantastisk utsikt og utfordrende spill.

9. Uteliv i Cancun: Hotellet ligger i nærheten av mange populære utelivssteder, som Coco Bongo, The City og Mandala Beach Club, der besøkende kan nyte livlige festscener og levende musikk. Merk: Det er alltid lurt å sjekke gjeldende åpningstider, tilgjengelighet og annen relevant informasjon knyttet til disse attraksjonene før du planlegger et besøk.

map
JW Marriott Cancun Resort & Spa
Ferieanlegg

Til sentrum11.2

Om hotellet

Om

JW Marriott Cancun Resort & Spa er et luksushotell som ligger i Cancun, Mexico. Det befinner seg på de fantastiske hvite sandstrendene ved Det karibiske hav. Hotellet tilbyr en rekke vakkert innredede rom og suiter med elegant dekor og moderne fasiliteter. Gjestene kan velge mellom Deluxe-rom, Ocean View-rom, Grand Ocean View-rom, Oceanfront-rom, Junior Suiter og Executive Suiter. Hvert rom er utstyrt med en privat balkong eller terrasse, komfortable senger, flatskjerm-TV, minibar og et romslig bad med luksuriøse toalettsaker. Hotellet har flere spisemuligheter, som sikrer at gjestene kan oppleve et bredt spekter av kulinariske opplevelser. Gustino Italian Grill serverer autentisk italiensk mat i en stilig atmosfære. Sedona Grill tilbyr en fusjon av sørvestlige og meksikanske smaker. BeachWalk spesialiserer seg på internasjonale og sjømatretter rett ved stranden. Café Salsa serverer deilige snacks, kaffe og bakverk. Det er også en Lobby Bar og Pool Bar for oppfriskende cocktails og lette snacks. Gjestene kan unne seg foryngende spabehandlinger på det mayainspirerte Spa by JW, som tilbyr et bredt utvalg av massasje, ansiktsbehandlinger og kroppsbehandlinger. Hotellet har også et toppmoderne treningsstudio, vakre utendørsbassenger og et privat strandområde med solsenger og cabanas. For de som er interessert i å utforske området, ligger hotellet beleilig til i nærheten av populære attraksjoner som de maya-ruinene i Tulum, det pulserende nattelivet i Cancun's Hotel Zone og den naturlige skjønnheten i Riviera Maya. Alt i alt tilbyr JW Marriott Cancun Resort & Spa en luksuriøs og pittoresk ramme for et minneverdig opphold i Cancun, Mexico.

Strand

JW Marriott Cancun Resort & Spa, som ligger i Cancun, Mexico, tilbyr gjestene en fortryllende strandopplevelse med sin rene hvite sand og krystallklare turkise vann. Resortet er kjent for sin førsteklasses beliggenhet ved stranden, som gir besøkende direkte tilgang til en av de vakreste kyststrekningene i regionen. Stranden på JW Marriott Cancun Resort & Spa er en sann paradis som passer for alle typer strandgjester. Enten du foretrekker å slappe av under solen, ta lange turer langs kysten, drive med vannsport eller rett og slett beundre den betagende utsikten, har denne stranden noe for alle. Den myke, pudderaktige sanden under føttene dine inviterer deg til å synke ned og slappe av. Stranden blir nøye vedlikeholdt, og sørger for et rent og komfortabelt miljø for soling og avslapning. Resortet tilbyr solsenger og parasoller til gjestene, slik at du kan slappe av i komfort og nyte de fantastiske omgivelsene rundt deg. For de som søker eventyr, har stranden et utvalg av vannsportaktiviteter. Du kan prøve deg på paddleboarding, kajakkpadling eller til og med ta en spennende jetski-tur over de azurblå vannene. Snorklere og dykkere vil glede seg over det fargerike marinelivet som finnes rett utenfor kysten, med fargerike korallrev og et utvalg av tropiske fisker som venter på å bli oppdaget. På JW Marriott Cancun Resort & Spa er stranden ikke bare et sted for fritid, men også et sted for uforglemmelige matopplevelser. Resortet tilbyr spisesteder ved stranden, som lar deg nyte deilige måltider mens du nyter den milde havbrisen og panoramautsikten. Enten det er en romantisk middag for to eller en uformell lunsj med venner og familie, skaper stranden den perfekte kulissen for en minneverdig kulinarisk opplevelse. I tillegg er stranden på JW Marriott Cancun Resort & Spa kjent for sine betagende solnedganger. Når den gyldne solen dukker under horisonten og kaster en varm glød over de rolige vannene, blir gjestene behandlet med et hypnotiserende skue som vil etterlate et varig inntrykk. Samlet sett tilbyr stranden på JW Marriott Cancun Resort & Spa gjestene en idyllisk og uforglemmelig setting. Med sin fantastiske naturlige skjønnhet, et utvalg av aktiviteter, luksuriøse fasiliteter og utmerkede spisemuligheter, er det det perfekte tilfluktsstedet for de som søker en strandferie i Cancun, Mexico.

Barn

JW Marriott Cancun Resort & Spa i Cancun, Mexico tilbyr flere fasiliteter og aktiviteter for barn. Noen av alternativene som er tilgjengelige på feriestedet for barn inkluderer:

1. Kids Club: Feriestedet har en tilsynsordnet Kids Club der barn kan delta i ulike morsomme aktiviteter som kunst og håndverk, leker og annen underholdning som passer for deres alder.

2. Bassenger og vannaktiviteter: Feriestedet har flere bassenger, inkludert et grunt barnepool, der barn kan svømme og leke. Det er også vannaktiviteter som kajakkpadling og paddleboarding tilgjengelig for eldre barn.

3. Strand: Feriestedet ligger på en vakker strandstrekning som gir et trygt og hyggelig område for barn å bygge sandslott, leke strandspill og svømme i Det karibiske hav.

4. Barnemeny: Feriestedets restauranter tilbyr en dedikert barnemeny med alternativer og porsjonsstørrelser som passer for barn.

5. Fitnesssenter for barn: Feriestedet har et eget treningsstudio designet spesielt for barn, som tilbyr ulike treningsutstyr og aktiviteter som passer for barn i alle aldre.

6. Familievennlige arrangementer: JW Marriott Cancun Resort & Spa organiserer ofte familievennlige arrangementer og aktiviteter som filmkvelder, skattejakt og temafester.

7. Barnevaktjenester: Feriestedet kan ordne med profesjonelle barnevaktjenester etter forespørsel, noe som gir foreldre litt tid til å slappe av og nyte feriestedets andre fasiliteter. Merk: Det anbefales alltid å sjekke feriestedets offisielle nettside eller kontakte deres ansatte direkte for å få den mest nøyaktige og oppdaterte informasjonen om tjenestene og aktivitetene som er tilgjengelige for barn i ønsket reiseperiode.

Underholdning

Det er flere underholdningsmuligheter i nærheten av JW Marriott Cancun Resort & Spa i Cancun, Mexico. Noen av disse inkluderer:

1. Cancun Interactive Aquarium: Ligger bare en kort avstand fra hotellet, tilbyr Cancun Interactive Aquarium besøkende muligheten til å samhandle med ulike marine arter, som delfiner, haier og stingrays.

2. La Isla Shopping Village: Dette utendørs kjøpesenteret ligger rett over gaten fra hotellet. Det har et bredt utvalg av eksklusive butikker, restauranter og underholdningsmuligheter, som en kino og et interaktivt akvarium.

3. Nattklubber og barer: Cancun er kjent for sitt pulserende natteliv. Det er flere nattklubber og barer i området rundt hotellet, som tilbyr live musikk, DJ-er og dansing.

4. Mayaruiner: Cancun ligger i nærheten av flere mayaruiner, som Tulum og Chichen Itza. Disse arkeologiske stedene gir besøkende muligheten til å utforske gamle maya-templer og lære om regionens fascinerende historie.

5. Vannsport: Hotellet ligger ved en vakker strand, som gir gjestene enkel tilgang til ulike vannsportsaktiviteter. Dette inkluderer snorkling, dykking, jetski og parasailing.

6. Golf: Cancun har flere verdensklasse golfbaner. Gjester som bor på JW Marriott Cancun Resort & Spa kan nyte golfrunder på nærliggende baner, som Riviera Cancun Golf & Resorts eller Moon Palace Golf Club.

7. Coco Bongo: Ligger innen kort avstand fra hotellet, er Coco Bongo et populært underholdningssted kjent for sine energiske show, inkludert live musikk, akrobater og etterlignere. Dette er bare noen få av underholdningsmulighetene som er tilgjengelige nær JW Marriott Cancun Resort & Spa. Besøkende til Cancun vil finne et bredt spekter av aktiviteter som passer deres interesser og preferanser.

Vannaktiviteter

JW Marriott Cancun Resort & Spa i Cancun i Mexico tilbyr en rekke vannaktiviteter som gjestene kan nyte. Her er noen av vannaktivitetene du kan oppleve på feriestedet:

1. Strandtilgang: Feriestedet ligger rett på den vakre hvite sandstranden i Cancun, og gjestene kan nyte bading, soling og avslapping ved vannet.

2. Utendørsbassenger: Feriestedet har flere utendørsbassenger, inkludert et stort uendelig basseng med fantastisk havutsikt. Du kan ta en forfriskende dukkert, slappe av på solsengene ved bassengkanten eller nyte tropiske cocktailer i swim-up-baren.

3. Vannsport: Gjestene kan kose seg med ulike vannsportaktiviteter som snorkling, dykking og kajakkpadling. Feriestedet tilbyr utstyr og guidede turer for disse spennende eventyrene.

4. Vannscooterkjøring og paraseiling: For adrenalinsøkere tilbyr feriestedet vannscooterkjøring og paraseiling. Du kan kjøre på bølgene på en vannscooter eller sveve høyt over vannet mens du nyter panoramautsikt over Cancuns kystlinje.

5. Katamaran-utflukter: Feriestedet organiserer katamaranturer for gjestene, slik at de kan utforske det livlige marine livet og vakre korallrevene i Det karibiske hav. Dette er en flott måte å nyte vannet og oppleve skjønnheten i området.

6. Dypvannsfiske: Fiskeentusiaster kan leie en båt for dypvannsfiske. Feriestedet kan hjelpe med å arrangere fisketurer der du kan prøve å fange spillfisk som marlin, tunfisk og mahi-mahi.

7. Solnedgangs cruise: Nyt en romantisk solnedgangs cruise langs Cancuns kystlinje. Opplev fantastisk utsikt over solnedgangen mens du nipper til cocktails og nyter deilige retter. Disse vannaktivitetene gir gjestene rikelig med muligheter til å nyte det vakre strandfrontområdet og det krystallklare vannet i Cancun under oppholdet på JW Marriott Cancun Resort & Spa.

Topp spørsmål

1. Er JW Marriott Cancun Resort & Spa et all-inclusive resort? Nei, JW Marriott Cancun Resort & Spa er ikke et all-inclusive resort.

2. Hvor mange restauranter er det på JW Marriott Cancun Resort & Spa? Resortet har åtte restauranter som tilbyr et utvalg av matretninger og spisemuligheter.

3. Har JW Marriott Cancun Resort & Spa et spa? Ja, JW Marriott Cancun Resort & Spa har et luksuriøst spa som tilbyr ulike behandlinger og tjenester.

4. Finnes det et basseng på JW Marriott Cancun Resort & Spa? Ja, resortet har flere bassenger, inkludert et stort infinity basseng med utsikt over stranden.

5. Har JW Marriott Cancun Resort & Spa en barneklubb? Ja, resortet har en barneklubb som tilbyr tilsynede aktiviteter for barn.

6. Ligger JW Marriott Cancun Resort & Spa ved stranden? Ja, resortet ligger direkte ved den vakre Cancun-kysten.

7. Finnes det noen nærliggende attraksjoner i nærheten av JW Marriott Cancun Resort & Spa? Ja, resortet er i nærheten av populære attraksjoner som mayaruiner, snorkleområder og kjøpesentre.

8. Har JW Marriott Cancun Resort & Spa et treningssenter? Ja, resortet har et fullt utstyrt treningssenter som gjester kan benytte seg av under oppholdet.

9. Hva er inn- og utsjekkingstidene på JW Marriott Cancun Resort & Spa? Inn-sjekk er vanligvis kl. 15:00 og utsjekk er kl. 12:

00.

Alle tjenester og fasiliteter

Underholdning og avslapping
 • Bar / Salong
 • Massasje
 • Massasje / Skjønnhetssenter
 • Tennisbaner
 • Hage
 • Butikker
Hotellfasiliteter
 • Trådløst internett
 • Restaurant
 • Parkering
 • Valutaveksling
 • Heis
 • Høyhastighetsinternett
 • 24-timers resepsjon
 • Kontakt
 • Hurtig innsjekking/utsjekking
 • Flerspråklig personale
 • Særskilt røykeområde
 • Butikker på hotellet
 • Suvenirbutikk/gavebutikk
 • Konferanserom
 • Møterom
Romfasiliteter
 • Klimaanlegg
 • Minibar
 • Safe-depositumboks
 • Hårføner
 • TV
 • Kabel / Satellitt-TV
 • En suite
 • Badekar
 • Privat bad
 • Jacuzzi
 • Badekåper
Ekstra tjenester
 • Flyplasstransport
 • Klesvask
 • Klesrens
 • Bagasjeoppbevaring
 • Koffertbærer
 • Turistinformasjon
 • Valet parkering
 • Skopuss
Vannaktiviteter
 • Basseng
 • Badstue
 • Spa- og velværesenter
 • Jetski
 • Fiske
 • Dykkedykking
 • Innendørsbasseng
 • Utendørsbasseng
For familier med barn
 • Barnevakt / Barnefasiliteter
 • Barneklubb
 • Barnebasseng
 • Barnepass/barnaktiviteter med tilsyn
Strandtype
 • Privat strand
Anmeldelse av JW Marriott Cancun Resort & Spa
Din tilbakemelding
Obligatorisk felt*
Takk! Anmeldelsen din har blitt sendt inn og vil vises på nettstedet etter verifisering.
Fant du ikke svaret du lette etter? Still spørsmålet ditt
Spør et spørsmål her
Obligatorisk felt*
Takk! Spørsmålet ditt har blitt sendt inn og vil bli besvart snart.

Velg ditt språk

Velg valutaen din

Der det er aktuelt, vil prisene konverteres til, og vises i, valutaen du velger. Valutaen du betaler i kan variere basert på reservasjonen din, og et servicegebyr kan også påløpe.