Mexico, Cancun

Club Med Cancun

Zona Hotelera Km-21-5 . Cancun, Mexico Hotell
1 tilbud — Se tilbud
Club Med Cancun
Club Med Cancun
Club Med Cancun
Club Med Cancun
Club Med Cancun
Club Med Cancun
Club Med Cancun
Club Med Cancun
Club Med Cancun
Club Med Cancun
Club Med Cancun
Club Med Cancun
Club Med Cancun
Se tilbud —
Beliggenhet
Til sentrum
1.9 km
Hva er i nærheten?

Rompriser

Voksne
Velg en dato
loaderlaster inn
Sjekk tilgjengelighet
Prisene kan være utdaterte, velg datoer for å se gjeldende priser
Du kan kun bestille hotell på TravelAsk-partnersider
pris
Oppdater priser

Hva er i nærheten

Zona Hotelera Km-21-5 . Cancun, Mexico

Rundt hotellet 'Club Med Cancun' i Cancun, Mexico finnes det flere attraksjoner og interessepunkter:

1. Strender: Hotellet ligger rett ved de vakre strendene i Cancun, og tilbyr gjestene direkte tilgang til de nydelige hvite sandstrendene og turkise vannet.

2. Cancun Undervannsmuseum (MUSA): Ligger rett utenfor kysten, er dette undervannsmuseet et populært sted for snorkling og dykking entusiaster. Besøkende kan se en unik samling av nedsunkne skulpturer.

3. Zona Hotelera: Club Med Cancun ligger i Zona Hotelera, som er en lang stripe av resort hoteller, restauranter og butikker. Gjestene kan utforske de ulike spisemulighetene og underholdningsalternativene i nærheten.

4. El Rey-ruinene: Disse gamle mayaruinene ligger i nærheten og er verdt et besøk. El Rey-ruinene gir et innblikk i mayahistorien med godt bevarte strukturer og gjenstander.

5. La Isla Shopping Village: Ligger i nærheten, tilbyr dette kjøpesenteret et bredt utvalg av butikker, butikker, restauranter og til og med en liten kanal med båtturer.

6. Natteliv: Cancun er kjent for sitt livlige natteliv, og det er mange barer, klubber og underholdningssteder innen gangavstand fra hotellet.

7. Golfbaner: For golfentusiaster er det flere golfbaner i nærheten, inkludert Cancun Golf Club på Pok-Ta-Pok.

8. Vannsport og aktiviteter: Club Med Cancun tilbyr et utvalg av vannsport og aktiviteter som seiling, snorkling, kajakkpadling og padleboarding. I tillegg er det andre vannsportsoperatører langs stranden.

9. Isla Mujeres: Fra Cancun kan besøkende ta ferge til den nærliggende øya Isla Mujeres, som byr på vakre strender, snorkling i krystallklart vann og en sjarmerende by å utforske.

10. Eco-parker: Flere eco-parker som Xcaret, Xplor og Xel-Ha er lett tilgjengelige fra Club Med Cancun. Disse parkene tilbyr muligheter for bading i cenoter, zip-lining, snorkling og oppleve regionens naturlige skjønnhet. Totalt sett tilbyr Club Med Cancun en flott base for å utforske Cancuns vakre strender, nærliggende attraksjoner og livlige underholdningsalternativer.

map
Club Med Cancun
Hotell

Til sentrum1.9

Om hotellet

Om

Club Med Cancun i Cancun, Mexico, er et populært all-inclusive feriested som tilbyr et luksuriøst opphold, vakre fasiliteter og et utvalg av aktiviteter for gjester i alle aldre. Hotellet: Club Med Cancun har en spektakulær beliggenhet ved stranden med hvite sandstrender og krystallklart vann. Feriestedet har en moderne design og tilbyr komfortable rom med moderne fasiliteter. Rommene: Feriestedet tilbyr ulike romtyper som passer forskjellige preferanser og gruppestørrelser. Gjestene kan velge mellom komfortable Club-rom, romslige Deluxe-rom eller luksuriøse suiter. Alle rommene har aircondition, TV, minibar, safe og en privat balkong eller terrasse med vakker utsikt. Måltider: Club Med Cancun tilbyr en variert kulinarisk opplevelse med et utvalg av spisesteder. Hovedrestauranten, La Estancia, serverer deilig internasjonal mat i bufféstil til frokost, lunsj og middag. Det finnes også flere spesialrestauranter tilgjengelig, inkludert The Maya Lounge med meksikanske spesialiteter, Taco Arte for gourmet-tacos og La Cava for en førsteklasses spiseopplevelse med et bredt utvalg av vin. Gjestene kan nyte all-inclusive måltider, snacks og drikkevarer under hele oppholdet. Aktiviteter: Club Med Cancun tilbyr et bredt spekter av aktiviteter og underholdningsmuligheter for gjestene. Feriestedet har flere svømmebassenger, inkludert et voksenbasseng med uendelig kant og et avslappende Zen Oasis-basseng. Andre aktiviteter inkluderer vannsport som snorkling, padling og kajakkpadling, samt landaktiviteter som tennis, strandvolleyball, treningsklasser og golf. Feriestedet tilbyr også tilsyn med aktiviteter og dedikerte klubber for barn i alle aldre, noe som gjør det til et utmerket valg for familier. Ekstra fasiliteter: Club Med Cancun har et fullservice spa som tilbyr ulike behandlinger og massasjer for å hjelpe gjestene med å slappe av og fornye seg. Det er også et treningssenter, en strandbar og kveldsunderholdning, inkludert live-show og temafester. Alt i alt gir Club Med Cancun en luksuriøs all-inclusive opplevelse med gode fasiliteter, komfortable rom, et variert utvalg av spisesteder og massevis av aktiviteter for gjestene å glede seg over under oppholdet i Cancun, Mexico.

Underholdning

Det er mange underholdningsmuligheter i nærheten av hotellet 'Club Med Cancun' i Cancun, Mexico. Noen av de populære underholdningsalternativene inkluderer:

1. Coco Bongo: Kjent for sine fantastiske forestillinger og vibrerende atmosfære, er Coco Bongo en populær nattklubb og underholdningsarena i Cancun. De tilbyr live-opptredener, musikk og akrobatikk.

2. Mandala Beach Club: Denne strandklubben tilbyr en morsom og energisk atmosfære med DJ-opptredener, live musikk og en feststemning ved bassengkanten.

3. La Isla Shopping Village: Et kjøpesenter med ulike underholdningsalternativer, inkludert kino, interaktivt akvarium og mange butikker og restauranter.

4. Cancun Underwater Museum (MUSA): Ligger i vannet utenfor Cancun, er MUSA et undervannsmuseum som tilbyr snorkling- og dykketurer for å utforske de fantastiske undervannsskulpturene.

5. Xcaret Park: En naturlig øko-arkeologisk park med ulike underholdningsmuligheter, inkludert kulturelle forestillinger, vannaktiviteter og en unik opplevelse av meksikansk mat.

6. Nattklubber og barer i Hotel Zone: Hotel Zone i Cancun er kjent for sitt pulserende natteliv, med flere nattklubber og barer som tilbyr live musikk, DJ-opptredener og temafester.

7. Xoximilco Cancun: Opplev en tradisjonell meksikansk fiesta på Xoximilco Cancun, der du kan nyte musikk, tradisjonell mat og drikke mens du flyter langs kanalene på en fargerik lekter.

8. Cancun Theater: Nyt en liveforestilling på Cancun Theater, som arrangerer ulike show, inkludert musikaler, komedieakter, danseforestillinger og mer. Dette er bare noen få eksempler på underholdningsalternativene i nærheten av hotellet 'Club Med Cancun' i Cancun, Mexico. Det er mange flere attraksjoner og aktiviteter å utforske i den pulserende byen.

Topp spørsmål

1. Hva er Club Med Cancun? Club Med Cancun er et all-inclusive luksusferiested som ligger i Cancun, Mexico. Det tilbyr et bredt utvalg av fasiliteter og aktiviteter for gjester i alle aldre, inkludert vakre strender, bassenger, gourmetrestauranter, vannsport, underholdning og mer.

2. Hva er inkludert i Club Med Cancun-pakken? Club Med Cancun-pakken inkluderer overnatting, alle måltider og snacks, ubegrensede drikkevarer (inkludert alkoholholdige drikker), ulike land- og vannsport, dag- og kveldsunderholdning, barneklubber og tilgang til feriestedets fasiliteter.

3. Er Club Med Cancun egnet for familier med barn? Ja, Club Med Cancun er et familievennlig feriested som imøtekommer gjester i alle aldre. Det tilbyr dedikerte barneklubber og aktiviteter for barn i forskjellige aldersgrupper, slik at foreldrene kan nyte ferien sin og vite at barna deres blir godt ivaretatt.

4. Er det noen ekstra avgifter på Club Med Cancun? De fleste aktiviteter og fasiliteter på Club Med Cancun er inkludert i pakken; imidlertid kan noen premiumopplevelser, som spa-behandlinger eller utflukter utenfor feriestedet, påløpe en ekstra kostnad.

5. Kan jeg få tilgang til stranden fra Club Med Cancun? Ja, Club Med Cancun ligger rett ved stranden, slik at gjestene enkelt kan komme seg til de vakre hvite strendene og det krystallklare vannet i Det karibiske hav.

6. Finnes det spisemuligheter på Club Med Cancun? Club Med Cancun tilbyr flere spisesteder, inkludert flere restauranter som serverer internasjonal mat, spesialrestauranter og barer. Gjestene kan nyte en rekke kulinariske opplevelser under oppholdet.

7. Hvilke vannsport og aktiviteter er tilgjengelige på Club Med Cancun? Club Med Cancun tilbyr et bredt utvalg av vannsport og aktiviteter, inkludert seiling, windsurfing, padling, snorkling, kajakkpadling og mer. Utleie av utstyr er vanligvis inkludert i pakken.

8. Er Club Med Cancun-feriestedet all-inclusive? Ja, Club Med Cancun er et all-inclusive feriested, noe som betyr at kostnadene for overnatting, måltider, drikkevarer, aktiviteter og underholdning er inkludert i pakkeprisen.

9. Kan jeg bestille utflukter gjennom Club Med Cancun? Ja, Club Med Cancun tilbyr et utvalg av utflukter og turer som gjester kan bestille for å utforske området rundt og oppleve lokale attraksjoner og kultur.

10. Er det Wi-Fi tilgjengelig på Club Med Cancun? Ja, gratis Wi-Fi er vanligvis tilgjengelig over hele feriestedet, slik at gjestene kan være tilkoblet under oppholdet.

Anmeldelse av Club Med Cancun
Din tilbakemelding
Obligatorisk felt*
Takk! Anmeldelsen din har blitt sendt inn og vil vises på nettstedet etter verifisering.
Fant du ikke svaret du lette etter? Still spørsmålet ditt
Spør et spørsmål her
Obligatorisk felt*
Takk! Spørsmålet ditt har blitt sendt inn og vil bli besvart snart.

Velg ditt språk

Velg valutaen din

Der det er aktuelt, vil prisene konverteres til, og vises i, valutaen du velger. Valutaen du betaler i kan variere basert på reservasjonen din, og et servicegebyr kan også påløpe.