Mexico, Cancun

Casa Turquesa

Boulevard Kukulcan Km 13.5 Cancun, Mexico Hotell
1 tilbud fra 1054 NOK Se tilbud
Casa Turquesa
Casa Turquesa
Casa Turquesa
Casa Turquesa
Casa Turquesa
Casa Turquesa
Casa Turquesa
Casa Turquesa
Casa Turquesa
Casa Turquesa
Casa Turquesa
Casa Turquesa
Casa Turquesa
Casa Turquesa
Casa Turquesa
Casa Turquesa
Casa Turquesa
Casa Turquesa
Casa Turquesa
Casa Turquesa
Casa Turquesa
Casa Turquesa
Casa Turquesa
Casa Turquesa
Casa Turquesa
Casa Turquesa
Casa Turquesa
Casa Turquesa
Casa Turquesa
Casa Turquesa
Casa Turquesa
Casa Turquesa
Casa Turquesa
Casa Turquesa
Casa Turquesa
Casa Turquesa
Casa Turquesa
Casa Turquesa
Casa Turquesa
Casa Turquesa
Casa Turquesa
Casa Turquesa
Casa Turquesa
Casa Turquesa
Casa Turquesa
Casa Turquesa
Casa Turquesa
Casa Turquesa
Casa Turquesa
Casa Turquesa
Casa Turquesa
Casa Turquesa
Casa Turquesa
Casa Turquesa
Casa Turquesa
Casa Turquesa
Casa Turquesa
Casa Turquesa
Casa Turquesa
Casa Turquesa
Casa Turquesa
Casa Turquesa
Casa Turquesa
Casa Turquesa
Casa Turquesa
Casa Turquesa
Casa Turquesa
Casa Turquesa
Se tilbud —
Tjenester og fasiliteter
 • Massasje
 • Massasje / Skjønnhetssenter
 • Tennisbaner
 • Trådløst internett
 • Hage
 • Klimaanlegg
Vis alle fasiliteter 39
Beliggenhet
Til sentrum
10.7 km
Hva er i nærheten?

Rompriser

Voksne
Velg en dato
loaderlaster inn
Sjekk tilgjengelighet
Prisene kan være utdaterte, velg datoer for å se gjeldende priser
Du kan kun bestille hotell på TravelAsk-partnersider
pris
Oppdater priser

Hva er i nærheten

Boulevard Kukulcan Km 13.5 Cancun, Mexico

Det er flere attraksjoner og fasiliteter rundt hotellet Casa Turquesa i Cancun, Mexico. Her er noen eksempler:

1. Strender: Hotellet ligger rett på stranden, og gir enkel tilgang til de uberørte strendene i Cancun. Gjestene kan nyte soling, svømming og vannaktiviteter.

2. La Isla Shopping Village: Dette eksklusive utendørs kjøpesenteret ligger bare en kort avstand fra hotellet. Det tilbyr et bredt utvalg av butikker, boutiqueer, restauranter og underholdningsmuligheter.

3. Luxury Avenue: Et annet eksklusivt kjøpesenter som ligger i nærheten av hotellet, Luxury Avenue har luksusmerker, smykkebutikker og designerboutiquer.

4. AquaWorld Marina: Denne marinaen tilbyr ulike vannaktiviteter og turer, som snorkling, dykking, jetski og båtturer. Den ligger i nærheten og gir praktisk tilgang for Casa Turquesas gjester.

5. Uteliv: Cancuns berømte Hotel Zone er kjent for sitt livlige uteliv. Hotellet ligger i nærheten av mange barer, nattklubber og lounger som imøtekommer ulike smaker og preferanser.

6. Servering: Det omkringliggende området tilbyr et bredt utvalg av spisesteder, fra lokal meksikansk mat til internasjonale smaker. Gjestene kan utforske nærliggende restauranter og oppleve ulike kulinariske gleder.

7. Kulturelle steder: Cancun har også flere kulturelle attraksjoner, som de mayanske ruinene El Rey og El Meco, som ligger en kort kjøretur fra Casa Turquesa. Dette er bare noen få eksempler på hva som er rundt hotellet Casa Turquesa i Cancun. Området har en kombinasjon av naturskjønnhet, luksuriøs shopping, underholdning og kulturelle opplevelser.

map
Casa Turquesa
5.2 Hotell

Til sentrum10.7

Om hotellet

Om

Casa Turquesa er et luksus boutiquehotell som ligger i Cancun, Mexico. Hotellet har 30 vakkert dekorerte rom og suiter, hver designet med en unik stil og luksuriøs innredning. Rommene er romslige og utstyrt med moderne fasiliteter som aircondition, flatskjerm-TV, minibar og eget bad. Gjester på Casa Turquesa kan nyte fantastisk utsikt over Det karibiske hav eller hotellets frodige hager fra rommene sine. Noen rom har også private balkonger eller terrasser. Hotellet har en rolig og avslappet atmosfære, perfekt for en avslappende ferie. Casa Turquesa tilbyr ulike spisemuligheter for gjestene. Den egen restauranten, kjent som Café des Artistes, serverer en blanding av internasjonal og meksikansk mat i en elegant og romantisk setting. Menyen har fersk sjømat, grillet kjøtt og et utvalg vegetariske alternativer. Restauranten har også en omfattende vinliste som er perfekt for vinelskere. For en mer uformell spiseopplevelse kan gjester besøke hotellets strandbar, som serverer et utvalg lette snacks og forfriskende cocktailer. Baren er et flott sted å slappe av og nyte den vakre utsikten over stranden. I tillegg til luksuriøs innkvartering og gode spisemuligheter, tilbyr Casa Turquesa også flere fasiliteter for gjestene å nyte. Dette inkluderer et svømmebasseng, et treningssenter, et spa som tilbyr ulike behandlinger og massasjer, og tilgang til en privat strandområde med solsenger og parasoller. Hotellet tilbyr også concierge-tjenester for å hjelpe gjester med eventuelle forespørsler eller reservasjoner de måtte ha. Alt i alt er Casa Turquesa et førsteklasses hotell i Cancun som tilbyr luksuriøs innkvartering, flotte spisemuligheter og et utvalg av fasiliteter for å sikre et minneverdig opphold for gjestene sine.

Strand

Casa Turquesa, som ligger i Cancun, Mexico, tilbyr en fantastisk og pittoresk strandopplevelse for besøkende. Stranden på Casa Turquesa er kjent for sitt krystallklare turkise vann, puddermelkeaktig hvit sand og betagende naturlig skjønnhet. Strandstrekningen foran Casa Turquesa gir en fredelig og sere

Barn

Casa Turquesa i Cancun, Mexico tilbyr flere aktiviteter og fasiliteter for barn. Noen av disse inkluderer:

1. Kids' Club: Casa Turquesa har en dedikert Kids' Club der barn kan delta i overvåkede aktiviteter, leker og håndverk.

2. Svømmebasseng: Eiendommen har et svømmebasseng, som er et flott sted for barn å ha det gøy.

3. Stranda tilgang: Casa Turquesa ligger rett ved stranden, noe som gir barna muligheten til å bygge sandslott, bade i det turkise vannet og delta i vannsportaktiviteter.

4. Vannsport: Feriestedet tilbyr ulike vannsportaktiviteter egnet for barn, som kajakkpadling, snorkling og padleboarding.

5. Utelek-områder: Casa Turquesa har utelek-områder der barna kan leke på husker, sklier og annet lekeutstyr.

6. Familievennlig servering: Feriestedet tilbyr familievennlige alternativer for servering, inkludert barnemenyer eller spesialmåltider for barn.

7. Uteaktiviteter: Casa Turquesa tilbyr utendørsaktiviteter som strandvolleyball, fotball og basketball som barna kan nyte sammen med familien eller venner.

8. Dagsutflukter: Feriestedet kan ordne dagsutflukter til nærliggende attraksjoner egnet for barn, som å besøke badeland, dyresanctuary eller arkeologiske områder. Dette er bare noen få eksempler på hva barn kan nyte på Casa Turquesa i Cancun, Mexico. Feriestedet har som mål å imøtekomme familier og sikre at barna har en minneverdig og hyggelig opplevelse under oppholdet.

Underholdning

Det er flere underholdningsalternativer i nærheten av hotellet 'Casa Turquesa' i Cancun, Mexico. Her er noen forslag:

1. Uteliv: Cancun er kjent for sitt pulserende natteliv. Du kan besøke populære nattklubber som Coco Bongo, The City Cancun og Mandala Beach Club, som tilbyr livemusikk, DJ-opptredener, dansing og underholdningsshow.

2. Strandaktiviteter: Nyt de vakre strendene i Cancun og deltar i ulike vannsportaktiviteter eller strandaktiviteter, som snorkling, jetski, paraseiling eller rett og slett slappe av med massasje og yogatimer på stranden.

3. Shopping: Besøk det luksuriøse handlesenteret Luxury Avenue i Kukulcan Plaza for å utforske et bredt utvalg av eksklusive butikker. Det er også ulike lokale markeder og suvenirbutikker i nærheten der du kan finne unike håndlagde varer.

4. Utflukter og turer: Dra nytte av Cancuns nærhet til flere naturunderverk og historiske steder. Besøk populære attraksjoner som Chichen Itza, Tulum, Xcaret Park eller Isla Mujeres. Du kan bestille turer eller utflukter gjennom lokale turoperatører eller hotellets concierge.

5. Kunst og kultur: Utforsk den lokale kunstscenen ved å besøke kunstgallerier og museer i Cancun, som Museo Maya de Cancun og Cancun Underwater Museum (MUSA), som viser undervannsskulpturer.

6. Restauranter og barer: Cancun tilbyr et bredt utvalg av spisesteder, fra lokal meksikansk mat til internasjonale smaker. Utforsk hotellets egne restauranter eller prøv ut restauranter og barer i nærheten, som La Habichuela, Puerto Madero eller Lorenzillo's for en herlig kulinarisk opplevelse. Husk å sjekke lokale retningslinjer og restriksjoner angående COVID-19 når det gjelder underholdningssteder og aktiviteter før du planlegger besøket ditt.

Vannaktiviteter

Casa Turquesa er et luksushotell som ligger i Cancun, Mexico. Selv om det ikke ligger direkte på stranden, tilbyr det en rekke vannaktiviteter for gjestene sine. Her er noen av de vannrelaterte tilbudene på Casa Turquesa:

1. Infinitybasseng: Casa Turquesa skryter av et fantastisk infinitybasseng der gjestene kan slappe av og nyte den vakre utsikten.

2. Strandtilgang: Selv om hotellet ikke ligger direkte på stranden, gir det gjestene tilgang til en nærliggende strand der de kan delta i ulike vannaktiviteter.

3. Strandklubb: Casa Turquesa har sin egen private strandklubb som tilbyr solsenger, parasoller og en avslappet atmosfære. Gjestene kan nyte strandvolleyball, strandrestaurant eller bare sole seg på den rene sanden.

4. Vannsport: Hotellet kan organisere ulike vannsportsaktiviteter som jetski, kajakkpadling, stand-up paddleboarding, snorkling og dykking. Gjestene kan utforske det turkise vannet i Det karibiske hav og oppdage det levende marine livet.

5. Yacht- eller katamaranturer: Casa Turquesa kan arrangere private yacht- eller katamaranturer for gjestene. Disse turene lar besøkende nyte åpent vann, besøke nærliggende øyer som Isla Mujeres og delta i aktiviteter som fiske eller snorkling. Det er viktig å merke seg at tilgjengeligheten til enkelte vannaktiviteter kan variere avhengig av værforhold og eksterne faktorer. Det anbefales å ta direkte kontakt med hotellet for oppdatert informasjon om vannaktiviteter på Casa Turquesa.

Topp spørsmål

1. Er Casa Turquesa et hotell i Cancun, Mexico? Ja, Casa Turquesa er et luksuriøst boutiquehotell som ligger i Cancun, Mexico.

2. Hva er adressen til Casa Turquesa? Casa Turquesa ligger på Boulevard Kukulcan Km 5, Zona Hotelera, Cancun, Mexico.

3. Hvor mange rom har Casa Turquesa? Casa Turquesa har totalt 30 rom, inkludert suiter og villaer.

4. Hvilke fasiliteter tilbys på Casa Turquesa? Casa Turquesa tilbyr fasiliteter som privat strand, utendørsbasseng, spa, treningssenter, restaurant, bar, gratis Wi-Fi, concierge-service og døgnåpen resepsjon.

5. Er frokost inkludert i romprisen på Casa Turquesa? Ja, frokost er vanligvis inkludert i romprisen på Casa Turquesa.

6. Har Casa Turquesa en restaurant? Ja, Casa Turquesa har en restaurant som heter El Mediterraneo, som tilbyr middelhavsmat.

7. Er Casa Turquesa et dyrevennlig hotell? Nei, Casa Turquesa tillater ikke kjæledyr.

8. Hva er noen nærliggende attraksjoner til Casa Turquesa? Noen nærliggende attraksjoner til Casa Turquesa inkluderer Mayan Museum, Cancun Interactive Aquarium, La Isla Shopping Village og Cancun Underwater Museum (MUSA).

9. Tilbyr Casa Turquesa flyplasstransport? Ja, Casa Turquesa kan ordne flyplasstransport mot et ekstra gebyr.

10. Er Casa Turquesa et familievennlig hotell? Ja, Casa Turquesa ønsker familier velkommen og tilbyr fasiliteter som barnebasseng og barnevakt.

11. Har Casa Turquesa et bryllupslokale? Ja, Casa Turquesa har et bryllupslokale og kan imøtekomme bryllup og andre spesielle arrangementer.

Alle tjenester og fasiliteter

Underholdning og avslapping
 • Massasje
 • Massasje / Skjønnhetssenter
 • Tennisbaner
 • Hage
 • Butikker
Hotellfasiliteter
 • Trådløst internett
 • Restaurant
 • Valutaveksling
 • Heis
 • 24-timers resepsjon
 • Kontakt
 • Hurtig innsjekking/utsjekking
 • Flerspråklig personale
 • Særskilt røykeområde
 • Suvenirbutikk/gavebutikk
 • Konferanserom
 • Møterom
Romfasiliteter
 • Klimaanlegg
 • Minibar
 • Safe-depositumboks
 • Hårføner
 • TV
 • Kabel / Satellitt-TV
 • En suite
 • Dusj
 • Badekar
 • Privat bad
 • Eget toalett
Ekstra tjenester
 • Flyplasstransport
 • Klesvask
 • Klesrens
 • Bagasjeoppbevaring
 • Koffertbærer
 • Turistinformasjon
Vannaktiviteter
 • Basseng
 • Spa- og velværesenter
 • Utendørsbasseng
For familier med barn
 • Barnevakt / Barnefasiliteter
Strandtype
 • Privat strand
Anmeldelse av Casa Turquesa
Din tilbakemelding
Obligatorisk felt*
Takk! Anmeldelsen din har blitt sendt inn og vil vises på nettstedet etter verifisering.
Fant du ikke svaret du lette etter? Still spørsmålet ditt
Spør et spørsmål her
Obligatorisk felt*
Takk! Spørsmålet ditt har blitt sendt inn og vil bli besvart snart.

Velg ditt språk

Velg valutaen din

Der det er aktuelt, vil prisene konverteres til, og vises i, valutaen du velger. Valutaen du betaler i kan variere basert på reservasjonen din, og et servicegebyr kan også påløpe.