Mexico, Cancun

Occidental Tucancun

Boulevard Kukulcan Km 13.5 Z.H. Cancun, Mexico Ferieanlegg
1 tilbud fra 1179 NOK Se tilbud
Occidental Tucancun
Occidental Tucancun
Occidental Tucancun
Occidental Tucancun
Occidental Tucancun
Occidental Tucancun
Occidental Tucancun
Occidental Tucancun
Occidental Tucancun
Occidental Tucancun
Occidental Tucancun
Occidental Tucancun
Occidental Tucancun
Occidental Tucancun
Occidental Tucancun
Occidental Tucancun
Occidental Tucancun
Occidental Tucancun
Occidental Tucancun
Occidental Tucancun
Occidental Tucancun
Occidental Tucancun
Occidental Tucancun
Occidental Tucancun
Se tilbud —
Tjenester og fasiliteter
 • Massasje
 • Massasje / Skjønnhetssenter
 • Tennisbaner
 • Biljard
 • Hage
 • Klimaanlegg
Vis alle fasiliteter 39
Beliggenhet
Til sentrum
10.6 km
Hva er i nærheten?

Rompriser

Voksne
Velg en dato
loaderlaster inn
Sjekk tilgjengelighet
Prisene kan være utdaterte, velg datoer for å se gjeldende priser
Du kan kun bestille hotell på TravelAsk-partnersider
pris
Oppdater priser

Hva er i nærheten

Boulevard Kukulcan Km 13.5 Z.H. Cancun, Mexico

Rundt hotellet Occidental Tucancun, i Cancun, Mexico, finnes det flere attraksjoner og fasiliteter. Noen populære nærliggende steder inkluderer:

1. Playa Delfines (Dolphin Beach): En av de vakreste strendene i Cancun, kjent for sitt turkise vann og hvit sand. Det ligger i gangavstand fra hotellet.

2. El Rey Ruins: En gammel maya arkeologisk side med godt bevarte ruiner av templer, strukturer og en gammel maya gravplass. Det er en kort avstand fra hotellet.

3. La Isla Shopping Village: Et stort utendørs kjøpesenter med mange butikker, restauranter og underholdningsmuligheter. Det ligger noen få minutter fra hotellet.

4. Cancun Interactive Aquarium: En populær familievennlig attraksjon der besøkende kan samhandle med ulike marine arter, inkludert haier, delfiner og manater. Det ligger i nærheten av hotellet.

5. Luxury Avenue Cancun: Et luksuriøst kjøpesenter med designerbutikker og boutiquer. Det ligger ved siden av La Isla Shopping Village.

6. Uteliv og underholdning: Hotellet ligger i Hotel Zone, som er kjent for sitt pulserende natteliv. Det er mange barer, klubber og underholdningssteder innen gangavstand eller en kort taxitur unna.

7. Vannsport og aktiviteter: På grunn av sin beliggenhet ved kysten, er det ulike vannsport og aktiviteter tilgjengelig i nærheten, som snorkling, dykking, jet ski og parasailing. Dette er bare noen få eksempler på hva som er rundt Occidental Tucancun-hotellet i Cancun, Mexico. Området tilbyr et bredt utvalg av attraksjoner, shoppingalternativer, kulturelle steder og underholdningsmuligheter.

map
Occidental Tucancun
7.7 Ferieanlegg

Til sentrum10.6

Om hotellet

Om

Occidental Tucancun er et strandhotell som ligger i Hotel Zone i Cancun, Mexico. Her er noe informasjon om hotellet, rommene og måltidene: Hotell: - Hotellet har en fantastisk beliggenhet ved stranden og direkte tilgang til de hvite sandstrendene og det krystallklare vannet i Det karibiske hav. - Det har et moderne design og tilbyr et utvalg av fasiliteter for gjestene å nyte, inkludert et svømmebasseng, solterrasse, treningsstudio, spa og ulike sportsfasiliteter. - Hotellets ansatte tilbyr døgnåpen resepsjon, romservice og concierge-tjenester for å hjelpe gjestene med alle behov eller forespørsler. - Det finnes også flere spisemuligheter på hotellet, inkludert buffé og à la carte-restauranter, samt barer og salonger der gjestene kan nyte en rekke matretter og drikkevarer. Rommene: - Hotellet tilbyr et utvalg av komfortable og velutstyrte rom som har moderne design og fasiliteter. - Dette inkluderer standardrom, superior-rom og suiter, hver utstyrt med aircondition, flatskjerm-TV, minibar, safe på rommet og eget bad med dusj. - Noen rom har også balkonger eller terrasser med utsikt over havet eller bassengområdet. Måltider: - Hotellet tilbyr ulike måltidsalternativer for å imøtekomme ulike smaker og preferanser. - Hovedrestauranten tilbyr bufféstil og et bredt utvalg av internasjonale retter til frokost, lunsj og middag. - Det finnes også à la carte-restauranter som spesialiserer seg på meksikansk, italiensk og asiatisk mat, der gjestene kan nyte deilige middager med bordservering. - I tillegg har hotellet flere barer og salonger som serverer et utvalg av drikkevarer, inkludert cocktailer, vin og alkoholfrie drikker. Alt i alt tilbyr Occidental Tucancun gjestene et komfortabelt og hyggelig opphold i Cancun, med strandtilgang, moderne rom og et utvalg av spisemuligheter å velge mellom.

Strand

Stranden på Occidental Tucancun i Cancun, Mexico er et sant paradis for strandelskere. Kjent for sin fantastiske skjønnhet og krystallklare turkise vann, er det det ideelle reisemålet for en strandferie. Plassert langs Karibiske kystlinje, tilbyr denne praktfulle stranden pudderhvit sand som strekker seg i mil etter mil. Den myke sanden føles himmelsk under føttene når du går langs stranden, noe som gjør den perfekt for lange romantiske turer eller avslappede solbadingssesjoner. Stranden på Occidental Tucancun er ikke bare visuelt imponerende, men tilbyr også mange aktiviteter og fasiliteter for å underholde deg. Enten du ønsker avslapping eller eventyr, finner du mye å gjøre. De rolige, svake bølgene gjør det til et utmerket sted å svømme, og en rekke vannsportaktiviteter som snorkling, kajakkpadling og paddleboarding er lett tilgjengelig. For de som søker en mer rolig opplevelse, er det rikelig med strandstoler og solsenger der du kan slappe av og nyte solen. Palmene pryder stranden og gir naturlig skygge for de som ønsker å unnslippe solstrålene en stund. Personalet på feriestedet er alltid tilgjengelig for å gi førsteklasses service og sikre at din strandopplevelse er intet mindre enn enestående. På stranden finner du strandbarer og restauranter som tilbyr et bredt utvalg av forfriskende drikke og deilige snacks. Forestill deg å nippe til en tropisk cocktail mens du ser på den fantastiske solnedgangen over Karibiske hav - en opplevelse som uten tvil vil mesmerisere deg. Som med de fleste strendene i Cancun, tilbyr stranden på Occidental Tucancun fantastisk utsikt over det turkise Karibiske hav. De levende blå- og grønnfargene er virkelig imponerende, spesielt når de kombineres med den myke sanden og det bildeperfekte bakteppet av palmetrær. Som konklusjon er stranden på Occidental Tucancun i Cancun, Mexico et absolutt paradis. Med sin fantastiske skjønnhet, et bredt utvalg av aktiviteter og førsteklasses fasiliteter, er det det perfekte reisemålet for en minneverdig strandferie.

Barn

Occidental Tucancun, som ligger i Cancun, Mexico, tilbyr flere aktiviteter og fasiliteter for barn. Noen av alternativene for barn på dette feriestedet inkluderer:

1. Kids Club: Feriestedet har en tilsynelatende Kids Club som tilbyr ulike aktiviteter og underholdning for barn i alderen 4 til 12 år. Klubben gir en morsom og trygg atmosfære for barn å leke, få nye venner og delta i aktiviteter som håndverk, leker og sport.

2. Mini Disco: Mini Disco er en populær begivenhet på feriestedet der barna kan vise fram danseferdighetene sine og ha det gøy. Det pleier å finne sted om kvelden og er ledsaget av livlig musikk og en morsom atmosfære.

3. Barnebasseng: Feriestedet har et eget barnebasseng der barna kan sprute rundt og ha det gøy under oppsyn av foreldrene eller badevaktene. Bassenget er grunt og designet med barnas sikkerhet i tankene.

4. Strandaktiviteter: Occidental Tucancun ligger på en vakker strand, og barna kan glede seg over å bygge sandslott, spille strandvolleyball eller bare bade i havet.

5. Sport og rekreasjon: Feriestedet tilbyr ulike idrettsaktiviteter for barn, som tennis, fotball og vannpolo. Det er også vannsportaktiviteter tilgjengelig, inkludert kajakkpadling og snorkling, som eldre barn kan delta på med riktig tilsyn.

6. Underholdningsshow: Feriestedet organiserer familievennlige underholdningsshow om kvelden, som barna kan glede seg over sammen med foreldrene sine. Disse showene kan inkludere live musikk, danseforestillinger eller andre former for underholdning. Det er viktig å merke seg at tilgjengeligheten av aktiviteter kan variere avhengig av sesongen og feriestedets regler. Det anbefales å sjekke direkte med feriestedet eller deres nettside for den mest oppdaterte informasjonen om barnespesifikke aktiviteter og fasiliteter.

Underholdning

Det er flere underholdningsmuligheter i nærheten av Occidental Tucancun-hotellet i Cancun, Mexico. Her er noen populære valg:

1. Nattklubber: Cancun er kjent for sitt pulserende natteliv. Noen populære nattklubber i nærheten av Occidental Tucancun inkluderer Coco Bongo, The City og Mandala.

2. La Isla Shopping Village: Ligger i Hotel Zone, La Isla Shopping Village tilbyr et mangfold av shopping-, spise- og underholdningsmuligheter. Du kan nyte et måltid på en av de mange restaurantene, se en film på UltraCine, eller handle hos internasjonale og lokale merker.

3. AquaWorld: AquaWorld er et populært vannsports- og aktivitetssenter som ligger i Hotel Zone. Du kan nyte aktiviteter som jetski, paraseiling, snorkling og dykking.

4. Show og forestillinger: Det er flere show og forestillinger i Cancun som tilbyr underholdning for alle aldre. Xcaret Park tilbyr en øko-arkeologisk forestilling, mens Xoximilco tilbyr en tradisjonell meksikansk fiestastemning. Delphinus Dreams, som ligger i nærheten, tilbyr muligheten til å svømme med delfiner.

5. Mayaruiner: Cancun ligger i nærheten av flere gamle mayaruiner, som Tulum og Chichen Itza. Disse arkeologiske stedene gir et glimt av Mexicos rike historie og kultur.

6. Strandklubber: Cancun er kjent for sine vakre strender. Du kan besøke strandklubber som Mamita's Beach Club eller Playa Tortugas for å slappe av på stranden, nyte drinker og danse til levende musikk. Husk å sjekke åpningstidene og tilgjengeligheten til disse underholdningsmulighetene på forhånd, da de kan variere.

Vannaktiviteter

Occidental Tucancun, som ligger i Cancun, Mexico, tilbyr ulike vannaktiviteter for gjestene å nyte. Resortet har et stort utendørs svømmebasseng der gjestene kan slappe av, svømme og sole seg. Det er også flere vannsportaktiviteter tilgjengelig, som kajakkpadling og paddleboarding, som gjestene kan prøve ut i det turkise vannet på stranden. I tillegg gir resortet enkel tilgang til Cancuns vakre hvite sandstrand. Gjestene kan ta rolige turer langs kysten, bygge sandslott eller rett og slett slappe av under en strandparasoll mens de nyter de fantastiske utsiktene over Det karibiske hav. For de som søker litt mer eventyr kan resortet hjelpe til med å organisere aktiviteter som snorkling og dykking for å utforske den levende undervannsverdenen til det nærliggende mesoamerikanske barriererevet, verdens nest største korallrev. Alt i alt, enten du foretrekker å slappe av ved bassenget, leke i bølgene på stranden eller delta i spennende vannsportaktiviteter, tilbyr Occidental Tucancun et utvalg av morsomme vannaktiviteter for gjestene å få mest mulig ut av ferien i Cancun.

Topp spørsmål

1. Hva er beliggenheten til Occidental Tucancun i Cancun, Mexico? Occidental Tucancun ligger på Boulevard Kukulcan, Km 5, Zona Hotelera, 77500 Cancun, Mexico.

2. Hvor langt er feriestedet fra Cancun internasjonale flyplass? Occidental Tucancun er omtrent 14 kilometer eller 7 miles unna Cancun internasjonale flyplass.

3. Gir Occidental Tucancun en all-inclusive-pakke? Ja, Occidental Tucancun tilbyr en all-inclusive-pakke som inkluderer overnatting, måltider, drikkevarer og noen fritidsaktiviteter.

4. Er det noen restauranter eller barer tilgjengelig på feriestedet? Ja, Occidental Tucancun har flere restauranter og barer på stedet, som tilbyr et utvalg av mat og drikke.

5. Har feriestedet et svømmebasseng? Ja, Occidental Tucancun har et stort svømmebasseng som gjestene kan nyte.

6. Ligger feriestedet ved stranden? Ja, Occidental Tucancun ligger rett på stranden, slik at gjestene har enkel tilgang til havet og vakker utsikt.

7. Finnes det vannsport eller aktiviteter tilgjengelig på feriestedet? Ja, Occidental Tucancun tilbyr ulike vannsport og aktiviteter, som kajakkpadling, snorkling og windsurfing, for gjestene å nyte.

8. Har feriestedet et spa eller velværefasiliteter? Ja, Occidental Tucancun har et spa- og velværesenter der gjestene kan skjemme seg bort med ulike behandlinger og avslapningsterapier.

9. Finnes det noen nærliggende attraksjoner eller interessepunkter? Occidental Tucancun ligger i Cancuns hotellsone, noe som gir enkel tilgang til populære attraksjoner som Isla Mujeres, de mayanske ruinene i Tulum og det pulserende nattelivet i sentrum av Cancun.

10. Tilbyr feriestedet transport til flyplassen? Ja, Occidental Tucancun tilbyr transporttjenester til flyplassen mot et tilleggsgebyr. Det anbefales å kontakte feriestedet direkte for mer informasjon og reservasjoner.

Alle tjenester og fasiliteter

Underholdning og avslapping
 • Massasje
 • Massasje / Skjønnhetssenter
 • Tennisbaner
 • Biljard
 • Hage
 • Butikker
Romfasiliteter
 • Klimaanlegg
 • Kjøleskap
 • Minibar
 • Safe-depositumboks
 • Mikrobølgeovn
 • Hårføner
Hotellfasiliteter
 • Restaurant
 • Valutaveksling
 • Minibank / Bankautomat
 • Heis
 • 24-timers resepsjon
 • Kontakt
 • Flerspråklig personale
 • Særskilt røykeområde
 • Suvenirbutikk/gavebutikk
 • Konferanserom
 • Møterom
Ekstra tjenester
 • Flyplasstransport
 • Klesvask
 • Klesrens
 • Bagasjeoppbevaring
 • Koffertbærer
 • Turistinformasjon
Vannaktiviteter
 • Basseng
 • Badstue
 • Spa- og velværesenter
 • Utendørsbasseng
 • Padling
For familier med barn
 • Barnevakt / Barnefasiliteter
 • Lekeplass
 • Barneklubb
 • Barnebasseng
Strandtype
 • Privat strand
Anmeldelse av Occidental Tucancun
Din tilbakemelding
Obligatorisk felt*
Takk! Anmeldelsen din har blitt sendt inn og vil vises på nettstedet etter verifisering.
Fant du ikke svaret du lette etter? Still spørsmålet ditt
Spør et spørsmål her
Obligatorisk felt*
Takk! Spørsmålet ditt har blitt sendt inn og vil bli besvart snart.

Velg ditt språk

Velg valutaen din

Der det er aktuelt, vil prisene konverteres til, og vises i, valutaen du velger. Valutaen du betaler i kan variere basert på reservasjonen din, og et servicegebyr kan også påløpe.