Mexico, Cancun

Hotel NYX Cancun

Boulevard Kukulcan Km 11.5 Cancun, Mexico Hotell
1 tilbud fra 1219 NOK Se tilbud
Hotel NYX Cancun
Hotel NYX Cancun
Hotel NYX Cancun
Hotel NYX Cancun
Hotel NYX Cancun
Hotel NYX Cancun
Hotel NYX Cancun
Hotel NYX Cancun
Hotel NYX Cancun
Hotel NYX Cancun
Hotel NYX Cancun
Hotel NYX Cancun
Hotel NYX Cancun
Hotel NYX Cancun
Hotel NYX Cancun
Hotel NYX Cancun
Hotel NYX Cancun
Hotel NYX Cancun
Hotel NYX Cancun
Hotel NYX Cancun
Hotel NYX Cancun
Hotel NYX Cancun
Hotel NYX Cancun
Hotel NYX Cancun
Hotel NYX Cancun
Hotel NYX Cancun
Hotel NYX Cancun
Hotel NYX Cancun
Hotel NYX Cancun
Se tilbud —
Tjenester og fasiliteter
 • Bar / Salong
 • Massasje
 • Massasje / Skjønnhetssenter
 • Biljard
 • Trådløst internett
 • Hage
Vis alle fasiliteter 41
Beliggenhet
Til sentrum
10.4 km
Hva er i nærheten?

Rompriser

Voksne
Velg en dato
loaderlaster inn
Sjekk tilgjengelighet
Prisene kan være utdaterte, velg datoer for å se gjeldende priser
Du kan kun bestille hotell på TravelAsk-partnersider
pris
Oppdater priser

Hva er i nærheten

Boulevard Kukulcan Km 11.5 Cancun, Mexico

Rundt Hotel NYX Cancun i Cancun, Mexico, finnes det flere attraksjoner og fasiliteter:

1. Strender: Hotellet ligger på den populære Kukulkan Boulevard, som gir direkte tilgang til de uberørte strendene i Cancuns hotellsone. Gjestene kan nyte soling, bading og ulike vannsportsaktiviteter.

2. Kjøpesentre: Hotellet ligger i nærheten av flere kjøpesentre, inkludert Plaza la Isla, hvor besøkende kan finne et bredt utvalg av butikker, restauranter og underholdningsmuligheter.

3. Natteliv: Cancun er kjent for sitt pulserende natteliv. Innen gangavstand eller en kort kjøretur fra hotellet, finner man mange barer, klubber og live musikksteder for underholdning.

4. Restauranter: Det er flere spisemuligheter i nærheten som tilbyr ulike kjøkken, fra lokale meksikanske delikatesser til internasjonale retter.

5. Vannsport og aktiviteter: Cancun tilbyr et utvalg av vannaktiviteter som snorkling, dykking, jet ski og parasailing. Disse kan enkelt nås fra Hotel NYX Cancun eller nærliggende marinaer.

6. Arkeologiske områder: Cancun er i nærheten av flere maya-arkeologiske områder. De berømte ruinene av El Rey er innen gangavstand, mens Tulum og Chichen Itza kan nås med guidede turer eller leie av bil.

7. Golf: Golfentusiaster kan nyte de nærliggende golfbanene, som Cancun Golf Club at Pok-ta-Pok, som tilbyr en vakker bane ved siden av Det karibiske hav.

8. Utflukter og turer: Fra Hotel NYX Cancun kan besøkende arrangere turer for å utforske nærliggende attraksjoner som Isla Mujeres, Cozumel, Xcaret Park eller svømme i cenotes (naturlige fordypninger). Med sin ideelle beliggenhet langs hotellsone, gir Hotel NYX Cancun enkel tilgang til en rekke attraksjoner, noe som gjør det til en praktisk base for å utforske tilbudene i Cancun.

map
Hotel NYX Cancun
8.0 Hotell

Til sentrum10.4

Om hotellet

Om

Hotel NYX Cancun er et luksuriøst hotell ved stranden som ligger i den livlige Hotel Zone i Cancun, Mexico. Her er litt informasjon om hotellet, rommene og måltidene: - Hotell: Hotel NYX Cancun tilbyr en fantastisk beliggenhet ved stranden med spektakulær utsikt over Det karibiske hav. Hotellet har et moderne og stilfullt design som skaper en beroligende og avslappende atmosfære for gjestene. Det kan skilte med en romslig lobby, to svømmebassenger, et barnebasseng, et treningssenter, spa-fasiliteter og et utvalg av spisemuligheter. - Rom: Hotellet tilbyr et utvalg av komfortable og velutstyrte rom og suiter. Hvert rom er elegant designet og utstyrt med moderne fasiliteter som aircondition, flatskjerm-TV, minibar, safe, strykejern/strykebrett og gratis Wi-Fi. Noen rom tilbyr også fantastisk havutsikt og private balkonger. - Måltider: Hotel NYX Cancun gir gjestene utmerkede spisemuligheter. Hotellet har to restauranter på stedet: Bellavista, som tilbyr en variert buffet med internasjonal mat til frokost, lunsj og middag, og Almar, en strandrestaurant som serverer deilige lokale sjømatretter. I tillegg har hotellet flere barer og lounger der gjestene kan nyte forfriskende cocktailer og drikkevarer gjennom dagen. Alt i alt gir Hotel NYX Cancun en fantastisk opplevelse ved stranden med komfortable rom, deilige spisemuligheter og et utvalg av fasiliteter for å sikre et minneverdig opphold i den vakre byen Cancun, Mexico.

Strand

Hotel NYX Cancun er en vakker eiendom ved stranden, som ligger i den populære turistdestinasjonen Cancun, Mexico. Beliggende ved de fantastiske kystlinjene til Det karibiske hav, tilbyr dette hotellet gjestene en virkelig idyllisk setting for å nyte stranden og alt den har å tilby. Den sandhvite stranden strekker seg i flere miles, og gir rikelig med plass for gjester å slappe av, sole seg og ta avslappende turer langs strandkanten. De krystallklare turkise vannene i Det karibiske hav er perfekte for svømming og snorkling, og lar gjestene utforske det livlige marine livet under overflaten. Et av høydepunktene på stranden på Hotel NYX Cancun er mengden av vannsport- og aktivitetstilbud. Gjestene kan prøve seg på jetski, fallskjermhopping eller ståpadling, og alle gir en spennende opplevelse på vannet. De som søker en roligere opplevelse kan velge kajakkpadling eller simpelthen flyte rundt på en badeør mens de tar inn de fantastiske utsiktene. Strandområdet er godt vedlikeholdt og utstyrt med komfortable solstoler og parasoller, slik at gjestene kan finne sin perfekte plass for å slappe av og nyte solen. Det er også en strandbar hvor gjestene kan slukke tørsten med en forfriskende drink eller kose seg med en lett snack. Når solen går ned, får stranden på Hotel NYX Cancun en magisk atmosfære. Gjestene kan nyte romantiske turer langs strandkanten og oppleve de fantastiske fargene på himmelen mens den går over fra dag til natt. Med lyden av de milde bølgene som slår mot stranden, er det den perfekte settingen for en fredelig og minneverdig kveld. Med sin pittoreske strand, utvalg av vannsport og fantastisk utsikt, er stranden på Hotel NYX Cancun utvilsomt et høydepunkt for gjester som besøker dette vakre området av Mexico. Enten du søker avslapning eller eventyr, tilbyr dette hotellet den perfekte strandopplevelsen for alle.

Barn

Hotel NYX i Cancun, Mexico tilbyr et utvalg av fasiliteter og aktiviteter for barn. Disse inkluderer:

1. Barnas klubb: Hotellet har en dedikert barnas klubb der barn kan delta på tilsynede aktiviteter og leker. Barnas klubb er utstyrt med leker, spill og et lekeområde.

2. Barnebasseng: Hotellet har et eget bassengområde for barn, slik at de kan nyte vannaktiviteter i trygge og tilsynede omgivelser.

3. Vannsport: Hotellet tilbyr ulike vannsportaktiviteter som passer for barn, slik som kajakkpadling, paddleboarding eller turer med bananbåt.

4. Underholdning: Hotel NYX arrangerer daglige underholdningsprogrammer og aktiviteter for barn, inkludert live forestillinger, dansefester og magiske show.

5. Minigolf: Barna kan kose seg med en runde minigolf på hotellets minigolfbane, som gir en morsom og interaktiv opplevelse.

6. Strandaktiviteter: Hotellets beliggenhet nær stranden gir barna muligheten til å bygge sandslott, bade eller spille beachvolleyball.

7. Videospillrom: For barn som liker å spille dataspill, finnes det et videospillrom på hotellet der de kan hygge seg med sine favorittspill.

8. Utendørs lekeområde: Hotel NYX har et utendørs lekeområde med husker og sklier som gir barna muligheten til å ha det gøy og bli kvitt litt energi.

9. Barnevaktjenester: Hotellet tilbyr barnevaktjenester etter forespørsel, slik at foreldre kan få litt tid alene mens deres barn blir passet på av profesjonelle. Det er viktig å merke seg at tilgjengeligheten og spesifikke aktiviteter kan variere, så det anbefales å ta kontakt direkte med hotellet for den mest oppdaterte informasjonen.

Underholdning

Det er flere underholdningsalternativer i nærheten av Hotel NYX Cancun i Cancun, Mexico. Her er noen populære alternativer:

1. Coco Bongo Cancun: Kjent for sine utrolige show og energiske atmosfære, er Coco Bongo et must-besøk underholdningssted i Cancun. Det tilbyr live musikkopptredener, akrobatikk og imponerende lysvisninger.

2. La Isla Shopping Village: Dette utendørs kjøpesenteret tilbyr ikke bare et utvalg av butikker og restauranter, men har også noen underholdningsalternativer som et enormt pariserhjul, en kino og et interaktivt akvarium.

3. Cancun-teateret: Beliggende i hjertet av Hotel Zone, har Cancun Theatre live musikkshow, komedieopptredener og danseforestillinger. Det er et flott sted å nyte en kveld med underholdning.

4. Mandala Beach Club: Hvis du er ute etter en strandfest, er Mandala Beach Club et populært valg. Med sin livlige musikk, DJ-er ved bassenget og tematiske arrangementer, tilbyr det en morsom atmosfære for turister og lokalbefolkningen.

5. Mayan Museum: Hvis du er interessert i historie og kultur, gir Mayan Museum en fascinerende opplevelse. Det viser fram et stort utvalg av gjenstander fra mayasivilisasjonen, inkludert skulpturer, keramikk og gamle relikvier. Dette er bare noen få alternativer i nærheten av Hotel NYX Cancun. I tillegg kan du utforske de nærliggende barene, klubbene og restaurantene som tilbyr live musikk, karaokekvelder og andre underholdningsalternativer.

Vannaktiviteter

Hotel NYX Cancun, som ligger i Cancun, Mexico, tilbyr et utvalg av vannaktiviteter for sine gjester. Her er noen av vannaktivitetene du kan nyte på hotellet:

1. Strandtilgang: Hotellet ligger på de vakre hvite sandstrendene i Cancun. Gjestene har direkte tilgang til stranden der de kan slappe av, bade eller ta lange turer langs kysten.

2. Svømmebassenger: Hotel NYX Cancun har flere svømmebassenger, inkludert et uendelighetsbasseng med utsikt over Det karibiske hav. Du kan ta en forfriskende dukkert, slappe av ved bassengkanten eller nyte en drink fra bassengbaren.

3. Vannsport: Hotellet tilbyr ulike vannsportaktiviteter som kajakkpadling og paddleboarding. Du kan utforske det krystallklare vannet i Det karibiske hav og nyte den vakre naturen.

4. Snorkling og dykking: Hotellet kan ordne snorkling- og dykketurer for gjester som ønsker å utforske det fargerike undervannslivet i Cancun. Oppdag fargerike korallrev, tropiske fisker og annet marint liv.

5. Jet ski: Hvis du er ute etter en adrenalinrush, kan du leie jet ski og kjøre fort over bølgene. Føl spenningen mens du navigerer i vannet og nyter den fantastiske utsikten fra havet.

6. Katamaranturer: Hotel NYX Cancun tilbyr katamaranturer der du kan seile langs kysten og nyte skjønnheten i Det karibiske hav. Slapp av om bord, sol deg og ta til og med en dukkert i havet.

7. Fisketurer: Hvis du er interessert i fiske, kan hotellet arrangere fisketurer der du kan prøve lykken og dra inn noen store fangster. Erfarne guider vil følge deg og gi nødvendig utstyr. Dette er bare noen få av vannaktivitetene som er tilgjengelige på Hotel NYX Cancun. Uansett om du foretrekker en avslappende dag på stranden eller en eventyrlig vannsportopplevelse, har hotellet mange alternativer som passer til ulike interesser og preferanser.

Topp spørsmål

1. Hvor ligger Hotel NYX Cancun? Hotel NYX Cancun ligger i Cancun i Mexico, i hotellsonen, med utsikt over det vakre karibiske havet.

2. Hvilke fasiliteter tilbyr Hotel NYX Cancun? Hotellet tilbyr et utvalg av fasiliteter, inkludert et svømmebasseng, treningssenter, spa, restauranter, barer, gratis Wi-Fi, døgnåpen resepsjon, concierge-service og parkeringsfasiliteter.

3. Hvilke typer rom er tilgjengelig på Hotel NYX Cancun? Hotel NYX Cancun tilbyr ulike typer rom for å imøtekomme ulike preferanser og gruppestørrelser. Dette inkluderer standardrom, rom med havutsikt, juniorsuiter og master-suiter.

4. Er Hotel NYX Cancun alt inkludert? Ja, Hotel NYX Cancun tilbyr en alt inkludert-tilbud for gjester, med ubegrensede måltider og drikkevarer på hotellets restauranter og barer.

5. Er det noen nærliggende attraksjoner til Hotel NYX Cancun? Hotellet ligger i nærheten av mange populære attraksjoner i Cancun, inkludert de mayiske ruinene på El Rey, Cancun Interactive Aquarium og det pulserende nattelivet og shopping i hotellsonen.

6. Hva er innsjekking- og utsjekkingstid på Hotel NYX Cancun? Innsjekkingstid på hotellet er vanligvis kl. 15:00, og utsjekkingstid er kl. 12:

00. Tidlig innsjekking eller sen utsjekking kan imidlertid være tilgjengelig etter forespørsel og avhengig av tilgjengelighet.

7. Tilbyr Hotel NYX Cancun transport til flyplassen? Ja, hotellet tilbyr transport til flyplassen mot en ekstra kostnad. Gjester kan ordne med privat flyplasstransport eller delt transport.

8. Hva er avbestillingsreglene på Hotel NYX Cancun? Avbestillingsreglene kan variere avhengig av type reservasjon og bestillingsvilkår. Det anbefales å sjekke de spesifikke avbestillingsreglene ved reservasjon.

9. Er det muligheter for mat på Hotel NYX Cancun? Ja, Hotel NYX Cancun tilbyr flere restauranter og barer på stedet, som serverer et utvalg av mat og drikke. Gjestene kan nyte meksikansk, internasjonal og sjømat-spesialiteter, samt forfriskende cocktails.

10. Har Hotel NYX Cancun tilgang til stranden? Ja, Hotel NYX Cancun har direkte tilgang til en vakker sandstrand, hvor gjester kan nyte bading, soling og vannsportsaktiviteter.

Alle tjenester og fasiliteter

Underholdning og avslapping
 • Bar / Salong
 • Massasje
 • Massasje / Skjønnhetssenter
 • Biljard
 • Hage
 • Bar ved bassenget
 • Butikker
Hotellfasiliteter
 • Trådløst internett
 • Restaurant
 • Valutaveksling
 • Minibank / Bankautomat
 • Heis
 • 24-timers resepsjon
 • Kontakt
 • Flerspråklig personale
 • Særskilt røykeområde
 • Butikker på hotellet
 • Suvenirbutikk/gavebutikk
 • Møterom
Romfasiliteter
 • Klimaanlegg
 • Safe-depositumboks
 • Hårføner
 • TV
 • Kabel / Satellitt-TV
 • En suite
 • Dusj
 • Privat bad
 • Eget toalett
 • Jacuzzi
Ekstra tjenester
 • Flyplasstransport
 • Klesvask
 • Klesrens
 • Bagasjeoppbevaring
 • Koffertbærer
 • Turistinformasjon
Vannaktiviteter
 • Basseng
 • Spa- og velværesenter
 • Utendørsbasseng
For familier med barn
 • Barnevakt / Barnefasiliteter
 • Barnebasseng
Strandtype
 • Privat strand
Anmeldelse av Hotel NYX Cancun
Din tilbakemelding
Obligatorisk felt*
Takk! Anmeldelsen din har blitt sendt inn og vil vises på nettstedet etter verifisering.
Fant du ikke svaret du lette etter? Still spørsmålet ditt
Spør et spørsmål her
Obligatorisk felt*
Takk! Spørsmålet ditt har blitt sendt inn og vil bli besvart snart.

Velg ditt språk

Velg valutaen din

Der det er aktuelt, vil prisene konverteres til, og vises i, valutaen du velger. Valutaen du betaler i kan variere basert på reservasjonen din, og et servicegebyr kan også påløpe.