Mexico, Ajijic

Casa de Como

16 de Septiembre 20 Ajijic, Mexico Leilighet
1 tilbud — Se tilbud
Casa de Como
Se tilbud —
Beliggenhet
Til sentrum
1.9 km
Hva er i nærheten?

Rompriser

Voksne
Velg en dato
loaderlaster inn
Sjekk tilgjengelighet
Prisene kan være utdaterte, velg datoer for å se gjeldende priser
Du kan kun bestille hotell på TravelAsk-partnersider
pris
Oppdater priser

Hva er i nærheten

16 de Septiembre 20 Ajijic, Mexico

Rundt Hotel Casa de Como i Ajijic, Mexico, er det flere interessante steder og fasiliteter.

1. Lake Chapala: Hotellet ligger nær Lake Chapala, den største ferskvannssjøen i Mexico. Besøkende kan nyte spaserturer ved vannkanten, båtturer og vakker utsikt.

2. Malecon: Malecon, en pittoresk strandpromenade langs Lake Chapala, ligger i nærheten. Her finnes det fantastiske utsikter, restauranter og butikker.

3. Restauranter og kafeer: Det er ulike spisesteder i nærheten av Casa de Como, med alt fra meksikansk mat til internasjonale retter. Noen populære valg inkluderer Tango, Cocinart og La Bodega.

4. Shopping: Ajijic har et livlig handlemiljø med mange butikker, kunstgallerier og håndverksbutikker. Turister kan utforske lokale markeder for å finne unike suvenirer, håndlagde kunstverk og tradisjonelle meksikanske klær.

5. Kulturelle attraksjoner: Landsbyen Ajijic er kjent for sitt kunstneriske og kulturelle tilbud. Besøkende kan utforske gallerier, studioer og Ajijic Cultural Center, som arrangerer kunstutstillinger, konserter og verksteder.

6. Plaza Principal: Hovedtorget i Ajijic, Plaza Principal, er et travelt område med en park, kirke og lokale selgere som selger håndverk og mat. Det er et flott sted å slappe av og suge inn den lokale atmosfæren.

7. Ajijic Malecon Gardens: Ved siden av Malecon ligger Ajijic Malecon Gardens, som tilbyr vakre landskapsområder, skulpturer og sitteområder der besøkende kan slappe av og nyte utsikten.

8. Golfbaner: Golfentusiaster kan finne flere golfbaner i området, som Chula Vista Country Club eller Chapala Country Club, der de kan nyte en runde golf i en fantastisk setting. Dette er bare noen få eksempler på attraksjonene og fasilitetene rundt Hotel Casa de Como i Ajijic, Mexico. Området tilbyr en blanding av naturlig skjønnhet, kulturelle opplevelser og rekreasjonsaktiviteter.

map
Casa de Como
Leilighet

Til sentrum1.9

Om hotellet

Om

Casa de Como er et sjarmerende boutiquehotell som ligger i Ajijic, en pittoresk by ved bredden av innsjøen Chapala i Mexico. Hotellet tilbyr komfortable og stilig innkvartering, deilige måltider og en avslappende atmosfære. Rommene på Casa de Como er romslige og smakfullt innredet, med en kombinasjon av meksikanske og europeiske påvirkninger. Hvert rom er utstyrt med moderne fasiliteter som aircondition, gratis Wi-Fi, flatskjerm-TV og eget bad. Noen av rommene har til og med egen balkong eller terrasse med vakker utsikt over området rundt. Hotellet har en restaurant som serverer ulike retter, inkludert både meksikansk og internasjonal mat. Menyen inneholder ferske og sesongbaserte ingredienser, noe som sikrer en matopplevelse av høy kvalitet. Gjestene kan velge å spise inne eller på uteplassen, og nyte det behagelige været og den rolige atmosfæren. I tillegg til restauranten har Casa de Como også en bar der gjestene kan nyte et bredt utvalg av drikkevarer, inkludert signaturcocktailer og lokale viner. Baren tilbyr en koselig og intim atmosfære, perfekt for avslapping etter en dag med utforsking av byen eller etter å ha kost seg med deilige måltider. Hotellet tilbyr også ulike fasiliteter som bidrar til å gjøre gjestenes opphold enda bedre, inkludert et basseng og et hageområde der gjestene kan slappe av og nyte solen. Det er også et spa på stedet som tilbyr ulike foryngende behandlinger og massasjer. Casa de Como ligger i hjertet av Ajijic, noe som gjør det til en praktisk base for å utforske byen og dens omkringliggende attraksjoner. Hotellpersonalet er vennlig og kunnskapsrik, og de kan gi informasjon og hjelp med å organisere aktiviteter og utflukter i området. Alt i alt tilbyr Casa de Como et komfortabelt og hyggelig opphold for de som ønsker å oppleve skjønnheten og sjarmen til Ajijic, Mexico.

Underholdning

Det finnes flere underholdningsmuligheter i nærheten av hotellet Casa de Como i Ajijic, Mexico. Her er noen forslag:

1. Malecon de Ajijic: Ta en spasertur langs Malecon de Ajijic, en livlig strandpromenade som går langs bredden av Lake Chapala. Du kan nyte den vakre naturen, utforske lokale butikker og spise på restauranter ved vannet.

2. Kunstgallerier: Ajijic er kjent for sitt blomstrende kunstmiljø, så sørg for å besøke de mange kunstgalleriene i området. Her kan du utforske verkene til lokale og internasjonale kunstnere, og til og med kjøpe unike kunstverk å ta med hjem.

3. Kulturssenteret El Chante: Beliggende rett utenfor Ajijic, tilbyr El Chante ulike kulturelle arrangementer som konserter, kunstutstillinger og teaterforestillinger. Sjekk deres program for å se hva som skjer under ditt besøk.

4. Plaza de Ajijic: Dette sjarmerende bytorget er et flott sted å slappe av og nyte den lokale stemningen. Du kan sitte på en kafé, observere menneskene rundt deg og kanskje oppleve live musikk eller danseforestillinger som ofte finner sted her.

5. Uteliv: Ajijic tilbyr et utvalg av barer og klubber der du kan nyte live musikk, danse og sosialisere. Sjekk ut La Bodega for stemningen eller Manix for takterrasse og panoramautsikt.

6. Fester og arrangementer: Avhengig av årstiden, kan du være heldig å oppleve tradisjonelle meksikanske fester eller arrangementer i Ajijic. Disse feiringene involverer ofte parade, musikk og kulturelle aktiviteter. Husk å sjekke lokale arrangementer og spørre hotellets concierge om anbefalinger under oppholdet på Casa de Como, da det kan være flere underholdningsalternativer tilgjengelig.

Topp spørsmål

1. Hva er Casa de Como i Ajijic, Mexico?
1. Hva er Casa de Como i Ajijic, Mexico?1

Casa de Como er et populært ferieutleie-eiendom som ligger i Ajijic, Mexico. Den tilbyr komfortabel innkvartering og et utvalg av fasiliteter for besøkende

2. Hvor mange soverom har Casa de Como?
2. Hvor mange soverom har Casa de Como?1

Casa de Como har flere soverom, som vanligvis varierer fra to til fem soverom, avhengig av den spesifikke utleieenheten

3. Hvilke fasiliteter tilbys på Casa de Como?
3. Hvilke fasiliteter tilbys på Casa de Como?1

Fasilitetene på Casa de Como kan variere avhengig av den spesifikke utleieenheten, men inkluderer vanligvis svømmebasseng, fullt utstyrt kjøkken, Wi-Fi, air condition, private hager og utendørs sitteområder

4. Er Casa de Como dyrevennlig?
4. Er Casa de Como dyrevennlig?1

Det er lurt å sjekke med eiendomsforvaltningen eller eieren angående deres kjæledyrpolitikk. Noen enheter på Casa de Como kan tillate kjæledyr, mens andre ikke gjør det

5. Hvordan kan jeg bestille et opphold på Casa de Como?
5. Hvordan kan jeg bestille et opphold på Casa de Como?1

For å bestille et opphold på Casa de Como, kan du besøke deres offisielle nettside eller bruke ulike online bookingplattformer som har eiendommen. Alternativt kan du ta kontakt med eiendomsforvaltningen eller eieren direkte for tilgjengelighet og reservasjonsdetaljer

6. Hva er attraksjonene i nærheten av Casa de Como?
6. Hva er attraksjonene i nærheten av Casa de Como?1

Casa de Como ligger i Ajijic, Mexico, som er kjent for sin vakre innsjø Chapala. I nærheten attraksjoner inkluderer Malecón de Ajijic, Ajijic kultursenter, Chapala-malecónen og ulike restauranter, kunstgallerier og butikker i sentrum av byen

7. Hvor langt er Casa de Como fra nærmeste flyplass?
7. Hvor langt er Casa de Como fra nærmeste flyplass?1

Casa de Como er omtrent 30-40 minutter unna Guadalajara internasjonale flyplass med bil, avhengig av trafikkforholdene

8. Er det noen supermarkeder eller dagligvarebutikker i nærheten?
8. Er det noen supermarkeder eller dagligvarebutikker i nærheten?1

Ja, det finnes flere supermarkeder og dagligvarebutikker innen kort kjøreavstand fra Casa de Como. Noen populære alternativer inkluderer Super Lake, Walmart og Soriana

9. Er det parkering tilgjengelig på Casa de Como?
9. Er det parkering tilgjengelig på Casa de Como?1

Ja, de fleste enhetene på Casa de Como tilbyr parkeringsfasiliteter for gjester enten på stedet eller i nærheten

10. Hva er avbestillingsreglene for Casa de Como?
10. Hva er avbestillingsreglene for Casa de Como?1

Avbestillingsreglene kan variere avhengig av den spesifikke utleieenheten og bookingplattformen. Det anbefales å gjennomgå innkvarteringsvilkårene og -betingelsene eller kontakte eiendomsforvaltningen direkte for nøyaktig informasjon om deres avbestillingsregler.

Anmeldelse av Casa de Como
Din tilbakemelding
Obligatorisk felt*
Takk! Anmeldelsen din har blitt sendt inn og vil vises på nettstedet etter verifisering.
Fant du ikke svaret du lette etter? Still spørsmålet ditt
Spør et spørsmål her
Obligatorisk felt*
Takk! Spørsmålet ditt har blitt sendt inn og vil bli besvart snart.

Velg ditt språk

Velg valutaen din

Der det er aktuelt, vil prisene konverteres til, og vises i, valutaen du velger. Valutaen du betaler i kan variere basert på reservasjonen din, og et servicegebyr kan også påløpe.