Mexico, Aguascalientes

Real del Centro Hotel Aguascalientes

Boulrvard Jose Maria Chavez 2100 Aguascalientes, Mexico Hotell
1 tilbud — Se tilbud
Real del Centro Hotel Aguascalientes
Real del Centro Hotel Aguascalientes
Real del Centro Hotel Aguascalientes
Real del Centro Hotel Aguascalientes
Real del Centro Hotel Aguascalientes
Real del Centro Hotel Aguascalientes
Real del Centro Hotel Aguascalientes
Real del Centro Hotel Aguascalientes
Real del Centro Hotel Aguascalientes
Real del Centro Hotel Aguascalientes
Real del Centro Hotel Aguascalientes
Real del Centro Hotel Aguascalientes
Real del Centro Hotel Aguascalientes
Real del Centro Hotel Aguascalientes
Real del Centro Hotel Aguascalientes
Real del Centro Hotel Aguascalientes
Se tilbud —
Tjenester og fasiliteter
 • Trådløst internett
 • Hage
 • Hårføner
 • TV
 • Røykfrie rom
 • Basseng
Vis alle fasiliteter 7
Beliggenhet
Til sentrum
1.8 km
Hva er i nærheten?

Rompriser

Voksne
Velg en dato
loaderlaster inn
Sjekk tilgjengelighet
Prisene kan være utdaterte, velg datoer for å se gjeldende priser
Du kan kun bestille hotell på TravelAsk-partnersider
pris
Oppdater priser

Hva er i nærheten

Boulrvard Jose Maria Chavez 2100 Aguascalientes, Mexico

Det ekte Hotel del Centro Aguascalientes ligger i bysentrum av Aguascalientes, Mexico. Her er noen bemerkelsesverdige attraksjoner og landemerker rundt hotellet:

1. Plaza de la Patria: Denne hovedplassen ligger bare en kort avstand fra hotellet. Den har den ikoniske Catedral Basílica de Nuestra Señora de la Asunción, Government Palace og Palace of State.

2. Aguascalientes Museum: Ligger i nærheten, viser dette museet historien, kunsten og kulturen til delstaten Aguascalientes. Det arrangerer ofte midlertidige utstillinger og har en permanent samling av kunstverk.

3. Jardin de San Marcos: Denne historiske parken er kjent for sin årlige San Marcos Fair. Den tilbyr vakre hager, fontener og statuer, noe som gjør den til et populært sted for turister og lokalbefolkningen.

4. Agave Landscape and Ancient Industrial Facilities of Tequila: Denne UNESCO-verdensarvlisten ligger omtrent 30 minutters kjøretur fra hotellet. Den består av flere tequila destillerier og agavefelter, som er en betydelig del av Mexicos kulturelle arv.

5. Plaza de Toros Monumental: Aguascalientes er kjent for sin tyrefekting tradisjon, og Plaza de Toros Monumental er en av de viktigste tyrefekterringene i Mexico. Den arrangerer regelmessige tyrefekter og ligger i nærheten av hotellet.

6. Exedra: Denne historiske bygningen huser ulike kulturelle arrangementer, inkludert utstillinger, konserter og forestillinger. Den er bare en kort spasertur fra hotellet og verdt et besøk hvis du er interessert i kulturelle aktiviteter. Dette er bare noen få eksempler på attraksjonene rundt Real del Centro Hotel Aguascalientes. Aguascalientes tilbyr en rik blanding av historie, kultur og naturlig skjønnhet, noe som gjør det til et fascinerende reisemål å utforske.

map
Real del Centro Hotel Aguascalientes
Hotell

Til sentrum1.8

Om hotellet

Om

Real del Centro Hotel Aguascalientes er et luksuriøst hotell som ligger i hjertet av Aguascalientes, Mexico. Hotellet tilbyr ulike fasiliteter og tjenester for å sikre et komfortabelt og hyggelig opphold for gjestene sine. Hotellet har romslige og elegant designede rom som er utstyrt med moderne fasiliteter. Hvert rom er møblert med komfortable senger, flatskjerm-TV, minibar, safe, aircondition og gratis Wi-Fi. Rommene har også private bad med gratis toalettartikler og hårfønere. Real del Centro Hotel Aguascalientes tilbyr et utvalg av spisesteder for å imøtekomme ulike smaker. Hotellet har en restaurant på stedet som serverer en rekke lokale og internasjonale retter til frokost, lunsj og middag. Gjestene kan også nyte drinker og snacks på hotellets bar eller bestille romservice. Hotellet tilbyr ulike fasiliteter for å forbedre gjestenes opplevelse. Disse fasilitetene inkluderer et treningssenter, et svømmebasseng, et spa og et forretningssenter. Treningssenteret er godt utstyrt med moderne treningsmaskiner, slik at gjestene kan opprettholde treningsrutinen sin mens de bor på hotellet. Svømmebassenget er perfekt for avslapning og oppfriskning etter en lang dag med å utforske byen. Spaet tilbyr ulike behandlinger og massasjer for å hjelpe gjestene med å slappe av og føle seg fornyet. Real del Centro Hotel Aguascalientes ligger også beleilig til nær populære attraksjoner og landemerker i Aguascalientes. Gjestene kan enkelt utforske byens historiske sentrum, besøke museer, delta på kulturelle arrangementer og nyte den lokale maten. Alt i alt gir Real del Centro Hotel Aguascalientes et luksuriøst og komfortabelt miljø for reisende som besøker Aguascalientes. Med sine velutstyrte rom, deilige spisemuligheter og praktiske beliggenhet, er det et utmerket valg både for forretningsreisende og fritidsreisende.

Underholdning

Det er flere underholdningsalternativer i nærheten av Real del Centro Hotel Aguascalientes i Aguascalientes, Mexico. Noen av de populære attraksjonene og underholdningsstedene inkluderer:

1. Teatro Aguascalientes: Ligger bare en kort avstand fra hotellet, er Teatro Aguascalientes et historisk teater som arrangerer ulike forestillinger, inkludert skuespill, balletter, konserter og mer.

2. Plaza de la Patria: Dette hovedtorget i Aguascalientes er et pulserende senter for aktivitet, med gateartister, levende musikk og kulturelle arrangementer som finner sted gjennom året. Det er et flott sted å suge inn den lokale atmosfæren.

3. Instituto Cultural de Aguascalientes: Dette kulturinstituttet arrangerer kunstutstillinger, verksteder og musikkonserter. Det huser også et bibliotek og en vakker utendørs hage der du kan slappe av og nyte omgivelsene.

4. Centro Comercial Altaria: Hvis du er ute etter shopping og underholdning på ett sted, bør du dra til Centro Comercial Altaria. Det er et moderne kjøpesenter med mange butikker, restauranter, en kino og til og med et bowlinghall.

5. Museo Descubre: Ligger i nærheten av hotellet, er Museo Descubre et vitenskapsmuseum som tilbyr interaktive utstillinger og pedagogiske presentasjoner for besøkende i alle aldre. Det er et flott sted å tilbringe et par timer med læring og moro.

6. Feria Nacional de San Marcos: Hvis du tilfeldigvis besøker i april eller mai, bør du ikke gå glipp av Feria Nacional de San Marcos, en av de største og mest kjente messer i Mexico. Den tilbyr karuseller, spill, konserter, rodeo og et bredt utvalg av matboder. Dette er bare noen få av underholdningsalternativene nær Real del Centro Hotel Aguascalientes. Aguascalientes har et rikt kulturelt og underholdningstilbud, så det er sannsynligvis noe for enhver smak.

Topp spørsmål

1. Hvor mange rom har Real del Centro Hotel Aguascalientes? Real del Centro Hotel Aguascalientes har totalt 122 rom.

2. Hvilke fasiliteter tilbys på Real del Centro Hotel Aguascalientes? Real del Centro Hotel Aguascalientes tilbyr fasiliteter som en restaurant, bar/lounge, treningsstudio, utendørsbasseng, gratis parkering, gratis Wi-Fi og romservice.

3. Hvor langt er det fra Real del Centro Hotel Aguascalientes til nærmeste flyplass? Real del Centro Hotel Aguascalientes er omtrent 25 kilometer unna Aguascalientes International Airport.

4. Tilbyr Real del Centro Hotel Aguascalientes transport til flyplassen? Ja, Real del Centro Hotel Aguascalientes tilbyr transport til flypassen mot en ekstra avgift. Gjester kan ordne denne tjenesten med hotellet.

5. Er frokost inkludert i romprisen på Real del Centro Hotel Aguascalientes? Ja, frokost er inkludert i romprisen på Real del Centro Hotel Aguascalientes.

6. Har Real del Centro Hotel Aguascalientes et spa? Ja, Real del Centro Hotel Aguascalientes har et spa der gjestene kan få ulike behandlinger og massasje.

7. Er Real del Centro Hotel Aguascalientes dyrevennlig? Nei, Real del Centro Hotel Aguascalientes tillater ikke kjæledyr.

8. Hva er noen nærliggende attraksjoner til Real del Centro Hotel Aguascalientes? Noen nærliggende attraksjoner til Real del Centro Hotel Aguascalientes inkluderer San Marcos Fair, Aguascalientes-katedralen, Plaza de la Patria og det regionale museet for Aguascalientes.

9. Har Real del Centro Hotel Aguascalientes et forretningssenter? Ja, Real del Centro Hotel Aguascalientes har et forretningssenter med møterom og konferanselokaler for forretningsreisende.

10. Er det valutavekslingstjeneste på Real del Centro Hotel Aguascalientes? Ja, Real del Centro Hotel Aguascalientes tilbyr valutavekslingstjenester for sine gjester.

Alle tjenester og fasiliteter

Hotellfasiliteter
 • Trådløst internett
 • Røykfrie rom
Underholdning og avslapping
 • Hage
Romfasiliteter
 • Hårføner
 • TV
Vannaktiviteter
 • Basseng
 • Spa- og velværesenter
Anmeldelse av Real del Centro Hotel Aguascalientes
Din tilbakemelding
Obligatorisk felt*
Takk! Anmeldelsen din har blitt sendt inn og vil vises på nettstedet etter verifisering.
Fant du ikke svaret du lette etter? Still spørsmålet ditt
Spør et spørsmål her
Obligatorisk felt*
Takk! Spørsmålet ditt har blitt sendt inn og vil bli besvart snart.

Velg ditt språk

Velg valutaen din

Der det er aktuelt, vil prisene konverteres til, og vises i, valutaen du velger. Valutaen du betaler i kan variere basert på reservasjonen din, og et servicegebyr kan også påløpe.