Mexico, Acapulco

Ritz Acapulco Hotel de Playa All Inclusive

Costera Miguel Aleman 159 Acapulco, Mexico Ferieanlegg
1 tilbud fra 1686 NOK Se tilbud
Ritz Acapulco Hotel de Playa All Inclusive
Ritz Acapulco Hotel de Playa All Inclusive
Ritz Acapulco Hotel de Playa All Inclusive
Ritz Acapulco Hotel de Playa All Inclusive
Ritz Acapulco Hotel de Playa All Inclusive
Ritz Acapulco Hotel de Playa All Inclusive
Ritz Acapulco Hotel de Playa All Inclusive
Ritz Acapulco Hotel de Playa All Inclusive
Ritz Acapulco Hotel de Playa All Inclusive
Ritz Acapulco Hotel de Playa All Inclusive
Se tilbud —
Tjenester og fasiliteter
 • Bar / Salong
 • Massasje
 • Massasje / Skjønnhetssenter
 • Biljard
 • Beach fotball og volleyball
 • Karaoke
Vis alle fasiliteter 32
Beliggenhet
Til sentrum
0.4 km
Hva er i nærheten?

Rompriser

Voksne
Velg en dato
loaderlaster inn
Sjekk tilgjengelighet
Prisene kan være utdaterte, velg datoer for å se gjeldende priser
Du kan kun bestille hotell på TravelAsk-partnersider
pris
Oppdater priser

Hva er i nærheten

Costera Miguel Aleman 159 Acapulco, Mexico

Ritz Acapulco Hotel de Playa All Inclusive ligger i den gyldne sonen av Acapulco Bay, og tilbyr en praktisk beliggenhet for å utforske omgivelsene. Her er noen populære attraksjoner og steder som er rundt hotellet:

1. Condesa Beach: Det er et populært sted for turister, som tilbyr en flott plass for bading, soling og vannaktiviteter som jetskiing.

2. Papagayo Adventure: Det er en stor fornøyelsespark med tropiske fugleshower og båtturer, flott for en morsom familiedag.

3. Vallarino Turtle Camp: Det er et sjøskilpadde-bevaringsprosjekt åpent for offentligheten for å besøke og lære om marint liv og bevaringsinnsats.

4. Zocalo: Det er byens hovedtorg, med butikker, restauranter og historiske bygninger.

5. La Quebrada: Det er et kjent sted der klippespringere modig hopper fra farlig høye steinete klipper ned i Stillehavet under.

6. El Rollo Acapulco: Det er en vannpark med sklier og delfinshow, et annet utmerket sted for familieunderholdning.

7. Parque Papagayo: En stor bypark med fritidsaktiviteter som sykling og en dyrehage. Dessuten er det mange shopping- og spisemuligheter i nærheten. Noen populære inkluderer Galerias Diana Shopping Mall og Gran Plaza, blant andre. Det er også nattklubber og barer i nærheten for nattens feststemning, som Baby'O og Palladium. Hotellet ligger også i nærheten av sentrum og er godt forbundet med offentlig transport, noe som gjør det enkelt for gjestene å utforske mer av Acapulco.

map
Ritz Acapulco Hotel de Playa All Inclusive
7.5 Ferieanlegg

Til sentrum0.4

Om hotellet

Om

Ritz Acapulco Hotel de Playa All Inclusive er et fantastisk overnattingsvalg for de som søker en fredelig flukt blant strandlandskapet i Acapulco, Mexico. Hotell: Hotellet ligger strategisk til med utsikt over den vakre bukten i Acapulco. Det har 240 rom og har en unik innredning som kombinerer komfort og eleganse med tropiske farger. Hotellet tilbyr et bredt utvalg av fasiliteter som et treningssenter, spafasiliteter, vaskeritjeneste, butikker, gratis WiFi og en døgnåpen resepsjon. Hotellet tilbyr også en lekeplass for barn og nattklubb for gjestenes underholdning. Rom: Rommene på Ritz Acapulco er luksuriøst innredet og tilbyr en fantastisk utsikt over havet. De har eget bad, safe, aircondition, høyhastighetsinternett og kabel-TV. Det finnes flere typer rom tilgjengelig, fra standardrom til suiter. Noen rom har til og med en balkong hvor gjestene kan nyte den panoramautsikten over Acapulco-bukten. Måltider: Som et all-inclusive hotell er alle måltider og drikke inkludert i prisen. Hotellet kan skilte med fem forskjellige restauranter. Det er hovedrestauranten som serverer buffet-style frokost, lunsj og middag med et bredt utvalg av lokale og internasjonale retter. Det er også en bassengbar som tilbyr snacks og drikkevarer. Hotellets andre spisesteder inkluderer en spesialitetsrestaurant for middag og en snackbar. Hvis du har dietthensyn, kan hotellet tilpasse spesialmenyer etter forhåndsvarsel. All-inclusive-planen inkluderer også innenlandske og utvalgte internasjonale drikker. Vær oppmerksom på at tilgjengeligheten av visse tjenester kan variere avhengig av sesongen og gjeldende helse- og sikkerhetsretningslinjer. Det anbefales alltid å ta direkte kontakt med hotellet for de mest nøyaktige opplysningene.

Strand

Stranden på Ritz Acapulco Hotel de Playa All Inclusive er en vakker sandstrand som ligger rett foran hotellet. Det varme og klare Stillehavet gjør det til et paradis for svømmere og snorklere. Hotellet tilbyr solsenger og parasoller for gjestene å slappe av og nyte den fantastiske utsikten. Det er også fasiliteter for vannsport som surfing, jetski og kajakkpadling. Stranden er et perfekt sted å se solnedgangen og tilbyr en livlig atmosfære med strandbarer og lokale selgere som tilbyr deilige godbiter. Vær oppmerksom på at stranden noen ganger kan være overfylt, spesielt i høysesongen for turister. Tjenestene på stranden kan også variere på grunn av gjeldende COVID-restriksjoner. Det anbefales å kontakte hotellet for den mest nøyaktige informasjonen.

Barn

Ritz Acapulco Hotel de Playa All Inclusive tilbyr en rekke barnevennlige aktiviteter og fasiliteter. Disse inkluderer:

1. Kids Club: Et underholdende og trygt område der barn i alderen 4-12 år kan nyte et bredt spekter av morsomme og engasjerende aktiviteter under veiledning av opplært personale.

2. Barnebasseng: Et eget barnebasseng der barna trygt kan sprute rundt og leke i solen.

3. Arkade-/spillerom: Et rom utstyrt med flere arkadespill.

4. Tilstrekkelig tilgang til stranden: Barna kan kose seg med lek på stranden, bygge sandslott eller bade i havet.

5. Underholdning for hele familien: Hotellet organiserer regelmessig en morsom liste med show og underholdning som er passende og morsomt for barn.

6. Alt inkludert måltider: Alt inkludert-pakken inkluderer måltider, snacks og drikke som er egnet for barn.

7. Familierom: De tilbyr også familievennlige rom og suiter som gir god plass for familier. Disse fasilitetene sikrer at barna får et morsomt og engasjerende opphold på Ritz Acapulco Hotel de Playa All Inclusive.

Underholdning

1. Playa Hornos: En populær, ren strand som tilbyr ulike aktiviteter som jet ski og parasailing.

2. La Isla Acapulco Shopping Village: Et vakkert utendørs handlesenter som inkluderer ulike merkevarebutikker, spisesteder og en kino.

3. Sinfonia Del Mar: Utendørsteater med vakker utsikt, som huser musikkonserter og kulturelle arrangementer gjennom hele året.

4. Acapulco Historisk Museum: Et museum som fremhever Acapulcos historie, fra førkolumbiske tider til i dag.

5. Fuerte de San Diego: Et

17. århundre-fort som er gjort om til et historisk museum med utstillinger om Acapulcos rolle i den asiatiske handelen.

6. CiCi Acapulco Magico: En badepark som tilbyr bassenger, sklier, delfinshow og mer for å underholde hele familien.

7. Club de Golf Acapulco: For golfentusiaster er denne golfbanen i nærheten og tilbyr utfordrende spill med fantastisk utsikt.

8. La Quebrada: Berømt for sine klippehoppere, utfører hoppere daglige show fra klipper så høye som 35 meter ned i en smal kløft.

9. Barra Vieja Beach: Et roligere alternativ for besøkende som ønsker en avslappende dag ved havet.

10. Zocalo: Byens hovedtorg fylt med butikker, restauranter og lokale markeder.

Vannaktiviteter

'Ritz Acapulco Hotel de Playa All Inclusive' ligger perfekt til på stranden i Acapulco, Mexico og er et ideelt reisemål for vannrelaterte aktiviteter.

1. Svømming - Hotellet har et stort utendørsbasseng med et grunt barneområde. Bassengområdet tilbyr også solsenger, parasoller og en bassengbar, slik at gjestene kan slappe av og nyte forfriskende drikke mens de tar en dukkert eller slapper av ved bassenget.

2. Strandaktiviteter - Siden hotellet ligger rett ved stranden, kan gjestene nyte solbading, strandvolleyball eller bare slappe av og nyte utsikten. De varme vannene i Acapulco-bukten gir også muligheter for bading.

3. Vannsport - Den nærliggende stranden gir muligheter for mange vannsportaktiviteter. Gjestene kan leie en jetski, prøve seg på parasailing, teste balanseevnen på et padlebrett eller ta en tur på en bananbåt.

4. Båtturer - For de som ønsker å utforske mer, er det mange alternativer for båtturer i de omkringliggende vannene.

5. Snorkling og dykking - Vannet rundt Acapulco er fylt med et mangfoldig utvalg av marint liv, noe som gjør det til et fantastisk sted for snorkling eller dykking. Vennligst merk at noen av disse aktivitetene kan kreve ekstra kostnader eller leieavgift. I tillegg kan tilgjengeligheten av visse aktiviteter avhenge av sesong og værforhold.

Topp spørsmål

1. Er Ritz Acapulco Hotel et all-inclusive feriested? Svar: Ja, Ritz Acapulco Hotel er et all-inclusive feriested, noe som betyr at måltider og drikke i hotellets restauranter er inkludert i romprisen. Hvor langt er Ritz Acapulco Hotel fra den internasjonale flyplassen? Svar: Ritz Acapulco Hotel er omtrent 20 kilometer fra General Juan N Alvarez internasjonale flyplass.

2. Er det noen aktiviteter tilgjengelig på Ritz Acapulco Hotel? Svar: Ja, hotellet tilbyr mange aktiviteter, inkludert underholdningsshow om kvelden, vannsport, en barneklubb og et utendørsbasseng. Tilbyr Ritz Acapulco Hotel transport til og fra flyplassen? Svar: Hotellet tilbyr ikke direkte transport til og fra flyplassen. Imidlertid kan hotellets concierge hjelpe deg med å ordne pålitelig og trygg transport fra flyplassen.

3. Er det noen attraksjoner i nærheten av Ritz Acapulco Hotel? Svar: Ja, det er flere attraksjoner i nærheten av hotellet, som Papagayo Adventure, Parque Papagayo og La Quebrada, blant annet. Kan jeg ta med kjæledyret mitt til Ritz Acapulco Hotel? Svar: Dessverre er kjæledyr ikke tillatt på Ritz Acapulco Hotel de Playa All Inclusive.

4. Tilbyr Ritz Acapulco Hotel romservice? Svar: Ja, Ritz Acapulco Hotel tilbyr romservice 24 timer i døgnet. Har hotellet Wi-Fi? Svar: Ja, Ritz Acapulco Hotel tilbyr gratis Wi-Fi i fellesområdene og på rommene.

5. Hvilke typer rom er tilgjengelige på Ritz Acapulco Hotel? Svar: Hotellet tilbyr forskjellige typer rom som Standardrom, Deluxerom, Juniorsuite og Presidentsuite, hver med en rekke fasiliteter for å gjøre oppholdet ditt komfortabelt. Finnes det restauranter eller barer på Ritz Acapulco Hotel? Svar: Ja, hotellet har en restaurant og en bar hvor gjestene kan nyte et utvalg av lokale og internasjonale retter.

Alle tjenester og fasiliteter

Underholdning og avslapping
 • Bar / Salong
 • Massasje
 • Massasje / Skjønnhetssenter
 • Biljard
 • Beach fotball og volleyball
 • Karaoke
 • Squashbaner
 • Vindsurfing
Romfasiliteter
 • Klimaanlegg
 • Safe-depositumboks
 • Hårføner
 • Dusj
Hotellfasiliteter
 • Restaurant
 • Kafé
 • Heis
 • Høyhastighetsinternett
 • Kontakt
 • Særskilt røykeområde
 • Møterom
Ekstra tjenester
 • Klesvask
 • Klesrens
 • Koffertbærer
 • Turistinformasjon
Vannaktiviteter
 • Basseng
 • Badstue
 • Dykkedykking
 • Utendørsbasseng
 • Kajakkpadling
For familier med barn
 • Barnevakt / Barnefasiliteter
 • Barneklubb
 • Barnebasseng
 • Barnepass/barnaktiviteter med tilsyn
Anmeldelse av Ritz Acapulco Hotel de Playa All Inclusive
Din tilbakemelding
Obligatorisk felt*
Takk! Anmeldelsen din har blitt sendt inn og vil vises på nettstedet etter verifisering.
Fant du ikke svaret du lette etter? Still spørsmålet ditt
Spør et spørsmål her
Obligatorisk felt*
Takk! Spørsmålet ditt har blitt sendt inn og vil bli besvart snart.

Velg ditt språk

Velg valutaen din

Der det er aktuelt, vil prisene konverteres til, og vises i, valutaen du velger. Valutaen du betaler i kan variere basert på reservasjonen din, og et servicegebyr kan også påløpe.