Mexico, Acapulco

Mayan Sea Garden Acapulco

Avenida Costera de Las Palmas No. 1121 Acapulco, Mexico Hotell
1 tilbud — Se tilbud
Mayan Sea Garden Acapulco
Mayan Sea Garden Acapulco
Mayan Sea Garden Acapulco
Mayan Sea Garden Acapulco
Mayan Sea Garden Acapulco
Mayan Sea Garden Acapulco
Mayan Sea Garden Acapulco
Mayan Sea Garden Acapulco
Mayan Sea Garden Acapulco
Mayan Sea Garden Acapulco
Mayan Sea Garden Acapulco
Mayan Sea Garden Acapulco
Mayan Sea Garden Acapulco
Mayan Sea Garden Acapulco
Mayan Sea Garden Acapulco
Mayan Sea Garden Acapulco
Mayan Sea Garden Acapulco
Mayan Sea Garden Acapulco
Mayan Sea Garden Acapulco
Mayan Sea Garden Acapulco
Mayan Sea Garden Acapulco
Mayan Sea Garden Acapulco
Mayan Sea Garden Acapulco
Mayan Sea Garden Acapulco
Mayan Sea Garden Acapulco
Se tilbud —
Tjenester og fasiliteter
 • Tennisbaner
 • Trådløst internett
 • Klimaanlegg
 • Kjøleskap
 • Parkering
 • Valutaveksling
Vis alle fasiliteter 18
Beliggenhet
Til sentrum
12.9 km
Hva er i nærheten?

Rompriser

Voksne
Velg en dato
loaderlaster inn
Sjekk tilgjengelighet
Prisene kan være utdaterte, velg datoer for å se gjeldende priser
Du kan kun bestille hotell på TravelAsk-partnersider
pris
Oppdater priser

Hva er i nærheten

Avenida Costera de Las Palmas No. 1121 Acapulco, Mexico

Mayan Sea Garden Acapulco er et strandresort som ligger i Acapulco, Mexico. Noen av attraksjonene og fasilitetene i nærheten av hotellet inkluderer:

1. Strender: Hotellet ligger ved de sandfylte strendene i Acapulco Bay, og gjestene har enkel tilgang til stranden. Gjestene kan nyte aktiviteter som soling, svømming og vannsport.

2. La Quebrada Cliff Divers: Denne ikoniske attraksjonen ligger en kort avstand fra hotellet. Besøkende kan se dyktige stupere hoppe fra klipper og ned i havet under.

3. Acapulco Golfklubb: En golfbane ligger i nærheten og tilbyr et naturskjønt miljø for golfentusiaster.

4. El Rollo Vannpark: Ligger noen kilometer unna og tilbyr spennende vannrutiner og moro for mennesker i alle aldre.

5. La Isla Shopping Village: Et kjøpesenter med ulike butikker, boutiquer og restauranter. Det er et populært sted for shopping, spising og underholdning.

6. Acapulco internasjonale flyplass: Hotellet ligger omtrent 30 minutter unna Acapulco internasjonale flyplass, noe som gjør det praktisk for reisende.

7. Acapulco sentrum: Det sentrale området i Acapulco ligger en kort kjøretur unna og tilbyr ulike restauranter, barer, natteliv og kulturelle attraksjoner. Vær oppmerksom på at tilgjengeligheten av attraksjoner og fasiliteter kan variere, så det er alltid lurt å sjekke gjeldende forhold og åpningstider under besøket ditt.

map
Mayan Sea Garden Acapulco
Hotell

Til sentrum12.9

Om hotellet

Om

Mayan Sea Garden Acapulco er et strandhotell som ligger ved stranden i Acapulco, Mexico. Det tilbyr ulike fasiliteter og tjenester for å sikre et komfortabelt opphold for gjestene. Rommene på Mayan Sea Garden Acapulco er romslige og velutstyrte. De har moderne innredning og møbler, som skaper en avslappende atmosfære. Rommene er utstyrt med aircondition, satellitt-TV, minibar og eget bad. Noen rom har også en balkong eller terrasse med vakker utsikt over havet eller hagen. Hotellet tilbyr et utvalg av spisesteder for å imøtekomme ulike smaker. Det er flere restauranter på stedet som serverer meksikansk og internasjonal mat. Gjestene kan nyte buffémåltider eller à la carte-måltider. Hotellet har også en bar og en salong hvor gjestene kan slappe av og nyte en forfriskende drink. For fritidsaktiviteter har Mayan Sea Garden Acapulco et svømmebasseng, tennisbaner og et treningssenter. Gjestene kan også slappe av på stranden, delta i vannsportsaktiviteter eller unne seg en spa-behandling. Alt i alt er Mayan Sea Garden Acapulco et flott valg for strandelskere og de som søker en avslappende ferie i Acapulco.

Barn

'Mayan Sea Garden Acapulco' i Acapulco, Mexico tilbyr flere aktiviteter og fasiliteter for barn. Noen av de barnevennlige funksjonene inkluderer:

1. Barneklubb: Resorten har en tilsynelatende barneklubb der barn kan delta i forskjellige organiserte leker, kunst og håndverk og andre fritidsaktiviteter.

2. Barnebasseng: Det er et eget bassengområde designet spesielt for barn, som tilbyr en trygg og morsom atmosfære for dem å svømme og leke i.

3. Vannsportsaktiviteter: Resorten tilbyr vannsportsaktiviteter som snorkling, kajakkpadling og paddleboarding, som kan nytes av eldre barn under voksen tilsyn.

4. Lekeplass: Det er et lekeområde utstyrt med husker, sklier og andre lekestrukturer, som gir barna en utendørsområde å glede seg over og få utløp for energi.

5. Sportsaktiviteter: Resorten organiserer ulike sportsaktiviteter som passer for barn, som fotball, volleyball og basketball, slik at de kan delta i fysiske aktiviteter og skape nye vennskap.

6. Underholdning: Resorten tilbyr kveldsunderholdningsshow, inkludert barnevennlige forestillinger som magiske show og live musikk, slik at barna blir underholdt under oppholdet. Det er viktig å merke seg at spesifikke aktiviteter og fasiliteter kan variere avhengig av barnas alder og tidspunktet på året. Det anbefales å kontakte resorten direkte for ytterligere informasjon om de tilgjengelige alternativene for barn.

Underholdning

1. El Fuerte de San Diego: Denne historiske festningen ligger nær hotellet og gir et fascinerende innblikk i Acapulcos fortid. Besøkende kan utforske festningens museum, som viser gjenstander og utstillinger knyttet til regionens historie.

2. Playa Condesa: Bare en kort spasertur fra hotellet ligger Playa Condesa, en populær strand hvor besøkende kan slappe av på sanden, bade i turkisblått vann eller prøve ulike vannsportsaktiviteter som jetski og paragliding.

3. La Quebrada: Kjent for sine berømte stupere, er La Quebrada et must-visit attraksjon i Acapulco. Se med beundring når disse erfarne stupere kaster seg ned i havet fra høyder på opptil 120 fot.

4. Zocalo: Beliggende i hjertet av Acapulco, er Zocalo en sentral plass der du kan oppleve byens levende atmosfære. Nyt gateforestillinger og bla gjennom lokale butikker som selger håndverk og suvenirer.

5. Acapulco International Center: Hvis du er interessert i å delta på arrangementer eller utstillinger, bør du sjekke ut Acapulco International Center. Denne arenaen arrangerer konserter, messer og andre underholdningsevents.

6. Acapulco Golf Club: Golfentusiaster kan nyte en runde golf på Acapulco Golf Club, som ligger i nærheten av hotellet. Denne 18-hulls golfbanen tilbyr fantastisk utsikt over Acapulco Bay og passer for spillere på alle ferdighetsnivåer.

7. Baby'O Nightclub: For de som er ute etter natteliv, er Baby'O Nightclub et populært sted i Acapulco. Dans natten bort til live musikk og DJ-er som spiller ulike sjangere.

8. El Alebrije: Denne livlige nattklubben tilbyr en levende atmosfære med et variert musikkutvalg, inkludert latinrytmer, elektronisk musikk og mer. Nyt drinker, dans og en minneverdig kveld ute.

9. La Isla Shopping Village: Hvis du har lyst på litt shopping, kan du dra til La Isla Shopping Village. Dette utendørs kjøpesenteret har et bredt utvalg av butikker, restauranter og underholdningsmuligheter, inkludert en kino.

10. Acapulco Historical Museum: Lær mer om Acapulcos historie og kultur på Acapulco Historical Museum. Museet viser utstillinger om byens før-hispaniske tid, kolonisering og modern utvikling.

Topp spørsmål

1. Hvor ligger Mayan Sea Garden Acapulco? Mayan Sea Garden Acapulco ligger i Acapulco, Mexico.

2. Hvilke fasiliteter tilbys på Mayan Sea Garden Acapulco? Noen av fasilitetene som tilbys på Mayan Sea Garden Acapulco inkluderer svømmebassenger, et treningssenter, restauranter, et spa, tennisbaner og tilgang til stranden.

3. Hvor langt er det fra Mayan Sea Garden Acapulco til sentrum av Acapulco? Mayan Sea Garden Acapulco ligger cirka 5 kilometer (9 miles) fra sentrum av Acapulco.

4. Er det Wi-Fi tilgjengelig på Mayan Sea Garden Acapulco? Ja, Wi-Fi er tilgjengelig på Mayan Sea Garden Acapulco, men det kan være begrenset til visse områder og kan ha en ekstra kostnad.

5. Har Mayan Sea Garden Acapulco beliggenhet ved stranden? Ja, Mayan Sea Garden Acapulco ligger på et strandeiendom og tilbyr direkte tilgang til stranden.

6. Finnes det noen nærliggende attraksjoner i nærheten av Mayan Sea Garden Acapulco? Ja, Mayan Sea Garden Acapulco er nær ulike attraksjoner, som La Quebrada, Acapulco Historical Museum, Fort San Diego og Acapulco Botanical Garden.

7. Er det parkering tilgjengelig på Mayan Sea Garden Acapulco? Ja, Mayan Sea Garden Acapulco tilbyr parkeringsfasiliteter for gjestene.

8. Kan jeg ta med kjæledyr til Mayan Sea Garden Acapulco? Kjæledyr er ikke tillatt på Mayan Sea Garden Acapulco, bortsett fra tjenestedyr.

9. Hvilke typer rom er tilgjengelig på Mayan Sea Garden Acapulco? Mayan Sea Garden Acapulco tilbyr ulike typer rom, inkludert standardrom, suiter og villaer, med muligheter for ulik størrelse og fasiliteter.

10. Finnes det en barneklubb på Mayan Sea Garden Acapulco? Ja, Mayan Sea Garden Acapulco har en barneklubb der barna kan delta i overvåkede aktiviteter og underholdning.

Alle tjenester og fasiliteter

Underholdning og avslapping
 • Tennisbaner
 • Butikker
Hotellfasiliteter
 • Trådløst internett
 • Parkering
 • Valutaveksling
 • Minibank / Bankautomat
 • Kontakt
 • Butikker på hotellet
 • Ismaskin
Romfasiliteter
 • Klimaanlegg
 • Kjøleskap
 • Mikrobølgeovn
 • Hårføner
Ekstra tjenester
 • Klesvask
 • Klesrens
 • Valet parkering
For familier med barn
 • Barnevakt / Barnefasiliteter
 • Barneklubb
Anmeldelse av Mayan Sea Garden Acapulco
Din tilbakemelding
Obligatorisk felt*
Takk! Anmeldelsen din har blitt sendt inn og vil vises på nettstedet etter verifisering.
Fant du ikke svaret du lette etter? Still spørsmålet ditt
Spør et spørsmål her
Obligatorisk felt*
Takk! Spørsmålet ditt har blitt sendt inn og vil bli besvart snart.

Velg ditt språk

Velg valutaen din

Der det er aktuelt, vil prisene konverteres til, og vises i, valutaen du velger. Valutaen du betaler i kan variere basert på reservasjonen din, og et servicegebyr kan også påløpe.