Mexico, Acapulco

Las Brisas Acapulco

Carretera Escenica Clemente Mejia 5255 Acapulco, Mexico Ferieanlegg
1 tilbud fra 1370 NOK Se tilbud
Las Brisas Acapulco
Las Brisas Acapulco
Las Brisas Acapulco
Las Brisas Acapulco
Las Brisas Acapulco
Las Brisas Acapulco
Las Brisas Acapulco
Las Brisas Acapulco
Las Brisas Acapulco
Las Brisas Acapulco
Las Brisas Acapulco
Las Brisas Acapulco
Las Brisas Acapulco
Las Brisas Acapulco
Las Brisas Acapulco
Las Brisas Acapulco
Las Brisas Acapulco
Las Brisas Acapulco
Las Brisas Acapulco
Las Brisas Acapulco
Las Brisas Acapulco
Las Brisas Acapulco
Las Brisas Acapulco
Las Brisas Acapulco
Las Brisas Acapulco
Las Brisas Acapulco
Las Brisas Acapulco
Las Brisas Acapulco
Las Brisas Acapulco
Las Brisas Acapulco
Las Brisas Acapulco
Las Brisas Acapulco
Las Brisas Acapulco
Las Brisas Acapulco
Las Brisas Acapulco
Las Brisas Acapulco
Las Brisas Acapulco
Las Brisas Acapulco
Las Brisas Acapulco
Las Brisas Acapulco
Las Brisas Acapulco
Las Brisas Acapulco
Las Brisas Acapulco
Las Brisas Acapulco
Las Brisas Acapulco
Las Brisas Acapulco
Las Brisas Acapulco
Las Brisas Acapulco
Las Brisas Acapulco
Las Brisas Acapulco
Se tilbud —
Tjenester og fasiliteter
 • Massasje
 • Massasje / Skjønnhetssenter
 • Klimaanlegg
 • Restaurant
 • Minibar
 • Safe-depositumboks
Vis alle fasiliteter 40
Beliggenhet
Til sentrum
4.6 km
Hva er i nærheten?

Rompriser

Voksne
Velg en dato
loaderlaster inn
Sjekk tilgjengelighet
Prisene kan være utdaterte, velg datoer for å se gjeldende priser
Du kan kun bestille hotell på TravelAsk-partnersider
pris
Oppdater priser

Anmeldelser

Hva er i nærheten

Carretera Escenica Clemente Mejia 5255 Acapulco, Mexico

Hotel Las Brisas Acapulco ligger i boligområdet Las Brisas, som er kjent for sine luksusboliger og vakre havutsikt. Hotellet ligger på en skråning med utsikt over Acapulco-bukten. Her er noen bemerkelsesverdige attraksjoner og interessante steder i nærheten av hotellet:

1. Acapulco-bukten: Hotellet tilbyr fantastisk utsikt over Acapulco-bukten, som er kjent for sine gylne sandstrender, krystallklart vann og livlige natteliv. Gjestene kan bade, slappe av på stranden eller delta i ulike vannsportsaktiviteter.

2. La Condesa-stranden: Kort kjøreavstand fra hotellet ligger La Condesa-stranden, et populært turiststed med rolig vann og et bredt utvalg av vannsportsfasiliteter. Besøkende kan også finne mange restauranter og barer langs stranden.

3. Pie de la Cuesta: Ligger nordvest for Las Brisas, er Pie de la Cuesta en vakker strand kjent for sine vakre solnedganger. Dette tilbaketrukne stedet er perfekt for avslapping, bading og å nyte den rolige atmosfæren.

4. La Quebrada: Denne ikoniske klippehoppingstedet er en berømt attraksjon i Acapulco. Dyktige dykkere hopper ned i havet fra høyder på opptil 136 fot. Tilskuere kan nyte de spennende forestillingene fra observasjonsplattformer eller nærliggende restauranter.

5. Zocalo: Zocalo er det historiske hjertet av Acapulco, og har byens hovedtorg. Her kan besøkende utforske katedralen Nuestra Señora de la Soledad, bla gjennom lokale markeder og fordype seg i byens livlige atmosfære.

6. Acapulcos historiske museum: Ligger i Fort San Diego, tilbyr Acapulcos historiske museum utstillinger som viser regionens rike historie, inkludert dens koloniale fortid, maritime arv og betydningen av den berømte Acapulco-handelsruten.

7. La Roqueta-øya: Denne lille øya kan nås med en kort båttur fra havnen. Den tilbyr vakre strender, snorklingmuligheter og stier for fotturer, noe som gjør den til et perfekt sted for en dagstur. I tillegg kan gjestene på Las Brisas Acapulco nyte hotellets fasiliteter, som private bassenger, restauranter, spa og tennisbaner.

map
Las Brisas Acapulco
8.8 Ferieanlegg

Til sentrum4.6

Om hotellet

Om

Las Brisas Acapulco er et luksushotell som ligger i Acapulco, Mexico. Hotellet er kjent for sine unike rosa og hvite casitas (bungalower), som er spredt utover en fjellside med utsikt over Acapulco-bukten. Rommene på Las Brisas Acapulco er romslige og elegant designet, og tilbyr fantastisk utsikt over bukten. Hvert rom har en privat terrasse og enten et privat eller delt basseng. Casitas er utstyrt med moderne fasiliteter som aircondition, flatskjerm-TV, minibar og gratis Wi-Fi. Hotellet tilbyr ulike romalternativer, inkludert Deluxe-rom, Junior-suiter og Grand-suiter. Deluxe-rommene leveres enten med en kingsize-seng eller to dobbeltsenger, mens suitene har separate oppholdsområder og luksuriøse bad. Las Brisas Acapulco er også kjent for sine fantastiske spisemuligheter. Hotellets restaurant, Bellavista, tilbyr et bredt utvalg internasjonale og meksikanske retter. Gjestene kan nyte måltidene mens de nyter den fantastiske utsikten over bukten. Hotellet har også en restaurant ved bassenget og en sushi-bar for de som ønsker en mer avslappet spiseopplevelse. I tillegg tilbyr Las Brisas Acapulco et utvalg av fasiliteter og tjenester som forbedrer gjestenes opphold. Dette inkluderer et spa, treningssenter, tennisbaner og en privat strandklubb. Hotellet tilbyr også en gratis transporttjeneste til og fra stranden. Alt i alt tilbyr Las Brisas Acapulco en luksuriøs og minneverdig opplevelse for reisende som besøker Acapulco. Fra de vakre casitasene til de eksklusive spisemulighetene, sikrer hotellet et minneverdig opphold i dette livlige meksikanske reisemålet.

Barn

Las Brisas Acapulco i Acapulco, Mexico, tilbyr ulike aktiviteter og fasiliteter for barn. Her er noen av alternativene:

1. Svømmebassenger: Las Brisas Acapulco har flere bassenger, inkludert et barnebasseng, der barna kan svømme og ha det gøy.

2. Vannsport: Barna kan delta i ulike vannaktiviteter som snorkling, kajakkpadling og stående padling. Disse aktivitetene passer for litt eldre barn og tenåringer.

3. Barnas klubb: Feriestedet har en tilsynsordning med barnas klubb der barna kan delta i organiserte leker, kunst og håndverk, idrett og andre morsomme aktiviteter. Dette gir foreldrene sjansen til å nyte litt tid alene mens barna deres blir underholdt av kvalifisert personale.

4. Strandaktiviteter: Las Brisas Acapulco ligger nær stranden, og barna kan bygge sandslott, spille strandvolleyball eller bare plaske i bølgene.

5. Møter med dyrelivet: Feriestedet er kjent for sine tropiske hager og dyreliv. Barna kan oppleve møter med eksotiske fugler og andre dyr som finnes i området.

6. Utendørs lekeplasser: Det finnes utendørs lekeplasser på feriestedet der barna kan klatre, skli og leke så mye de vil.

7. Barnevennlige spisemuligheter: Las Brisas Acapulco tilbyr barnemenyer på sine restauranter, slik at barna har et utvalg av matretter de kan glede seg over. Det er alltid lurt å sjekke direkte med feriestedet for spesifikke aktiviteter og fasiliteter som er tilgjengelige under besøket ditt, da tilbudene kan endres.

Underholdning

Det er flere underholdningsmuligheter i nærheten av hotellet Las Brisas Acapulco i Acapulco, Mexico. Noen populære valg inkluderer:

1. La Quebrada: Dette berømte klippehoppingsstedet er et must å besøke. Du kan se dyktige stupere hoppe fra en høyde på over 100 fot ned i havet. Det er flere restauranter og barer i nærheten der du kan nyte en drink eller noe sjømat mens du ser på forestillingene.

2. Baby'O-nattklubb: Ligger bare en kort avstand fra hotellet, er Baby'O en av Acapulcos mest ikoniske nattklubber. Den tilbyr en livlig nattelivscene med live musikk, DJ-er og dansing, noe som gjør det til et flott sted å feste og nyte den levende atmosfæren.

3. Tres Vidas Golf Course: Hvis du liker golf, er Tres Vidas Golf Course et fantastisk alternativ. Ligger i kort avstand fra hotellet, tilbyr denne vakre banen fantastisk havutsikt og en utfordrende layout.

4. La Isla Shopping Village: Hvis du er i humør for litt shoppingterapi, kan du dra til La Isla Shopping Village. Dette utendørs kjøpesenteret har et utvalg av butikker, boutiqueer, restauranter og en kino. Du kan bla gjennom lokale og internasjonale merker, nyte et måltid eller se den nyeste filmen.

5. Nattcruise: Acapulco tilbyr ulike nattcruisealternativer, der du kan nyte middag, drikke og underholdning på en båt samtidig som du nyter fantastisk utsikt over byens skyline og kystlinje.

6. Strandklubber: Acapulco er kjent for sine fantastiske strender, og det er flere strandklubber i nærheten av Las Brisas der du kan slappe av og nyte tiden din. Disse klubbene tilbyr vanligvis solsenger ved stranden, mat, drikke og har ofte live musikk eller DJ-er. Husk å sjekke lokale retningslinjer og reguleringer angående COVID-19 eller andre begrensninger som kan påvirke disse underholdningsalternativene under besøket ditt.

Topp spørsmål

1. Hva er Las Brisas Acapulco? Las Brisas Acapulco er et luksushotell og resort som ligger i Acapulco, Mexico. Det er kjent for sine fantastiske havutsikter og private bungalow-stil overnattingssteder.

2. Hvor langt er det fra Las Brisas Acapulco til stranden? Hotellet ligger på en fjellside med utsikt over Acapulco-bukten. Selv om det ikke ligger direkte på stranden, tilbyr det praktisk tilgang til både private og offentlige strender i området. Det tar omtrent 10-15 minutters kjøretur å komme til nærmeste strand.

3. Hvilke fasiliteter tilbyr Las Brisas Acapulco? Hotellet tilbyr et utvalg av fasiliteter, inkludert flere svømmebassenger, spa, treningssenter, tennisbaner, restauranter, barer og konferansefasiliteter. Rommene har også private plaskebassenger og terrasser med hengekøyer.

4. Er det noen familievennlige aktiviteter på Las Brisas Acapulco? Ja, hotellet tilbyr en barneklubb og ulike familievennlige aktiviteter som vannsport, tennis og rekreasjonsprogrammer. Det er også nærliggende attraksjoner som passer for familier, inkludert badeland og eventyrparker.

5. Hvor langt er det fra Las Brisas Acapulco til Acapulcos bysentrum? Hotellet ligger omtrent 10 minutters kjøretur fra Acapulcos bysentrum, der du kan finne kjøpesentre, restauranter, natteliv og historiske attraksjoner.

6. Er Las Brisas Acapulco all-inclusive? Nei, Las Brisas Acapulco er ikke et all-inclusive resort. Gjestene kan velge å spise på hotellets restauranter (à la carte) eller utforske andre spisesteder i området.

7. Hvordan kan jeg gjøre en reservasjon på Las Brisas Acapulco? Reservasjoner kan gjøres direkte via hotellets nettside eller ved å kontakte deres reservasjonsavdeling. Det anbefales å bestille på forhånd, spesielt i travle reisesesonger.

8. Har Las Brisas Acapulco en shuttle-service? Ja, hotellet tilbyr gratis transport til og fra sitt private strandklubb, Ciro's Beach, samt til bysentrum i henhold til fastsatte tider. Det er imidlertid lurt å sjekke med hotellet for oppdatert informasjon og rutetider.

9. Er Las Brisas Acapulco dyrevennlig? Ja, Las Brisas Acapulco er et dyrevennlig hotell. De tillater små hunder på eiendommen, underlagt spesifikke retningslinjer og begrensninger.

10. Hva er noen nærliggende attraksjoner til Las Brisas Acapulco? Nærliggende attraksjoner inkluderer La Quebrada, der klippehoppere utfører dristige hopp ned i havet, Kapellet for Fred, Acapulcos ikoniske Papagayo Park og det historiske Fort San Diego.

Alle tjenester og fasiliteter

Underholdning og avslapping
 • Massasje
 • Massasje / Skjønnhetssenter
 • Butikker
Romfasiliteter
 • Klimaanlegg
 • Minibar
 • Safe-depositumboks
 • Hårføner
 • Dusj
Hotellfasiliteter
 • Restaurant
 • Parkering
 • Valutaveksling
 • Minibank / Bankautomat
 • Heis
 • 24-timers resepsjon
 • Kontakt
 • Røykerom
 • Flerspråklig personale
 • Butikker på hotellet
 • Suvenirbutikk/gavebutikk
 • Bankettsal
 • Selskapslokaler
 • Konferanserom
 • Møterom
Ekstra tjenester
 • Klesvask
 • Klesrens
 • Bagasjeoppbevaring
 • Koffertbærer
 • Turistinformasjon
 • Valet parkering
 • Skopuss
Vannaktiviteter
 • Basseng
 • Badstue
 • Spa- og velværesenter
 • Jetski
 • Vannski
 • Utendørsbasseng
 • Kajakkpadling
For familier med barn
 • Barnevakt / Barnefasiliteter
 • Barneklubb
 • Barnebasseng
Anmeldelse av Las Brisas Acapulco
Din tilbakemelding
Obligatorisk felt*
Takk! Anmeldelsen din har blitt sendt inn og vil vises på nettstedet etter verifisering.
Fant du ikke svaret du lette etter? Still spørsmålet ditt
Spør et spørsmål her
Obligatorisk felt*
Takk! Spørsmålet ditt har blitt sendt inn og vil bli besvart snart.

Velg ditt språk

Velg valutaen din

Der det er aktuelt, vil prisene konverteres til, og vises i, valutaen du velger. Valutaen du betaler i kan variere basert på reservasjonen din, og et servicegebyr kan også påløpe.