Mexico, Acapulco

Playa Suites Acapulco

Costera M. Aleman 123 Acapulco, Mexico Hotell
1 tilbud fra 826 NOK Se tilbud
Playa Suites Acapulco
Playa Suites Acapulco
Playa Suites Acapulco
Playa Suites Acapulco
Playa Suites Acapulco
Playa Suites Acapulco
Playa Suites Acapulco
Playa Suites Acapulco
Playa Suites Acapulco
Playa Suites Acapulco
Playa Suites Acapulco
Playa Suites Acapulco
Playa Suites Acapulco
Playa Suites Acapulco
Playa Suites Acapulco
Playa Suites Acapulco
Playa Suites Acapulco
Playa Suites Acapulco
Playa Suites Acapulco
Playa Suites Acapulco
Playa Suites Acapulco
Playa Suites Acapulco
Playa Suites Acapulco
Playa Suites Acapulco
Playa Suites Acapulco
Playa Suites Acapulco
Playa Suites Acapulco
Playa Suites Acapulco
Playa Suites Acapulco
Playa Suites Acapulco
Playa Suites Acapulco
Playa Suites Acapulco
Playa Suites Acapulco
Playa Suites Acapulco
Playa Suites Acapulco
Playa Suites Acapulco
Playa Suites Acapulco
Playa Suites Acapulco
Playa Suites Acapulco
Playa Suites Acapulco
Playa Suites Acapulco
Playa Suites Acapulco
Se tilbud —
Tjenester og fasiliteter
 • Bar / Salong
 • Massasje
 • Massasje / Skjønnhetssenter
 • Trådløst internett
 • Klimaanlegg
 • Restaurant
Vis alle fasiliteter 32
Beliggenhet
Til sentrum
0.8 km
Hva er i nærheten?

Rompriser

Voksne
Velg en dato
loaderlaster inn
Sjekk tilgjengelighet
Prisene kan være utdaterte, velg datoer for å se gjeldende priser
Du kan kun bestille hotell på TravelAsk-partnersider
pris
Oppdater priser

Anmeldelser

Hva er i nærheten

Costera M. Aleman 123 Acapulco, Mexico

Hotellet "Playa Suites Acapulco" befinner seg i hjertet av Acapulco, Mexico, og det er flere attraksjoner og fasiliteter i nærheten. Her er noen ting som er rundt hotellet:

1. Strender: Hotellet ligger rett på stranden, og tilbyr gjestene direkte tilgang til den vakre Acapulco-bukten. De kan nyte soling, bading og ulike vannsportaktiviteter.

2. Restauranter og barer: Det er mange spisemuligheter innen gangavstand fra hotellet, alt fra lokal meksikansk mat til internasjonale smaker. Noen populære restauranter i nærheten inkluderer Zibu og Sushi Itto.

3. Natteliv: Acapulco er kjent for sitt livlige natteliv, og det er flere barer, nattklubber og diskoteker i nærheten av hotellet. Den berømte nattklubben Palladium ligger en kort avstand unna.

4. Klippe-dykkere ved La Quebrada: En av Acapulcos mest ikoniske attraksjoner, klippe-dykkerne ved La Quebrada, er bare en kort avstand fra hotellet. Besøkende kan se de dristige dykkerne utføre spektakulære stup fra klippene ned i havet.

5. Shopping: Hotellet ligger i nærheten av ulike kjøpesentre og markeder der besøkende kan nyte å se etter lokale håndverk, tekstiler og suvenirer. Gran Plaza kjøpesenter ligger bare en kort avstand unna.

6. Historiske steder: Acapulco har en rik historie, og det er flere historiske steder i nærheten, som San Diego-fortet og Acapulco-katedralen. Disse landemerkene gir besøkende innsikt i byens kulturelle arv.

7. Underholdning: Hotellet ligger i nærheten av ulike underholdningssteder, inkludert teatre og kasinoer. Besøkende kan delta på live forestillinger, konserter eller prøve lykken ved spillbordene. Alt i alt tilbyr Playa Suites Acapulco-hotellet gjestene enkel tilgang til stranden, spisemuligheter, natteliv, kjøpesentre, historiske steder og underholdningssteder, noe som gjør det til et praktisk sted å utforske Acapulcos attraksjoner.

map
Playa Suites Acapulco
7.2 Hotell

Til sentrum0.8

Om hotellet

Om

Playa Suites Acapulco er et hotell som ligger i Acapulco, Mexico. Hotellet tilbyr en rekke rom for å imøtekomme ulike gjestepreferanser. Noen av romtypene inkluderer standardrom, suiter og romslige villaer. Hvert rom er utstyrt med fasiliteter som aircondition, kabel-TV, eget bad og gratis Wi-Fi. Rommene er designet med moderne innredning og komfortable møbler for å sikre et hyggelig opphold for gjestene. Playa Suites Acapulco skryter også av en fantastisk beliggenhet ved stranden, som gjør at gjestene kan nyte vakker havutsikt fra rommene sine. Hotellet ligger beleilig til i nærheten av populære turistattraksjoner, kjøpesentre og spisesteder. Når det gjelder spisemuligheter, tilbyr hotellet en restaurant på stedet som serverer en rekke deilige retter. Gjestene kan velge mellom et utvalg av internasjonal og lokal mat, samt nyte forfriskende drikke i hotellets bar. Det finnes også flere restauranter og kafeer i nærheten, som gir gjestene ekstra spisemuligheter. Alt i alt tilbyr Playa Suites Acapulco komfortable bofasiliteter, fantastisk havutsikt og et utvalg av spisemuligheter for å sikre et minneverdig opphold for gjestene som besøker Acapulco, Mexico.

Strand

Stranden på Playa Suites Acapulco er utvilsomt en av hovedattraksjonene på dette feriestedet i Acapulco, Mexico. Beliggende rett ved kysten av det vakre Stillehavet, kan gjestene på Playa Suites nyte en virkelig idyllisk strandsideinnstilling. Stranden selv strekker seg langs en pittoresk bukt og tilbyr myke gyldne sandstrender og krystallklart turkisblått vann. Det er et populært sted for soling, bading eller bare å slappe av under skyggen av en paraply mens du nyter de fantastiske havutsiktene. Stranden på Playa Suites Acapulco er godt vedlikeholdt og tilbyr forskjellige fasiliteter som forbedrer gjestenes opplevelse. Det er solsenger og parasoller tilgjengelig for leie, noe som gir et komfortabelt sted å nyte solen. Vannsport og fritidsaktiviteter som jetski, paragliding og kajakkpadling tilbys også for de som ønsker en mer eventyrlig strandopplevelse. Strandområdet er omgitt av frodig tropisk vegetasjon, og skaper en fredelig og rolig atmosfære. De milde lydene av bølgene som slår mot kysten gir en beroligende bakgrunn for avslapning. Når solen går ned, forvandles stranden til en magisk setting, perfekt for romantiske turer langs stranden eller å nyte en cocktail mens du ser på de livlige fargene på kveldshimmelen. Playa Suites Acapulco gir enkel tilgang til stranden, slik at gjestene sømløst kan gå mellom innkvarteringen og kystlinjen. Feriestedets beliggenhet tilbyr også nærhet til et bredt utvalg av strandrestauranter, barer og butikker, hvor besøkende kan smake på lokal mat, nippe til forfriskende drikkevarer og kjøpe unike suvenirer. På Playa Suites Acapulco fungerer stranden virkelig som en oase for gjester, og kombinerer naturlig skjønnhet, rekreasjonsmuligheter og en fredelig atmosfære. Enten du ønsker avslapning eller eventyr, imøtekommer stranden her alle preferanser, noe som gjør det til en perfekt destinasjon for en strandferie i Acapulco, Mexico.

Barn

Playa Suites Acapulco i Acapulco, Mexico tilbyr ulike aktiviteter og fasiliteter for barn. Noen av de barnevennlige funksjonene på feriestedet inkluderer:

1. Barneklubb: Feriestedet har en overvåket barneklubb der barn kan delta i morsomme aktiviteter og leker under veiledningen av opplært personale.

2. Barnebasseng: Playa Suites Acapulco har et eget bassengområde designet spesielt for barn. Dette lar dem nyte bading og lek i et trygt miljø.

3. Lekeplass: Det er en lekeplass på feriestedets område hvor barn kan klatre, skli og delta i utendørs lek.

4. Strandaktiviteter: Feriestedets beliggenhet gir enkel tilgang til stranden. Barn kan bygge sandslott, leke i bølgene eller delta i strandidrett og aktiviteter.

5. Vannsport: Eldre barn kan prøve ulike vannsportaktiviteter som kajakkpadling, paddleboarding eller snorkling, som er tilgjengelig i nærheten av feriestedet.

6. Underholdning: Playa Suites Acapulco arrangerer familievennlig underholdning på bestemte tider, inkludert live-show, musikk og forestillinger som passer for alle aldre.

7. Spesielle arrangementer: Feriestedet arrangerer av og til spesielle arrangementer og temafester for barn, som filmkvelder, skattejakter eller kostymefester. Det er tilrådelig å sjekke med feriestedet på forhånd for å bekrefte tilgjengeligheten av spesifikke aktiviteter og underholdning skreddersydd for barn under ditt besøk.

Underholdning

1. Klippedykkere i Acapulco: Opplev den spennende forestillingen med klippedykkerne i La Quebrada, som utfører dristige hopp fra høyder på opptil 80 fot ned i de brennende bølgene under. Stedet ligger cirka 10 minutters kjøretur fra hotellet.

2. Acapulcos historiske museum: Fordyp deg i Acapulcos rike historie og kultur på dette museet som ligger cirka 15 minutters gange fra hotellet. Utforsk utstillinger om forhispanske sivilisasjoner, kolonihistorie, og Acapulcos transformasjon til en populær feriedestinasjon.

3. Zocalo: Besøk Acapulcos hovedtorg, Zocalo, som ligger cirka 15 minutters kjøretur fra hotellet. Nyt levende musikk, gateforestilling og kulturelle arrangementer som ofte finner sted på denne livlige plassen.

4. La Quebrada Restaurant: Nyt deilig meksikansk mat mens du nyter den fantastiske utsikten over de berømte klippedykkerne i La Quebrada. Denne restauranten ligger innen gangavstand fra hotellet og tilbyr en enestående kulinarisk opplevelse.

5. Acapulco Golf Club: Golfentusiaster kan nyte en runde eller to på Acapulco Golf Club, som ligger cirka 20 minutters kjøretur fra hotellet. Denne pittoreske golfbanen tilbyr vakker utsikt over Acapulco-bukten.

6. Acapulco Yacht Club: Hvis du er interessert i vannaktiviteter og båtliv, besøk Acapulco Yacht Club, som ligger cirka 15 minutters kjøretur fra hotellet. Lei en båt, delta i seilkurs eller nyt bare marinaatmosfæren.

7. Papagayo-parken: Denne familievennlige parken ligger cirka 10 minutters kjøretur fra hotellet. Den har lekeplasser, grøntområder og en liten dyrehage hvor barna kan samhandle med dyr.

8. La Isla Shopping Village: For de som elsker shopping, dra til La Isla Shopping Village, som ligger cirka 15 minutters kjøretur fra hotellet. Dette eksklusive handlesenteret tilbyr et utvalg av butikker, internasjonale merkevarer og restauranter.

9. Acapulco Convention Center: Hvis det er konserter, utstillinger eller arrangementer på Acapulco Convention Center under besøket ditt, kan det være verdt å sjekke dem ut. Senteret ligger cirka 10 minutters kjøretur fra hotellet.

10. Playa Caleta og Playa Caletilla: Slapp av og nyt solen på disse nærliggende strendene, som ligger innen gangavstand fra hotellet. Nyt det krystallklare vannet, leie en solseng og nyt fersk sjømat på restaurantene ved stranden.

Vannaktiviteter

Playa Suites Acapulco i Acapulco, Mexico, tilbyr ulike vannaktiviteter for gjestene å nyte. Her er noen av de vannrelaterte fasilitetene og aktivitetene du kan forvente på hotellet:

1. Strandtilgang: Hotellet ligger rett ved stranden, slik at gjestene enkelt kan nyte bading, soling og strandaktiviteter.

2. Svømmebassenger: Playa Suites Acapulco har flere svømmebassenger, inkludert et stort uendelighetsbasseng og et eget barnebasseng. Gjestene kan slappe av ved bassengkanten, ta en forfriskende svømmetur eller sole seg på liggestoler som er tilgjengelige.

3. Vannsport: Hotellet tilbyr en rekke vannsportaktiviteter som brettseiling, kajakkpadling, jetski og paraseiling. Disse aktivitetene er som regel tilgjengelige mot en ekstra kostnad og kan ordnes gjennom hotellets concierge.

4. Båtturer: Acapulco er kjent for sin fantastiske kystlinje og vakre bukt. Hotellet kan hjelpe gjestene med å ordne båtturer, enten for sightseeing eller fiske, og gir gjestene muligheten til å utforske de omkringliggende vannene.

5. Dykkesenter: Hvis du er interessert i dykking eller snorkling, kan Playa Suites Acapulco ordne turer til nærliggende dykkeområder. Du kan utforske den bemerkelsesverdige undervannsverdenen og oppdage fargerikt marineliv. Det er verdt å merke seg at tilgjengelighet og spesifikke tilbud kan variere, så det anbefales å sjekke direkte med hotellet eller besøke deres nettside for den mest oppdaterte informasjonen om tilgjengelige vannaktiviteter under ditt opphold.

Topp spørsmål

1. Har Playa Suites Acapulco et svømmebasseng? Ja, Playa Suites Acapulco har et svømmebasseng for gjestene å nyte.

2. Er det en strand i nærheten av Playa Suites Acapulco? Ja, Playa Suites Acapulco ligger på stranden og tilbyr direkte tilgang til Acapulcos sandstrender.

3. Tilbyr Playa Suites Acapulco all-inclusive-pakker? Nei, Playa Suites Acapulco tilbyr ikke all-inclusive-pakker. Gjestene kan velge å betale for måltider og tjenester separat.

4. Er Playa Suites Acapulco dyrevennlig? Ja, Playa Suites Acapulco er et dyrevennlig hotell. Gjestene kan ta med kjæledyrene sine, men det kan være en ekstra avgift.

5. Er det Wi-Fi tilgjengelig på Playa Suites Acapulco? Ja, Playa Suites Acapulco tilbyr gratis Wi-Fi til alle gjester.

6. Hvilke fasiliteter har Playa Suites Acapulco? Playa Suites Acapulco tilbyr fasiliteter som svømmebasseng, strandtilgang, restaurant, bar, treningssenter, spa, konferansefasiliteter og gratis Wi-Fi.

7. Er det parkering tilgjengelig på Playa Suites Acapulco? Ja, Playa Suites Acapulco tilbyr parkeringsfasiliteter for gjester. Det kan imidlertid være en ekstra avgift for parkering.

8. Er Playa Suites Acapulco nær noen attraksjoner? Ja, Playa Suites Acapulco er nær ulike attraksjoner, inkludert Acapulco Bay, La Quebrada Cliff Divers og El Veladero nasjonalpark.

9. Har Playa Suites Acapulco en døgnåpen resepsjon? Ja, Playa Suites Acapulco har en døgnåpen resepsjon som kan hjelpe gjestene med deres behov når som helst.

10. Kan Playa Suites Acapulco hjelpe med å arrangere turer og aktiviteter? Ja, Playa Suites Acapulco kan hjelpe gjestene med å arrangere ulike turer og aktiviteter i Acapulco.

Alle tjenester og fasiliteter

Underholdning og avslapping
 • Bar / Salong
 • Massasje
 • Massasje / Skjønnhetssenter
 • Butikker
Hotellfasiliteter
 • Trådløst internett
 • Restaurant
 • Parkering
 • Valutaveksling
 • Heis
 • 24-timers resepsjon
 • Kontakt
 • Hurtig innsjekking/utsjekking
 • Suvenirbutikk/gavebutikk
 • Møterom
Romfasiliteter
 • Klimaanlegg
 • Safe-depositumboks
 • Hårføner
 • Dusj
Ekstra tjenester
 • Klesvask
 • Klesrens
 • Bagasjeoppbevaring
 • Koffertbærer
 • Turistinformasjon
 • Valet parkering
Vannaktiviteter
 • Basseng
 • Spa- og velværesenter
 • Utendørsbasseng
For familier med barn
 • Barnevakt / Barnefasiliteter
 • Lekeplass
 • Barneklubb
 • Barnebasseng
Strandtype
 • Privat strand
Anmeldelse av Playa Suites Acapulco
Din tilbakemelding
Obligatorisk felt*
Takk! Anmeldelsen din har blitt sendt inn og vil vises på nettstedet etter verifisering.
Fant du ikke svaret du lette etter? Still spørsmålet ditt
Spør et spørsmål her
Obligatorisk felt*
Takk! Spørsmålet ditt har blitt sendt inn og vil bli besvart snart.

Velg ditt språk

Velg valutaen din

Der det er aktuelt, vil prisene konverteres til, og vises i, valutaen du velger. Valutaen du betaler i kan variere basert på reservasjonen din, og et servicegebyr kan også påløpe.