Malaysia, Miri

Homelite Resort Water Theme Park Condominium

Lot 13188-3-16, Blk B, Homelite Resort , Jalan Homelite , Off Airport Road , Miri, Malaysia Leilighet
1 tilbud fra 1181 NOK Se tilbud
Homelite Resort Water Theme Park Condominium
Se tilbud —
Tjenester og fasiliteter
 • Kjøleskap
 • Mikrobølgeovn
 • Hårføner
 • Heis
 • Basseng
 • Særskilt røykeområde
Vis alle fasiliteter 9
Beliggenhet
Til sentrum
7.8 km
Hva er i nærheten?

Rompriser

Voksne
Velg en dato
loaderlaster inn
Sjekk tilgjengelighet
Prisene kan være utdaterte, velg datoer for å se gjeldende priser
Du kan kun bestille hotell på TravelAsk-partnersider
pris
Oppdater priser

Hva er i nærheten

Lot 13188-3-16, Blk B, Homelite Resort , Jalan Homelite , Off Airport Road , Miri, Malaysia

Miri er en liten by i Sarawak, Malaysia, kjent for sin livlige kulturscene og naturlige skjønnhet. Homelite Resort Water Theme Park Condominium ligger på et praktisk sted og gir enkel tilgang til ulike attraksjoner og fasiliteter. Noen bemerkelsesverdige steder rundt hotellet inkluderer:

1. Bintang Plaza: Dette kjøpesenteret ligger bare en kort avstand fra hotellet og tilbyr et utvalg av butikker, restauranter og underholdningsmuligheter.

2. Miri City Fan: Ligger i nærheten, er Miri City Fan en vakker offentlig park med anlagte hager, en musikalsk fontene og en rekreasjonsinnsjø. Det er et populært sted for jogging, spaserturer og piknik.

3. Taman Selera Miri: Ligger langs kysten tilbyr denne parken et utvalg av lokale mat- og drikkestaller, samt rekreasjonsaktiviteter som sykling, rulleskøyter og vannsport.

4. Miri Marina: For de som er interessert i båtliv, er Miri Marina det rette stedet å dra. Den tilbyr båtplasser samt spisesteder med fantastisk utsikt over havet.

5. Miri Crocodile Farm: For en unik opplevelse kan besøkende utforske Miri Crocodile Farm, som har ulike arter av krokodiller og andre reptiler. Det er også guidede turer og pedagogiske utstillinger.

6. Lambir Hills National Park: Bare en kort kjøretur fra hotellet, er Lambir Hills National Park en naturreservat ideell for fotturer og utforsking av tropiske regnskoger. Den har flere fossefall og variert dyreliv.

7. Tanjong Lobang Beach: En av de populære strendene i Miri, Tanjong Lobang Beach tilbyr en rolig atmosfære for avslapning, svømming og ulike strandaktiviteter. Dette er bare noen få eksempler på attraksjonene som kan finnes rundt Homelite Resort Water Theme Park Condominium i Miri, Malaysia.

map
Homelite Resort Water Theme Park Condominium
Leilighet

Til sentrum7.8

Om hotellet

Om

Homelite Havnepark Vannparkleilighet er et eksklusivt hotell som ligger i Miri, Malaysia. Det tilbyr et luksuriøst og komfortabelt opphold sammen med en fantastisk opplevelse av et vannparktema. Her er litt informasjon om hotellet, rommene og måltidene: Hotell: - Homelite Havnepark Vannparkleilighet er et 4-stjerners hotell kjent for sin utmerkede service og moderne fasiliteter. - Hotellet har en førsteklasses beliggenhet, praktisk plassert i hjertet av Miri, med enkel tilgang til populære attraksjoner, handlesentre og flyplassen. - Gjestene kan nyte en rekke fasiliteter, inkludert et vannparktema, svømmebassenger, treningsenter, spa og en døgnåpen resepsjon. - Det vennlige og profesjonelle hotellpersonalet er alltid tilgjengelig for å hjelpe gjestene med eventuelle forespørsler eller spørsmål. Rom: - Hotellet tilbyr velutstyrte og romslige rom, perfekt for både familier og enslige reisende. - Hvert rom er designet med moderne innredning og utstyrt med fasiliteter som aircondition, flatskjerm-TV, minibar, eget bad og gratis toalettartikler. - Gjestene kan velge mellom forskjellige romtyper, inkludert standardrom, familierom og suiter, avhengig av preferanser og behov. - Rommene gir en komfortabel og avslappende atmosfære for en fredelig natts søvn etter en dag med utforsking av Miri. Måltider: - Homelite Havnepark Vannparkleilighet har et utvalg av spisesteder tilgjengelig for gjestene. - Hotellet har en restaurant som serverer et utvalg av lokale og internasjonale retter, tilpasset ulike smaker og kostbehov. - Gjestene har muligheten til å nyte måltidene sine i restauranten eller bestille romservice for bekvemmelighet. - Hotellet har også en kafé der gjestene kan slappe av og nyte lette snacks og drikkevarer. - Frokost er vanligvis inkludert i romprisen, slik at gjestene kan starte dagen med et deilig måltid. Alt i alt tilbyr Homelite Havnepark Vannparkleilighet i Miri, Malaysia, et komfortabelt opphold med moderne fasiliteter, en praktisk beliggenhet og en fantastisk opplevelse av et vannparktema. Gjestene kan nyte et utvalg av romalternativer og spisevalg, og sikre et minneverdig og hyggelig opphold.

Underholdning

Her er noen underholdningsalternativer i nærheten av Homelite Resort Water Theme Park-leilighetene i Miri, Malaysia:

1. Miri City Fan: Ligger bare en kort avstand fra hotellet, Miri City Fan er en vakkert anlagt park med rekreasjonsfasiliteter, inkludert en japansk hage, lekeområder og en amfiteater. Dette er et flott sted for en rolig spasertur eller en piknik.

2. Eastwood Valley Golf & Country Club: Golfentusiaster kan nyte en runde golf på denne naturskjønne golfbanen som ligger ca. 15 minutter unna hotellet. Klubben tilbyr også fasiliteter som svømmebasseng, tennisbaner og en driving range.

3. Coco Cabana Miri: Nyt en avslappende dag ved bassenget på Coco Cabana Miri. Dette strandtematiserte underholdningskomplekset har et svømmebasseng, vannsklier, en lat elv og ulike vannsportsaktiviteter for alle aldre.

4. Imperial Mall Miri: Bare en kort kjøretur fra hotellet, tilbyr Imperial Mall Miri et bredt utvalg av shopping, spisesteder og underholdningsmuligheter. Du kan se en film på kinoen, handle lokale suvenirer eller prøve ulike restauranter og kafeer.

5. Borneo Tropical Rainforest Resort: Ligger ca. 30 minutter unna hotellet tilbyr Borneo Tropical Rainforest Resort ulike utendørsaktiviteter som jungelturer, fuglekikking og besøk til de nærliggende fossene. Dette er en flott mulighet til å oppleve den naturlige skjønnheten i Borneo.

6. Miri Crocodile Farm: Dyreelskere kan besøke Miri Crocodile Farm, der du kan lære om og interagere med ulike krokodillearter. Gården har også en minizoo med andre dyr som aper, slanger og fugler.

7. Tusan Beach: Ca. 45 minutters kjøretur fra hotellet er Tusan Beach kjent for sitt unike "blå tårer" fenomen, der bioluminescerende plankton lyser opp stranden om natten. Dette er et populært sted for fotografi-entusiaster og naturinteresserte.

8. Miri Handicraft Centre: Ligger i sentrum av byen er Miri Handicraft Centre et flott sted å utforske og kjøpe tradisjonelle Sarawak-håndverk, inkludert vevde kurver, perlearbeid og treskjæringer. Dette er bare noen få av underholdningsalternativene i nærheten av Homelite Resort Water Theme Park-leilighetene i Miri, Malaysia. Det finnes mange flere attraksjoner og aktiviteter å utforske i og rundt Miri, avhengig av dine interesser.

Topp spørsmål

1. Hva er Homelite Resort Water Theme Park Condominium?
1. Hva er Homelite Resort Water Theme Park Condominium?1

Homelite Resort Water Theme Park Condominium er en luksuriøs condominum som ligger i Miri, Malaysia og har et vannpark medtheme i sine lokaler

2. Hvilke fasiliteter tilbyr Homelite Resort Water Theme Park Condominium?
2. Hvilke fasiliteter tilbyr Homelite Resort Water Theme Park Condominium?1

Homelite Resort Water Theme Park Condominium tilbyr et bredt utvalg fasiliteter, inkludert en vannpark med forskjellige sklier og bassenger, et treningssenter, et spa, en restaurant, en kafé og en barneklubb

3. Hvilke typer overnattingsmuligheter er tilgjengelige på Homelite Resort Water Theme Park Condominium?
3. Hvilke typer overnattingsmuligheter er tilgjengelige på Homelite Resort Water Theme Park Condominium?1

Homelite Resort Water Theme Park Condominium tilbyr ulike typer overnattingsmuligheter, som studioleiligheter, ettromsleiligheter, toromsleiligheter og penthouses, for å imøtekomme forskjellige gruppestørrelser og preferanser

4. Er det en vannpark på condominumen?
4. Er det en vannpark på condominumen?1

Ja, Homelite Resort Water Theme Park Condominium har en vannpark i sine lokaler

5. Gjester kan nyte spennende sklier, late elver og andre vannbaserte attraksjoner?
5. Gjester kan nyte spennende sklier, late elver og andre vannbaserte attraksjoner?1

6. Hvor langt er Homelite Resort Water Theme Park Condominium fra Miri sentrum?
6. Hvor langt er Homelite Resort Water Theme Park Condominium fra Miri sentrum?1

Homelite Resort Water Theme Park Condominium ligger i Miri by og er generelt en kort avstand fra sentrum

7. Hva er noen nærliggende attraksjoner eller landemerker i nærheten av Homelite Resort Water Theme Park Condominium?
7. Hva er noen nærliggende attraksjoner eller landemerker i nærheten av Homelite Resort Water Theme Park Condominium?1

Noen nærliggende attraksjoner og landemerker i nærheten av Homelite Resort Water Theme Park Condominium inkluderer Miri City Fan Park, Bintang Megamall, Grand Old Lady and Petroleum Science Museum og Miri Public Park

8. Er det noen spisemuligheter tilgjengelig på Homelite Resort Water Theme Park Condominium?
8. Er det noen spisemuligheter tilgjengelig på Homelite Resort Water Theme Park Condominium?1

Ja, Homelite Resort Water Theme Park Condominium har en restaurant og en kafé hvor gjester kan nyte et utvalg av måltider og drikkevarer

9. Er det et treningssenter eller et treningsstudio tilgjengelig for gjester på Homelite Resort Water Theme Park Condominium?
9. Er det et treningssenter eller et treningsstudio tilgjengelig for gjester på Homelite Resort Water Theme Park Condominium?1

Ja, Homelite Resort Water Theme Park Condominium har et treningsstudio utstyrt med moderne treningsutstyr som gjestene kan bruke under oppholdet

10. Er det noen fasiliteter for barn på Homelite Resort Water Theme Park Condominium?
10. Er det noen fasiliteter for barn på Homelite Resort Water Theme Park Condominium?1

Ja, Homelite Resort Water Theme Park Condominium har en dedikert barneklubb der barn kan delta i ulike aktiviteter og underholdningstilbud som passer for deres alder

11. Hvordan kan jeg reservere på Homelite Resort Water Theme Park Condominium?
11. Hvordan kan jeg reservere på Homelite Resort Water Theme Park Condominium?1

Reservasjoner på Homelite Resort Water Theme Park Condominium kan gjøres enten ved å kontakte deres offisielle nettside eller ved å kontakte deres kundeservice direkte

Alle tjenester og fasiliteter

Romfasiliteter
 • Kjøleskap
 • Mikrobølgeovn
 • Hårføner
Hotellfasiliteter
 • Heis
 • Særskilt røykeområde
 • Trimrom
Vannaktiviteter
 • Basseng
 • Utendørsbasseng
 • Vannaktiviteter
Anmeldelse av Homelite Resort Water Theme Park Condominium
Din tilbakemelding
Obligatorisk felt*
Takk! Anmeldelsen din har blitt sendt inn og vil vises på nettstedet etter verifisering.
Fant du ikke svaret du lette etter? Still spørsmålet ditt
Spør et spørsmål her
Obligatorisk felt*
Takk! Spørsmålet ditt har blitt sendt inn og vil bli besvart snart.

Velg ditt språk

Velg valutaen din

Der det er aktuelt, vil prisene konverteres til, og vises i, valutaen du velger. Valutaen du betaler i kan variere basert på reservasjonen din, og et servicegebyr kan også påløpe.