Malaysia, Bayan Lepas

Lavender Homestay Penang

Idaman Lavender Apartment 3 30A-2-12 Lilitan Sungai Ara Bayan Lepas, Malaysia Ferieutleie
1 tilbud fra 773 NOK Se tilbud
Lavender Homestay Penang
Se tilbud —
Beliggenhet
Til sentrum
2.6 km
Hva er i nærheten?

Rompriser

Voksne
Velg en dato
loaderlaster inn
Sjekk tilgjengelighet
Prisene kan være utdaterte, velg datoer for å se gjeldende priser
Du kan kun bestille hotell på TravelAsk-partnersider
pris
Oppdater priser

Hva er i nærheten

Idaman Lavender Apartment 3 30A-2-12 Lilitan Sungai Ara Bayan Lepas, Malaysia

Rundt Lavender Homestay Penang i Bayan Lepas, Malaysia, vil du finne ulike attraksjoner og fasiliteter. Her er noen bemerkelsesverdige steder i nærheten:

1. Penang International Airport: Lavender Homestay ligger nær Penang International Airport, noe som gjør det praktisk for reisende.

2. Queensbay Mall: En av de største kjøpesentrene i Penang, med et bredt utvalg av butikker, restauranter og underholdningsmuligheter. Det er omtrent 10 minutter unna hotellet.

3. Snake Temple: Et unikt kinesisk tempel hvor giftige slanger fritt vandrer rundt. Det er en interessant kulturell og religiøs attraksjon som ligger nær hotellet.

4. Penang War Museum: Et historisk sted som en gang var en britisk militær festning under andre verdenskrig. Nå omgjort til et museum, gir det et glimt inn i Penangs krigshistorie.

5. Bukit Jambul Orchid & Hibiscus Garden: En vakker hage som viser frem ulike eksotiske orkidéer og hibiskusblomster. Det er et fredelig sted for naturelskere.

6. SPICE Arena (Subterranean Penang International Convention and Exhibition Centre): Et flerbruksutstillings- og konferansesenter som arrangerer ulike arrangementer, inkludert messer, konferanser, konserter og mer.

7. Golfbaner: Bayan Lepas har flere golfbaner, inkludert Bukit Jambul Country Club og Penang Golf Club, der golfentusiaster kan nyte en runde golf. I tillegg er Bayan Lepas kjent som hovedindustriområdet i Penang, med mange fabrikker og teknologiparker. Dette området tilbyr også et utvalg av restauranter, kafeer og lokale spisesteder der besøkende kan utforske og nyte autentisk malaysisk mat.

map
Lavender Homestay Penang
Ferieutleie

Til sentrum2.6

Om hotellet

Om

'Lavender Homestay Penang' er en koselig og rimelig overnatting som ligger i Bayan Lepas, Penang, Malaysia. Homestay tilbyr komfortable rom og et utvalg deilige måltider som gjestene kan nyte. Hotellet har forskjellige romtyper for å imøtekomme ulike preferanser og budsjetter. Dette inkluderer standardrom, deluxe-rom, familierom og suiter. Hvert rom er smakfullt innredet med moderne fasiliteter som air condition, fjernsyn, gratis Wi-Fi og eget bad. Rommene er designet med komfort i tankene, og gir en avslappende og hyggelig opplevelse for gjestene. Måltidene på 'Lavender Homestay Penang' er kjent for sin deilige smak og lokale retter. Den på stedet restauranten serverer et utvalg av retter, inkludert tradisjonell malaysisk, kinesisk og indisk mat. Gjestene kan glede seg til å nyte de lekre lokale delikatesser og internasjonale favoritter som er tilberedt av talentfulle kokker. I tillegg til komfortable rom og deilige måltider, tilbyr hotellet ulike fasiliteter og tjenester for å forbedre gjesteopplevelsen. Dette inkluderer en 24-timers resepsjon, romservice, vaskeritjenester og gratis parkering. Personalet på hotellet er vennlig og dedikert til å sikre at gjestene har et hyggelig opphold. Beliggenheten til 'Lavender Homestay Penang' er også ideell for både forretnings- og fritidsreisende. Det ligger i hjertet av Bayan Lepas, i nærheten av store attraksjoner som Penang International Airport, Penang Bridge og Bayan Lepas Industrial Zone. Hotellet er også en kort avstand unna populære kjøpesentre, underholdningssteder og lokale spisesteder. Alt i alt er 'Lavender Homestay Penang' et flott valg for reisende som søker komfortabel overnatting, deilige måltider og praktisk tilgang til attraksjoner og fasiliteter i Bayan Lepas, Penang.

Underholdning

Det er flere underholdningsmuligheter i nærheten av Lavender Homestay Penang i Bayan Lepas, Malaysia. Her er noen forslag:

1. Queensbay Mall: Dette er et stort kjøpesenter som ligger bare en kort avstand fra hotellet. Det tilbyr et bredt utvalg av shopping, spisesteder og underholdningsalternativer, inkludert en kino, bowlingbane og en innendørs lekeplass.

2. SPICE Arena: Tidligere kjent som PISA, denne innendørs arenaen arrangerer forskjellige arrangementer, utstillinger og konserter gjennom hele året. Sjekk timeplanen deres for å se om det er noen kommende forestillinger eller opptredener under oppholdet ditt.

3. Escape Theme Park Penang: Dette utendørs eventyrparken ligger omtrent 20 minutter fra Bayan Lepas, og er et flott alternativ for familier og eventyrlystne. Den tilbyr ulike spennende turer, hinder og aktiviteter, inkludert ziplining, sveve gjennom luften på et tauhusk og navigering gjennom hinderbaner.

4. Penang War Museum: Dette historiske museet ligger i nærheten i Batu Maung og viser historien om andre verdenskrig i Penang. Besøkende kan utforske underjordiske tunneler, artillerirom og ulike utstillinger som dokumenterer krigen.

5. Snake Temple: Ligger i Bayan Lepas, er dette unike tempelet hjemmet til mange giftige slanger. Besøkende kan se og lære om forskjellige slangearter samtidig som de blir imponert over deres tilstedeværelse i en religiøs setting.

6. Penang-broen: Bare en kort kjøretur fra hotellet, er den ikoniske Penang-broen verdt et besøk. Du kan ta en rolig spasertur langs broen eller nyte den vakre utsikten over Penang Island og fastlandet. Vennligst merk at tilgjengelighet og åpningstider for disse attraksjonene kan variere, så det anbefales å sjekke deres nettsider eller kontakte dem direkte for de mest oppdaterte opplysningene.

Topp spørsmål

1. Hvor ligger Lavender Homestay Penang?
1. Hvor ligger Lavender Homestay Penang?1

Lavender Homestay Penang ligger i Bayan Lepas, Malaysia.

2. Hvilke romalternativer tilbys på Lavender Homestay Penang?
2. Hvilke romalternativer tilbys på Lavender Homestay Penang?1

Lavender Homestay Penang tilbyr ulike romalternativer, inkludert enkeltrom, dobbeltrom og familierom.

3. Hvilke fasiliteter tilbys på Lavender Homestay Penang?
3. Hvilke fasiliteter tilbys på Lavender Homestay Penang?1

Lavender Homestay Penang tilbyr fasiliteter som aircondition, Wi-Fi, TV, eget bad og et felles kjøkken.

4. Er frokost inkludert i romprisen på Lavender Homestay Penang?
4. Er frokost inkludert i romprisen på Lavender Homestay Penang?1

Nei, frokost er ikke inkludert i romprisen. Men gjestene kan tilberede sine egne måltider på det felles kjøkkenet.

5. Er det noen attraksjoner i nærheten av Lavender Homestay Penang?
5. Er det noen attraksjoner i nærheten av Lavender Homestay Penang?1

Ja, det er flere attraksjoner i nærheten av Lavender Homestay Penang, inkludert Penang internasjonale flyplass, Penang Bridge og Queensbay Mall.

6. Finnes det parkering for gjester på Lavender Homestay Penang?
6. Finnes det parkering for gjester på Lavender Homestay Penang?1

Ja, Lavender Homestay Penang tilbyr gratis parkering for gjester.

7. Hvor langt er det til nærmeste strand fra Lavender Homestay Penang?
7. Hvor langt er det til nærmeste strand fra Lavender Homestay Penang?1

Den nærmeste stranden, Pantai Seri Tujuh, er ca. 4 kilometer unna Lavender Homestay Penang.

8. Finnes det restauranter eller spisesteder innen gangavstand fra Lavender Homestay Penang?
8. Finnes det restauranter eller spisesteder innen gangavstand fra Lavender Homestay Penang?1

Ja, det er flere spisesteder innen gangavstand, som tilbyr ulike typer mat, inkludert lokal malaysisk mat.

9. Kan gjester arrangere transport til/fra flyplassen gjennom Lavender Homestay Penang?
9. Kan gjester arrangere transport til/fra flyplassen gjennom Lavender Homestay Penang?1

Ja, gjester kan arrangere transport til/fra flyplassen med forhåndsvarsel og mot en ekstra kostnad.

10. Er det et minimum oppholdskrav på Lavender Homestay Penang?
10. Er det et minimum oppholdskrav på Lavender Homestay Penang?1

Ja, det er et minimum oppholdskrav på minst en natt på Lavender Homestay Penang.

Anmeldelse av Lavender Homestay Penang
Din tilbakemelding
Obligatorisk felt*
Takk! Anmeldelsen din har blitt sendt inn og vil vises på nettstedet etter verifisering.
Fant du ikke svaret du lette etter? Still spørsmålet ditt
Spør et spørsmål her
Obligatorisk felt*
Takk! Spørsmålet ditt har blitt sendt inn og vil bli besvart snart.

Velg ditt språk

Velg valutaen din

Der det er aktuelt, vil prisene konverteres til, og vises i, valutaen du velger. Valutaen du betaler i kan variere basert på reservasjonen din, og et servicegebyr kan også påløpe.