Libanon, Beirut

Albergo Hotel Beirut

137 Rue Abdel Wahab El Inglizi Beirut, Libanon Hotell
1 tilbud fra 3173 NOK Se tilbud
Albergo Hotel Beirut
Albergo Hotel Beirut
Albergo Hotel Beirut
Albergo Hotel Beirut
Albergo Hotel Beirut
Albergo Hotel Beirut
Albergo Hotel Beirut
Albergo Hotel Beirut
Albergo Hotel Beirut
Albergo Hotel Beirut
Albergo Hotel Beirut
Albergo Hotel Beirut
Albergo Hotel Beirut
Albergo Hotel Beirut
Albergo Hotel Beirut
Albergo Hotel Beirut
Albergo Hotel Beirut
Albergo Hotel Beirut
Albergo Hotel Beirut
Albergo Hotel Beirut
Albergo Hotel Beirut
Albergo Hotel Beirut
Albergo Hotel Beirut
Albergo Hotel Beirut
Albergo Hotel Beirut
Albergo Hotel Beirut
Albergo Hotel Beirut
Albergo Hotel Beirut
Albergo Hotel Beirut
Albergo Hotel Beirut
Albergo Hotel Beirut
Albergo Hotel Beirut
Albergo Hotel Beirut
Albergo Hotel Beirut
Se tilbud —
Tjenester og fasiliteter
 • Massasje
 • Massasje / Skjønnhetssenter
 • Hage
 • Klimaanlegg
 • Restaurant
 • Minibar
Vis alle fasiliteter 27
Beliggenhet
Til sentrum
0.8 km
Hva er i nærheten?

Rompriser

Voksne
Velg en dato
loaderlaster inn
Sjekk tilgjengelighet
Prisene kan være utdaterte, velg datoer for å se gjeldende priser
Du kan kun bestille hotell på TravelAsk-partnersider
pris
Oppdater priser

Hva er i nærheten

137 Rue Abdel Wahab El Inglizi Beirut, Libanon

Det er flere severdigheter og fasiliteter i nærheten av Albergo Hotel Beirut i Beirut, Libanon. Noen av de bemerkelsesverdige stedene og landemerkene rundt hotellet inkluderer:

1. Solidere: Hotellet ligger i hjertet av Solidere, Beiruts sentrale forretnings- og handelsdistrikt. Det er omgitt av eksklusive butikker, restauranter, kafeer og butikker.

2. Zaitunay Bay: En livlig havnepromenade ligger en kort spasertur fra hotellet. Her kan du finne et utvalg restauranter, kafeer og luksuriøse yachter.

3. Beirut sentrum: Hotellet ligger i gangavstand fra Beirut sentrum, kjent for sine historiske og kulturelle attraksjoner som Mohammad Al-Amin-moskeen, Martyrs' Square og de romerske badene.

4. Sursock Museum: Et prestisjefylt samtidskunstmuseum ligger i nærheten av hotellet. Det huser en omfattende samling moderne og samtidskunst fra Libanon og regionen.

5. Beirut Souks: Et stort handelsdistrikt med et utvalg internasjonale og lokale merkevarer, restauranter, kafeer og underholdningstilbud.

6. Gemmayzeh og Mar Mikhael: Trendy nabolag kjent for sitt livlige natteliv, trendy butikker, gallerier og et bredt utvalg av barer og restauranter. De ligger en kort avstand fra hotellet.

7. American University of Beirut: En anerkjent utdanningsinstitusjon ligger i nærheten, kjent for sitt vakre campus og anerkjente fakultet.

8. Beirut Corniche: En vakker havnepromenade som strekker seg langs Middelhavet, perfekt for en rolig spasertur eller joggetur. Dette er bare noen av de severdighetene og landemerkene rundt Albergo Hotel Beirut. Beirut tilbyr et mangfoldig utvalg av kulturelle og fritidsaktiviteter, noe som gjør det til et fascinerende reisemål for turister.

map
Albergo Hotel Beirut
9.1 Hotell

Til sentrum0.8

Om hotellet

Om

Hotel Albergo Beirut er et luksuriøst boutiquehotell som ligger i hjertet av Beirut, Libanon. Det er kjent for sin elegante sjarm og eksepsjonell gjestfrihet. Her er litt informasjon om hotellet, rommene og måltidene: Hotellet: Hotel Albergo Beirut er innkvartert i et vakkert restaurert herskapshus fra 1930-tallet, som gir gjestene en unik og fortryllende opplevelse. Hotellet viser en blanding av tradisjonelle og moderne stiler, og skaper en varm og imøtekommende atmosfære. Det tilbyr en rekke fasiliteter, inkludert en takterrasse med panoramautsikt over byen, et treningsstudio, et leserom og en koselig gårdshage. Rommene: Hotellet tilbyr ulike typer rom, hver designet med komfort og stil i tankene. Rommene er elegant innredet med en kombinasjon av klassiske og moderne elementer. Gjestene kan velge mellom ulike romtyper, inkludert standardrom, deluxe-rom og suiter. Alle rommene er utstyrt med fasiliteter som air condition, flatskjerm-TV, minibar og Wi-Fi. Måltider: Hotel Albergo Beirut skryter av en anerkjent restaurant kjent for sine eksepsjonelle kulinariske tilbud. Hotellets restaurant viser en meny som kombinerer libanesiske og middelhavsflavours, skapt av talentfulle kokker som bruker ferske, lokalt dyrkede ingredienser. Gjestene kan nyte et utvalg deilige retter i den elegante spisestuen eller på den vakre takterrassen, som tilbyr fantastisk utsikt over bylandskapet. Hotellet tilbyr også en daglig frokostbuffé med et utvalg av alternativer for å imøtekomme ulike preferanser og diettbehov. Alt i alt tilbyr Hotel Albergo Beirut et luksuriøst og minneverdig opphold i hjertet av Beirut, med en kombinasjon av upåklagelig service, vakre losji og enestående spiseopplevelser.

Barn

Det er flere aktiviteter og fasiliteter for barn på Albergo Hotel Beirut i Beirut, Libanon. Noen alternativer inkluderer:

1. Utendørs basseng: Hotellet har et takbasseng der barn kan nyte en forfriskende svømmetur.

2. Barnemeny: Hotellets restaurant tilbyr en dedikert barnemeny med et utvalg av barnvennlige retter.

3. Familievennlige rom: Albergo Hotel Beirut tilbyr romslige og komfortable rom som kan huse familier med barn.

4. Barnevakttjenester: Hotellet tilbyr barnevakttjenester etter forespørsel, slik at foreldre kan få litt alenetid eller utforske byen.

5. Nærliggende attraksjoner: Beirut er en livlig by med mange attraksjoner for barn, for eksempel Beirut havnepromenade, inkludert Ferries Wheel, lekeplasser og kafeer.

6. Shopping og underholdning: Hotellet ligger i nærheten av kjøpesentre og underholdningssentre som City Centre Beirut, ABC Dbayeh og ABC Achrafieh, som tilbyr ulike aktiviteter for barn, inkludert arkadespill, kinoer og lekeområder.

7. Utendørs lekeplasser: Det er flere parker og lekeplasser i Beirut som er egnet for barn, for eksempel Horsh Beirut, Sanayeh Garden og Rene Mouawad Garden.

8. Kulturelle og historiske steder: Eldre barn kan ha glede av å besøke kulturelle og historiske steder i Beirut, som for eksempel Nasjonalmuseet i Beirut og Beirut Souks. Det anbefales alltid å sjekke med hotellet for spesifikke tilbud og oppdateringer om aktiviteter for barn.

Underholdning

Det er flere alternativer for underholdning i nærheten av Albergo Hotel Beirut i Beirut, Libanon. Her er noen populære valg:

1. Monot Street: Ligger innen gangavstand, er Monot Street kjent for sitt livlige natteliv. Det tilbyr et utvalg av barer, klubber og live musikksteder hvor du kan nyte drinker og danse.

2. Gemmayzeh: En annen nærliggende nabolag kjent for sitt natteliv, er Gemmayzeh hjem for trendy barer, puber og takterrasser. Det er et flott sted å oppleve den livlige atmosfæren i Beirut.

3. Hamra Street: Omtrent 10 minutters kjøretur fra hotellet, er Hamra Street et travelt kommersielt område med en rekke kafeer, restauranter og butikker. Det er en populær destinasjon for både lokalbefolkningen og turister.

4. Zaitunay Bay: Beliggende langs Beiruts pittoreske kystlinje, tilbyr Zaitunay Bay et utvalg av eksklusive restauranter og kafeer med vakker havutsikt. Det er et flott sted for en avslappet middag eller en romantisk spasertur.

5. Beirut Souks: Beliggende i hjertet av byen, er Beirut Souks et moderne shoppingområde med et bredt utvalg av internasjonale merker, butikker, kinoer og restauranter. Det er et flott sted å utforske på dagtid eller kveldstid.

6. Nasjonalmuseet i Beirut: Hvis du er interessert i historie og kultur, bør du vurdere å besøke Nasjonalmuseet i Beirut, som huser en samling gjenstander som dateres tilbake til forhistorisk tid. Det ligger rundt 15 minutters kjøretur fra hotellet. Vennligst merk at tilgjengelighet og åpningstider kan variere, så det er alltid lurt å sjekke på forhånd.

Topp spørsmål

1. Hvor ligger Albergo Hotel Beirut i Beirut, Libanon? Albergo Hotel Beirut ligger i det historiske distriktet Achrafieh i Beirut, Libanon.

2. Hvilke fasiliteter tilbys på Albergo Hotel Beirut? Hotellet tilbyr et utvalg av fasiliteter, inkludert et takbasseng, et treningsstudio, et spa, en restaurant, en bar, gratis Wi-Fi og klesvasktjenester.

3. Er det noen nærliggende attraksjoner til Albergo Hotel Beirut? Ja, det er flere populære attraksjoner i nærheten av hotellet, som for eksempel Nasjonalmuseet i Beirut, Beirut Souks, det berømte Martyrs' Square og Saifi Village.

4. Hvor langt er det fra Albergo Hotel Beirut til Rafic Hariri internasjonale lufthavn? Hotellet ligger omtrent 8 kilometer fra Rafic Hariri internasjonale lufthavn, noe som tilsvarer en 15-minutters kjøretur.

5. Tilbyr Albergo Hotel Beirut transporttjenester til flyplassen? Ja, hotellet tilbyr transporttjenester til flyplassen mot en ekstra kostnad. Gjester kan be om denne tjenesten ved bestilling eller ved ankomst.

6. Er frokost inkludert i romprisen på Albergo Hotel Beirut? Ja, en gratis frokost er inkludert i romprisen for alle gjester som bor på hotellet.

7. Har Albergo Hotel Beirut parkeringsfasiliteter? Ja, hotellet har parkeringsfasiliteter på stedet for gjester med sine egne biler. Det anbefales imidlertid å sjekke tilgjengeligheten, da plassene kan være begrenset.

8. Er kjæledyr tillatt på Albergo Hotel Beirut? Kjæledyr er generelt ikke tillatt på hotellet, men det er alltid lurt å kontakte hotellet direkte for deres kjæledyrpolitikk.

9. Hva er innsjekkings- og utsjekkingstiden på Albergo Hotel Beirut? Gjester kan sjekke inn på hotellet fra kl.

14.00, og utsjekking er vanligvis frem til kl.

12.

00.

10. Er Albergo Hotel Beirut egnet for forretningsreisende? Ja, hotellet imøtekommer forretningsreisende med fasiliteter som forretningsenter, møterom og concierge-tjenester for å hjelpe med eventuelle forretningsrelaterte behov.

Alle tjenester og fasiliteter

Underholdning og avslapping
 • Massasje
 • Massasje / Skjønnhetssenter
 • Hage
Romfasiliteter
 • Klimaanlegg
 • Minibar
 • Safe-depositumboks
 • Hårføner
 • Jacuzzi
Hotellfasiliteter
 • Restaurant
 • Parkering
 • Valutaveksling
 • Heis
 • Høyhastighetsinternett
 • 24-timers resepsjon
 • Kontakt
 • Hurtig innsjekking/utsjekking
 • Flerspråklig personale
 • Særskilt røykeområde
 • Møterom
Ekstra tjenester
 • Flyplasstransport
 • Klesvask
 • Klesrens
 • Bagasjeoppbevaring
 • Valet parkering
Vannaktiviteter
 • Basseng
 • Innendørsbasseng
For familier med barn
 • Barnevakt / Barnefasiliteter
Anmeldelse av Albergo Hotel Beirut
Din tilbakemelding
Obligatorisk felt*
Takk! Anmeldelsen din har blitt sendt inn og vil vises på nettstedet etter verifisering.
Fant du ikke svaret du lette etter? Still spørsmålet ditt
Spør et spørsmål her
Obligatorisk felt*
Takk! Spørsmålet ditt har blitt sendt inn og vil bli besvart snart.

Velg ditt språk

Velg valutaen din

Der det er aktuelt, vil prisene konverteres til, og vises i, valutaen du velger. Valutaen du betaler i kan variere basert på reservasjonen din, og et servicegebyr kan også påløpe.