Libanon, Beirut

Sofitel Beirut Le Gabriel

Avenue de l'Indépendance Beirut, Libanon Hotell
1 tilbud fra 1408 NOK Se tilbud
Sofitel Beirut Le Gabriel
Sofitel Beirut Le Gabriel
Sofitel Beirut Le Gabriel
Sofitel Beirut Le Gabriel
Sofitel Beirut Le Gabriel
Sofitel Beirut Le Gabriel
Sofitel Beirut Le Gabriel
Sofitel Beirut Le Gabriel
Sofitel Beirut Le Gabriel
Sofitel Beirut Le Gabriel
Sofitel Beirut Le Gabriel
Sofitel Beirut Le Gabriel
Sofitel Beirut Le Gabriel
Sofitel Beirut Le Gabriel
Sofitel Beirut Le Gabriel
Sofitel Beirut Le Gabriel
Sofitel Beirut Le Gabriel
Sofitel Beirut Le Gabriel
Sofitel Beirut Le Gabriel
Sofitel Beirut Le Gabriel
Sofitel Beirut Le Gabriel
Se tilbud —
Tjenester og fasiliteter
 • Massasje
 • Massasje / Skjønnhetssenter
 • Gratis Wi-Fi
 • Trådløst internett
 • Klimaanlegg
 • Restaurant
Vis alle fasiliteter 26
Beliggenhet
Til sentrum
1.3 km
Hva er i nærheten?

Rompriser

Voksne
Velg en dato
loaderlaster inn
Sjekk tilgjengelighet
Prisene kan være utdaterte, velg datoer for å se gjeldende priser
Du kan kun bestille hotell på TravelAsk-partnersider
pris
Oppdater priser

Hva er i nærheten

Avenue de l'Indépendance Beirut, Libanon

Sofitel Beirut Le Gabriel-hotellet ligger i Achrafieh-distriktet i Beirut, Libanon. Det er omgitt av en blanding av bolig- og forretningsområder. Nærliggende attraksjoner og fasiliteter rundt hotellet inkluderer:

1. ABC Mall: Et stort kjøpesenter som ligger innen gangavstand fra hotellet, som tilbyr et bredt utvalg av internasjonale merker, butikker, restauranter og en kino.

2. Sassine Square: En offentlig plass og park hvor du kan nyte en avslappende spasertur eller slappe av under trærne.

3. St. Nicholas Stairs: En historisk trapp som forbinder Achrafieh med Gemmayzeh, med vakker arkitektur og sceniske utsikter over byen.

4. Gemmayzeh Street: Et trendy område fylt med kunstgallerier, kafeer, puber og restauranter som tilbyr ulike kjøkken.

5. Sursock Museum: Et moderne kunstmuseum i en vakker historisk bygning, som viser frem libanesiske og internasjonale kunstverk.

6. Martyrs' Square: En sentral plass i Downtown Beirut, hvor betydningsfulle offentlige demonstrasjoner og arrangementer har funnet sted.

7. Beirut National Museum: Et museum som viser Libanons rike historie og arkeologiske artefakter.

8. Beirut Souks: Et moderne handelsdistrikt i Downtown Beirut, som tilbyr et bredt utvalg av butikker, restauranter og underholdningsmuligheter.

9. Zaitunay Bay: En strandpromenade med flere restauranter og kafeer med utsikt over marinaen, perfekt for å spise med utsikt.

10. Monot Street: Et levende område kjent for sitt natteliv, med mange barer, klubber og underholdningssteder. Dette er bare noen få eksempler på hva som finnes rundt Sofitel Beirut Le Gabriel-hotellet. Beirut er en dynamisk by med mange flere attraksjoner, landemerker og interessante områder å utforske.

map
Sofitel Beirut Le Gabriel
Hotell

Til sentrum1.3

Om hotellet

Om

Sofitel Beirut Le Gabriel er et luksushotell som ligger i Beirut, Libanon. Det ligger i den prestisjetunge Achrafieh-distriktet, nær store attraksjoner og forretningssentre. Hotellet tilbyr et utvalg av rom og suiter som er elegant designet og utstyrt med moderne fasiliteter. Hvert rom har en komfortabel seng, flatskjerm-TV, minibar, safe og eget bad med gratis toalettartikler. Noen rom tilbyr også panoramautsikt over byen. Gjestene kan nyte et utvalg av spisesteder på hotellets restauranter og barer. "The Lounge" serverer et utvalg av internasjonale retter og en bufféfrokost, mens "Olivo" tilbyr middelhavsmat i en stilig setting. I tillegg er "Jet Bar" en trendy takterrasse hvor besøkende kan nyte cocktails og panoramautsikt over byen. Hotellet tilbyr ulike fasiliteter og tjenester for å forbedre gjestenes opphold. Dette inkluderer et treningssenter, et spa med badstue og hammam, et utendørs svømmebasseng, og et forretningssenter. Det er også møte- og bankettfasiliteter tilgjengelig for bedriftsarrangementer eller spesielle anledninger. Alt i alt tilbyr Sofitel Beirut Le Gabriel luksuriøs innkvartering, gode spisemuligheter og praktiske fasiliteter for både fritids- og forretningsreisende som besøker Beirut, Libanon.

Underholdning

Det er flere underholdningsmuligheter i nærheten av hotellet 'Sofitel Beirut Le Gabriel' i Beirut, Libanon. Her er noen anbefalinger:

1. Hamra Street: Ligger bare en kort spasertur fra hotellet, Hamra Street er et travel handelsområde med mange restauranter, kafeer, butikker og underholdningssteder. Du kan utforske den livlige atmosfæren, nyte levende musikk eller se en film på en av kinoene.

2. Gemmayzeh og Mar Mikhael: Disse unike og trendy nabolagene er kjent for sitt livlige natteliv. Du kan finne en rekke barer, puber og klubber som tilbyr levende musikk, DJ-opptredener og dansegulv. Det er et flott sted å oppleve Beiruts livlige natteliv.

3. Beirut Waterfront: Denne sjøpromenaden tilbyr fantastisk utsikt over Middelhavet og er fylt med restauranter, kafeer og underholdningsmuligheter. Nyt en avslappet spasertur, spis på en av restaurantene, eller nyt en kopp kaffe mens du beundrer den vakre utsikten.

4. Zaitunay Bay: Like i nærheten ligger Zaitunay Bay, en luksuriøs marina med eksklusive restauranter, kafeer og butikker. Du kan spise med panoramautsikt over havet, ta en rolig tur langs bryggen, eller hoppe på en båt for en solnedgangscruise.

5. Beirut Souks: Dette moderne shoppingdistriktet huser mange luksuriøse butikker, butikker, restauranter og underholdningssteder. Du kan unne deg litt shoppingterapi, se en film på kinoen eller nyte live forestillinger på utendørs amfiteateret.

6. Downtown Beirut: Den sentrale bydelen i Beirut tilbyr en blanding av historiske og moderne underholdningsmuligheter. Du kan besøke landemerker som Martyrernes Torg, utforske pulserende gater fylt med butikker og kafeer, eller spise på eksklusive restauranter med utsikt over byens skyline. Dette er bare noen få forslag, men det finnes mange flere underholdningsmuligheter i Beirut, avhengig av dine interesser og preferanser. Det er alltid lurt å sjekke lokale arrangementer og spørre hotellpersonalet om noen spesifikke anbefalinger under oppholdet ditt.

Topp spørsmål

1. Hvor ligger Sofitel Beirut Le Gabriel? Sofitel Beirut Le Gabriel ligger i hjertet av Beirut, Libanon.

2. Hva er de nærliggende landemerkene til Sofitel Beirut Le Gabriel? Nærliggende landemerker inkluderer Martyr's Square, Beirut City Center og Beirut Souks.

3. Hva er innsjekkings- og utsjekkingstidene på Sofitel Beirut Le Gabriel? Gjester kan sjekke inn kl.

15.00 og sjekke ut kl.

12.

00.

4. Hvilke fasiliteter tilbyr Sofitel Beirut Le Gabriel? Sofitel Beirut Le Gabriel tilbyr et utvalg fasiliteter inkludert en utendørs basseng, treningssenter, spa, restaurant, bar og gratis Wi-Fi.

5. Er kjæledyr tillatt på Sofitel Beirut Le Gabriel? Ja, kjæledyr er tillatt på Sofitel Beirut Le Gabriel. Ekstra kostnader kan påløpe.

6. Har Sofitel Beirut Le Gabriel parkeringsfasiliteter? Ja, Sofitel Beirut Le Gabriel har parkeringsmuligheter tilgjengelig for gjester.

7. Er frokost inkludert i romprisene på Sofitel Beirut Le Gabriel? Frokost er ikke alltid inkludert i romprisene. Gjester kan sjekke de spesifikke detaljene ved bestillingstidspunktet.

8. Har Sofitel Beirut Le Gabriel et business center? Ja, Sofitel Beirut Le Gabriel har et business center med møterom og konferansefasiliteter.

9. Er det tilgjengelig shuttle service på Sofitel Beirut Le Gabriel? Ja, Sofitel Beirut Le Gabriel tilbyr shuttle service til og fra flyplassen. Ekstra kostnader kan påløpe.

10. Hva er de populære attraksjonene i nærheten av Sofitel Beirut Le Gabriel? Populære attraksjoner i nærheten av Sofitel Beirut Le Gabriel inkluderer Nasjonalmuseet i Beirut, Raouche Rocks og nabolaget Gemmayzeh med sitt livlige natteliv.

Alle tjenester og fasiliteter

Underholdning og avslapping
 • Massasje
 • Massasje / Skjønnhetssenter
Hotellfasiliteter
 • Gratis Wi-Fi
 • Trådløst internett
 • Restaurant
 • Parkering
 • Valutaveksling
 • Heis
 • 24-timers resepsjon
 • Kontakt
 • Hurtig innsjekking/utsjekking
 • Særskilt røykeområde
 • Møterom
Romfasiliteter
 • Klimaanlegg
 • Minibar
 • Safe-depositumboks
 • Hårføner
 • Jacuzzi
Ekstra tjenester
 • Flyplasstransport
 • Klesrens
 • Bagasjeoppbevaring
 • Turistinformasjon
 • Valet parkering
Vannaktiviteter
 • Basseng
 • Badstue
 • Innendørsbasseng
Anmeldelse av Sofitel Beirut Le Gabriel
Din tilbakemelding
Obligatorisk felt*
Takk! Anmeldelsen din har blitt sendt inn og vil vises på nettstedet etter verifisering.
Fant du ikke svaret du lette etter? Still spørsmålet ditt
Spør et spørsmål her
Obligatorisk felt*
Takk! Spørsmålet ditt har blitt sendt inn og vil bli besvart snart.

Velg ditt språk

Velg valutaen din

Der det er aktuelt, vil prisene konverteres til, og vises i, valutaen du velger. Valutaen du betaler i kan variere basert på reservasjonen din, og et servicegebyr kan også påløpe.