Jordan, Akaba

InterContinental Aqaba

King Hussein Street Akaba, Jordan Ferieanlegg
1 tilbud fra 2030 NOK Se tilbud
InterContinental Aqaba
InterContinental Aqaba
InterContinental Aqaba
InterContinental Aqaba
InterContinental Aqaba
InterContinental Aqaba
InterContinental Aqaba
InterContinental Aqaba
InterContinental Aqaba
InterContinental Aqaba
InterContinental Aqaba
InterContinental Aqaba
InterContinental Aqaba
InterContinental Aqaba
InterContinental Aqaba
InterContinental Aqaba
InterContinental Aqaba
InterContinental Aqaba
Se tilbud —
Tjenester og fasiliteter
 • Massasje
 • Massasje / Skjønnhetssenter
 • Biljard
 • Sykkelutleie
 • Hage
 • Klimaanlegg
Vis alle fasiliteter 54
Beliggenhet
Til sentrum
1.1 km
Hva er i nærheten?

Rompriser

Voksne
Velg en dato
loaderlaster inn
Sjekk tilgjengelighet
Prisene kan være utdaterte, velg datoer for å se gjeldende priser
Du kan kun bestille hotell på TravelAsk-partnersider
pris
Oppdater priser

Hva er i nærheten

King Hussein Street Akaba, Jordan

InterContinental Aqaba-hotellet ligger i Aqaba, Jordan, som er et populært turistmål med ulike attraksjoner og fasiliteter i nærheten. Noen bemerkelsesverdige steder rundt hotellet inkluderer:

1. Aqaba Beach: Hotellet ligger rett ved strandkanten, slik at gjestene kan nyte den vakre utsikten over Rødehavet og få enkel tilgang til stranden.

2. Aqaba Castle (Aqaba Fortress): Denne historiske festningen ligger omtrent 3 kilometer nord for hotellet. Det er en populær turistattraksjon med en rik historie.

3. Aqaba Marine Park: Ligger omtrent 3 kilometer sør for hotellet, er denne marineparken kjent for sine korallrev og varierte marine liv. Den tilbyr snorkling og dykkemuligheter.

4. Aqaba City Center: Hotellet ligger i gangavstand til bysentrum, hvor du kan finne ulike butikker, restauranter, kafeer og markeder.

5. Aqaba Museum: Dette museet ligger rundt 1 kilometer nord for hotellet og viser artefakter og utstillinger relatert til Aqabas historie og kultur.

6. Ayla Oasis: Et luksuriøst bolig-, kommersielt og rekreasjonsprosjekt ved siden av hotellet, som tilbyr marina, golfbaner og spisesteder.

7. Dolphin Reef: Ligger omtrent 9 kilometer sør for hotellet, er Dolphin Reef et unikt økoturismested der besøkende kan svømme og samhandle med delfiner.

8. Wadi Rum: Denne ørken-dalen, omtrent en times kjøretur fra Aqaba, er et populært reisemål for ørkenturer, fotturer og camping. Mange turoperatører tilbyr turer fra Aqaba. Dette er bare noen få eksempler på attraksjonene og landemerkene du finner rundt InterContinental Aqaba-hotellet. Det er også plenty av restauranter, markeder og andre turistfasiliteter i nærheten.

map
InterContinental Aqaba
8.2 Ferieanlegg

Til sentrum1.1

Om hotellet

Om

InterContinental Aqaba er et luksuriøst 5-stjerners strandhotell som ligger i Aqaba, Jordan. Her er litt informasjon om hotellet, dets rom og måltider: Hotellet: - Hotellet ligger ved Rødehavskysten og tilbyr fantastisk utsikt over havet og de nærliggende fjellene. - Det tilbyr et utvalg av fasiliteter, inkludert privat strand, utendørsbassenger, spa, treningssenter og flere spisemuligheter. - Hotellet har døgnåpen resepsjon, concierge-tjenester, et forretningssenter og møte- og bankettfasiliteter. - Gratis Wi-Fi er tilgjengelig over hele eiendommen. - Forskjellige fritidsaktiviteter som dykking, snorkling og vannsport kan arrangeres. Rom: - InterContinental Aqaba har 255 romslige og elegant designede rom og suiter. - Rommene er utstyrt med moderne fasiliteter, inkludert aircondition, flatskjerm-TV med premiumkanaler, minibar, kaffe-/tekoker og arbeidspult. - Badene har marmorfasiliteter og noen rom har utsikt over Rødehavet. - Romkategoriene inkluderer Deluxe-rom, Club InterContinental-rom, suiter og Royal Villa. Måltider: - Hotellet tilbyr et utvalg av spisemuligheter for enhver smak. - Hovedrestauranten er Corniche, som serverer bufféstil frokost, lunsj og middag med både internasjonal og lokal mat. - Bourj Al Hamam er en libanesisk restaurant kjent for sine autentiske retter fra Midtøsten. - Aqabas eneste strandklubb, La Plage, tilbyr en avslappet spiseopplevelse med en meny som inneholder middelhavsfusion og asiatisk mat. - The Rose Bar and Lounge tilbyr en avslappende atmosfære for å nyte cocktailer, lette snacks og underholdning. Alt i alt gir InterContinental Aqaba et luksuriøst og komfortabelt opphold i Aqaba, med fantastisk utsikt, førsteklasses fasiliteter og gode spisemuligheter.

Strand

InterContinental Aqaba er et luksuriøst strandferiested som ligger i den sjarmerende byen Aqaba i Jordan. Beliggende på de nordlige breddene av Rødehavet, tilbyr dette elegante hotellet sine gjester en virkelig uforglemmelig strandopplevelse. Stranden på InterContinental Aqaba er kjent for sin uberørte hvite sand og krystallklare turkise vann. Med strekkende kilometer langs kysten, gir stranden rikelig med plass for avslapning, soling og ulike vannaktiviteter. Gjestene kan nyte en rolig spasertur langs stranden, kjenne den myke sanden mellom tærne, eller bare slappe av i de komfortable solsengene som tilbys av hotellet. Stranden er godt vedlikeholdt, slik at renslighet og en fredelig atmosfære for besøkende. For de som søker eventyr og vannsport, tilbyr hotellets strand på InterContinental Aqaba et utvalg spennende aktiviteter. Fra snorkling og dykking til jetskiing og banana båt, er det noe for enhver vannentusiast. Hotellet tilbyr til og med utleie av utstyr og leksjoner for de som ønsker å prøve disse aktivitetene for første gang. Hvis avslapning er mer din stil, tilbyr stranden rolige steder hvor gjestene kan nyte en bok eller bare sole seg. De milde lydene av bølgene som bryter mot stranden skaper et beroligende miljø, perfekt for å slappe av og nyte. Stranden på InterContinental Aqaba har også fantastisk utsikt over Rødehavet og de nærliggende fjellene, noe som skaper en pittoresk bakteppe for solnedganger og kveldsturer langs stranden. Hotellets strandrestauranter og barer tilbyr uovertrufne spiseopplevelser, slik at gjestene kan nyte den deilige maten mens de nyter den vakre naturen. Alt i alt er stranden på InterContinental Aqaba en skjult perle langs Rødehavet kysten. Med sin uberørte sand, klare vann og et bredt utvalg av aktiviteter å velge mellom, tilbyr den en virkelig idyllisk strandopplevelse for gjester som besøker Aqaba, Jordan.

Barn

InterContinental Aqaba i Aqaba, Jordan tilbyr ulike aktiviteter og fasiliteter for barn. Her er noen ting som er tilgjengelig for barn på dette hotellet:

1. Kids Club: Hotellet har en dedikert Kids Club som tilbyr tilsyn med aktiviteter, leker og håndverk for barn i ulike aldersgrupper. Opplærte ansatte sørger for at barna blir underholdt i et trygt og morsomt miljø.

2. Utendørs basseng: Hotellet har et stort utendørs basseng der barna kan nyte å svømme og leke i vannet. Det er et flott sted for barn å kjøle seg ned og ha det gøy under oppholdet sitt.

3. Strandtilgang: InterContinental Aqaba ligger langs den vakre Rødehavskysten, og tilbyr barn muligheten til å nyte den sandete stranden og det klare vannet. De kan bygge sandslott, leke strandspill eller rett og slett plaske i vannet.

4. Vannsport: Hotellet tilbyr ulike vannsportaktiviteter som passer for barn, som snorkling, kajakkpadling og paddleboarding. Barna kan utforske undervannsverdenen og ha spennende eventyr i havet.

5. Familievennlige rom: Hotellet tilbyr rom som er romslige og komfortable, og som passer for familier med barn. Noen rom kan ha køyesenger eller ekstra sengealternativer for å imøtekomme barn.

6. Restauranter: Hotellet har flere spisemuligheter, inkludert barnevennlige restauranter der barna kan nyte måltider tilpasset deres smak og preferanser. Spesielle menyer for barn er tilgjengelige, og tilbyr et utvalg av deilige og næringsrike alternativer.

7. Nærliggende attraksjoner: Aqaba er en by rik på historie og kultur, og det er flere familievennlige attraksjoner i nærheten, som Aqaba Aquarium, der barna kan observere marinliv, og Aqaba Heritage Museum, som gir et innblikk i regionens historie. Alt i alt tilbyr InterContinental Aqaba et utvalg av aktiviteter og fasiliteter spesielt designet for å imøtekomme behovene og interessene til barn, noe som gjør det til et utmerket valg for familier som reiser med barn.

Underholdning

Det er flere underholdningsmuligheter i nærheten av InterContinental Aqaba-hotellet i Aqaba, Jordan. Noen av de populære attraksjonene og underholdningsmulighetene inkluderer:

1. Aqaba Marine Park: Utforsk de vakre korallrevene og det marine livet gjennom snorkling eller dykking. Marinparken tilbyr også glassbunnsbåtturer og muligheten til å delta i strandaktiviteter.

2. Aqaba Castle: Besøk det historiske Aqaba Castle, også kjent som Aqaba Fort eller Mamluk Castle. Det gir et innblikk i byens historie og gir panoramautsikt over området rundt.

3. Aqaba Museum: Lær om den rike kulturelle arven og historien til Aqaba på Aqaba Museum. Det viser arkeologiske gjenstander fra regionen og gir innsikt i byens fortid.

4. Aqaba Archaeological Park: Utforsk ruinene av den antikke byen Ayla på Aqaba Archaeological Park. Det viser godt bevarte strukturer fra ulike historiske perioder, inkludert romersk, bysantinsk og islamsk.

5. Souk by the Sea: Opplev det livlige lokale markedet på Souk by the Sea. Det tilbyr et utvalg av butikker som selger tradisjonelle håndverk, krydder, smykker og suvenirer. Markedet har også restauranter og kafeer der du kan nyte lokal mat.

6. Rødehavet Cruise: Ta en båt- eller yacht-cruise i Rødehavet og nyt de pittoreske blikkene av kysten. Mange cruises tilbyr også aktiviteter som snorkling, svømming og fiske.

7. Solnedgangsbåtturer: Nyt en avslappende båttur på kveldstid og opplev den fantastiske solnedgangen over Rødehavet. Noen turer inkluderer en tradisjonell jordansk middag om bord.

8. Tala Bay Marina: Besøk Tala Bay Marina og nyt vannsportsaktiviteter som jetski, parasailing og bananbåtturer. Marinaen har også restauranter, kafeer og butikker.

9. Jordan Trail: For friluftsinteresserte tilbyr Jordan Trail fotturopplevelser i de nærliggende fjellene og dalene. Guidede turer og kamelturer er også tilgjengelig.

10. Underholdningssteder: InterContinental Aqaba-hotellet tilbyr ulike underholdningsmuligheter, inkludert levende musikk, temakvelder og et kasino. Sjekk med hotellet for spesifikke arrangementer under oppholdet ditt. Dette er bare noen av underholdningsmulighetene i nærheten av InterContinental Aqaba-hotellet. Hotellets personale vil også kunne gi ytterligere anbefalinger og ordne turer eller aktiviteter basert på dine preferanser.

Vannaktiviteter

InterContinental Aqaba i Aqaba, Jordan, tilbyr et utvalg av vannaktiviteter for sine gjester. Man kan nyte følgende alternativer:

1. Strandtilgang: Hotellet har en privat strand hvor gjestene kan slappe av og sole seg. Du kan slappe av i strandstolene, nyte de rolige bølgene, eller ta en spasertur langs kysten av Rødehavet.

2. Svømmebassenger: InterContinental Aqaba skryter av flere svømmebassenger, inkludert et uendelighetsbasseng med fantastisk utsikt over havet. Gjestene kan ta en forfriskende dukkert i bassenget eller slappe av på solsengene ved bassenget.

3. Vannsport: Hotellet tilbyr ulike vannsportaktiviteter. Gjestene kan delta i spennende opplevelser som snorkling, dykking og jetski. Rødehavet er kjent for sine fargerike korallrev, noe som gjør det til et utmerket sted for undervannsutforskning.

4. Båtturer: Hotellet kan ordne båtturer for gjestene for å utforske kystlinjen og nærliggende attraksjoner. Du kan nyte en rolig cruise, dra på fisketur, eller til og med prøve deg på seiling.

5. Spa og velvære: Etter å ha kost deg med vannaktiviteter, kan gjestene slappe av og forynge seg ved hotellets spafasiliteter. Forkjæl deg selv med en massasje eller en pleiesesjon for å slappe av og revitalisere. Det er verdt å merke seg at noen aktiviteter kan være avhengig av tilgjengelighet, værforhold og ekstra kostnader.

Topp spørsmål

1. Hvor ligger InterContinental Aqaba i Aqaba, Jordan? - InterContinental Aqaba ligger i hjertet av Aqabas bysentrum, på den sørligste spissen av Jordan.

2. Hva er de nærliggende attraksjonene og interessepunktene? - Hotellet ligger ideelt nær populære attraksjoner som Aqaba Fort, Ayla Oasis Development og Aqaba Archaeological Museum. Rødehavet er også bare noen skritt unna, og tilbyr utmerkede dykke- og snorklemuligheter.

3. Hvilke typer rom er tilgjengelige på InterContinental Aqaba? - Hotellet tilbyr ulike typer rom, inkludert standardrom, suiter og klubbrom. Hvert rom er stilfullt innredet og utstyrt med moderne fasiliteter.

4. Er det matalternativer inne på hotellet? - Ja, det er flere spisemuligheter tilgjengelig på InterContinental Aqaba. Gjestene kan velge fra et utvalg internasjonale matretter på hotellets restauranter, inkludert sjømat, italiensk og mellomøstlige retter.

5. Har hotellet et spa og et treningssenter? - Ja, InterContinental Aqaba har et luksuriøst spa som tilbyr et utvalg av behandlinger, samt et treningssenter utstyrt med topp moderne utstyr.

6. Er det en svømmebasseng på hotellet? - Ja, hotellet har et vakkert utendørs svømmebasseng som vender mot Rødehavet. Det er perfekt for avslapning og å nyte den jordanske solen.

7. Er det møte- og arrangementsfasiliteter tilgjengelig? - InterContinental Aqaba tilbyr omfattende møte- og arrangementslokaler som kan imøtekomme ulike typer sammenkomster. Enten det er et bedriftsmøte, bryllup eller sosial arrangement, kan hotellet imøtekomme dine behov.

8. Er det en 24-timers resepsjon og concierge-service? - Ja, hotellet har en 24-timers resepsjon og concierge-service for å hjelpe gjestene med eventuelle henvendelser eller ønsker de måtte ha i løpet av oppholdet.

9. Hva er den nærmeste flyplassen til hotellet? - King Hussein International Airport er den nærmeste flyplassen til InterContinental Aqaba, som ligger omtrent 12 kilometer unna. Hotellet kan ordne flyplasstransport etter forespørsel.

10. Er det spesielle kampanjer eller rabatter tilgjengelig på InterContinental Aqaba? - Hotellet har ofte spesielle kampanjer og tilbud tilgjengelig, inkludert rabatterte priser, pakker og fordeler i lojalitetsprogrammet. Det anbefales å sjekke hotellets nettside eller kontakte reservasjonsteamet deres for de nyeste tilbudene.

Alle tjenester og fasiliteter

Underholdning og avslapping
 • Massasje
 • Massasje / Skjønnhetssenter
 • Biljard
 • Sykkelutleie
 • Hage
 • Squashbaner
 • Vindsurfing
 • Butikker
Romfasiliteter
 • Klimaanlegg
 • Minibar
 • Safe-depositumboks
 • Hårføner
 • TV
 • Kabel / Satellitt-TV
 • En suite
 • Dusj
 • Badekar
 • Privat bad
 • Eget toalett
 • Jacuzzi
 • Bidé
 • Badekåper
Hotellfasiliteter
 • Restaurant
 • Kafé
 • Parkering
 • Valutaveksling
 • Minibank / Bankautomat
 • Heis
 • Høyhastighetsinternett
 • 24-timers resepsjon
 • Flerspråklig personale
 • Særskilt røykeområde
 • Butikker på hotellet
 • Suvenirbutikk/gavebutikk
 • Møterom
Ekstra tjenester
 • Flyplasstransport
 • Klesvask
 • Klesrens
 • Bagasjeoppbevaring
 • Koffertbærer
 • Turistinformasjon
 • Valet parkering
 • Skopuss
Vannaktiviteter
 • Basseng
 • Badstue
 • Spa- og velværesenter
 • Fiske
 • Dykkedykking
 • Utendørsbasseng
For familier med barn
 • Barnevakt / Barnefasiliteter
 • Lekeplass
 • Barneklubb
 • Barnebasseng
Strandtype
 • Privat strand
Anmeldelse av InterContinental Aqaba
Din tilbakemelding
Obligatorisk felt*
Takk! Anmeldelsen din har blitt sendt inn og vil vises på nettstedet etter verifisering.
Fant du ikke svaret du lette etter? Still spørsmålet ditt
Spør et spørsmål her
Obligatorisk felt*
Takk! Spørsmålet ditt har blitt sendt inn og vil bli besvart snart.

Velg ditt språk

Velg valutaen din

Der det er aktuelt, vil prisene konverteres til, og vises i, valutaen du velger. Valutaen du betaler i kan variere basert på reservasjonen din, og et servicegebyr kan også påløpe.