Jordan, Amman

Regency Palace Amman

Queen Alia Street Po Box 927000 11110 Amman, Jordan Hotell
1 tilbud fra 979 NOK Se tilbud
Regency Palace Amman
Regency Palace Amman
Regency Palace Amman
Regency Palace Amman
Regency Palace Amman
Regency Palace Amman
Regency Palace Amman
Regency Palace Amman
Regency Palace Amman
Regency Palace Amman
Regency Palace Amman
Regency Palace Amman
Regency Palace Amman
Regency Palace Amman
Regency Palace Amman
Regency Palace Amman
Regency Palace Amman
Regency Palace Amman
Regency Palace Amman
Regency Palace Amman
Regency Palace Amman
Regency Palace Amman
Regency Palace Amman
Regency Palace Amman
Regency Palace Amman
Regency Palace Amman
Regency Palace Amman
Regency Palace Amman
Regency Palace Amman
Regency Palace Amman
Regency Palace Amman
Regency Palace Amman
Se tilbud —
Tjenester og fasiliteter
 • Massasje
 • Massasje / Skjønnhetssenter
 • Trådløst internett
 • Klimaanlegg
 • Restaurant
 • Minibar
Vis alle fasiliteter 41
Beliggenhet
Til sentrum
3.8 km
Hva er i nærheten?

Rompriser

Voksne
Velg en dato
loaderlaster inn
Sjekk tilgjengelighet
Prisene kan være utdaterte, velg datoer for å se gjeldende priser
Du kan kun bestille hotell på TravelAsk-partnersider
pris
Oppdater priser

Hva er i nærheten

Queen Alia Street Po Box 927000 11110 Amman, Jordan

Regency Palace Amman ligger i hjertet av Amman, Jordan, i forretnings- og diplomatiske distriktet Shmeisani. Her er noen landemerker og fasiliteter i nærheten av hotellet:

1. Al Abdali Downtown: Den nye sentrumsområdet Amman, kjent som Al Abdali, ligger bare en kort kjøretur fra hotellet. Det er et levende distrikt med kjøpesentre, restauranter, kafeer og underholdningssteder.

2. Kong Abdullah I-moskeen: Denne grandiose moskeen ligger rundt 2 kilometer nordøst for hotellet. Det er en av de største og viktigste moskeene i Jordan, med enestående arkitektur og imponerende interiørdesign.

3. Barne-museet: Omtrent 3 kilometer sørøst for hotellet ligger Barne-museet, et fantastisk sted å besøke med barn. Det tilbyr interaktive utstillinger, pedagogiske aktiviteter og kreative verksteder.

4. Det Kongelige Bildemuseet: Omtrent 5 kilometer nordøst for hotellet viser Det Kongelige Bildemuseet Jordans bilhistorie. Det huser en bemerkelsesverdig samling av veteranbiler og motorsykler eid av kongefamilien.

5. Jordans Nasjonalgalleri for Fine Arts: Beliggende ca. 3 kilometer nordøst for hotellet, har dette kunstgalleriet en variert samling av samtidsjordanske og arabiske kunstverk, inkludert malerier, skulpturer og installasjoner.

6. Rainbow Street: Omtrent 6 kilometer vest for hotellet, er Rainbow Street et populært reisemål for både lokalbefolkningen og turister. Det tilbyr et utvalg av kafeer, restauranter, kunstgallerier og butikker, som viser den livlige kulturen i Amman.

7. Amman Citadel: Omtrent 6,5 kilometer nordøst for hotellet, er Amman Citadel et historisk område som overser sentrum. Det huser gamle ruiner, inkludert det berømte Herkules-tempelet og Umayyad-palasset.

8. The Jordan Museum: Plassert omtrent 7 kilometer nordøst for hotellet, er The Jordan Museum en moderne fasilitet som viser Jordans rike historie og kulturarv gjennom sin omfattende samling av artefakter og utstillinger. Dette er bare noen få av interessepunkter i nærheten av Regency Palace Amman. Hotellets sentrale beliggenhet gir enkel tilgang til forskjellige attraksjoner, næringsområder og kulturelle steder i byen.

map
Regency Palace Amman
8.1 Hotell

Til sentrum3.8

Om hotellet

Om

Regency Palace Amman er et luksuriøst hotell som ligger i Amman, hovedstaden i Jordan. Hotellet tilbyr et utvalg av fasiliteter, tilbud og tjenester for å imøtekomme gjestenes behov. Rom: Hotellet tilbyr 279 rom og suiter som er romslige og elegant designet, og gir et komfortabelt og avslappende opphold. Hvert rom er utstyrt med fasiliteter som aircondition, satellitt-TV, minibar, safe, gratis Wi-Fi og eget bad. Måltider: Regency Palace Amman har flere spisesteder som tilbyr ulike typer mat for å imøtekomme ulike smaker.

1. Thaalab Restaurant: Denne restauranten serverer et utvalg av internasjonale retter til frokost, lunsj og middag. Den tilbyr en buffet-stil spiseopplevelse med levende matlagingstasjoner og et bredt utvalg av deilige retter.

2. Al Madafa Restaurant: Spesialisert på midtøstlig kjøkken, tilbyr denne restauranten en unik spiseopplevelse med et utvalg av tradisjonelle jordanske retter og griller.

3. Lord's Lounge: Beliggende på toppetasjen av hotellet, tilbyr denne loungen panoramautsikt over byen. Den serverer lette snacks, drikke og cocktails, og er et ideelt sted for avslapning.

4. Tea Lounge: Denne koselige loungen er perfekt for å nyte en kopp te eller kaffe sammen med lette snacks og bakverk. Ytterligere fasiliteter og tjenester: - Svømmebasseng: Hotellet har et svømmebasseng der gjestene kan slappe av og nyte en forfriskende dukkert. - Treningssenter: Regency Palace Amman tilbyr et velutstyrt treningssenter med moderne treningsfasiliteter, inkludert kardiovaskulært utstyr og frivekter. - Spa og velværesenter: Gjestene kan unne seg ulike spa-behandlinger, massasje og velværeterapier for å fornye seg og slappe av. - Forretningsfasiliteter: Hotellet tilbyr konferanse- og bankettfasiliteter for bedriftsarrangementer eller spesielle anledninger. - Concierge-tjenester: Hotellet tilbyr concierge-tjenester for å hjelpe gjestene med bestilling av turer, transport og andre aktiviteter. Totalt sett tilbyr Regency Palace Amman et luksuriøst opphold med komfortable rom, ulike spisemuligheter og ekstra fasiliteter og tjenester for å forbedre gjesteopplevelsen.

Barn

Regency Palace Amman i Amman, Jordan tilbyr flere fasiliteter og aktiviteter for barn. Noen av disse inkluderer:

1. Svømmebasseng: Hotellet har et svømmebasseng hvor barn kan nyte en forfriskende dukkert eller leke i vannet under tilsyn.

2. Kids' Club: Hotellet tilbyr en overvåket barnklubb hvor barn kan delta i ulike aktiviteter som kunst og håndverk, leker og få nye venner.

3. Utendørs lekeområde: Det er et utendørs lekeområde utstyrt med sklier, husker og andre lekestrukturer hvor barn kan ha det gøy og få ut litt energi.

4. Familievennlige spisesteder: Hotellet har familievennlige spisealternativer hvor barn kan nyte deilige måltider spesielt tilpasset unge smaksløker.

5. Barnevaktstjenester: Regency Palace Amman tilbyr barnevaktstjenester etter forespørsel, slik at foreldre kan få litt tid alene mens barna deres blir passet på av erfarne omsorgspersoner. Disse fasilitetene og tjenestene sikrer at familier med barn har et hyggelig og komfortabelt opphold på Regency Palace Amman.

Underholdning

Det er flere underholdningsmuligheter i nærheten av Regency Palace Amman-hotellet i Amman, Jordan. Noen populære alternativer inkluderer:

1. Handle på Taj Mall: Taj Mall er et stort kjøpesenter som ligger bare en kort avstand fra hotellet. Det tilbyr et bredt utvalg av butikker, restauranter og underholdningsmuligheter, inkludert en kino.

2. Amman Citadel: Amman Citadel er et historisk høydedrag i hjertet av Amman. Det huser gamle ruiner, inkludert Hercules-tempelet og Umayyad-palasset. Besøkende kan utforske det arkeologiske området og nyte panoramautsikten over byen.

3. Rainbow Street: Rainbow Street er en livlig og travel gate i Amman, fylt med butikker, kafeer og kunstgallerier. Det er et populært sted for lokalbefolkningen og turister, og tilbyr en livlig atmosfære og sjansen til å oppleve Ammans unike blanding av gammelt og nytt.

4. Det kongelige bilmuseet: Nær hotellet ligger Det kongelige bilmuseet, som huser en samling av vintagebiler som tilhører Jordans kongefamilie. Det er et must å besøke for bilentusiaster og de som er interessert i Jordans historie.

5. Abdali Boulevard: Abdali Boulevard er et moderne og luksuriøst distrikt i Amman, som tilbyr et bredt utvalg av shopping-, spise- og underholdningsmuligheter. Det har trendy kafeer, eksklusive butikker og et stort kultur- og underholdningssenter.

6. Romersk teater: Det romerske teateret er et gammelt amfiteater i hjertet av Amman. Det stammer fra

2. århundre og brukes fremdeles til kulturelle arrangementer og forestillinger i dag. Besøkende kan utforske de godt bevarte ruinene og nyte panoramautsikten over byen.

7. Souk Al-Juma'a Market: Souk Al-Juma'a er et tradisjonelt marked som ligger i nærheten av hotellet. Det tilbyr et bredt utvalg av varer, inkludert krydder, tekstiler, håndverk og suvenirer. Det er et flott sted å oppleve den livlige atmosfæren på et lokalt marked og prøve noen tradisjonelle jordanske snacks. Dette er bare noen av underholdningsmulighetene i nærheten av Regency Palace Amman-hotellet. Det er også mange restauranter, kafeer og kultursentre å utforske i byen.

Topp spørsmål

1. Er Regency Palace Amman lokalisert i sentrum av Amman, Jordan? Ja, Regency Palace Amman ligger i hjertet av Amman og tilbyr praktisk tilgang til store attraksjoner og forretningsområder.

2. Hva er innsjekkings- og utsjekkingstidspunktene på Regency Palace Amman? Gjester kan sjekke inn på Regency Palace Amman fra kl.

14.00 og utsjekking er frem til kl.

12.

00.

3. Tilbyr Regency Palace Amman transport til flyplassen? Ja, hotellet tilbyr transporttjenester til flyplassen for gjester. Det anbefales å kontakte hotellet på forhånd for å ordne flyplasstransport.

4. Hva slags spisemuligheter er tilgjengelige på Regency Palace Amman? Regency Palace Amman tilbyr flere spisemuligheter, inkludert en takrestaurant med panoramautsikt, en lobbylounge, en bassengbar og en kafé. Gjestene kan nyte et utvalg av matretter og drikkevarer under oppholdet sitt.

5. Har Regency Palace Amman et treningssenter? Ja, hotellet har et treningssenter utstyrt med moderne fasiliteter for gjester å opprettholde treningsrutinene sine.

6. Tilbyr Regency Palace Amman Wi-Fi-tilgang? Ja, gratis Wi-Fi-tilgang er tilgjengelig over hele hotellområdet, slik at gjestene kan holde seg tilkoblet under oppholdet.

7. Har Regency Palace Amman møte- og arrangementfasiliteter? Ja, hotellet tilbyr møte- og arrangementfasiliteter egnet for ulike typer anledninger. Fra konferanser til sosiale sammenkomster, tilbyr Regency Palace Amman profesjonelle tjenester og tilpassbare arrangementlokaler.

8. Har Regency Palace Amman et svømmebasseng? Ja, hotellet har et utendørs svømmebasseng hvor gjestene kan slappe av og nyte en forfriskende dukkert.

9. Er det parkering tilgjengelig på Regency Palace Amman? Ja, hotellet tilbyr gratis parkering for gjester, slik at de får en praktisk og problemfri opplevelse.

10. Hva er noen av de nærliggende attraksjonene til Regency Palace Amman? Regency Palace Amman ligger nær populære attraksjoner som Romersk teater, Amman Citadel, Rainbow Street og Royal Automobile Museum, og tilbyr gjester ulike alternativer for utforskning og sightseeing.

Alle tjenester og fasiliteter

Underholdning og avslapping
 • Massasje
 • Massasje / Skjønnhetssenter
 • Butikker
Hotellfasiliteter
 • Trådløst internett
 • Restaurant
 • Parkering
 • Valutaveksling
 • Heis
 • 24-timers resepsjon
 • Kontakt
 • Hurtig innsjekking/utsjekking
 • Flerspråklig personale
 • Executive-etasje
 • Butikker på hotellet
 • Suvenirbutikk/gavebutikk
 • Konferanserom
 • Møterom
Romfasiliteter
 • Klimaanlegg
 • Minibar
 • Safe-depositumboks
 • Hårføner
 • TV
 • Kabel / Satellitt-TV
 • En suite
 • Dusj
 • Badekar
 • Privat bad
 • Eget toalett
 • Badekåper
Ekstra tjenester
 • Flyplasstransport
 • Klesvask
 • Klesrens
 • Bagasjeoppbevaring
 • Turistinformasjon
 • Valet parkering
 • Skopuss
Vannaktiviteter
 • Basseng
 • Badstue
 • Innendørsbasseng
 • Utendørsbasseng
For familier med barn
 • Barnevakt / Barnefasiliteter
Anmeldelse av Regency Palace Amman
Din tilbakemelding
Obligatorisk felt*
Takk! Anmeldelsen din har blitt sendt inn og vil vises på nettstedet etter verifisering.
Fant du ikke svaret du lette etter? Still spørsmålet ditt
Spør et spørsmål her
Obligatorisk felt*
Takk! Spørsmålet ditt har blitt sendt inn og vil bli besvart snart.

Velg ditt språk

Velg valutaen din

Der det er aktuelt, vil prisene konverteres til, og vises i, valutaen du velger. Valutaen du betaler i kan variere basert på reservasjonen din, og et servicegebyr kan også påløpe.