Jordan, Amman

Crowne Plaza Amman

King Faisal Bin Abdul Aziz Street – 6th Circle Amman, Jordan Hotell
1 tilbud fra 1438 NOK Se tilbud
Crowne Plaza Amman
Crowne Plaza Amman
Crowne Plaza Amman
Crowne Plaza Amman
Crowne Plaza Amman
Crowne Plaza Amman
Crowne Plaza Amman
Crowne Plaza Amman
Crowne Plaza Amman
Crowne Plaza Amman
Crowne Plaza Amman
Crowne Plaza Amman
Crowne Plaza Amman
Crowne Plaza Amman
Crowne Plaza Amman
Crowne Plaza Amman
Crowne Plaza Amman
Crowne Plaza Amman
Crowne Plaza Amman
Crowne Plaza Amman
Crowne Plaza Amman
Crowne Plaza Amman
Crowne Plaza Amman
Se tilbud —
Tjenester og fasiliteter
 • Bar / Salong
 • Massasje
 • Massasje / Skjønnhetssenter
 • Trådløst internett
 • Klimaanlegg
 • Restaurant
Vis alle fasiliteter 40
Beliggenhet
Til sentrum
6.1 km
Hva er i nærheten?

Rompriser

Voksne
Velg en dato
loaderlaster inn
Sjekk tilgjengelighet
Prisene kan være utdaterte, velg datoer for å se gjeldende priser
Du kan kun bestille hotell på TravelAsk-partnersider
pris
Oppdater priser

Hva er i nærheten

King Faisal Bin Abdul Aziz Street – 6th Circle Amman, Jordan

Crowne Plaza Amman hotel ligger i den travle byen Amman, Jordan. Her er noen bemerkelsesverdige steder og attraksjoner rundt hotellet:

1. King Hussein Business Park: En stor forretnings- og teknologihub, som ligger bare en kort avstand fra hotellet. Det huser flere kontorbygninger, regjeringsinstitusjoner og restauranter.

2. Det kongelige bilmuseet: Museet huser en samling sjeldne og klassiske biler eid av den jordanske kongefamilien.

3. Zara Expo-senteret: Et fremtredende utstillings- og konferansesenter som arrangerer ulike arrangementer gjennom året, inkludert messer, konferanser og kunstutstillinger.

4. Amman Citadel: Et historisk sted som ligger på en høyde i sentrum av Amman. Det har gamle ruiner, inkludert Herkules-tempelet, det romerske amfiteateret og Umayyad-palasset.

5. Rainbow Street: En populær gate kjent for sin livlige atmosfære, fylt med kafeer, restauranter, butikker og kunstgallerier. Det er et flott sted å utforske jordansk kultur og nyte lokal mat.

6. Al-Abdali Boulevard: Et moderne område med kjøpesentre, kinoer og underholdningsfasiliteter. Det fungerer også som et transportknutepunkt med en stor busstasjon og en togstasjon.

7. Jordan National Gallery of Fine Arts: Ligger i nærheten av hotellet, det huser en omfattende samling samtidskunst fra lokale og internasjonale kunstnere.

8. Safeway Supermarket: En praktisk dagligvarebutikk bare en kort spasertur fra hotellet, hvor du kan finne ulike matvarer og essensielle varer. Dette er bare noen få av attraksjonene og fasilitetene som er tilgjengelige i nærheten av Crowne Plaza Amman hotel. Amman har mye mer å tilby når det gjelder historiske steder, kulturelle opplevelser og shoppingmuligheter.

map
Crowne Plaza Amman
Hotell

Til sentrum6.1

Om hotellet

Om

Crowne Plaza Amman er et luksushotell som ligger i hjertet av Amman, Jordan. Hotellet tilbyr 279 gjesterom og suiter, hver utstyrt med moderne fasiliteter som flatskjerm-TV, minibar og komfortable senger. Disse rommene er elegant designet og gir en koselig atmosfære for gjestene. Hotellet har ulike romkategorier, inkludert standardrom, suiter og executive club-rom. Suitene tilbyr større oppholdsrom og kommer med ekstra fasiliteter som eget sitteområde og tilgang til executive club-loungen. Executive club-rommene gir eksklusiv tilgang til executive lounge, hvor gjestene kan nyte gratis frokost, ettermiddagste og kveldscocktails. Når det gjelder spisemuligheter, tilbyr Crowne Plaza Amman flere restauranter og barer. V Lounge & Restaurant serverer et utvalg internasjonale retter hele dagen, mens Brasserie Oasis tilbyr mat hele dagen med buffet og à la carte-meny. Det er også en japansk restaurant kalt Sakura, spesialisert på sushi og teppanyaki, og en italiensk restaurant kalt Viaggio, som serverer autentisk italiensk mat. For de som ønsker å slappe av og koble av, tilbyr hotellet et utvalg rekreasjonsfasiliteter. Det er et treningssenter utstyrt med moderne treningsutstyr, samt et utendørs svømmebasseng for gjestene å nyte. Hotellet har også et spa og velværesenter, hvor gjestene kan unne seg ulike foryngende behandlinger og massasjer. Alt i alt tilbyr Crowne Plaza Amman komfortable overnattingsmuligheter, et utvalg spisesteder og utmerkede fasiliteter for å sikre et hyggelig opphold for sine gjester.

Barn

Crowne Plaza Amman i Amman, Jordan tilbyr flere fasiliteter og aktiviteter for barn. Her er noen alternativer:

1. Kids Club: Hotellet tilbyr en dedikert Kids Club hvor barn kan delta i et utvalg overvåkede aktiviteter. De kan engasjere seg i kunst og håndverk, spill og underholdning under veiledning av opplært personale.

2. Utendørs basseng: Hotellet har et utendørs basseng som er egnet for barn å kose seg og ha det gøy i solen. Det kan også være et eget grunt bassengområde for yngre barn.

3. Lekeplass: Crowne Plaza Amman kan ha en lekeplass på stedet hvor barn kan leke på husker, sklier og andre lekestrukturer.

4. Familievennlige rom: Hotellet kan tilby familievennlige rom utstyrt med fasiliteter som babysenger, ekstrasenger og sammenhengende rom. Disse overnattingsstedene retter seg spesielt mot familier med barn.

5. Underholdning på rommet: Rommene kan være utstyrt med TV-er og kanaler som tilbyr barneprogrammer. Dette lar barna nyte favorittprogrammene og filmene sine under oppholdet. Det anbefales alltid å kontakte hotellet direkte eller besøke nettsiden deres for oppdateringer eller ekstra aktiviteter spesielt tilgjengelige under planlagt opphold.

Underholdning

Det er flere underholdningsmuligheter i nærheten av Crowne Plaza Amman hotell i Amman, Jordan. Noen av de populære underholdningsstedene inkluderer:

1. Rainbow Street: Ligger bare en kort avstand fra hotellet, Rainbow Street er kjent for sin livlige atmosfære, kafeer, restauranter og butikker. Det er et populært sted for gateforestillinger, live musikk og kunstutstillinger.

2. Det kongelige kultursenteret: Dette flerbruksstedet arrangerer ulike kulturelle arrangementer, konserter, teaterforestillinger og kunstutstillinger. Det ligger rundt 4 km unna hotellet.

3. Abdali Boulevard: Denne travle gaten i Amman har et bredt utvalg av underholdningsmuligheter, inkludert kjøpesentre, kinoer, kafeer, restauranter og rekreasjonsområder.

4. The Boulevard: Beliggende i hjertet av sentrum Amman, er The Boulevard en moderne urbane park som tilbyr utendørs sitteplasser, kafeer og restauranter. Den arrangerer jevnlig kulturelle arrangementer, live musikk og underholdningsaktiviteter.

5. Al Hussein kultursenter: Dette stedet arrangerer ulike arrangementer, som utstillinger, kunstutstillinger, teaterforestillinger og konserter. Det ligger ca. 7 km unna hotellet.

6. Amman Citadel: Beliggende på en høyde, tilbyr Amman Citadel fantastisk utsikt over byen. Besøkende kan utforske arkeologiske områder, besøke Jordan Archaeological Museum og nyte live musikkopptredener under spesielle arrangementer.

7. Jordanske nasjonale galleri for billedkunst: Bare en kort kjøretur fra hotellet, viser dette kunstgalleriet samtids- og tradisjonell jordansk kunst. Det arrangerer ofte utstillinger, verksteder og kulturelle arrangementer.

8. TAJ Cinemas: Beliggende i Al-Abdali Mall, er TAJ Cinemas et populært kinokompleks som viser de nyeste filmene på flere språk. Vær oppmerksom på at tilgjengeligheten av underholdningsmuligheter kan variere, og det anbefales å sjekke spesifikke arrangementer eller forestillinger under besøket til Amman.

Topp spørsmål

1. Hva slags fasiliteter tilbys på Crowne Plaza Amman? - Crowne Plaza Amman tilbyr et utvalg av fasiliteter, inkludert et treningssenter, utendørs basseng, forretningssenter, spa og flere spisemuligheter.

2. Hvor langt er det fra Crowne Plaza Amman til Queen Alia International Airport? - Crowne Plaza Amman er omtrent 40 kilometer unna Queen Alia International Airport, noe som vanligvis tar 30-40 minutter å kjøre avhengig av trafikken.

3. Tilbyr Crowne Plaza Amman transport til og fra flyplassen? - Ja, Crowne Plaza Amman tilbyr transport til og fra flyplassen. Gjester kan ordne flyplukk eller -slipp-tjenester gjennom hotellets concierge.

4. Er det noen turistattraksjoner i nærheten av Crowne Plaza Amman? - Ja, Crowne Plaza Amman ligger i nærheten av populære turistattraksjoner som Citadellet, Roman Theatre og det kongelige bilmuseet.

5. Finnes det noen kjøpesentre i nærheten? - Ja, det er flere kjøpesentre i nærheten av Crowne Plaza Amman, inkludert Taj Mall, City Mall og Abdali Mall, som tilbyr et variert utvalg av shopping- og underholdningsmuligheter.

6. Har Crowne Plaza Amman et spa på stedet? - Ja, Crowne Plaza Amman har et spa kalt "Energize Wellness Center", som tilbyr ulike behandlinger og terapier for å hjelpe gjestene med å nyte og slappe av i løpet av oppholdet.

7. Er det noen spesialtilbud eller pakker tilgjengelig på Crowne Plaza Amman? - Crowne Plaza Amman tilbyr ofte spesialtilbud og pakker, for eksempel rabatterte priser for lengre opphold, weekendopphold eller feriepromosjoner. Det anbefales å sjekke hotellets offisielle nettside eller kontakte dem direkte for de nyeste tilbudene.

8. Er Wi-Fi tilgjengelig på Crowne Plaza Amman? - Ja, gratis Wi-Fi-tilgang er tilgjengelig over hele hotellet, inkludert gjesterom og offentlige områder, slik at gjestene kan være tilkoblet i løpet av oppholdet.

9. Har rommene på Crowne Plaza Amman minibar? - Ja, hvert rom på Crowne Plaza Amman er utstyrt med en minibar som tilbyr et utvalg av forfriskninger for gjestenes bekvemmelighet.

10. Finnes det noen spisemuligheter på stedet på Crowne Plaza Amman? - Ja, Crowne Plaza Amman har flere spisemuligheter, inkludert en bufférestaurant, en steakhouse, en libanesisk restaurant og en lobbylounge som serverer drikke og lette snacks.

Alle tjenester og fasiliteter

Underholdning og avslapping
 • Bar / Salong
 • Massasje
 • Massasje / Skjønnhetssenter
 • Butikker
Hotellfasiliteter
 • Trådløst internett
 • Restaurant
 • Kafé
 • Parkering
 • Valutaveksling
 • Minibank / Bankautomat
 • Heis
 • Høyhastighetsinternett
 • 24-timers resepsjon
 • Kontakt
 • Flerspråklig personale
 • Særskilt røykeområde
 • Butikker på hotellet
 • Suvenirbutikk/gavebutikk
 • Konferanserom
 • Møterom
Romfasiliteter
 • Klimaanlegg
 • Kjøleskap
 • Minibar
 • Safe-depositumboks
 • Hårføner
 • Jacuzzi
 • Dampbad
Ekstra tjenester
 • Flyplasstransport
 • Klesvask
 • Klesrens
 • Bagasjeoppbevaring
 • Koffertbærer
 • Turistinformasjon
 • Valet parkering
Vannaktiviteter
 • Basseng
 • Badstue
 • Spa- og velværesenter
 • Innendørsbasseng
 • Utendørsbasseng
For familier med barn
 • Barnevakt / Barnefasiliteter
Anmeldelse av Crowne Plaza Amman
Din tilbakemelding
Obligatorisk felt*
Takk! Anmeldelsen din har blitt sendt inn og vil vises på nettstedet etter verifisering.
Fant du ikke svaret du lette etter? Still spørsmålet ditt
Spør et spørsmål her
Obligatorisk felt*
Takk! Spørsmålet ditt har blitt sendt inn og vil bli besvart snart.

Velg ditt språk

Velg valutaen din

Der det er aktuelt, vil prisene konverteres til, og vises i, valutaen du velger. Valutaen du betaler i kan variere basert på reservasjonen din, og et servicegebyr kan også påløpe.