Japan, Tokyo

AOCA Kaminoge 501

3 Chome-14-13, Kaminoge, Setagaya-ku Tokyo, Japan Leilighet
1 tilbud fra 1394 NOK Se tilbud
AOCA Kaminoge 501
Se tilbud —
Tjenester og fasiliteter
  • Kjøleskap
  • Mikrobølgeovn
  • Hårføner
  • Heis
Vis alle fasiliteter 4
Beliggenhet
Til sentrum
9.8 km
Hva er i nærheten?

Rompriser

Voksne
Velg en dato
loaderlaster inn
Sjekk tilgjengelighet
Prisene kan være utdaterte, velg datoer for å se gjeldende priser
Du kan kun bestille hotell på TravelAsk-partnersider
pris
Oppdater priser

Hva er i nærheten

3 Chome-14-13, Kaminoge, Setagaya-ku Tokyo, Japan

Noen nærliggende attraksjoner og landemerker rundt AOCA Kaminoge 501 i Tokyo, Japan inkluderer: - Kaminoge stasjon - Futakotamagawa park - Setagaya park - Komazawa olympiapark - Todoroki Ryokuchi grønne parkområder - Futakotamagawa Rise kjøpesenter - Tamagawa-en hage

map
AOCA Kaminoge 501
Leilighet

Til sentrum9.8

Om hotellet

Om

AOCA Kaminoge 501 er et boutiquehotell som ligger i Tokyo, Japan. Hotellet tilbyr moderne og komfortable rom for gjestene å nyte under oppholdet. Hvert rom er utstyrt med fasiliteter som aircondition, gratis Wi-Fi, flatskjerm-TV og eget bad med gratis toalettartikler. Hotellet tilbyr også et utvalg måltidsalternativer for gjestene å velge mellom. Gjestene kan nyte en kontinental frokost servert i hotellets spisesal, eller velge romservice for en mer privat spiseopplevelse. Hotellets restaurant serverer et utvalg japanske og internasjonale retter til lunsj og middag. Gjestene kan også slappe av og kose seg i hotellets felles loungeområde, som tilbyr komfortable sitteplasser og et utvalg bøker og magasiner for gjestene å nyte. Det vennlige personalet på AOCA Kaminoge 501 er tilgjengelig 24 timer i døgnet for å bistå med eventuelle spørsmål eller forespørsler gjestene måtte ha under oppholdet sitt.

Underholdning

1. Kaminoge Park - En vakker park som ligger bare noen minutter unna hotellet, perfekt for en rolig spasertur eller en avslappende piknik.

2. Futakotamagawa Rise Shopping Center - Et populært shoppingmål med et utvalg av butikker, restauranter og underholdningsmuligheter, inkludert en kino og arkade.

3. Setagaya Museum - Et kulturelt museum som viser historien og arven til Setagaya-området, med skiftende utstillinger og spesielle arrangementer.

4. Komazawa Olympic Park - En stor park som opprinnelig ble bygget for de olympiske leker i Tokyo i 1964, med sportsfasiliteter, turstier og et botanisk hage.

5. Mizonokuchi - En nærliggende nabolag kjent for sine travle handlegater, lokale spisesteder og livlige nattelivsscene.

6. Tama River - En pittoresk elv som renner gjennom Tokyo, med muligheter for spaserturer, sykling eller rett og slett å nyte den naturlige omgivelsene.

Topp spørsmål

1. Hva er AOCA Kaminoge 501?
1. Hva er AOCA Kaminoge 501?1

AOCA Kaminoge 501 er et coworking-område som ligger i Tokyo, Japan. Det tilbyr et kreativt og inspirerende miljø for frilansere, gründere og fjernarbeidere å samarbeide og jobbe.

2. Hvilke fasiliteter er tilgjengelige på AOCA Kaminoge 501?
2. Hvilke fasiliteter er tilgjengelige på AOCA Kaminoge 501?1

AOCA Kaminoge 501 tilbyr fasiliteter som høyhastighets internett, møterom, private skrivebord, loungeområder og et lite kjøkken. Medlemmer har også tilgang til utskrifts- og skannetjenester.

3. Hvor mye koster det å bruke AOCA Kaminoge 501?
3. Hvor mye koster det å bruke AOCA Kaminoge 501?1

Prisene på AOCA Kaminoge 501 varierer avhengig av medlemskapet du velger. De tilbyr fleksible alternativer inkludert dagpass, månedlige medlemskap og dedikerte skrivebord.

4. Er AOCA Kaminoge 501 egnet for enkeltpersoner eller team?
4. Er AOCA Kaminoge 501 egnet for enkeltpersoner eller team?1

AOCA Kaminoge 501 imøtekommer både enkeltpersoner og team. De har fleksible lokaler som kan tilpasses ulike gruppestørrelser, fra enkeltarbeidere til små bedrifter.

5. Finnes det nettverksmuligheter på AOCA Kaminoge 501?
5. Finnes det nettverksmuligheter på AOCA Kaminoge 501?1

Ja, AOCA Kaminoge 501 organiserer nettverksarrangementer, workshops og fellesaktiviteter for å hjelpe medlemmer å koble seg med andre profesjonelle og utvide sitt profesjonelle nettverk.

6. Hvor ligger AOCA Kaminoge 501?
6. Hvor ligger AOCA Kaminoge 501?1

AOCA Kaminoge 501 ligger i Setagaya, Tokyo, Japan. Det ligger praktisk til nær Kaminoge stasjon, noe som gjør det lett tilgjengelig med offentlig transport.

Alle tjenester og fasiliteter

Romfasiliteter
  • Kjøleskap
  • Mikrobølgeovn
  • Hårføner
Hotellfasiliteter
  • Heis
Anmeldelse av AOCA Kaminoge 501
Din tilbakemelding
Obligatorisk felt*
Takk! Anmeldelsen din har blitt sendt inn og vil vises på nettstedet etter verifisering.
Fant du ikke svaret du lette etter? Still spørsmålet ditt
Spør et spørsmål her
Obligatorisk felt*
Takk! Spørsmålet ditt har blitt sendt inn og vil bli besvart snart.

Velg ditt språk

Velg valutaen din

Der det er aktuelt, vil prisene konverteres til, og vises i, valutaen du velger. Valutaen du betaler i kan variere basert på reservasjonen din, og et servicegebyr kan også påløpe.