Japan, Kyoto

KYOSTAY Iroha Utsugi

Minami-ku, Nishikujo Harikojicho, 28-7 Kyoto, Japan Pensjonat
1 tilbud fra 1143 NOK Se tilbud
KYOSTAY Iroha Utsugi
Se tilbud —
Beliggenhet
Til sentrum
3.6 km
Hva er i nærheten?

Rompriser

Voksne
Velg en dato
loaderlaster inn
Sjekk tilgjengelighet
Prisene kan være utdaterte, velg datoer for å se gjeldende priser
Du kan kun bestille hotell på TravelAsk-partnersider
pris
Oppdater priser

Hva er i nærheten

Minami-ku, Nishikujo Harikojicho, 28-7 Kyoto, Japan

- Keiserpalasset i Kyoto - Nijo Castle - Nishiki Market - Kyoto International Manga Museum - Kiyomizu-dera tempel - Gion District - Yasaka Shrine - Kyoto Tower - Fushimi Inari Taisha Shrine - Arashiyama Bamboo Grove

map
KYOSTAY Iroha Utsugi
Pensjonat

Til sentrum3.6

Om hotellet

Om

'KYOSTAY Iroha Utsugi' er et moderne og stilig hotell som ligger i hjertet av Kyoto, Japan. Hotellet tilbyr komfortable og velutstyrte rom for gjestene å slappe av og hvile under oppholdet. Rommene på 'KYOSTAY Iroha Utsugi' er smakfullt innredet og har fasiliteter som gratis Wi-Fi, aircondition, flatskjerm-TV og eget bad med gratis toalettartikler. Gjestene kan velge mellom ulike romtyper, inkludert enkeltrom, dobbeltrom og tomannsrom, avhengig av deres preferanser. Når det gjelder måltider, tilbyr hotellet kontinental frokostservice for gjestene å starte dagen riktig. Det er også mange spisesteder i nærheten, med restauranter og kafeer som serverer et utvalg av lokale og internasjonale retter innen gangavstand fra hotellet. Alt i alt er 'KYOSTAY Iroha Utsugi' et flott valg for reisende som leter etter et komfortabelt og praktisk opphold i Kyoto, med moderne fasiliteter og en sentral beliggenhet i nærheten av populære attraksjoner og transportmuligheter.

Underholdning

1. Fushimi Inari Taisha: Besøk det kjente Fushimi Inari Shrine med sine ikoniske torii-porter, som ligger bare en kort togreise unna hotellet.

2. Gion-distriktet: Utforsk det historiske Gion-distriktet, kjent for sine tradisjonelle tre machiya-hus, geisha-opptredener, og sjarmerende gater fylt med teselskaper og restauranter.

3. Kiyomizu-dera-tempelet: Besøk det vakre Kiyomizu-dera-tempelet, et UNESCO verdensarvsted kjent for sin treplattform med utsikt over Kyoto og vakre kirsebærblomster om våren.

4. Nishiki Market: Nyt en kulinarisk opplevelse på Nishiki Market, en travel markedsgate foret med boder som selger fersk sjømat, produsere, snacks, og tradisjonelle japanske varer.

5. Kyoto International Manga Museum: Fordyp deg i verden av japansk manga på Kyoto International Manga Museum, som har en stor samling av manga, utstillinger, og verksteder.

6. Arashiyama Bamboo Grove: Ta en spasertur gjennom den sjarmerende Arashiyama Bamboo Grove, en fredelig bambusskog som ligger i vestlige Kyoto.

7. Kyoto Tower: Nyt panoramautsikt over Kyoto fra observasjonsdekket på Kyoto Tower, som ligger i nærheten av Kyoto Station.

8. Nijo Castle: Utforsk det historiske Nijo Castle, et UNESCO verdensarvsted med vakre hager, utsøkt arkitektur, og de berømte Nightingale Floors som kvitrer når man går på dem.

9. Pontocho Alley: Opplev det livlige nattelivet i Kyoto på Pontocho Alley, en smal gate fylt med tradisjonelle restauranter, barer, og teselskaper.

10. Gion Corner: Se en tradisjonell kulturell opptreden på Gion Corner, der du kan se geisha-danser, te-seremonier, blomsterarrangering, og andre tradisjonelle kunstformer.

Topp spørsmål

1. Hvor langt er KYOSTAY Iroha Utsugi fra Kyoto stasjon?
1. Hvor langt er KYOSTAY Iroha Utsugi fra Kyoto stasjon?1

KYOSTAY Iroha Utsugi ligger omtrent en 10-minutters gange fra Kyoto stasjon.

2. Hva er innsjekkings- og utsjekkingstidene på KYOSTAY Iroha Utsugi?
2. Hva er innsjekkings- og utsjekkingstidene på KYOSTAY Iroha Utsugi?1

Innsjekkingstiden på KYOSTAY Iroha Utsugi er kl. 15:00 og utsjekkingstiden er kl. 10:00.

3. Har KYOSTAY Iroha Utsugi parkeringsfasiliteter?
3. Har KYOSTAY Iroha Utsugi parkeringsfasiliteter?1

Nei, KYOSTAY Iroha Utsugi har ikke parkeringsfasiliteter på stedet. Gjester blir anbefalt å bruke nærliggende offentlige parkeringsplasser.

4. Er det en restaurant eller kafé på stedet hos KYOSTAY Iroha Utsugi?
4. Er det en restaurant eller kafé på stedet hos KYOSTAY Iroha Utsugi?1

Nei, KYOSTAY Iroha Utsugi har ikke en restaurant eller kafé på stedet. Det er imidlertid mange spisesteder innen gangavstand.

5. Hva er romfasilitetene på KYOSTAY Iroha Utsugi?
5. Hva er romfasilitetene på KYOSTAY Iroha Utsugi?1

Rommene på KYOSTAY Iroha Utsugi er utstyrt med aircondition, flatskjerm-TV, gratis Wi-Fi, et lite kjøkken med kjøleskap, mikrobølgeovn og komfyr, samt et eget bad med dusj og gratis toalettartikler.

6. Er det en nærbutikk eller supermarket i nærheten av KYOSTAY Iroha Utsugi?
6. Er det en nærbutikk eller supermarket i nærheten av KYOSTAY Iroha Utsugi?1

Ja, det er en nærbutikk i gangavstand fra KYOSTAY Iroha Utsugi der gjester kan kjøpe snacks, drikkevarer og andre nødvendigheter.

7. Kan gjester be om ekstra fasiliteter eller tjenester hos KYOSTAY Iroha Utsugi?
7. Kan gjester be om ekstra fasiliteter eller tjenester hos KYOSTAY Iroha Utsugi?1

Ja, gjester kan be om ekstra fasiliteter eller tjenester hos KYOSTAY Iroha Utsugi, som ekstra håndklær, toalettartikler eller rengjøringstjenester mot en ekstra avgift.

Anmeldelse av KYOSTAY Iroha Utsugi
Din tilbakemelding
Obligatorisk felt*
Takk! Anmeldelsen din har blitt sendt inn og vil vises på nettstedet etter verifisering.
Fant du ikke svaret du lette etter? Still spørsmålet ditt
Spør et spørsmål her
Obligatorisk felt*
Takk! Spørsmålet ditt har blitt sendt inn og vil bli besvart snart.

Velg ditt språk

Velg valutaen din

Der det er aktuelt, vil prisene konverteres til, og vises i, valutaen du velger. Valutaen du betaler i kan variere basert på reservasjonen din, og et servicegebyr kan også påløpe.