Italia, Venezia

San Marco White Apartment

San Marco 3327/a Venezia, Italia Leilighet
1 tilbud fra 1976 NOK Se tilbud
San Marco White Apartment
Se tilbud —
Tjenester og fasiliteter
  • Kjøleskap
  • Hårføner
Vis alle fasiliteter 2
Beliggenhet
Til sentrum
0.5 km
Hva er i nærheten?

Rompriser

Voksne
Velg en dato
loaderlaster inn
Sjekk tilgjengelighet
Prisene kan være utdaterte, velg datoer for å se gjeldende priser
Du kan kun bestille hotell på TravelAsk-partnersider
pris
Oppdater priser

Hva er i nærheten

San Marco 3327/a Venezia, Italia

Noen populære landemerker og attraksjoner i nærheten av leiligheten San Marco White i Venezia, Italia, inkluderer:

1. Piazza San Marco (Markusplassen): En berømt offentlig plass kjent for sin vakre arkitektur, historiske bygninger og populære landemerker som St. Markus-basilikaen og Dogepalasset.

2. St. Markus-basilikaen: En fantastisk katedral som er det mest kjente og gjenkjennelige symbolet på Venezia. Den har en blanding av bysantinsk, gotisk og renessanse arkitektoniske stiler.

3. Dogepalasset: Et historisk palass som var residensen til Doge av Venezia, regjeringens sete og et palass for rettferdighet. Det er nå et museum som viser venetiansk kunst og historie.

4. Rialtobroen: En landemerkebro som spenner over Den store kanal, kjent for sitt elegante design, butikker og marked. Den tilbyr vakker panoramautsikt over Venezia.

5. Den store kanal: Hovedvannveien i Venezia, kjent for sine pittoreske utsikter og flankert av historiske palasser, kirker og hus. Den blir ofte krysset av vaporettos (vannbusser) og vanntaxier.

6. Teatro La Fenice: Et av de mest berømte og prestisjefylte operahusene i Italia, kjent for sine spektakulære forestillinger og fantastiske arkitektur.

7. Gallerie dell'Accademia: Et kunstmuseum som ligger på den sørlige bredden av Den store kanal, med en stor samling av venetiansk renessansekunst, inkludert verk av kunstnere som Tizian, Veronese og Tintoretto.

8. Peggy Guggenheim Collection: Et moderne kunstmuseum som ligger i Palazzo Venier dei Leoni, og viser den personlige samlingen til den amerikanske arvingen Peggy Guggenheim, inkludert verk av Picasso, Pollock og Dalí.

9. Sukkenes bro: En berømt bro som forbinder Dogepalasset med det historiske fengselet. Den er oppkalt etter sukkene fra fangene som nøt sitt siste syn på Venezia før de ble fengslet.

10. Santa Maria della Salute: En storslått barokk kirke som ligger ved inngangen til Den store kanal, viet til Jomfru Maria og kjent for sin fantastiske arkitektur og rike kunstsamling. Dette er bare noen få av de mange attraksjonene og landemerkene du kan finne i nærheten av leiligheten San Marco White i Venezia.

map
San Marco White Apartment
Leilighet

Til sentrum0.5

Om hotellet

Om

San Marco White Apartment er et hotell som ligger i hjertet av Venezia, Italia. Det tilbyr komfortabel overnatting og et utvalg av fasiliteter for å sikre et hyggelig opphold for gjestene. Hotellet har et utvalg av rom som passer forskjellige preferanser og gruppestørrelser. Hvert rom er smakfullt innredet i en moderne stil og utstyrt med moderne fasiliteter. Rommene er romslige, rene og velholdte, og skaper en koselig og innbydende atmosfære for gjestene. San Marco White Apartment tilbyr forskjellige romtyper, inkludert enkeltrom, dobbeltrom, tomannsrom, tremannsrom og familierom. Noen rom kan også ha balkong eller terrasse med fantastisk utsikt over byen. Alle rom har nødvendige fasiliteter som aircondition, flatskjerm-TV, Wi-Fi, eget bad med dusj eller badekar, og komfortable senger med kvalitets sengetøy. Når det gjelder måltider, har hotellet ingen restaurant på stedet. Imidlertid er det mange spisesteder i området. Gjestene kan utforske de nærliggende restaurantene, kafeene og spisestedene for å prøve et bredt utvalg av italiensk og internasjonal mat. Hotellet er også glade for å gi anbefalinger og hjelpe med å reservere middagsplasser. I tillegg tilbyr San Marco White Apartment en frokosttjeneste for gjestene. Dette kan inkludere en kontinental frokost med et utvalg av bakverk, brød, pålegg, ost, yoghurt, frokostblandinger, frukt og varme drikker for å starte dagen. Alt i alt tilbyr San Marco White Apartment komfortable rom og en praktisk beliggenhet i Venezia. Enten det er for fritids- eller forretningsformål, kan gjestene nyte et hyggelig opphold og utforske skjønnheten til byen mens de bor på dette hotellet.

Underholdning

Det er flere underholdningsmuligheter i nærheten av hotellet 'San Marco White Apartment' i Venezia, Italia. Her er noen populære alternativer:

1. Teatro La Fenice: Dette historiske operahuset ligger i San Marco-distriktet og tilbyr forestillinger i verdensklasse. Du kan nyte en magisk kveld med musikk og teater her.

2. Palazzo Grassi: Dette samtidskunstmuseet ligger i nærheten og har skiftende utstillinger av moderne og samtidskunst. Det er et must å besøke for kunstentusiaster.

3. Dogepalasset: En kort spasertur fra hotellet ligger Dogepalasset, et fantastisk eksempel på venetiansk gotisk arkitektur. Du kan utforske dets praktfulle haller, kunstverk og den berømte Sukkernes bro.

4. Gallerie dell'Accademia: Dette kunstmuseet huser en imponerende samling av venetiansk kunst fra

14. til

18. århundre. Det ligger over Grand Canal og kan nås med vanntaxi eller vaporetto.

5. Rialto-markedet: Ligger nær den ikoniske Rialto-broen, er dette pulserende markedet et flott sted å oppleve venetiansk kultur. Du kan handle ferske matvarer, sjømat og lokale spesialiteter, eller bare suge inn atmosfæren.

6. Gondolturer: Ingen tur til Venezia er komplett uten en gondoltur gjennom byens fortryllende kanaler. Du kan finne gondolierer i nærheten av hotellet som tilbyr turer, noe som gir deg en unik og pittoresk opplevelse.

7. Piazza San Marco: Kun en kort spasertur fra hotellet ligger denne berømte plassen som huser mange attraksjoner. Besøk St. Mark's Basilica, klatre opp Campanile for fantastisk utsikt og slapp av på utendørs kafeer mens du nyter live musikk.

8. Murano-øya: Ta en båttur til Murano-øya, kjent for sine glassmakertradisjoner. Du kan besøke glassfabrikker og se mesterhåndverkere i arbeid, samt kjøpe unikt glass, som suvenirer. Dette er bare noen få alternativer, men Venezia tilbyr et mylder av underholdningsvalg som spenner fra kulturelle aktiviteter, gateoppvisninger og livlig natteliv.

Topp spørsmål

1. Hvordan kan jeg nå San Marco White Apartment i Venezia?
1. Hvordan kan jeg nå San Marco White Apartment i Venezia?1

San Marco White Apartment ligger i hjertet av Venezia, bare en kort spasertur fra San Marco-torget. Du kan enkelt nå det ved å ta en vanntaxi eller vaporetto (vanntaxi) til San Marco / Palazzo Ducale stopp og deretter gå noen minutter til leiligheten.

2. Hvilke fasiliteter tilbys i San Marco White Apartment?
2. Hvilke fasiliteter tilbys i San Marco White Apartment?1

Leiligheten tilbyr et utvalg av fasiliteter inkludert gratis Wi-Fi, air condition / oppvarming, et fullt utstyrt kjøkken med komfyr, kjøleskap og mikrobølgeovn, eget bad med toalettsaker, flatskjerm-TV, spisestue og komfortable senger.

3. Hvor mange personer kan San Marco White Apartment huse?
3. Hvor mange personer kan San Marco White Apartment huse?1

Leiligheten er egnet for opptil 4 personer, da den har et soverom med dobbeltseng og en stue med sovesofa som kan huse ekstra gjester.

4. Er det et minimumsoppholdskrav for å booke San Marco White Apartment?
4. Er det et minimumsoppholdskrav for å booke San Marco White Apartment?1

Ja, det er et minimumsoppholdskrav på 2 netter for å reservere leiligheten.

5. Er kjæledyr tillatt i San Marco White Apartment?
5. Er kjæledyr tillatt i San Marco White Apartment?1

Dessverre er ikke kjæledyr tillatt i leiligheten.

6. Er det en balkong eller terrasse i San Marco White Apartment?
6. Er det en balkong eller terrasse i San Marco White Apartment?1

Leiligheten har ikke balkong eller terrasse. Men den ligger i et livlig område med mange kafeer og restauranter i nærheten hvor du kan nyte utendørs sitteplasser.

7. Hvor langt er det fra San Marco White Apartment til populære attraksjoner i Venezia?
7. Hvor langt er det fra San Marco White Apartment til populære attraksjoner i Venezia?1

Leiligheten ligger i det travle San Marco-distriktet, nær populære attraksjoner som Dogepalasset, St. Markuskirken og Rialto-broen. Mange av disse landemerkene er innen 10 til 15 minutters gange fra leiligheten.

8. Er det en dagligvarebutikk eller supermarked i nærheten?
8. Er det en dagligvarebutikk eller supermarked i nærheten?1

Ja, det er flere dagligvarebutikker og supermarkeder et kort stykke unna leiligheten. Du kan enkelt finne butikker hvor du kan kjøpe dagligvarer, snacks og andre nødvendigheter.

9. Er det noen ekstra avgifter eller skatter som må betales når du booker San Marco White Apartment?
9. Er det noen ekstra avgifter eller skatter som må betales når du booker San Marco White Apartment?1

Ja, det kan være ekstra avgifter eller skatter som rengjøringsavgift eller turistskatt innført av byen. Det er best å sjekke med eiendommen eller bookingnettstedet for nøyaktige detaljer og eventuelle ekstra kostnader.

10. Kan jeg ordne transport fra flyplassen til San Marco White Apartment?
10. Kan jeg ordne transport fra flyplassen til San Marco White Apartment?1

Ja, du kan ordne transport fra flyplassen med eiendommen eller gjennom en pålitelig overføringstjeneste. De kan gi deg alternativer for private vanntaxier eller vaporetto-overføringer fra Venezia Marco Polo-flyplassen eller andre nærliggende flyplasser.

Alle tjenester og fasiliteter

Romfasiliteter
  • Kjøleskap
  • Hårføner
Anmeldelse av San Marco White Apartment
Din tilbakemelding
Obligatorisk felt*
Takk! Anmeldelsen din har blitt sendt inn og vil vises på nettstedet etter verifisering.
Fant du ikke svaret du lette etter? Still spørsmålet ditt
Spør et spørsmål her
Obligatorisk felt*
Takk! Spørsmålet ditt har blitt sendt inn og vil bli besvart snart.

Velg ditt språk

Velg valutaen din

Der det er aktuelt, vil prisene konverteres til, og vises i, valutaen du velger. Valutaen du betaler i kan variere basert på reservasjonen din, og et servicegebyr kan også påløpe.