Italia, Torino

River House Torino

9 Via Casalborgone Via Casalborgone Torino piano 2 Torino, Italia Leilighet
1 tilbud fra 1396 NOK Se tilbud
River House Torino
Se tilbud —
Tjenester og fasiliteter
  • Kjøleskap
  • Mikrobølgeovn
  • Hårføner
Vis alle fasiliteter 3
Beliggenhet
Til sentrum
2.4 km
Hva er i nærheten?

Rompriser

Voksne
Velg en dato
loaderlaster inn
Sjekk tilgjengelighet
Prisene kan være utdaterte, velg datoer for å se gjeldende priser
Du kan kun bestille hotell på TravelAsk-partnersider
pris
Oppdater priser

Hva er i nærheten

9 Via Casalborgone Via Casalborgone Torino piano 2 Torino, Italia

Noen populære attraksjoner i nærheten av River House Torino i Torino, Italia er:

1. Mole Antonelliana - Torinos ikoniske symbol og et arkitektonisk mesterverk som huser Det nasjonale kinomuseet.

2. Piazza Castello - Torinos hovedplass, omgitt av historiske bygninger som Kongepalasset, Kongebiblioteket og Katedralen St. Johannes Døperen.

3. Torinos kongelige palass - En tidligere residens for kongefamilien, nå et museum med omfattende kunstsamlinger.

4. Egyptisk museum - Kjent for sin store samling av gamle egyptiske kunstgjenstander, inkludert den berømte Monte d'Accoddi-alteret.

5. Porta Palazzo markedet - Et av Europas største utendørsmarkeder der du kan utforske lokal mat, ferske produkter og håndverk.

6. Torinos katedral - En vakker katedral som huser Det hellige sudariumet, en religiøs relikvie som antas å være Jesu gravklut.

7. Piazza Vittorio Veneto - En pittoresk plass langs elven som tilbyr panoramautsikt over byen og er omgitt av kafeer og restauranter.

8. Valentino park - En stor park langs elven Po, med hager, gangstier, et middelalderslott (Valentino Castle) og en botanisk hage.

9. Bilmuseet - Et fascinerende bilmuseum som viser frem en samling klassiske biler fra ulike perioder.

10. Turin Eye - Et pariserhjul som gir en fugleperspektiv av byens silhuett og landemerker. Dette er bare noen få eksempler, og det er mange flere attraksjoner, restauranter og butikker å utforske i nærheten av River House Torino i Torino, Italia.

map
River House Torino
Leilighet

Til sentrum2.4

Om hotellet

Om

River House Turin er et hotell som ligger i Turin, Italia. Hotellet tilbyr en komfortabel og moderne overnattingsopplevelse med et utvalg av fasiliteter og tjenester. Overnatting: Hotellet tilbyr ulike romtyper som passer ulike preferanser og behov. Dette inkluderer enkeltrom, dobbeltrom, tvillingerom, tremannsrom og familierom. Alle rommene er smakfullt innredet og utstyrt med moderne fasiliteter som aircondition, flatskjerm-TV, gratis Wi-Fi, minibar og eget bad. Noen rom kan også tilby vakker utsikt over elven. Fasiliteter: River House Turin har flere fasiliteter som skal gjøre gjestenes opphold mer behagelig. Dette inkluderer døgnåpen resepsjon, bagasjeoppbevaring, vaskeritjeneste og heis for enkelhetens skyld. Hotellet tilbyr også gratis Wi-Fi over hele anlegget, slik at gjestene kan være tilkoblet under besøket. I tillegg er det et godt utstyrt forretningssenter for de som reiser i forbindelse med jobb. Mat og drikke: Hotellet tilbyr en daglig bufféfrokost for gjestene, som vanligvis inkluderer et utvalg av ferskt bakverk, brød, frokostblandinger, yoghurt, frukt og varme drikker. Frokosten gir en flott start på dagen og er inkludert i romprisen. Beliggenhet: River House Turin har en førsteklasses beliggenhet, som gir enkel tilgang til mange av Turins attraksjoner. Hotellet ligger nær sentrum av byen, slik at gjestene kan utforske populære landemerker som Mole Antonelliana, Piazza Castello og det kongelige slottet i Turin. I tillegg finnes det mange restauranter, kafeer og butikker innen gangavstand fra hotellet. Alt i alt tilbyr River House Turin komfortabel overnatting og en praktisk beliggenhet for reisende som besøker Turin, Italia.

Underholdning

Det er flere underholdningsalternativer i nærheten av hotellet 'River House Torino' i Torino, Italia. Noen av alternativene inkluderer:

1. Piazza Vittorio Veneto: Dette er en av Torinos største torg, som ligger i nærheten av hotellet. Det tilbyr ulike underholdningsalternativer som gateforestillinger, live musikk og utendørsarrangementer.

2. Cinema Centrale: Hvis du er interessert i å se film, er Cinema Centrale et populært kino som ligger innen gangavstand fra hotellet. Det viser både internasjonale og italienske filmer.

3. Kongepalasset i Torino: Dette historiske palasset ligger i nærheten og tilbyr guidet omvisning hvor du kan utforske den praktfulle arkitekturen og den rike historien.

4. Turinoperaen (Teatro Regio): Dette kjente operahuset ligger bare en kort avstand fra hotellet. Du kan nyte opera, ballett og andre klassiske forestillinger.

5. Museo Egizio (Egyptisk museum): Regnet som et av de viktigste museene i sitt slag, er Museo Egizio dedikert til kunst og kultur fra det gamle Egypt. Det tilbyr en fascinerende samling av gjenstander innen gangavstand fra hotellet.

6. Turin-katedralen (Cattedrale di San Giovanni Battista): Ligger bare noen få minutter unna, er Turin-katedralen kjent for å huse Det hellige likklede og det er verdt et besøk for sin vakre arkitektur.

7. Turins bysentrum: Hotellet ligger nær Turins bysentrum, som er fylt med butikker, kafeer, restauranter og pulserende natteliv. Det er et utmerket sted å utforske og nyte byens underholdningstilbud. Dette er bare noen få underholdningsalternativer i nærheten av 'River House Torino' i Torino, Italia. Det er mange flere attraksjoner og aktiviteter tilgjengelig i byen, som imøtekommer ulike interesser og preferanser.

Topp spørsmål

1. Hva er River House Torino i Torino, Italia?
1. Hva er River House Torino i Torino, Italia?1

River House Torino er et luksushotell som ligger i hjertet av Torino, Italia. Det er kjent for sin beliggenhet ved elven, og tilbyr fantastisk utsikt over byens ikoniske elv Po

2. Hvilke fasiliteter er tilgjengelige på River House Torino?
2. Hvilke fasiliteter er tilgjengelige på River House Torino?1

River House Torino tilbyr ulike fasiliteter, inkludert en takterrasse, et treningsstudio, en restaurant og bar, gratis Wi-Fi, concierge-tjenester og døgnåpen resepsjon

3. Hvor langt er det fra River House Torino til den nærmeste flyplassen?
3. Hvor langt er det fra River House Torino til den nærmeste flyplassen?1

River House Torino ligger omtrent 16 kilometer fra Torino lufthavn, noe som tilsvarer cirka 20 minutters kjøretur

4. Er kjæledyr tillatt på River House Torino?
4. Er kjæledyr tillatt på River House Torino?1

Ja, River House Torino er et dyrevennlig hotell. Gjester kan ta med seg kjæledyrene sine etter forhåndsforespørsel og det kan påløpe ekstra kostnader

5. Hva er de nærliggende attraksjonene fra River House Torino?
5. Hva er de nærliggende attraksjonene fra River House Torino?1

River House Torino ligger beleilig til i nærheten av flere populære attraksjoner i Torino, inkludert Museo Egizio, Mole Antonelliana, Piazza Castello, Royal Palace of Turin og Torino Cathedral

6. Har River House Torino parkeringsmuligheter på stedet?
6. Har River House Torino parkeringsmuligheter på stedet?1

Ja, River House Torino tilbyr parkeringsfasiliteter på stedet for gjester mot en ekstra kostnad. Tilgjengeligheten kan imidlertid være begrenset, og det anbefales å reservere på forhånd

7. Hva er innsjekkings-/utsjekkingstiden på River House Torino?
7. Hva er innsjekkings-/utsjekkingstiden på River House Torino?1

Standard innsjekkingstid på River House Torino er kl. 14:00, og utsjekking er kl. 11:00. Imidlertid kan tidlig innsjekking eller sen utsjekking være tilgjengelig etter forespørsel og avhengig av tilgjengelighet

8. Er frokost inkludert i oppholdet på River House Torino?
8. Er frokost inkludert i oppholdet på River House Torino?1

Tilgjengeligheten av frokost avhenger av hvilken type booking som er gjort. Noen priser kan inkludere frokost, mens andre kan kreve en ekstra avgift

9. Er River House Torino tilgjengelig for personer med nedsatt funksjonsevne?
9. Er River House Torino tilgjengelig for personer med nedsatt funksjonsevne?1

Ja, River House Torino tilbyr tilgjengelighetsfunksjoner for gjester med nedsatt funksjonsevne. Dette inkluderer rom og fasiliteter tilrettelagt for rullestolbrukere

10. Kan River House Torino hjelpe med å arrangere lokale turer eller aktiviteter?
10. Kan River House Torino hjelpe med å arrangere lokale turer eller aktiviteter?1

Ja, River House Torino har en concierge-tjeneste som kan hjelpe gjester med å arrangere lokale turer, aktiviteter og gi informasjon om de nærliggende attraksjonene i Torino.

Alle tjenester og fasiliteter

Romfasiliteter
  • Kjøleskap
  • Mikrobølgeovn
  • Hårføner
Anmeldelse av River House Torino
Din tilbakemelding
Obligatorisk felt*
Takk! Anmeldelsen din har blitt sendt inn og vil vises på nettstedet etter verifisering.
Fant du ikke svaret du lette etter? Still spørsmålet ditt
Spør et spørsmål her
Obligatorisk felt*
Takk! Spørsmålet ditt har blitt sendt inn og vil bli besvart snart.

Velg ditt språk

Velg valutaen din

Der det er aktuelt, vil prisene konverteres til, og vises i, valutaen du velger. Valutaen du betaler i kan variere basert på reservasjonen din, og et servicegebyr kan også påløpe.