Italia, Syracuse

Villa Vera Syracuse

via castore n 23 fontane bianche SR villa al mare Syracuse, Italia Leilighet
1 tilbud fra 876 NOK Se tilbud
Villa Vera Syracuse
Villa Vera Syracuse
Villa Vera Syracuse
Villa Vera Syracuse
Villa Vera Syracuse
Villa Vera Syracuse
Villa Vera Syracuse
Villa Vera Syracuse
Villa Vera Syracuse
Villa Vera Syracuse
Villa Vera Syracuse
Villa Vera Syracuse
Villa Vera Syracuse
Villa Vera Syracuse
Villa Vera Syracuse
Villa Vera Syracuse
Villa Vera Syracuse
Villa Vera Syracuse
Villa Vera Syracuse
Villa Vera Syracuse
Villa Vera Syracuse
Villa Vera Syracuse
Villa Vera Syracuse
Villa Vera Syracuse
Villa Vera Syracuse
Villa Vera Syracuse
Villa Vera Syracuse
Villa Vera Syracuse
Villa Vera Syracuse
Villa Vera Syracuse
Villa Vera Syracuse
Villa Vera Syracuse
Villa Vera Syracuse
Villa Vera Syracuse
Villa Vera Syracuse
Se tilbud —
Tjenester og fasiliteter
 • Gratis Wi-Fi
 • Trådløst internett
 • Hage
 • Kjøleskap
 • Mikrobølgeovn
 • Hårføner
Vis alle fasiliteter 14
Beliggenhet
Til sentrum
12.8 km
Hva er i nærheten?

Rompriser

Voksne
Velg en dato
loaderlaster inn
Sjekk tilgjengelighet
Prisene kan være utdaterte, velg datoer for å se gjeldende priser
Du kan kun bestille hotell på TravelAsk-partnersider
pris
Oppdater priser

Hva er i nærheten

via castore n 23 fontane bianche SR villa al mare Syracuse, Italia

Noen populære attraksjoner i nærheten av hotellet 'Villa Vera Syracuse' i Syracuse, Italia inkluderer:

1. Arkeologisk park Neapolis - Ligger omtrent 1,5 km fra hotellet, denne parken huser gamle greske og romerske ruiner, inkludert det berømte greske teateret, romersk amfiteater og Dionysus' øre.

2. Ortygia - Det historiske sentrum av Syracuse, som ligger omtrent 2 km fra hotellet. Ortygia er en vakker øy med smale gater, historiske bygninger, sjarmerende torg og den berømte Syracuse-katedralen.

3. Fonte Aretusa - Ligger på Ortygia, denne naturlige ferskvannskilden er omgitt av frodig vegetasjon og er et populært sted for spaserturer og piknik.

4. Castello Maniace - Bygget på 1200-tallet, denne middelalderske festningen har utsikt over havnen i Syracuse. Den ligger innen gangavstand fra hotellet.

5. Katakombene til St. John - Disse gamle katakombene, som ligger omtrent 2 km fra hotellet, gir et unikt innblikk i tidlige kristne gravleggingsskikker.

6. Pupperteatermuseet - Ligger i hjertet av Syracuse, dette museet viser den tradisjonelle sicilianske kunsten med dukketeater.

7. Aretusa-parken - Ligger omtrent 5 km fra hotellet, denne badeparken tilbyr ulike sklier, bassenger og vannattraksjoner for familiemoro.

8. Strender i Syracuse - Det er flere vakre strender i nærheten av hotellet, inkludert Fontane Bianche, Arenella og Ognina-stranden, hvor besøkende kan slappe av og nyte Middelhavet. Dette er bare noen få eksempler på attraksjonene rundt hotellet 'Villa Vera Syracuse'. Syracuse har en rik historie og tilbyr mange kulturelle, historiske og naturlige landemerker å utforske.

map
Villa Vera Syracuse
Leilighet

Til sentrum12.8

Om hotellet

Om

Villa Vera Syracuse er et luksuriøst hotell som ligger i Syracuse, Italia. Det tilbyr et utvalg av rom og måltider som passer til behovene til forskjellige gjester. Hotellet har smakfullt innredede rom som er designet med komfort og eleganse i tankene. Rommene har moderne fasiliteter, inkludert air condition, flatskjerm-TV, minibar og gratis Wi-Fi. Noen rom har også fantastisk utsikt over det omkringliggende landskapet. Gjestene kan velge mellom forskjellige typer rom, som dobbeltrom, tvillingerom, familerom og suiter. Rommene er romslige og godt utstyrt, noe som gir et avslappende og hyggelig opphold for gjestene. Hotellet tilbyr et utvalg av måltidsalternativer for å imøtekomme ulike diettpreferanser og smaker. Den på stedet restauranten serverer en deilig meny med både lokale og internasjonale retter, laget med ferske og sesongbaserte ingredienser. Gjestene kan også nyte et utvalg av viner fra regionen. For de som foretrekker å slappe av og spise i komforten av sine rom, tilbyr hotellet romservice slik at gjestene kan nyte måltider når det passer dem. I tillegg er det en bar der gjestene kan slappe av med en forfriskende drink. Villa Vera Syracuse har også en rekke fasiliteter og aktiviteter for å forbedre oppholdet til sine gjester. Disse inkluderer en svømmebasseng, et treningssenter, en spa og en hage. Gjestene kan unne seg ulike velværebehandlinger og massasje for å gjenopplive sinnet og kroppen. Hotellet ligger beleilig plassert i nærheten av populære turistattraksjoner i Syracuse, som det arkeologiske området Neapolis, det greske teateret og Ortygia-øya. Hotellets ansatte kan hjelpe gjestene med å arrangere turer og gi anbefalinger for utforskning av byen og omgivelsene. Alt i alt tilbyr Villa Vera Syracuse komfortable rom, deilige måltider og et utvalg av fasiliteter for å sikre et minneverdig opphold for gjestene.

Underholdning

Det er flere underholdningsmuligheter i nærheten av hotellet Villa Vera Syracuse i Syracuse, Italia. Her er noen forslag:

1. Arkeologisk Park of Neapolis: Ligger bare en kort avstand fra hotellet, er Arkeologisk Park of Neapolis en populær attraksjon i Syracuse. Besøkende kan utforske gamle ruiner, inkludert et amfiteater og et gresk teater.

2. Ortygia Island: Ligger i nærheten, er Ortygia Island det historiske sentrum av Syracuse. Denne sjarmerende øya tilbyr vakker arkitektur, smale gater og travle torg. Besøkende kan finne mange butikker, restauranter og kafeer å nyte.

3. Duomo di Siracusa: Duomo di Siracusa, eller Katedralen i Syracuse, er et vakkert landemerke som ligger i hjertet av byen. Denne imponerende katedralen viser en blanding av arkitekturstiler og har intrikate kunstverk.

4. Aretusa Park: Aretusa Park er en badepark som ligger på kysten av Syracuse. Den tilbyr ulike vannsklier, bassenger og attraksjoner egnet for både barn og voksne.

5. Maniace Castle: Ligger ved vannkanten, er Maniace Castle en middelaldersk festning som gir fantastisk utsikt over havet og byen. Det arrangeres ofte kulturelle arrangementer og utstillinger, noe som gjør det til et interessant sted å besøke. Dette er bare noen få underholdningsmuligheter i nærheten av hotellet Villa Vera Syracuse. Besøkende kan også utforske byens museer, kunstgallerier og spise på lokale restauranter for å oppleve den pulserende kulturen i Syracuse.

Topp spørsmål

1. Hvor ligger Villa Vera Syracuse?
1. Hvor ligger Villa Vera Syracuse?1

Villa Vera Syracuse ligger i Syracuse, Italia.

2. Hvilke fasiliteter tilbyr Villa Vera Syracuse?
2. Hvilke fasiliteter tilbyr Villa Vera Syracuse?1

Villa Vera Syracuse tilbyr ulike fasiliteter, inkludert et utendørs svømmebasseng, en hage, en terrasse, gratis Wi-Fi og gratis privat parkering.

3. Hvor langt er det fra Villa Vera Syracuse til sentrum av Syracuse?
3. Hvor langt er det fra Villa Vera Syracuse til sentrum av Syracuse?1

Villa Vera Syracuse ligger omtrent 7 kilometer fra sentrum av Syracuse.

4. Er kjæledyr tillatt på Villa Vera Syracuse?
4. Er kjæledyr tillatt på Villa Vera Syracuse?1

Ja, kjæledyr er tillatt på Villa Vera Syracuse. Det er imidlertid alltid anbefalt å kontakte eiendommen direkte for spesifikke regler og restriksjoner for kjæledyr.

5. Har Villa Vera Syracuse en restaurant på stedet?
5. Har Villa Vera Syracuse en restaurant på stedet?1

Nei, Villa Vera Syracuse har ikke en restaurant på stedet. Gjestene kan utforske nærliggende spisesteder eller arrangere leveringstjenester.

6. Hva er innsjekkings- og utsjekkingstidene på Villa Vera Syracuse?
6. Hva er innsjekkings- og utsjekkingstidene på Villa Vera Syracuse?1

Gjestene kan sjekke inn på Villa Vera Syracuse fra kl 15:00, og utsjekking er frem til kl 11:00.

7. Er det transporttjeneste tilgjengelig fra Villa Vera Syracuse til flyplassen?
7. Er det transporttjeneste tilgjengelig fra Villa Vera Syracuse til flyplassen?1

Villa Vera Syracuse tilbyr ikke transporttjeneste til flyplassen. Gjestene kan imidlertid ordne transport gjennom ulike drosjetjenester eller leiebil-alternativer.

8. Er Villa Vera Syracuse egnet for familier med barn?
8. Er Villa Vera Syracuse egnet for familier med barn?1

Ja, Villa Vera Syracuse er egnet for familier med barn. Eiendommen tilbyr familierom og skaper en komfortabel og imøtekommende atmosfære.

9. Hva er noen populære attraksjoner i nærheten av Villa Vera Syracuse?
9. Hva er noen populære attraksjoner i nærheten av Villa Vera Syracuse?1

Noen populære attraksjoner i nærheten av Villa Vera Syracuse inkluderer det greske teateret i Syracuse, Ortigia-øya, det arkeologiske parken Neapolis og Duomo di Siracusa.

10. Er frokost inkludert på Villa Vera Syracuse?
10. Er frokost inkludert på Villa Vera Syracuse?1

Frokost er ikke inkludert i romprisen på Villa Vera Syracuse. Gjestene kan imidlertid be om frokostalternativer mot en ekstra kostnad.

Alle tjenester og fasiliteter

Hotellfasiliteter
 • Gratis Wi-Fi
 • Trådløst internett
 • Særskilt røykeområde
Underholdning og avslapping
 • Hage
 • Vindsurfing
 • Fotturer
Romfasiliteter
 • Kjøleskap
 • Mikrobølgeovn
 • Hårføner
Ekstra tjenester
 • Flyplasstransport
Vannaktiviteter
 • Fiske
 • Dykkedykking
 • Padling
 • Vannaktiviteter
Anmeldelse av Villa Vera Syracuse
Din tilbakemelding
Obligatorisk felt*
Takk! Anmeldelsen din har blitt sendt inn og vil vises på nettstedet etter verifisering.
Fant du ikke svaret du lette etter? Still spørsmålet ditt
Spør et spørsmål her
Obligatorisk felt*
Takk! Spørsmålet ditt har blitt sendt inn og vil bli besvart snart.

Velg ditt språk

Velg valutaen din

Der det er aktuelt, vil prisene konverteres til, og vises i, valutaen du velger. Valutaen du betaler i kan variere basert på reservasjonen din, og et servicegebyr kan også påløpe.