Italia, Syracuse

Flamingo SPA Loft by Picasa Sicilia - SEASIDE - SEA & ORTIGIA VIEW

riva porto lachio,9 Syracuse, Italia Leilighet
1 tilbud fra 1695 NOK Se tilbud
Flamingo SPA Loft by Picasa Sicilia - SEASIDE - SEA & ORTIGIA VIEW
Se tilbud —
Tjenester og fasiliteter
 • Bowlingbane
 • Kjøleskap
 • Mikrobølgeovn
 • Hårføner
 • Flyplasstransport
 • Jacuzzi
Vis alle fasiliteter 11
Beliggenhet
Til sentrum
0.6 km
Hva er i nærheten?

Rompriser

Voksne
Velg en dato
loaderlaster inn
Sjekk tilgjengelighet
Prisene kan være utdaterte, velg datoer for å se gjeldende priser
Du kan kun bestille hotell på TravelAsk-partnersider
pris
Oppdater priser

Hva er i nærheten

riva porto lachio,9 Syracuse, Italia

Hotellet "Flamingo SPA Loft by Picasa Sicilia - SEASIDE - SEA & ORTIGIA VIEW" ligger i Siracusa, Italia. Noen bemerkelsesverdige attraksjoner og fasiliteter i nærheten av hotellet inkluderer:

1. Ortigia-øya: Denne historiske øya ligger bare en kort avstand fra hotellet og er kjent for sin vakre arkitektur, sjarmerende gater og fantastisk utsikt over havet.

2. Fonte Aretusa: Ligger på Ortigia-øya, er denne naturlige kilden et populært sted for turister og tilbyr en fredelig atmosfære med vakker utsikt.

3. Syracuse-katedralen (Duomo di Siracusa): Denne fantastiske katedralen er en must-see attraksjon i Siracusa, kjent for sin intrikate arkitektur og rike historie.

4. Arkeologisk park i Neapolis: Denne parken er hjem til flere gamle greske og romerske ruiner, inkludert et godt bevart amfiteater og den berømte Dionysius øret-hulen.

5. Castello Maniace: Beliggende på spissen av Ortigia-øya, tilbyr dette middelalderslottet panoramautsikt over byen og havet.

6. Strender: Siracusa har flere vakre strender, inkludert Arenella Beach, Fontane Bianche og Calamosche Beach. Disse sandstrendene er perfekte for soling og bading.

7. Gresk teater i Siracusa: Dette gamle teateret, som ligger i arkeologisk park i Neapolis, er kjent for sin akustikk og gir et glimt inn i Siracusas gamle fortid.

8. Piazza Duomo: Ligger i hjertet av Siracusa, er denne plassen omgitt av vakre barokke bygninger og er et populært samlingssted for lokalbefolkningen og besøkende.

9. Regional Gallery of Sicily: Kunstentusiaster kan besøke dette kunstmuseet, som huser en imponerende samling av sicilianske malerier og kunstverk som dateres tilbake til middelalderen.

10. Lokale restauranter og kafeer: Siracusa tilbyr et utvalg av spisesteder, slik at besøkende kan prøve tradisjonell siciliansk mat og fersk sjømat. Vær oppmerksom på at spesifikke attraksjoner kan være avhengig av tilgjengelighet og åpningstider, så det er lurt å sjekke på forhånd.

map
Flamingo SPA Loft by Picasa Sicilia - SEASIDE - SEA & ORTIGIA VIEW
Leilighet

Til sentrum0.6

Om hotellet

Om

The Flamingo SPA Loft av Picasa Sicilia - HAVN - HAV & ORTIGIA UTSIKT er et hotell som ligger i Siracusa, Italia. Det tilbyr en pittoresk utsikt over havet og den historiske øya Ortigia. Hotellet har loft-stil rom, som er romslige og moderne designet. Hvert rom er utstyrt med fasiliteter som aircondition, TV, minibar og eget bad. Noen rom har også en balkong eller terrasse hvor gjestene kan nyte utsikten. Hotellets spa er et høydepunkt for gjester som leter etter avslapning og foryngelse. Det tilbyr et utvalg av behandlinger og terapier som massasje, ansiktsbehandlinger og kroppsinnpakninger. Det er også et tyrkisk bad og en badstue som er tilgjengelig. Måltider på hotellet kan nytes på restauranten som ligger på stedet. Den serverer et utvalg av italienske og internasjonale retter, ved bruk av ferske og lokalt dyrkede ingredienser. Gjestene kan også nyte en drink i hotellets bar, som tilbyr et utvalg av drikkevarer og cocktails. Beliggenheten til hotellet er ideell for strandelskere, da det ligger ved sjøen. Det er også mange attraksjoner i nærheten, inkludert den historiske bykjernen i Siracusa og den berømte øya Ortigia. Gjestene kan utforske de gamle ruinene, besøke museer eller bare nyte de vakre strendene i området. Alt i alt tilbyr Flamingo SPA Loft av Picasa Sicilia - HAVN - HAV & ORTIGIA UTSIKT et komfortabelt og avslappende opphold med fantastisk utsikt og enkel tilgang til de beste attraksjonene i Siracusa, Italia.

Underholdning

Syracuse, Italia, er kjent for sine historiske steder, vakre strender og levende kultur. Her er noen underholdningsalternativer nær hotellet 'Flamingo SPA Loft by Picasa Sicilia - SEASIDE - SEA & ORTIGIA VIEW':

1. Ortigia-øya: Ortigia er det historiske hjertet av Syracuse og tilbyr en mengde underholdningsalternativer. Utforsk de smale gatene, besøk Domen i Syracuse, beundre Arethusas fontene og nyt den livlige atmosfæren på kaféer og barer.

2. Arkeologisk park Neapolis: Ligger rett utenfor sentrale Syracuse, denne parken huser det imponerende greske amfiteateret, romerske amfiteateret og Dionysus' Øre. Delta på en konsert eller teaterforestilling i en av disse gamle arenaene for en unik underholdningsopplevelse.

3. Fonte Aretusa: Ligger på Ortigia-øya, er Fonte Aretusa en vakker ferskvannskilde omgitt av frodig vegetasjon. Ta en rolig spasertur rundt det pittoreske vannområdet og nyt den fredelige atmosfæren.

4. Syracuse Puppet Theatre: Hvis du er interessert i tradisjonell siciliansk dukketeater, kan du dra til Syracuse Puppet Theatre (Teatro dei Pupi) på Ortigia-øya. Nyt en engasjerende marionettforestilling som viser lokale legender og tradisjoner.

5. Strender: Syracuse har flere fantastiske strender hvor du kan slappe av og nyte solen. Noen populære alternativer inkluderer Fontane Bianche, Arenella Beach og Calamosche Beach. Disse strendene tilbyr klart vann, sandstrender og ulike vannaktiviteter.

6. Museo Archeologico Regionale Paolo Orsi: Ligger i Syracuse, huser dette arkeologiske museet en omfattende samling av gjenstander fra ulike epoker, inkludert gresk, romersk og bysantinsk. Utforsk utstillingene for å lære mer om regionens historie og kultur.

7. Båtturer: Ta en båttur langs kysten av Syracuse for å beundre de vakre strendene, sjøgrotter og imponerende klipper. Mange turer tilbyr stopp for bading, snorkling og dykking.

8. Uteliv: Syracuse har en livlig nattelivsscene, spesielt på Ortigia-øya. Nyt en drink på en av de stilige barene eller dans natten bort på en livlig nattklubb. Dette er bare noen av underholdningsalternativene nær hotellet 'Flamingo SPA Loft by Picasa Sicilia - SEASIDE - SEA & ORTIGIA VIEW' i Syracuse, Italia.

Topp spørsmål

1. Hvor ligger Flamingo SPA Loft i Syracuse, Italia?
1. Hvor ligger Flamingo SPA Loft i Syracuse, Italia?1

Flamingo SPA Loft ligger i Syracuse, Italia, og tilbyr fantastisk utsikt over sjøen og Ortigia

2. Hvilke fasiliteter tilbyr Flamingo SPA Loft?
2. Hvilke fasiliteter tilbyr Flamingo SPA Loft?1

Flamingo SPA Loft tilbyr en rekke fasiliteter, inkludert spa-område, hems-stil med et fullt utstyrt kjøkken, air condition, gratis Wi-Fi, en privat terrasse/balkong og en spektakulær utsikt over sjøen og Ortigia

3. Er det et spa-område tilgjengelig på Flamingo SPA Loft?
3. Er det et spa-område tilgjengelig på Flamingo SPA Loft?1

Ja, Flamingo SPA Loft tilbyr et spa-område der gjestene kan slappe av og nyte ulike foryngende behandlinger

4. Hva er utsikten fra Flamingo SPA Loft?
4. Hva er utsikten fra Flamingo SPA Loft?1

Flamingo SPA Loft har fantastisk utsikt over sjøen og Ortigia, som gir gjestene mulighet til å nyte omgivelsenes skjønnhet

5. Er det noen nærliggende attraksjoner eller severdigheter?
5. Er det noen nærliggende attraksjoner eller severdigheter?1

Flamingo SPA Loft ligger beleilig til i nærheten av populære attraksjoner i Syracuse, inkludert den historiske Ortigia-øya, som er kjent for sin arkitektur, butikker, barer og restauranter. Det greske teateret og det arkeologiske området er også lett tilgjengelig

6. Hvordan kan jeg bestille opphold på Flamingo SPA Loft?
6. Hvordan kan jeg bestille opphold på Flamingo SPA Loft?1

For å bestille opphold på Flamingo SPA Loft kan du besøke deres offisielle nettside eller bruke en pålitelig online bookingplattform

7. Er det parkering tilgjengelig på Flamingo SPA Loft?
7. Er det parkering tilgjengelig på Flamingo SPA Loft?1

Ja, Flamingo SPA Loft tilbyr parkeringsfasiliteter for gjester, noe som sikrer bekvemmelighet under oppholdet

8. Er kjæledyr tillatt på Flamingo SPA Loft?
8. Er kjæledyr tillatt på Flamingo SPA Loft?1

Kjæledyr er generelt ikke tillatt på Flamingo SPA Loft. Det anbefales imidlertid å kontakte overnattingsstedet direkte for å få informasjon om spesifikke kjæledyrspolitikker

9. Er Flamingo SPA Loft egnet for familier?
9. Er Flamingo SPA Loft egnet for familier?1

Flamingo SPA Loft kan være et passende alternativ for familier, da det tilbyr romslig hems-stil med et fullt utstyrt kjøkken. Det anbefales å sjekke for spesifikke familievennlige fasiliteter eller ordninger direkte med overnattingsstedet

10. Hva er avbestillingspolitikken på Flamingo SPA Loft?
10. Hva er avbestillingspolitikken på Flamingo SPA Loft?1

Avbestillingspolitikken kan variere, avhengig av bookingmetode eller spesifikke vilkår og betingelser. Det anbefales å gjennomgå avbestillingspolitikken før du foretar en reservasjon.

Alle tjenester og fasiliteter

Underholdning og avslapping
 • Bowlingbane
 • Fotturer
Romfasiliteter
 • Kjøleskap
 • Mikrobølgeovn
 • Hårføner
 • Jacuzzi
Ekstra tjenester
 • Flyplasstransport
Vannaktiviteter
 • Fiske
 • Dykkedykking
 • Padling
 • Vannaktiviteter
Anmeldelse av Flamingo SPA Loft by Picasa Sicilia - SEASIDE - SEA & ORTIGIA VIEW
Din tilbakemelding
Obligatorisk felt*
Takk! Anmeldelsen din har blitt sendt inn og vil vises på nettstedet etter verifisering.
Fant du ikke svaret du lette etter? Still spørsmålet ditt
Spør et spørsmål her
Obligatorisk felt*
Takk! Spørsmålet ditt har blitt sendt inn og vil bli besvart snart.

Velg ditt språk

Velg valutaen din

Der det er aktuelt, vil prisene konverteres til, og vises i, valutaen du velger. Valutaen du betaler i kan variere basert på reservasjonen din, og et servicegebyr kan også påløpe.