Italia, Roma

Singer Palace Hotel

Via Alessandro Specchi, 10 Roma, Italia Hotell
1 tilbud fra 5789 NOK Se tilbud
Singer Palace Hotel
Singer Palace Hotel
Singer Palace Hotel
Singer Palace Hotel
Singer Palace Hotel
Singer Palace Hotel
Singer Palace Hotel
Singer Palace Hotel
Singer Palace Hotel
Singer Palace Hotel
Singer Palace Hotel
Singer Palace Hotel
Singer Palace Hotel
Singer Palace Hotel
Singer Palace Hotel
Singer Palace Hotel
Singer Palace Hotel
Singer Palace Hotel
Singer Palace Hotel
Singer Palace Hotel
Singer Palace Hotel
Singer Palace Hotel
Singer Palace Hotel
Singer Palace Hotel
Singer Palace Hotel
Singer Palace Hotel
Singer Palace Hotel
Se tilbud —
Tjenester og fasiliteter
 • Gratis Wi-Fi
 • Trådløst internett
 • Restaurant
 • Minibar
 • Hårføner
 • Heis
Vis alle fasiliteter 13
Beliggenhet
Til sentrum
1.4 km
Hva er i nærheten?

Rompriser

Voksne
Velg en dato
loaderlaster inn
Sjekk tilgjengelighet
Prisene kan være utdaterte, velg datoer for å se gjeldende priser
Du kan kun bestille hotell på TravelAsk-partnersider
pris
Oppdater priser

Hva er i nærheten

Via Alessandro Specchi, 10 Roma, Italia

Singer Palace Hotel ligger i hjertet av den historiske sentrum av Roma, Italia. Noen populære attraksjoner og landemerker nær hotellet inkluderer:

1. Colosseum: Ligger bare en kort avstand fra hotellet, Colosseum er en gammel amfiteater og en av Romas mest ikoniske landemerker.

2. Romerske forum: Det romerske forum er en gammel torg som var sentrum for dagliglivet i det gamle Roma. Det ligger i nærheten av Colosseum og er et populært turiststed.

3. Piazza Venezia: Denne plassen huser den imponerende Altare della Patria, også kjent som Monumento Nazionale a Vittorio Emanuele II. Det tilbyr fantastisk panoramautsikt over Roma.

4. Trevifontenen: En av Romas mest berømte fontener, Trevifontenen er et fantastisk barokk mesterverk. Den er kjent for sin tradisjon med å kaste en mynt i fontenen for å sikre en tilbakekomst til Roma.

5. Pantheon: Denne gamle tempelet ble opprinnelig bygget som et romersk tempel for å ære gudene i det gamle Roma. I dag fungerer den som en katolsk kirke og er en av de best bevarte gamle romerske bygningene.

6. Spansketrappen: Denne monumentale trappen er et populært møtested og tilbyr en flott utsikt over byen. Den er også omgitt av eksklusive handlegater som Via dei Condotti.

7. Piazza Navona: Kjent for sine vakre fontener og livlige atmosfære, er Piazza Navona et populært torg i Roma. Det er omgitt av kafeer, restauranter og barokke bygninger. Bortsett fra disse attraksjonene, er Singer Palace Hotel også omgitt av mange restauranter, kafeer, butikker og butikker, noe som gjør det mulig for gjester å utforske og oppleve den livlige atmosfæren i Romas bysentrum.

map
Singer Palace Hotel
Hotell

Til sentrum1.4

Om hotellet

Om

Singer Palace Hotel er et luksushotell som ligger i Roma, Italia. Det tilbyr et utvalg av fasiliteter og tjenester for å sikre et komfortabelt og hyggelig opphold for gjestene sine. Overnatting: Hotellet har velutstyrte rom som er stilig dekorert og møblert med moderne fasiliteter. Gjestene kan velge mellom ulike romtyper, inkludert standardrom, executive-rom og suiter. Hvert rom er utstyrt med aircondition, gratis Wi-Fi, flatskjerm-TV, minibar, safe og eget bad. Mat og drikke: Singer Palace Hotel tilbyr en herlig spiseopplevelse på sin restaurant. Restauranten serverer et utvalg av italienske og internasjonale retter som er tilberedt av erfarne kokker med bruk av ferske og lokalt produserte ingredienser. Gjestene kan også nyte et utvalg av gode viner og drikkevarer på hotellets bar. Fasiliteter og tjenester: Hotellet tilbyr flere fasiliteter og tjenester for å forbedre gjestenes opphold. Dette inkluderer døgnåpen resepsjon, concierge-tjenester, bagasjeoppbevaring, vaskeritjenester og flyplasstransport. Gjestene kan også benytte seg av treningssenteret, spaet og velværesenteret, som tilbyr ulike oppkvikkende behandlinger og terapier. Beliggenhet: Singer Palace Hotel har en sentral beliggenhet i Roma, noe som gjør det til en ideell base for å utforske byens attraksjoner. Det ligger innen gangavstand fra populære landemerker som Trevi-fontenen, Spansketrappen og Pantheon. Hotellet ligger også i nærheten av flere transportknutepunkter, noe som gjør det enkelt å komme seg til andre deler av byen. Alt i alt er Singer Palace Hotel et luksuriøst alternativ for reisende som ønsker et komfortabelt og praktisk opphold i Roma. Med sine velutstyrte rom, gode spisemuligheter og utvalg av fasiliteter, tilbyr det en minneverdig opplevelse for gjester som besøker byen.

Underholdning

I nærheten av Singer Palace Hotel i Roma, Italia, er det flere underholdningsalternativer. Noen av alternativene inkluderer:

1. Teatro dell'Opera di Roma: Dette prestisjetunge operahuset ligger bare en kort spasertur fra hotellet. Gjestene kan nyte et bredt utvalg av operaer, balletter og klassiske musikkforestillinger.

2. Trevi-fontenen: En av Romas mest ikoniske landemerker, Trevi-fontenen ligger bare 5 minutters gange fra Singer Palace Hotel. Besøkende kan kaste en mynt i fontenen og nyte dens fortryllende skjønnhet.

3. Det romerske forumet: Ligger i nærheten, er det romerske forumet et fascinerende arkeologisk sted som viser gamle ruiner. Det gir et glimt av Roms rike historie og er et must-besøk for historieentusiaster.

4. Colosseum: Et annet berømt landemerke, Colosseum, ligger innen gangavstand fra hotellet. Besøkende kan utforske dette gamle amfiteateret og lære om dets historiske betydning.

5. Piazza di Spagna: Denne populære plassen huser de spanske trinnene, som er et flott sted å slappe av og se på mennesker. Området er også kjent for sine eksklusive shoppingbutikker.

6. Via del Corso: Bare en kort spasertur unna, denne travle gaten tilbyr et bredt utvalg av butikker, boutiques, kafeer og restauranter. Det er et flott sted å utforske og nyte den livlige atmosfæren i Roma.

7. Villa Borghese Gardens: Ligger i nærheten, tilbyr Villa Borghese Gardens en fredelig flukt fra byen. Besøkende kan nyte en rolig spasertur, leie sykkel eller besøke Galleria Borghese, som huser en imponerende kunstsamling.

8. Trastevere: En livlig nabolag kjent for sine smale brosteinsbelagte gater, Trastevere ligger rett over elven Tiber. Det er et flott sted å utforske og nyte Roma's kulinariske scene, livlige barer og gateartister. Dette er bare noen av de mange underholdningsalternativene i nærheten av Singer Palace Hotel i Roma. Hotellets concierge vil også kunne gi ytterligere anbefalinger og bistå med bestilling av billetter eller transport.

Topp spørsmål

1. Hvor ligger Singer Palace Hotel i Roma, Italia?
1. Hvor ligger Singer Palace Hotel i Roma, Italia?1

Singer Palace Hotel ligger i hjertet av Roma, på Via del Corso 234. Det er en sentral beliggenhet nær mange attraksjoner og landemerker.

2. Hvor mange rom har Singer Palace Hotel?
2. Hvor mange rom har Singer Palace Hotel?1

Singer Palace Hotel har 30 vakkert dekorerte rom, inkludert ulike typer som klassiske, superior og deluxe rom.

3. Er frokost inkludert i romprisen på Singer Palace Hotel?
3. Er frokost inkludert i romprisen på Singer Palace Hotel?1

Ja, en deilig frokost er inkludert i romprisen på Singer Palace Hotel. Gjestene kan nyte et bredt utvalg av ferske og lokale produkter for å starte dagen.

4. Har Singer Palace Hotel en restaurant og en bar?
4. Har Singer Palace Hotel en restaurant og en bar?1

Ja, Singer Palace Hotel har en elegant restaurant og en stilfull bar. Restauranten tilbyr en førsteklasses spiseopplevelse med en meny med italienske og internasjonale retter, mens baren serverer et bredt utvalg av drikkevarer og cocktails.

5. Finnes det et treningsstudio eller treningsstudio på Singer Palace Hotel?
5. Finnes det et treningsstudio eller treningsstudio på Singer Palace Hotel?1

Dessverre har ikke Singer Palace Hotel et treningsstudio eller treningsstudio på stedet. Imidlertid kan personalet gi informasjon om nærliggende treningsfasiliteter eller utendørsaktiviteter.

6. Tilbyr Singer Palace Hotel flyplasstransport?
6. Tilbyr Singer Palace Hotel flyplasstransport?1

Ja, Singer Palace Hotel kan organisere flyplasstransport etter forespørsel. Denne tjenesten kan pådra seg ekstra kostnader, så det anbefales å spørre og ordne på forhånd.

7. Er Singer Palace Hotel dyrevennlig?
7. Er Singer Palace Hotel dyrevennlig?1

Ja, Singer Palace Hotel er et dyrevennlig hotell og ønsker veloppdragne kjæledyr velkommen. Ekstra kostnader eller restriksjoner kan gjelde, så det anbefales å kontakte hotellet direkte for mer informasjon.

8. Tilbyr Singer Palace Hotel billeie?
8. Tilbyr Singer Palace Hotel billeie?1

Ja, Singer Palace Hotel tilbyr billeie for gjester som ønsker å utforske Roma eller de omkringliggende områdene. Hotellpersonalet vil gjerne bidra til å arrangere leien og gi anbefalinger om populære destinasjoner.

9. Er det noen store attraksjoner i nærheten av Singer Palace Hotel?
9. Er det noen store attraksjoner i nærheten av Singer Palace Hotel?1

Ja, Singer Palace Hotel ligger beleilig til nær mange store attraksjoner i Roma. Noen av de populære landemerkene innen gangavstand inkluderer Spansketrappen, Trevifontenen, Pantheon og Piazza Navona.

10. Hvordan kan jeg reservere på Singer Palace Hotel?
10. Hvordan kan jeg reservere på Singer Palace Hotel?1

Reservasjoner på Singer Palace Hotel kan gjøres online via deres offisielle nettsted eller ved å kontakte sitt dedikerte reservasjonsteam via e-post eller telefon. Det anbefales å bestille i god tid, spesielt i travle reisesesonger.

Alle tjenester og fasiliteter

Hotellfasiliteter
 • Gratis Wi-Fi
 • Trådløst internett
 • Restaurant
 • Heis
 • 24-timers resepsjon
 • Kontakt
 • Særskilt røykeområde
Romfasiliteter
 • Minibar
 • Hårføner
 • Romservice
Ekstra tjenester
 • Flyplasstransport
 • Klesvask
 • Turistinformasjon
Anmeldelse av Singer Palace Hotel
Din tilbakemelding
Obligatorisk felt*
Takk! Anmeldelsen din har blitt sendt inn og vil vises på nettstedet etter verifisering.
Fant du ikke svaret du lette etter? Still spørsmålet ditt
Spør et spørsmål her
Obligatorisk felt*
Takk! Spørsmålet ditt har blitt sendt inn og vil bli besvart snart.

Velg ditt språk

Velg valutaen din

Der det er aktuelt, vil prisene konverteres til, og vises i, valutaen du velger. Valutaen du betaler i kan variere basert på reservasjonen din, og et servicegebyr kan også påløpe.