Italia, Palermo

Via Vittorio Emanuele Apartment

Cortile Santa Caterina, 2 - altezza Via Vittorio Emanuele 256 Palermo, Italia Ferieutleie
1 tilbud fra 1002 NOK Se tilbud
Via Vittorio Emanuele Apartment
Se tilbud —
Tjenester og fasiliteter
  • Kjøleskap
  • Mikrobølgeovn
  • Hårføner
  • Flyplasstransport
  • Særskilt røykeområde
Vis alle fasiliteter 5
Beliggenhet
Til sentrum
0.1 km
Hva er i nærheten?

Rompriser

Voksne
Velg en dato
loaderlaster inn
Sjekk tilgjengelighet
Prisene kan være utdaterte, velg datoer for å se gjeldende priser
Du kan kun bestille hotell på TravelAsk-partnersider
pris
Oppdater priser

Hva er i nærheten

Cortile Santa Caterina, 2 - altezza Via Vittorio Emanuele 256 Palermo, Italia

Hotellet "Via Vittorio Emanuele Apartment" i Palermo, Italia ligger i det historiske bysentrumet. Noen bemerkelsesverdige attraksjoner og landemerker i nærheten av hotellet inkluderer:

1. Quattro Canti: Også kjent som Piazza Vigliena, er det en barokkplass som ligger på krysset mellom de to hovedgatene i Palermo, Via Maqueda og Corso Vittorio Emanuele. Den har fire utsmykkede barokkfacades som representerer de fire årstidene, de spanske kongene av Sicilia og beskytterne av Palermo.

2. Katedralen i Palermo: Palermokatedralen, dedikert til Jomfru Marias Opptagelse, er et praktfullt eksempel på normannisk arkitektur med elementer av gotiske, renessanse- og barokkstiler. Den ligger en kort avstand fra hotellet.

3. Ballarò-markedet: Et av Palermos pulserende gatemarkeder, Ballarò, tilbyr et bredt utvalg av ferske produkter, sjømat, oster, klær og lokale produkter. Det er et flott sted å oppleve den livlige atmosfæren i byen og smake på tradisjonell siciliansk gatemat. Markedet ligger i gangavstand fra hotellet.

4. Teatro Massimo: Teatro Massimo Vittorio Emanuele, ett av de største operahusene i Europa, ligger i nærheten. Det er et symbol på Palermo og arrangerer opera- og ballettforestillinger. Besøkende kan nyte en guidet tur på teatret eller delta på en forestilling.

5. Palermo botaniske hage: Litt lenger fra hotellet ligger den botaniske hagen i Palermo, en grønn oase i bysentrumet. Den tilbyr et bredt utvalg av planter, en vakker Orto (grønnsakhage) og fantastisk utsikt over byen.

6. Palazzo dei Normanni (Kongepalasset): Palazzo dei Normanni, også kjent som kongepalasset i Palermo, er et imponerende normannisk-romansk palass. Det huser den vakre Palatinske Kapell, kjent for sine eksklusive mosaikker. Det ligger en kort avstand fra hotellet. Dette er bare noen få av attraksjonene og landemerkene i nærheten av hotellet "Via Vittorio Emanuele Apartment" i Palermo, Italia. Den sentrale beliggenheten til hotellet gir enkel tilgang til mange andre severdigheter, butikker, restauranter og kulturelle steder i bysentrumet.

map
Via Vittorio Emanuele Apartment
Ferieutleie

Til sentrum0.1

Om hotellet

Underholdning

Palermo, Italia er kjent for sitt pulserende underholdningsliv. Her er noen populære underholdningsalternativer i nærheten av hotellet 'Via Vittorio Emanuele-apartment':

1. Teatro Massimo: Ligger bare en kort spasertur fra hotellet, er Teatro Massimo et av Italias største operahus. Nyt en forestilling med opera, ballett eller klassisk musikk i denne vakre arkitektoniske perlen.

2. Mercato del Capo: Denne travle gate markedet ligger i nærheten og er et flott sted å oppleve den livlige atmosfæren i Palermo. Handle ferske produkter, lokale produkter og nyt gatemat spesialiteter.

3. Piazza Pretoria: En livlig plass i hjertet av Palermo, Piazza Pretoria huser den vakre Fontana Pretoria, kjent for sine intrikate skulpturer. Dette er et flott sted å slappe av, menneskese på og nyte den livlige atmosfæren i byen.

4. Museo Archeologico Regionale: Hvis du er interessert i historie og kunst, er dette regionale arkeologiske museet et must-besøk. Det viser frem en stor samling av gamle artefakter og utstillinger, inkludert mosaikker, skulpturer og smykker.

5. Quattro Canti: Kjent som "De fire hjørnene", er Quattro Canti en barokk plass i den historiske kjernen av Palermo. Ta en avslappende spasertur og beundre den intrikate arkitekturen og skulpturene som pryder hvert hjørne.

6. Palazzo dei Normanni: Dette historiske palasset huser Siciliansk regionalforsamling. Besøkende kan ta en omvisning i palasset og beundre dets vakre bysantinske mosaikker, kongelige leiligheter og den fantastiske Palatine Chapel.

7. Orto Botanico di Palermo: Hvis du leter etter en fredelig oase, er Botanisk hage i Palermo det perfekte stedet. Utforsk dets frodige hager, eksotiske planter og nyt en fredelig spasertur i naturen. Dette er bare noen av underholdningsalternativene i nærheten av hotellet 'Via Vittorio Emanuele Apartment' i Palermo, Italia. Palermo tilbyr et bredt utvalg av attraksjoner, fra historiske landemerker til kulturelle opplevelser, og sikrer et minneverdig opphold.

Topp spørsmål

1. Hvor ligger 'Via Vittorio Emanuele-leiligheten' i Palermo, Italia?
1. Hvor ligger 'Via Vittorio Emanuele-leiligheten' i Palermo, Italia?1

'Via Vittorio Emanuele-leiligheten' ligger i byen Palermo, Italia

2. Hvilke fasiliteter tilbys på 'Via Vittorio Emanuele-leiligheten' i Palermo, Italia?
2. Hvilke fasiliteter tilbys på 'Via Vittorio Emanuele-leiligheten' i Palermo, Italia?1

'Via Vittorio Emanuele-leiligheten' tilbyr fasiliteter som gratis Wi-Fi, fullt utstyrt kjøkken, air condition, TV, vaskemaskin og eget bad

3. Hvor mange soverom har 'Via Vittorio Emanuele-leiligheten' i Palermo, Italia?
3. Hvor mange soverom har 'Via Vittorio Emanuele-leiligheten' i Palermo, Italia?1

'Via Vittorio Emanuele-leiligheten' har vanligvis flere soverom. Det eksakte antallet soverom kan variere, så det er tilrådelig å sjekke den spesifikke oppføringen for den mest nøyaktige informasjonen

4. Er det parkering tilgjengelig på 'Via Vittorio Emanuele-leiligheten' i Palermo, Italia?
4. Er det parkering tilgjengelig på 'Via Vittorio Emanuele-leiligheten' i Palermo, Italia?1

Dette avhenger av den spesifikke oppføringen. Noen leiligheter kan tilby parkeringsfasiliteter, mens andre kanskje ikke har det. Det anbefales å sjekke med verten eller oppføringsnettstedet for å undersøke parkeringsmulighetene

5. Hva er prisklassen for å bo på 'Via Vittorio Emanuele-leiligheten' i Palermo, Italia?
5. Hva er prisklassen for å bo på 'Via Vittorio Emanuele-leiligheten' i Palermo, Italia?1

Prisklassen for å bo på 'Via Vittorio Emanuele-leiligheten' kan variere avhengig av faktorer som sesong, oppholdets varighet og antall gjester. Det er best å sjekke den spesifikke oppføringen eller kontakte verten for nøyaktig prisinformasjon

6. Tillater 'Via Vittorio Emanuele-leiligheten' kjæledyr?
6. Tillater 'Via Vittorio Emanuele-leiligheten' kjæledyr?1

Muligheten for å ha kjæledyr på 'Via Vittorio Emanuele-leiligheten' kan variere avhengig av den spesifikke oppføringen. Noen leiligheter kan tillate kjæledyr, mens andre kanskje ikke gjør det. Det anbefales å sjekke med verten eller oppføringsnettstedet for deres kjæledyrpolitikk

7. Hva er noen nærliggende attraksjoner og severdigheter i nærheten av 'Via Vittorio Emanuele-leiligheten' i Palermo, Italia?
7. Hva er noen nærliggende attraksjoner og severdigheter i nærheten av 'Via Vittorio Emanuele-leiligheten' i Palermo, Italia?1

'Via Vittorio Emanuele-leiligheten' ligger sentralt i Palermo, noe som gjør den nær forskjellige attraksjoner som Palermo-katedralen, Quattro Canti, Teatro Massimo og de historiske markedene Ballarò og Vucciria. I tillegg er leiligheten praktisk plassert for å utforske byens livlige matscene og nyte lokal mat.

Alle tjenester og fasiliteter

Romfasiliteter
  • Kjøleskap
  • Mikrobølgeovn
  • Hårføner
Ekstra tjenester
  • Flyplasstransport
Hotellfasiliteter
  • Særskilt røykeområde
Anmeldelse av Via Vittorio Emanuele Apartment
Din tilbakemelding
Obligatorisk felt*
Takk! Anmeldelsen din har blitt sendt inn og vil vises på nettstedet etter verifisering.
Fant du ikke svaret du lette etter? Still spørsmålet ditt
Spør et spørsmål her
Obligatorisk felt*
Takk! Spørsmålet ditt har blitt sendt inn og vil bli besvart snart.

Velg ditt språk

Velg valutaen din

Der det er aktuelt, vil prisene konverteres til, og vises i, valutaen du velger. Valutaen du betaler i kan variere basert på reservasjonen din, og et servicegebyr kan også påløpe.