Italia, Napoli

Merliani Grand Apartments

20 Via Giovanni Merliani Napoli, Italia Leilighet
1 tilbud fra 2607 NOK Se tilbud
Merliani Grand Apartments
Se tilbud —
Tjenester og fasiliteter
 • Bowlingbane
 • Kjøleskap
 • Minibar
 • Mikrobølgeovn
 • Heis
 • Hårføner
Vis alle fasiliteter 14
Beliggenhet
Til sentrum
2.0 km
Hva er i nærheten?

Rompriser

Voksne
Velg en dato
loaderlaster inn
Sjekk tilgjengelighet
Prisene kan være utdaterte, velg datoer for å se gjeldende priser
Du kan kun bestille hotell på TravelAsk-partnersider
pris
Oppdater priser

Hva er i nærheten

20 Via Giovanni Merliani Napoli, Italia

Rundt hotellet "Merliani Grand Apartments" i Napoli, Italia, finner man forskjellige attraksjoner, landemerker og fasiliteter. Noen av de nærliggende stedene av interesse inkluderer:

1. Castel Capuano: Et historisk slott og tidligere kongelig residens, som ligger bare en kort avstand fra hotellet.

2. Det arkeologiske museum i Napoli: Et av de viktigste arkeologiske museene i Italia, som huser en omfattende samling av gjenstander fra Pompeii, Herculaneum og andre gamle steder.

3. Napoli Sotterranea: Et underjordisk nettverk av tunneler og gamle ruiner under byen, som tilbyr guidede turer for besøkende.

4. Piazza Gaetano: En offentlig plass med sjarmerende kafeer, restauranter og butikker.

5. Botanisk hage i Napoli: En vakker hage med ulike planter og trær, som tilbyr et fredelig miljø for avslapning og turer.

6. Universitetet i Napoli Federico II: Et av verdens eldste og mest prestisjefylte universiteter, som ligger i nærheten.

7. Det historiske sentrum av Napoli: Et UNESCOs verdensarvsted, kjent for smale gater, historiske bygninger og livlig atmosfære.

8. Duomo di Napoli: Katedralen i Napoli, viet til Jomfru Marias Opptakelse, hvor relikviene til Napolis skytshelgen, sankt Januarius, befinner seg.

9. Via San Gregorio Armeno: En kjent gate i Napoli, kjent for sine håndverksbutikker som selger tradisjonelle neapolitanske figurer til fødselsscenen. I tillegg er det sannsynlig at hotellet vil være omgitt av lokale restauranter, kafeer, butikker og andre fasiliteter.

map
Merliani Grand Apartments
Leilighet

Til sentrum2.0

Om hotellet

Om

Merliani Grand Apartments er et hotell som ligger i den pulserende byen Napoli, Italia. Hotellet tilbyr komfortable og romslige rom for gjestene å nyte under oppholdet. Rommene på Merliani Grand Apartments er smakfullt innredet og utstyrt med moderne fasiliteter. Hvert rom har aircondition, flatskjerm-TV med satellittkanaler og eget bad. Gjestene kan velge mellom ulike romtyper, inkludert standardrom, deluxe-rom og suiter, avhengig av deres behov og preferanser. Merliani Grand Apartments tilbyr også et utvalg av fasiliteter og tjenester for å forbedre gjestenes opphold. Hotellet har en døgnåpen resepsjon, concierge-service og gratis Wi-Fi over hele eiendommen. Det er også et business-senter tilgjengelig for gjester som trenger å ta seg av arbeidsrelaterte saker. Når det gjelder spisemuligheter, har ikke Merliani Grand Apartments en restaurant på stedet. Imidlertid ligger hotellet beleilig til i nærheten av ulike restauranter og kafeer, der gjestene kan utforske det lokale kjøkkenet og nyte et bredt spekter av spiseopplevelser. Alt i alt tilbyr Merliani Grand Apartments i Napoli, Italia, komfortable og velutstyrte rom for gjestene å slappe av i under oppholdet. Med sin sentrale beliggenhet kan gjestene enkelt utforske byen og nyte den pulserende kulturscenen og de mangfoldige spisemulighetene som Napoli har å by på.

Underholdning

1. Teatro di San Carlo: Ligger bare en kort avstand fra hotellet, er Teatro di San Carlo en av verdens eldste og mest prestisjefylte operahus. Nyt en kveld med klassisk musikk eller en operafremføring på dette fantastiske stedet.

2. Galleria Umberto I: Denne vakre shoppinggalleriet ligger i hjertet av Napoli og er bare en kort spasertur fra hotellet. Utforsk den elegante arkitekturen, unne deg litt shoppingterapi eller nyt en kopp kaffe på en av de mange kaféene i området.

3. Castel Nuovo: Også kjent som Maschio Angioino, er dette middelalderslottet en attraksjon du må besøke. Ta en spasertur rundt slottets områder, beundre den fantastiske arkitekturen og nyt panoramautsikten over byen fra toppen.

4. Det kongelige palasset i Napoli: Ligger bare en kort avstand fra hotellet, er Det kongelige palasset i Napoli en storslått historisk bygning som en gang var residensen til Bourbon-kongene i Napoli. Ta en guidet tur for å utforske de overdådige interiørene og lære om den kongelige familiens historie.

5. Piazza del Plebiscito: En av de største plassene i Napoli, er Piazza del Plebiscito et livlig knutepunkt for aktivitet. Nyt en avslappende spasertur, besøk det praktfulle kongepalasset eller Basilica Reale Pontificia San Francesco di Paola, og sug til deg det livlige atmosfæren på plassen.

6. Nasjonalmuseet for arkeologi i Napoli: Hvis du er interessert i oldtidshistorie, bør du besøke Nasjonalmuseet for arkeologi i Napoli. Det huser en stor samling av artefakter fra Pompeii, Herculaneum og andre gamle romerske steder.

7. Via Toledo: Denne travle gaten er fylt med butikker, motebutikker, kafeer og restauranter. Spaser langs Via Toledo, sjekk ut de lokale motetrendene og nyt ekte neapolitansk mat.

8. Castel dell'Ovo: Ligger ved den pittoreske sjøkanten, tilbyr Castel dell'Ovo fantastisk utsikt over Napolibukten. Ta en spasertur rundt dette gamle slottet, utforsk den lille fiskebyen i nærheten og nyt en romantisk solnedgang på en av sjømatrestaurantene.

9. Spaccanapoli: Denne smale gaten krysser gjennom den historiske delen av Napoli og er et flott sted å oppleve byens livlige og kaotiske atmosfære. Utforsk de lokale butikkene, besøk kirkene og historiske steder underveis og fordyp deg i den ekte neapolitanske kulturen.

10. Vesuv nasjonalpark: Hvis du er klar for en dagstur, bør du vurdere å besøke Vesuv nasjonalpark. Denne aktive vulkanen er et UNESCOs verdensarvsted og tilbyr fantastisk utsikt fra toppen. Ta en guidet tur for å lære om dens historie og geologiske betydning.

Topp spørsmål

1. Hvor ligger Merliani Grand Apartments i Napoli, Italia?
1. Hvor ligger Merliani Grand Apartments i Napoli, Italia?1

Merliani Grand Apartments ligger i hjertet av Napoli, Italia, innen kort avstand til populære attraksjoner som Piazza del Plebiscito og det kongelige palasset.

2. Hvilke fasiliteter tilbys på Merliani Grand Apartments?
2. Hvilke fasiliteter tilbys på Merliani Grand Apartments?1

Leilighetene tilbyr et utvalg av fasiliteter inkludert fullt utstyrte kjøkken, air condition, gratis Wi-Fi, komfortable soverom og moderne bad. Noen leiligheter kan også ha en balkong eller terrasse.

3. Er leilighetene egnet for familier?
3. Er leilighetene egnet for familier?1

Ja, Merliani Grand Apartments er familievennlige og tilbyr innkvartering egnet for familier. De tilbyr romslige leiligheter med flere soverom og oppholdsrom for å komfortabelt huse familier i ulike størrelser.

4. Er det parkering tilgjengelig på Merliani Grand Apartments?
4. Er det parkering tilgjengelig på Merliani Grand Apartments?1

Ja, leilighetene tilbyr parkeringsfasiliteter for gjestene. Det er imidlertid lurt å sjekke med eiendommen på forhånd for tilgjengelighet og eventuelle ekstra kostnader som kan påløpe.

5. Hvor langt er det fra Merliani Grand Apartments til nærmeste flyplass?
5. Hvor langt er det fra Merliani Grand Apartments til nærmeste flyplass?1

Den nærmeste flyplassen til Merliani Grand Apartments er Napoli internasjonale flyplass, som ligger omtrent 6 miles unna. Avstanden kan dekkes med bil på omtrent 20 minutter, avhengig av trafikkforholdene.

6. Er det restauranter og butikker i nærheten?
6. Er det restauranter og butikker i nærheten?1

Ja, Merliani Grand Apartments ligger beleilig til i nærheten av et utvalg restauranter, kafeer og butikker. Gjestene vil finne mange spisemuligheter og shoppingalternativer innen gangavstand til leilighetene.

7. Er det en resepsjon på Merliani Grand Apartments?
7. Er det en resepsjon på Merliani Grand Apartments?1

Ja, det er en resepsjon på leilighetene der gjestene kan sjekke inn, be om hjelp eller få anbefalinger for lokale attraksjoner og aktiviteter.

8. Kan gjestene enkelt utforske lokale attraksjoner fra Merliani Grand Apartments?
8. Kan gjestene enkelt utforske lokale attraksjoner fra Merliani Grand Apartments?1

Ja, beliggenheten til leilighetene gjør at gjestene enkelt kan utforske mange populære attraksjoner i Napoli. Den sentrale beliggenheten gir enkel tilgang til landemerker som Castel Nuovo, Napoli Underground og det nasjonale arkeologiske museet, som alle er innen gangavstand eller en kort kjøretur unna.

9. Er nabolaget trygt?
9. Er nabolaget trygt?1

Merliani Grand Apartments ligger i et relativt trygt nabolag i Napoli. Det anbefales imidlertid alltid å følge generelle sikkerhetsforholdsregler som å være oppmerksom på omgivelsene og sikre verdisaker.

10. Er kjæledyr tillatt på Merliani Grand Apartments?
10. Er kjæledyr tillatt på Merliani Grand Apartments?1

Dessverre tillater ikke leilighetene kjæledyr. Det anbefales å kontakte eiendommen direkte for å bekrefte deres kjæledyrpolitikk før du gjør en reservasjon.

Alle tjenester og fasiliteter

Underholdning og avslapning
 • Bowlingbane
 • Fotturer
Romfasiliteter
 • Kjøleskap
 • Minibar
 • Mikrobølgeovn
 • Hårføner
Hotellfasiliteter
 • Heis
 • Særskilt røykeområde
 • Møterom
Ekstratjenester
 • Flyplasstransport
Vannaktiviteter
 • Fiske
 • Dykkedykking
 • Padling
 • Vannaktiviteter
Anmeldelse av Merliani Grand Apartments
Din tilbakemelding
Obligatorisk felt*
Takk! Anmeldelsen din har blitt sendt inn og vil vises på nettstedet etter verifisering.
Fant du ikke svaret du lette etter? Still spørsmålet ditt
Spør et spørsmål her
Obligatorisk felt*
Takk! Spørsmålet ditt har blitt sendt inn og vil bli besvart snart.

Velg ditt språk

Velg valutaen din

Der det er aktuelt, vil prisene konverteres til, og vises i, valutaen du velger. Valutaen du betaler i kan variere basert på reservasjonen din, og et servicegebyr kan også påløpe.