Italia, Napoli

Tassos House Naples

173 Via Tasso Napoli, Italia Ferieutleie
1 tilbud fra 1074 NOK Se tilbud
Tassos House Naples
Se tilbud —
Tjenester og fasiliteter
 • Kjøleskap
 • Minibar
 • Hårføner
 • Heis
 • Flyplasstransport
 • Særskilt røykeområde
Vis alle fasiliteter 6
Beliggenhet
Til sentrum
2.5 km
Hva er i nærheten?

Rompriser

Voksne
Velg en dato
loaderlaster inn
Sjekk tilgjengelighet
Prisene kan være utdaterte, velg datoer for å se gjeldende priser
Du kan kun bestille hotell på TravelAsk-partnersider
pris
Oppdater priser

Hva er i nærheten

173 Via Tasso Napoli, Italia

Rundt hotellet "Tassos House Naples", som ligger i Napoli, Italia, finnes det flere attraksjoner, fasiliteter og interessepunkter. Noen av dem inkluderer:

1. Piazza del Plebiscito: En stor offentlig plass med Det kongelige palasset og kirken San Francesco di Paola.

2. Galleria Umberto I: En elegant handlegate med mange butikker, kafeer og restauranter.

3. Teatro di San Carlo: Det eldste kontinuerlig aktive operahuset i Europa, kjent for sine fantastiske forestillinger.

4. Castel Nuovo: Et middelalderslott som ligger ved vannkanten, som tilbyr panoramautsikt over byen og Napolibukten.

5. Napoli National Archaeological Museum: Et anerkjent museum som huser en stor samling av kunstgjenstander fra Pompeii, Herculaneum og andre gamle steder.

6. Napoli Sotterranea: Underjordiske tunneler og kamre som dateres tilbake til gresk-romersk tid, gir besøkende et unikt perspektiv på byens historie.

7. Spaccanapoli: En smal gate som går gjennom Napolis historiske sentrum, fylt med butikker, kafeer og historiske bygninger.

8. Maschio Angioino: Et middelalderslott med en distinkt åttekantet tårn, som nå fungerer som en arena for kulturelle arrangementer og utstillinger.

9. Via Toledo: En travel handlegate med blanding av luksusbutikker, lokale butikker og spisesteder.

10. Napoli Centro Storico: Napolis historiske sentrum, som er utpekt som en UNESCOs verdensarvliste, kjennetegnet av smale gater, historiske kirker og tradisjonelle markeder. Dette er bare noen få eksempler på de mange attraksjonene og fasilitetene som ligger i nærheten av Tassos House Naples.

map
Tassos House Naples
Ferieutleie

Til sentrum2.5

Om hotellet

Om

Tassos House Naples er et hotell som ligger i den pulserende byen Napoli, Italia. Hotellet tilbyr komfortabel overnatting og et utvalg av fasiliteter for et praktisk opphold. Rommene på Tassos House Naples er designet for å gi gjestene en avslappende og komfortabel atmosfære. Hvert rom har moderne møbler og fasiliteter som aircondition, flatskjerm-TV, minibar og eget bad. Noen rom har også panoramautsikt over byen eller området rundt. Hotellet tilbyr ulike romtyper for å imøtekomme ulike gjestepreferanser og gruppestørrelser. Disse inkluderer standardrom, luksusrom og suiter. Rommene blir jevnlig vedlikeholdt og rengjort for å sikre høy standard av renslighet og hygiene. Når det gjelder måltider, tilbyr Tassos House Naples en spisemulighet for gjestene. Den på stedet restauranten serverer et utvalg av deilige italienske og internasjonale retter. Gjestene kan nyte en solid frokost hver morgen for å starte dagen riktig. Restauranten er også åpen for lunsj og middag, noe som gir et praktisk og smakfullt alternativ for gjester som foretrekker å spise på hotellet. Hotellets ansatte er kjent for sin vennlige og oppmerksomme service, og sikrer at gjestene har et hyggelig og komfortabelt opphold. Resepsjonen er tilgjengelig 24 timer i døgnet for å hjelpe gjestene med eventuelle spørsmål eller forespørsler de måtte ha. Alt i alt er Tassos House Naples et flott valg for reisende som leter etter et komfortabelt og praktisk hotell i hjertet av Napoli, Italia. Med komfortable rom, et utvalg av spisemuligheter og vennlige personale, er gjestene sikret å ha et hyggelig opphold på dette hotellet.

Underholdning

1. Teatro di San Carlo: Det eldste operahuset i Italia som tilbyr en rekke klassiske musikkforestillinger, balletter og operaer.

2. Galleria Borbonica: Et underjordisk tunnelnett som tidligere fungerte som en militær fluktvei, nå arrangerer guidede turer og arrangementer som konserter og utstillinger.

3. Castel dell'Ovo: Et vakkert slott ved sjøen med panoramautsikt, som av og til arrangerer utendørs konserter og kulturelle arrangementer.

4. Piazza del Plebiscito: En stor gågate omgitt av historiske bygninger, ofte brukt til utendørs konserter, festivaler og kunstutstillinger.

5. Museo Archeologico Nazionale di Napoli: Et kjent arkeologisk museum som huser omfattende samlinger av romerske, greske og egyptiske gjenstander, og som av og til arrangerer foredrag og utstillinger.

6. Det kongelige palasset i Napoli: Et storslått historisk palass som huser museer og gallerier, og av og til arrangerer konserter og teaterforestillinger.

7. Napoli Sotterranea: Et underjordisk nettverk av tunneler, cisterner og kamre med guidede turer som inkluderer live-opptredener og temaarrangementer.

8. Maschio Angioino: Et middelalderslott som er blitt et museum, og som av og til tilbyr nattlige guidede turer med kulturelle arrangementer og live musikk.

9. Via Caracciolo e Lungomare di Napoli: En naturskjønn kystvei som tilbyr fantastisk utsikt over Napolibukten, og ofte har gateartister og musikere.

10. Palazzo delle Arti Napoli: Et moderne kunst- og kultursenter som viser moderne kunst, arrangerer konserter, filmvisninger og andre kunstneriske arrangementer.

Topp spørsmål

1. Hvor ligger Tassos House i Napoli, Italia?
1. Hvor ligger Tassos House i Napoli, Italia?1

Tassos House ligger i Napoli, Italia

2. Hvilke fasiliteter og bekvemmeligheter tilbys på Tassos House?
2. Hvilke fasiliteter og bekvemmeligheter tilbys på Tassos House?1

Tassos House tilbyr en rekke fasiliteter, inkludert komfortabel innkvartering, en felles salong, en terrasse, gratis Wi-Fi, et fullt utstyrt kjøkken og aircondition

3. Hvor langt er Tassos House fra nærmeste flyplass?
3. Hvor langt er Tassos House fra nærmeste flyplass?1

Tassos House er omtrent 6 km fra Napoli internasjonale flyplass

4. Er det noen nærliggende attraksjoner i nærheten av Tassos House?
4. Er det noen nærliggende attraksjoner i nærheten av Tassos House?1

Ja, Tassos House ligger i nærheten av populære attraksjoner som Napoli nasjonale arkeologiske museum, Museo di Capodimonte og Maschio Angioino

5. Kan jeg reservere på Tassos House online?
5. Kan jeg reservere på Tassos House online?1

Ja, du kan reservere på Tassos House online gjennom deres offisielle nettside eller andre hotellbestillingsplattformer

6. Er Tassos House dyrevennlig?
6. Er Tassos House dyrevennlig?1

Dyrepolitikken på Tassos House kan variere, så det er best å kontakte overnattingsstedet direkte for å høre om deres dyrepolitikk

7. Er det noen spisemuligheter i nærheten av Tassos House?
7. Er det noen spisemuligheter i nærheten av Tassos House?1

Ja, det er flere spisemuligheter i nærheten av Tassos House, inkludert lokale restauranter, kafeer og barer

8. Hvilke språk snakker personalet på Tassos House?
8. Hvilke språk snakker personalet på Tassos House?1

Personalet på Tassos House kan kommunisere på italiensk, engelsk og muligens andre språk

9. Er det parkering tilgjengelig på Tassos House?
9. Er det parkering tilgjengelig på Tassos House?1

Tassos House kan tilby parkeringsfasiliteter, men det anbefales å sjekke med overnattingsstedet på forhånd for tilgjengelighet og eventuelle ekstra kostnader

10. Kan Tassos House hjelpe med transportordninger?
10. Kan Tassos House hjelpe med transportordninger?1

Ja, Tassos House kan hjelpe med transportordninger som flyplasstransport eller lokal transport. Det anbefales å kontakte dem direkte for mer informasjon.

Alle tjenester og fasiliteter

Romfasiliteter
 • Kjøleskap
 • Minibar
 • Hårføner
Hotellfasiliteter
 • Heis
 • Særskilt røykeområde
Ekstra tjenester
 • Flyplasstransport
Anmeldelse av Tassos House Naples
Din tilbakemelding
Obligatorisk felt*
Takk! Anmeldelsen din har blitt sendt inn og vil vises på nettstedet etter verifisering.
Fant du ikke svaret du lette etter? Still spørsmålet ditt
Spør et spørsmål her
Obligatorisk felt*
Takk! Spørsmålet ditt har blitt sendt inn og vil bli besvart snart.

Velg ditt språk

Velg valutaen din

Der det er aktuelt, vil prisene konverteres til, og vises i, valutaen du velger. Valutaen du betaler i kan variere basert på reservasjonen din, og et servicegebyr kan også påløpe.