Italia, Napoli

Casa Laura 216

Chiaia N°216 Napoli, Italia Ferieutleie
1 tilbud fra 1751 NOK Se tilbud
Casa Laura 216
Se tilbud —
Tjenester og fasiliteter
  • Kjøleskap
  • Hårføner
  • Flyplasstransport
Vis alle fasiliteter 3
Beliggenhet
Til sentrum
0.6 km
Hva er i nærheten?

Rompriser

Voksne
Velg en dato
loaderlaster inn
Sjekk tilgjengelighet
Prisene kan være utdaterte, velg datoer for å se gjeldende priser
Du kan kun bestille hotell på TravelAsk-partnersider
pris
Oppdater priser

Hva er i nærheten

Chiaia N°216 Napoli, Italia

Rundt hotellet 'Casa Laura 216' i Napoli, Italia, finner du ulike fasiliteter, attraksjoner og tjenester. Her er noen muligheter:

1. Attraksjoner: Hotellet ligger i nabolaget Vomero, som er kjent for sin vakre utsikt over Napoli. Innen gangavstand kan du besøke attraksjoner som Castel Sant'Elmo, Certosa di San Martino, Villa Floridiana og Nasjonalmuseet for San Martino. I tillegg kan du bare en kort avstand unna utforske det historiske sentrum av Napoli, med steder som Spaccanapoli, Piazza del Plebiscito og Det kongelige palass.

2. Mat og drikke: Det er mange restauranter, kafeer og pizzeriaer i nærheten av Casa Laura 216. Du kan prøve deilige neapolitanske retter, inkludert autentisk pizza, lokale sjømatretter og tradisjonelle bakverk som sfogliatelle.

3. Shopping: Nabolaget tilbyr et utvalg av butikker, boutiquer og markeder hvor du kan kjøpe klær, suvenirer og lokale produkter. De nærliggende gatene Via Scarlatti og Via Luca Giordano er spesielt populære for shopping.

4. Offentlig transport: Hotellet har god tilknytning til offentlig transport. Det er bussholdeplasser i nærheten, slik at du enkelt kan utforske andre deler av byen. Du kan også bruke metroen, med Quattro Giornate stasjon bare en kort avstand unna.

5. Parker og hager: Hvis du ønsker å slappe av eller nyte grøntområder, kan du besøke parken Villa Floridiana, som ligger i nærheten av hotellet. Den har frodige hager, fantastisk utsikt og en historisk villa.

6. Uteliv: Vomero-nabolaget har et livlig uteliv, med mange barer og puber hvor du kan nyte drikke eller live musikk. Vær oppmerksom på at de spesifikke tilbudene og attraksjonene kan variere, så det anbefales alltid å sjekke med hotellet eller lokale informasjonskilder for de siste oppdateringene.

map
Casa Laura 216
Ferieutleie

Til sentrum0.6

Om hotellet

Om

Casa Laura 216 er et hotell som ligger i Napoli, Italia. Det tilbyr et utvalg av rom som passer forskjellige behov og preferanser. Overnatting: Hotellet har komfortable og velutstyrte rom med moderne fasiliteter. Tilgjengelige romtyper inkluderer standardrom, deluxe-rom og suiter. Hvert rom er smakfullt innredet og designet for å sikre et hyggelig opphold for gjestene. Romfasiliteter kan inkludere: - Bad med dusj eller badekar - Air condition - Flatskjerm-TV - Gratis Wi-Fi-tilgang - Sikkerhetsskap - Minibar - Telefon - Gratis toalettartikler - Hårføner Mat: Casa Laura 216 tilbyr matmuligheter for gjestene til å nyte ulike måltider gjennom hele oppholdet. Frokost: En gratis frokost tilbys for alle gjester. Den inkluderer vanligvis et utvalg av ferske bakverk, brød, frokostblandinger, frukt, yoghurt og varme drikker. Restaurant: Hotellet kan ha en restaurant som tilbyr et utvalg av tradisjonelle italienske retter og internasjonal mat. Gjestene kan spise i en koselig og innbydende atmosfære og smake på de autentiske smakene av Napoli. Room service: For de som foretrekker å spise i privatlivet på rommene sine, kan hotellet tilby romservice. Gjestene kan bestille fra en meny og få måltidene levert til døren sin etter eget ønske. Ytterligere fasiliteter: I tillegg til komfortable rom og måltider, kan Casa Laura 216 tilby andre fasiliteter som døgnåpen resepsjon, concierge-tjenester, vaskerom og transport til og fra flyplassen. Disse tjenestene kan variere, så det er best å sjekke med hotellet direkte for spesifikk informasjon. Alt i alt har Casa Laura 216 som mål å tilby komfortabel overnatting og tilfredsstillende matopplevelser for gjester som besøker Napoli, Italia.

Underholdning

Det er flere underholdningsmuligheter i nærheten av Casa Laura 216 hotell i Napoli, Italia. Her er noen forslag:

1. Teatro di San Carlo: Dette historiske operahuset ligger cirka 2 kilometer fra hotellet. Det tilbyr et bredt utvalg av opera- og ballettforestillinger gjennom året.

2. Galleria Umberto I: Ligger bare en kort spasertur fra hotellet, er denne vakre shoppinggallerien et flott sted for shopping. Den huser mange butikker, kafeer og restauranter.

3. Det kongelige palass i Napoli: Ligger rundt 1,5 kilometer unna, er Det kongelige palasset et must-visit attraksjon i Napoli. Det tilbyr guidede turer hvor du kan utforske den praktfulle arkitekturen og den fantastiske interiøret.

4. Castel dell'Ovo: Dette pittoreske slottet ligger på en liten øy kalt Megaride-øya, med utsikt over Napolibukten. Det er rundt 4 kilometer unna hotellet og gir en flott arena for avslappende spaserturer med fantastisk utsikt.

5. Napoli nasjonale arkeologiske museum: Rundt 3 kilometer fra hotellet skryter dette museet av en omfattende samling av artefakter fra Pompeii, Herculaneum og andre gamle steder. Det er et fascinerende sted å lære om områdets historie.

6. Piazza del Plebiscito: En av de største torgene i Napoli, ligger omtrent 2 kilometer unna hotellet. Torget er omgitt av arkitektoniske mesterverk som Det kongelige palasset og kirken San Francesco di Paola.

7. Lungomare Caracciolo: Denne pittoreske strandpromenaden ligger ca 2,5 kilometer fra hotellet. Den tilbyr fantastisk utsikt over Napolibukten og er et utmerket sted for en avslappende spasertur eller for å ta en drink på en av de nærliggende barene. Dette er bare noen få underholdningsmuligheter i nærheten av Casa Laura 216 hotell. Det er mange flere attraksjoner, restauranter og nattelivsmuligheter i den livlige byen Napoli.

Topp spørsmål

1. Hvor ligger Casa Laura 216?
1. Hvor ligger Casa Laura 216?1

Casa Laura 216 ligger i Napoli, Italia.

2. Hva slags overnatting er Casa Laura 216?
2. Hva slags overnatting er Casa Laura 216?1

Casa Laura 216 er en ferieutleieleilighet.

3. Hvor mange soverom har Casa Laura 216?
3. Hvor mange soverom har Casa Laura 216?1

Casa Laura 216 har ett soverom.

4. Er det et kjøkken i Casa Laura 216?
4. Er det et kjøkken i Casa Laura 216?1

Ja, Casa Laura 216 har et kjøkken.

5. Hvor mange bad er det i Casa Laura 216?
5. Hvor mange bad er det i Casa Laura 216?1

Casa Laura 216 har ett bad.

6. Er Casa Laura 216 sentralt plassert?
6. Er Casa Laura 216 sentralt plassert?1

Ja, Casa Laura 216 ligger sentralt i Napoli.

7. Er kjæledyr tillatt i Casa Laura 216?
7. Er kjæledyr tillatt i Casa Laura 216?1

Kjæledyr er ikke tillatt i Casa Laura 216.

8. Er det tillatt å røyke i Casa Laura 216?
8. Er det tillatt å røyke i Casa Laura 216?1

Nei, det er ikke tillatt å røyke i Casa Laura 216.

9. Hvilke fasiliteter tilbys i Casa Laura 216?
9. Hvilke fasiliteter tilbys i Casa Laura 216?1

Casa Laura 216 tilbyr fasiliteter som Wi-Fi, air condition og en TV.

10. Hvor langt er det fra Casa Laura 216 til nærmeste flyplass?
10. Hvor langt er det fra Casa Laura 216 til nærmeste flyplass?1

Avstanden mellom Casa Laura 216 og nærmeste flyplass i Napoli er omtrent XX kilometer/miles (spesifikk avstand kan oppgis hvis tilgjengelig).

Alle tjenester og fasiliteter

Romfasiliteter
  • Kjøleskap
  • Hårføner
Ekstra tjenester
  • Flyplasstransport
Anmeldelse av Casa Laura 216
Din tilbakemelding
Obligatorisk felt*
Takk! Anmeldelsen din har blitt sendt inn og vil vises på nettstedet etter verifisering.
Fant du ikke svaret du lette etter? Still spørsmålet ditt
Spør et spørsmål her
Obligatorisk felt*
Takk! Spørsmålet ditt har blitt sendt inn og vil bli besvart snart.

Velg ditt språk

Velg valutaen din

Der det er aktuelt, vil prisene konverteres til, og vises i, valutaen du velger. Valutaen du betaler i kan variere basert på reservasjonen din, og et servicegebyr kan også påløpe.