Italia, Monte Argentario

Argentario Lagoon Resort & Spa

Via Val di Prato 1 Monte Argentario, Italia Ferieanlegg
1 tilbud fra 3547 NOK Se tilbud
Argentario Lagoon Resort & Spa
Se tilbud —
Tjenester og fasiliteter
 • Massasje
 • Massasje / Skjønnhetssenter
 • Gratis Wi-Fi
 • Trådløst internett
 • Minibar
 • Hårføner
Vis alle fasiliteter 21
Beliggenhet
Til sentrum
2.7 km
Hva er i nærheten?

Rompriser

Voksne
Velg en dato
loaderlaster inn
Sjekk tilgjengelighet
Prisene kan være utdaterte, velg datoer for å se gjeldende priser
Du kan kun bestille hotell på TravelAsk-partnersider
pris
Oppdater priser

Hva er i nærheten

Via Val di Prato 1 Monte Argentario, Italia

Noen bemerkelsesverdige attraksjoner og steder rundt hotellet 'Argentario Lagoon Resort & Spa' på Monte Argentario, Italia er:

1. Porto Ercole: En pittoresk kystlandsby med en sjarmerende havn som tilbyr båtturer, restauranter ved vannkanten og butikker.

2. Porto Santo Stefano: En annen kystby med en livlig havn, deilige sjømatrestauranter og vakre strender.

3. Feniglia-stranden: En lang sandstrand som ligger i nærheten og er perfekt for bading, soling og vannsport.

4. Orbetello: En naturskjønn by som ligger ved en lagune med gamle bymurer, et sjarmerende historisk sentrum og mange butikker og restauranter.

5. Giannella-stranden: En annen sandstrand i området, ideell for avslapning og strandaktiviteter.

6. Monte Argentario naturreservat: Et beskyttet naturområde som tilbyr turstier, fantastisk utsikt og muligheten til å se dyreliv.

7. Isola del Giglio: En liten øy utenfor kysten, kjent for sitt krystallklare vann, vakre strender og sjarmerende landsbyer.

8. Parco Regionale della Maremma: Et stort naturreservat i nærheten som tilbyr turstier, dyrelivssafari og pittoreske landskap.

9. Tarot Garden (Il Giardino dei Tarocchi): En unik utendørs skulpturpark opprettet av kunstneren Niki de Saint Phalle, med store tarot-inspirerte skulpturer.

10. Gamle toskanske byer: Fra Monte Argentario er det også mulig å besøke nærliggende historiske byer som Pitigliano, Sovana og Sorano, kjent for sin middelalderske arkitektur og kulturelle arv.

map
Argentario Lagoon Resort & Spa
Ferieanlegg

Til sentrum2.7

Om hotellet

Om

Argentario Lagoon Resort & Spa er et luksuriøst hotell som ligger i Monte Argentario, en liten by i Toscana-regionen i Italia. Hotellet tilbyr en fredelig og pittoresk setting, omgitt av frodig grønn vegetasjon og den vakre Argentario-lagunen. Feriestedet har ulike overnattingsmuligheter for å imøtekomme ulike preferanser og gruppestørrelser. Rommene er elegant designet og utstyrt med moderne fasiliteter for å sikre et komfortabelt opphold. Gjestene kan velge mellom klassiske rom, suiter og til og med private villaer med fantastisk utsikt over lagunen eller hagen. Hotellets restaurant tilbyr en herlig kulinarisk opplevelse med fokus på tradisjonelle toskanske smaker og ferske lokale ingredienser. Menyen inneholder et utvalg av middelhavsretter tilberedt til perfeksjon av ekspertkokkene. Gjestene kan nyte måltidene sine i den elegante spisesalen eller på den utendørs terrassen med utsikt over lagunen. I tillegg tilbyr Argentario Lagoon Resort & Spa moderne spa-fasiliteter der gjestene kan unne seg en rekke behandlinger og terapier. Spaet tilbyr ulike avslappende massasjer, ansiktsbehandlinger og kroppsbehandlinger, alt med fokus på velvære og fornyelse. Ferieanlegget har også et treningsstudio, utendørs svømmebasseng og tennisbaner. For de som søker eventyr, gir hotellet muligheter for ulike utendørsaktiviteter som fotturer, sykling og vannsport. Det omkringliggende området er rikt på naturlig skjønnhet og tilbyr pittoreske landskap og fantastisk utsikt. Alt i alt gir Argentario Lagoon Resort & Spa en luksuriøs og fredelig tilflukt for de som søker avslapning, velvære og en smak av toskansk gjestfrihet.

Underholdning

Det finnes flere underholdningsalternativer i nærheten av hotellet 'Argentario Lagoon Resort & Spa' på Monte Argentario i Italia. Her er noen forslag:

1. Utforsk Porto Santo Stefano: Den nærliggende byen Porto Santo Stefano tilbyr ulike underholdningsalternativer, inkludert restauranter, kafeer, barer og butikker ved vannkanten. Du kan nyte vakre turer langs havnen eller unne deg deilige sjømatretter på de lokale restaurantene.

2. Besøk Porto Ercole: En annen sjarmerende by i nærheten av hotellet, Porto Ercole, er verdt å utforske. Den tilbyr vakker utsikt, sjarmerende gater og historiske attraksjoner som den spanske festningen. Du finner også restauranter, barer og butikker i dette området.

3. Strender: Monte Argentario er kjent for sine vakre strender. Noen populære alternativer nær hotellet inkluderer Feniglia-stranden og Giannella-stranden. Disse strendene gir muligheter for soling, bading og vannsport. Du kan leie solsenger og parasoller, eller bare slappe av ved det krystallklare vannet.

4. Golf: Argentario Golf Club ligger i nærheten og tilbyr en fantastisk 18-hulls golfbane med panoramautsikt over Middelhavet. Golfentusiaster kan nyte en runde golf mens de beundrer den vakre naturen.

5. Vannsport: Argentario Lagoon Resort & Spa tilbyr ulike vannaktiviteter som kajakkpadling, paddleboarding og seiling. Du kan leie utstyr og nyte aktive aktiviteter på lagunen.

6. Båtturer: Ta en båttur rundt Monte Argentario-halvøya for å utforske skjulte bukter, grotter og den pittoreske kystlinjen. Mange lokale turoperatører tilbyr utflukter, inkludert snorkling og dykketurer, for å oppdage det marine livet i området.

7. Kulturell utforskning: Regionen rundt Monte Argentario har en rik historie og kultur. Du kan besøke nærliggende byer som Orbetello og Talamone for å utforske historiske steder, kirker og museer som viser regionens arv. Husk å sjekke tilgjengeligheten og åpningstidene for disse underholdningsalternativene basert på reisedatoene dine og sesongen.

Topp spørsmål

1. Hvor ligger Argentario Lagoon Resort & Spa?
1. Hvor ligger Argentario Lagoon Resort & Spa?1

Svar: Argentario Lagoon Resort & Spa ligger i Monte Argentario, Italia

2. Hvilke fasiliteter og bekvemmeligheter tilbys på Argentario Lagoon Resort & Spa?
2. Hvilke fasiliteter og bekvemmeligheter tilbys på Argentario Lagoon Resort & Spa?1

Svar: Resortet tilbyr en rekke fasiliteter og bekvemmeligheter, inkludert et spa, utendørs svømmebasseng, treningssenter, restaurant, bar, concierge-tjeneste, gratis Wi-Fi og tilgang til private strandområder

3. Finnes det noen severdigheter eller interessepunkter i nærheten?
3. Finnes det noen severdigheter eller interessepunkter i nærheten?1

Svar: Ja, det er flere nærliggende attraksjoner å utforske, inkludert Porto Santo Stefano, Porto Ercole, Cala Piccola-stranden, Feniglia-stranden og Monte Argentario naturreservat

4. Hvilke typer overnatting er tilgjengelig på Argentario Lagoon Resort & Spa?
4. Hvilke typer overnatting er tilgjengelig på Argentario Lagoon Resort & Spa?1

Svar: Resortet tilbyr ulike overnattingsmuligheter, inkludert rom, suiter og villaer, hver med ulike størrelser og fasiliteter for å tilfredsstille ulike preferanser

5. Har Argentario Lagoon Resort & Spa et spa og velværesenter?
5. Har Argentario Lagoon Resort & Spa et spa og velværesenter?1

Svar: Ja, resortet har et spa og velværesenter som tilbyr ulike behandlinger, massasjer og terapier for å slappe av og fornye gjestene

6. Er frokost inkludert i romprisene?
6. Er frokost inkludert i romprisene?1

Svar: Ja, frokost er vanligvis inkludert i romprisene på Argentario Lagoon Resort & Spa

7. Er det en shuttle-service tilgjengelig for å utforske området?
7. Er det en shuttle-service tilgjengelig for å utforske området?1

Svar: Ja, resortet tilbyr en shuttle-service for gjester som ønsker å utforske nærliggende attraksjoner og populære steder

8. Kan jeg ta med kjæledyret mitt til Argentario Lagoon Resort & Spa?
8. Kan jeg ta med kjæledyret mitt til Argentario Lagoon Resort & Spa?1

Svar: Ja, resortet aksepterer kjæledyr og tillater at velfødde dyr følger gjestene under oppholdet

9. Finnes det noen muligheter for utendørsaktiviteter eller vannsportsaktiviteter?
9. Finnes det noen muligheter for utendørsaktiviteter eller vannsportsaktiviteter?1

Svar: Ja, resortet tilbyr ulike utendørsaktiviteter og vannsportsaktiviteter som snorkling, dykking, båtturer og padling, slik at gjestene kan nyte den vakre naturen og den naturskjønne kystlinjen

10. Hvor langt er resortet fra nærmeste flyplass?
10. Hvor langt er resortet fra nærmeste flyplass?1

Svar: Den nærmeste flyplassen til Argentario Lagoon Resort & Spa er Leonardo da Vinci-Fiumicino Airport i Roma, som ligger omtrent 2 timers kjøretur unna.

Alle tjenester og fasiliteter

Underholdning og avslapping
 • Massasje
 • Massasje / Skjønnhetssenter
Hotellfasiliteter
 • Gratis Wi-Fi
 • Trådløst internett
 • 24-timers resepsjon
 • Kontakt
 • Særskilt røykeområde
 • Møterom
 • Forretningssenter
Romfasiliteter
 • Minibar
 • Hårføner
 • Jacuzzi
 • Romservice
Ekstra tjenester
 • Flyplasstransport
 • Klesvask
 • Turistinformasjon
 • Fotokopimaskin
Vannaktiviteter
 • Basseng
 • Badstue
 • Innendørsbasseng
 • Utendørsbasseng
Anmeldelse av Argentario Lagoon Resort & Spa
Din tilbakemelding
Obligatorisk felt*
Takk! Anmeldelsen din har blitt sendt inn og vil vises på nettstedet etter verifisering.
Fant du ikke svaret du lette etter? Still spørsmålet ditt
Spør et spørsmål her
Obligatorisk felt*
Takk! Spørsmålet ditt har blitt sendt inn og vil bli besvart snart.

Velg ditt språk

Velg valutaen din

Der det er aktuelt, vil prisene konverteres til, og vises i, valutaen du velger. Valutaen du betaler i kan variere basert på reservasjonen din, og et servicegebyr kan også påløpe.