Italia, Monopoli

Trulli&Dimore - Villa Levante

Contrata Losciale Monopoli, Italia Villa
1 tilbud fra 8542 NOK Se tilbud
Trulli&Dimore - Villa Levante
Se tilbud —
Tjenester og fasiliteter
 • Gratis Wi-Fi
 • Trådløst internett
 • Hage
 • Kjøleskap
 • Mikrobølgeovn
 • Hårføner
Vis alle fasiliteter 9
Beliggenhet
Til sentrum
0.8 km
Hva er i nærheten?

Rompriser

Voksne
Velg en dato
loaderlaster inn
Sjekk tilgjengelighet
Prisene kan være utdaterte, velg datoer for å se gjeldende priser
Du kan kun bestille hotell på TravelAsk-partnersider
pris
Oppdater priser

Hva er i nærheten

Contrata Losciale Monopoli, Italia

Rundt hotellet 'Trulli&Dimore - Villa Levante' i Monopoli, Italia, finner du flere attraksjoner og fasiliteter. Noen av de bemerkelsesverdige stedene og interessante punktene i nærheten inkluderer:

1. Monopolis gamleby: Hotellet ligger en kort avstand fra Monopolis sjarmerende gamleby. Her kan du utforske historiske gater, besøke Monopolis katedral og nyte lokale butikker og restauranter.

2. Strender: Hotellet er i nærheten av flere strender, inkludert Lido Porto Rosso og Cala Susca. Disse strandområdene tilbyr vakre sandstrender og krystallklart vann for avslapning og bading.

3. Castello di Carlo V: Dette middelalderslottet ligger i nærheten av hotellet og tilbyr panoramautsikt over Adriaterhavet. Du kan utforske slottets interiør og lære om dets historiske betydning.

4. Basilica Cattedrale Maria SS Della Madia: En storslått katedral i hjertet av Monopoli, Basilica Cattedrale Maria SS Della Madia, er kjent for sin imponerende arkitektur og religiøse betydning.

5. Borgo Antico Ebraico: Monopolis jødiske kvartal, Borgo Antico Ebraico, er en annen nærliggende attraksjon verdt å utforske. Det viser byens jødiske arv og har trange gater og gamle bygninger.

6. Restauranter og kafeer: Det finnes mange spisemuligheter i nærheten av hotellet, inkludert tradisjonelle italienske trattoriaer, sjømatrestauranter og koselige kafeer. Du kan finne en rekke kjøkkener som passer din smak.

7. Vannsport og aktiviteter: Hotellets nærhet til havet betyr at det er muligheter for vannsport og aktiviteter. Du kan dra snorkling, dykking, fiske eller ta båtturer langs kysten. Dette er bare noen av de mange attraksjonene og fasilitetene du kan finne rundt hotellet 'Trulli&Dimore - Villa Levante' i Monopoli, Italia.

map
Trulli&Dimore - Villa Levante
Villa

Til sentrum0.8

Om hotellet

Om

Trulli&Dimore - Villa Levante er et hotell som ligger i Monopoli, Italia. Hotellet tilbyr tradisjonelle Trulli-hus, som er unike arkitektoniske strukturer som bare finnes i Puglia-regionen i Italia. Rommene på Trulli&Dimore - Villa Levante er alle innkvartert i disse Trulli-husene. Hvert rom er designet og møblert i en rustikk stil, som kombinerer tradisjonelle elementer med moderne komfort. Rommene er utstyrt med fasiliteter som aircondition, gratis Wi-Fi, TV og eget bad. Hotellet tilbyr et utvalg av måltider og spisemuligheter for gjestene. En daglig frokost serveres på hotellet. Tilbyder et utvalg av lokale og internasjonale retter. I tillegg til frokost har hotellet også en restaurant som serverer tradisjonell italiensk mat. Gjestene kan nyte en rekke retter laget med ferske, lokale ingredienser. Trulli&Dimore - Villa Levante ligger på landsbygda, omgitt av olivenlunder og vingårder. Hotellet er kjent for sin fredelige og avskjermede atmosfære, som gir gjestene en sjanse til å slappe av og finne roen. Hotellet har også et svømmebasseng og utendørsterrasse, hvor gjestene kan nyte den vakre utsikten og sole seg. Alt i alt gir Trulli&Dimore - Villa Levante en unik og autentisk opplevelse for gjestene, og tilbyr komfortabel innkvartering i tradisjonelle Trulli-hus og deilige måltider laget med lokale ingredienser.

Underholdning

Det finnes flere underholdningsmuligheter i nærheten av hotellet 'Trulli&Dimore - Villa Levante' i Monopoli, Italia. Her er noen forslag:

1. Strender: Monopoli er kjent for sine vakre strender. Du kan slappe av, sole deg og bade på nærliggende strender som Porta Vecchia Beach, Cala Paradiso og Porto Verde.

2. Historiske steder: Besøk den historiske sentrum av Monopoli, der du kan utforske Basilica Cathedral i barokkstil, slottet til Charles V og de sjarmerende smale gatene fylt med butikker og restauranter.

3. Sykling: Lei en sykkel og sykle langs den vakre kystveien og nyt den fantastiske utsikten over Adriaterhavet og det omkringliggende landskapet.

4. Båtturer: Ta en båttur for å utforske den pittoreske kystlinjen, besøke grotter og skjulte viker. Du kan også gå snorkling eller fiske under båtturen.

5. Vinsmaking: Monopoli ligger midt i Puglia vinregion. Ta en vintur og besøk lokale vingårder for å smake på deilige viner som Primitivo, Negroamaro og Fiano.

6. Monopoli Carnival: Hvis du tilfeldigvis besøker under karnevalsperioden (februar eller mars), ikke gå glipp av de livlige karnevalsfeiringene med parade, kostymer, musikk og dans.

7. Live musikk og teater: Sjekk ut lokale steder som Teatro Indipendente Monopoli eller Cantina Sociale Vinicola di Monopoli for live musikkopptredener, teatershow og kulturelle arrangementer.

8. Vannsport: Delta i vannsportsaktiviteter som paddleboarding, windsurfing eller kajakkpadling, som er lett tilgjengelig på de nærliggende strendene.

9. Restauranter og natteliv: Utforsk det lokale kulinariske miljøet ved å prøve tradisjonell apulisk mat på de forskjellige restaurantene i Monopoli. Etter middagen kan du nyte en avslappende drink eller oppleve det livlige nattelivet på barer og klubber i området.

10. Shopping: Gå gjennom gatene i Monopoli og bla gjennom lokale butikker, boutiqueer og markeder for å finne unike suvenirer, lokale produkter og tradisjonelle håndverk.

Topp spørsmål

1. Hvor ligger Trulli&Dimore - Villa Levante?
1. Hvor ligger Trulli&Dimore - Villa Levante?1

Trulli&Dimore - Villa Levante ligger i Monopoli, Italia

2. Hva slags overnattingsmulighet er Trulli&Dimore - Villa Levante?
2. Hva slags overnattingsmulighet er Trulli&Dimore - Villa Levante?1

Trulli&Dimore - Villa Levante er en villa

3. Hvor mange soverom har Trulli&Dimore - Villa Levante?
3. Hvor mange soverom har Trulli&Dimore - Villa Levante?1

Trulli&Dimore - Villa Levante har 3 soverom

4. Hvor mange bad er det på Trulli&Dimore - Villa Levante?
4. Hvor mange bad er det på Trulli&Dimore - Villa Levante?1

Trulli&Dimore - Villa Levante har 3 bad

5. Kan villaen romme en stor gruppe?
5. Kan villaen romme en stor gruppe?1

Ja, Trulli&Dimore - Villa Levante er egnet for opptil 6 gjester

6. Hvilke fasiliteter er tilgjengelige på Trulli&Dimore - Villa Levante?
6. Hvilke fasiliteter er tilgjengelige på Trulli&Dimore - Villa Levante?1

Trulli&Dimore - Villa Levante tilbyr fasiliteter som svømmebasseng, Wi-Fi, aircondition, grill og utendørs spiseplass

7. Er det parkering tilgjengelig på Trulli&Dimore - Villa Levante?
7. Er det parkering tilgjengelig på Trulli&Dimore - Villa Levante?1

Ja, det er gratis privat parkering på stedet

8. Tillater villaen kjæledyr?
8. Tillater villaen kjæledyr?1

Ja, Trulli&Dimore - Villa Levante tillater kjæledyr etter forespørsel

9. Er det nærliggende attraksjoner eller severdigheter?
9. Er det nærliggende attraksjoner eller severdigheter?1

Trulli&Dimore - Villa Levante ligger nær Monopolis historiske sentrum, strender og andre populære byer som Polignano a Mare og Alberobello

10. Hva er innsjekking- og utsjekkingstidspunktet på Trulli&Dimore - Villa Levante?
10. Hva er innsjekking- og utsjekkingstidspunktet på Trulli&Dimore - Villa Levante?1

Innsjekking er vanligvis etter kl. 16:00 og utsjekking er før kl. 10:00. Det er imidlertid best å bekrefte de spesifikke tidene med verten.

Alle tjenester og fasiliteter

Hotellfasiliteter
 • Gratis Wi-Fi
 • Trådløst internett
Underholdning og avslapping
 • Hage
Romfasiliteter
 • Kjøleskap
 • Mikrobølgeovn
 • Hårføner
 • Jacuzzi
Vannaktiviteter
 • Basseng
 • Utendørsbasseng
Anmeldelse av Trulli&Dimore - Villa Levante
Din tilbakemelding
Obligatorisk felt*
Takk! Anmeldelsen din har blitt sendt inn og vil vises på nettstedet etter verifisering.
Fant du ikke svaret du lette etter? Still spørsmålet ditt
Spør et spørsmål her
Obligatorisk felt*
Takk! Spørsmålet ditt har blitt sendt inn og vil bli besvart snart.

Velg ditt språk

Velg valutaen din

Der det er aktuelt, vil prisene konverteres til, og vises i, valutaen du velger. Valutaen du betaler i kan variere basert på reservasjonen din, og et servicegebyr kan også påløpe.