Italia, Messina

'S Cecilia'

Via Santa Cecilia, 55 Messina, Italia Leilighet
1 tilbud fra 694 NOK Se tilbud
'S Cecilia'
Se tilbud —
Tjenester og fasiliteter
 • Gratis Wi-Fi
 • Trådløst internett
 • Klimaanlegg
 • Kjøleskap
 • Minibar
 • Hårføner
Vis alle fasiliteter 8
Beliggenhet
Til sentrum
1.2 km
Hva er i nærheten?

Rompriser

Voksne
Velg en dato
loaderlaster inn
Sjekk tilgjengelighet
Prisene kan være utdaterte, velg datoer for å se gjeldende priser
Du kan kun bestille hotell på TravelAsk-partnersider
pris
Oppdater priser

Hva er i nærheten

Via Santa Cecilia, 55 Messina, Italia

Rundt hotellet "S Cecilia" i Messina, Italia, finnes det flere attraksjoner, landemerker og fasiliteter. Her er noen bemerkelsesverdige steder i nærheten:

1. Messina-katedralen: Ligger rundt 700 meter nordøst for hotellet. Messina-katedralen er en vakker kirke med en imponerende klokketårn. Den er kjent for sitt astronomiske ur, kunstverk og historiske betydning.

2. Regionalt museum i Messina: Ligger rundt 800 meter nordøst for hotellet. Dette museet huser et bredt spekter av arkeologiske gjenstander, middelalder- og renessansekunst, keramikk og gammel gresk og romersk skulptur.

3. Orion-fontenen: Rundt 1 kilometer vest for hotellet ligger denne berømte fontenen som avbilder de mytologiske figurene Orion og Kyklopen. Den befinner seg på den livlige Piazza del Duomo og er et populært møtested i Messina.

4. Messina-stredet: Hotellet ligger nær Messina-stredet, som skiller Sicilia fra fastlandet Italia. Her kan du nyte fantastisk utsikt og gå en tur langs strandpromenaden.

5. Teatro Vittorio Emanuele II: Ligger omtrent 1,2 kilometer sørøst for hotellet. Dette historiske teateret er kjent for sin nyklassisistiske arkitektur og arrangerer ulike kulturelle arrangementer, inkludert teaterforestillinger og konserter.

6. Messina sentralstasjon: Rundt 750 meter sørvest for hotellet finner du hovedtogstasjonen. Dette kan være praktisk hvis du planlegger å utforske andre deler av Sicilia eller reise til andre italienske byer.

7. Restauranter og butikker: Området rundt hotellet har mange restauranter, kafeer og butikker hvor du kan prøve lokal mat, kjøpe suvenirer eller utforske den lokale kulturen. Vær oppmerksom på at denne informasjonen er basert på generell kunnskap og kan variere. Det anbefales alltid å sjekke den nyeste informasjonen og veibeskrivelsen før du besøker disse stedene.

map
'S Cecilia'
Leilighet

Til sentrum1.2

Om hotellet

Om

Hotel "S Cecilia" ligger i Messina, Italia. Det tilbyr ulike typer rom og måltider etter gjestenes preferanser. Hotellet har flere valg av rom for å imøtekomme ulike behov og budsjetter. De har enkeltrom, dobbeltrom, tomannsrom, tremannsrom og suiter. Hvert rom er velutstyrt og designet for å gi komfort og avslapning til gjestene. Rommene er utstyrt med fasiliteter som aircondition, eget bad, flatskjerm-TV, gratis Wi-Fi og en arbeidspult. Hotellet tilbyr også et utvalg av måltidsalternativer. Gjestene kan nyte en gratis kontinental frokost som serveres hver morgen, med et utvalg av varer som bakverk, brød, kornblandinger, frukt, yoghurt og varme og kalde drikker. For andre måltider har hotellet en restaurant på stedet som serverer deilig middelhavsmat. Restauranten har en omfattende meny med valg av forretter, primi piatti (første retter), secondi piatti (hovedretter) og desserter. Retter er tilberedt med ferske, lokale ingredienser for å sikre en herlig matopplevelse. I tillegg til rommene og måltidene, tilbyr Hotel "S Cecilia" ulike andre fasiliteter og tjenester for å forbedre oppholdet til gjestene. Dette inkluderer en døgnåpen resepsjon, bagasjeoppbevaring, concierge-tjenester, vaskerimuligheter og gratis parkering. Hotellet har også en bar hvor gjestene kan slappe av og koble av etter en lang dag med å utforske byen. Med sin praktiske beliggenhet, komfortable rom og deilige måltider, er Hotel "S Cecilia" et ideelt valg for reisende som besøker Messina, Italia.

Underholdning

Det er flere underholdningstilbud i nærheten av hotellet "S Cecilia" i Messina, Italia. Noen av dem inkluderer:

1. Teatro Vittorio Emanuele II: Ligger bare en kort spasertur fra hotellet, dette historiske teateret tilbyr et variert utvalg av live opptredener, inkludert skuespill, opera og konserter.

2. Regional Museum of Messina: Ligger i sentrum, dette museet huser en variert samling av arkeologiske gjenstander, kunstverk og historiske utstillinger.

3. Piazza del Duomo: Denne sentrale plassen er hjertet av Messina og er kjent for sin fantastiske arkitektur, inkludert katedralen i Messina. Det er et flott sted å utforske lokale butikker, kafeer og nyte den livlige atmosfæren.

4. Orto Botanico Pietro Castelli: Ligger en kort avstand fra hotellet, tilbyr denne botaniske hagen en fredelig omgivelse for å spasere rundt og beundre et bredt spekter av plantearter.

5. Klokke- og Astronomisk tårn: Ligger på Piazza Duomo, er klokketårnet en populær attraksjon som gir panoramautsikt over Messina. Besøkende kan også observere det kjente astronomiske uret, som har bevegelige statuer som fremfører ved middagstid hver dag.

6. Strender: Messina har flere vakre strender langs kysten, inkludert Capo Peloro Beach og Mortelle Beach. Besøkende kan slappe av, sole seg og bade i det krystallklare vannet.

7. Orione Cinema: Hvis du er interessert i å se en film under oppholdet ditt, er Orione Cinema et nærliggende kino som viser både internasjonale og italienske filmer. Dette er bare noen av underholdningstilbudene i nærheten av hotellet "S Cecilia" i Messina. I tillegg kan hotellpersonalet gi mer spesifikke anbefalinger basert på dine preferanser.

Topp spørsmål

1. Hvor ligger "S Cecilia"?
1. Hvor ligger "S Cecilia"?1

"S Cecilia" ligger i Messina, Italia.

2. Hva er formålet med "S Cecilia"?
2. Hva er formålet med "S Cecilia"?1

"S Cecilia" fungerer som en kirke.

3. Er "S Cecilia" en populær turistattraksjon?
3. Er "S Cecilia" en populær turistattraksjon?1

Ja, "S Cecilia" er en populær turistattraksjon i Messina.

4. Kan besøkende gå inn i "S Cecilia"?
4. Kan besøkende gå inn i "S Cecilia"?1

Ja, besøkende får lov til å gå inn i kirken.

5. Er det noen inngangsbillett for å besøke "S Cecilia"?
5. Er det noen inngangsbillett for å besøke "S Cecilia"?1

Nei, det er ingen inngangsbilletter for å gå inn i "S Cecilia".

6. Hva er åpningstidene til "S Cecilia"?
6. Hva er åpningstidene til "S Cecilia"?1

Åpningstidene til "S Cecilia" kan variere, så det anbefales å sjekke den offisielle nettsiden eller kontakte kirken direkte for den mest nøyaktige informasjonen.

7. Arrangerer "S Cecilia" noen spesielle arrangementer eller seremonier?
7. Arrangerer "S Cecilia" noen spesielle arrangementer eller seremonier?1

Ja, "S Cecilia" kan arrangere spesielle arrangementer eller religiøse seremonier gjennom året. Det er lurt å sjekke kirkens timeplan for kommende arrangementer.

8. Er det tillatt å ta bilder inne i "S Cecilia"?
8. Er det tillatt å ta bilder inne i "S Cecilia"?1

Ja, besøkende får vanligvis lov til å ta bilder inne i kirken. Det anbefales imidlertid å respektere eventuelle skilt eller retningslinjer angående fotografering og å være oppmerksom på andre besøkende og stedets helligdom.

9. Er det noen restriksjoner eller kleskoder for å besøke "S Cecilia"?
9. Er det noen restriksjoner eller kleskoder for å besøke "S Cecilia"?1

Det er alltid respektfullt å kle seg passende når man besøker religiøse steder, så det anbefales å dekke skuldre og knær. Spesifikke kleskoder kan imidlertid variere, og det er best å høre eller undersøke på forhånd.

10. Kan besøkende utforske området rundt "S Cecilia" etter å ha besøkt kirken?
10. Kan besøkende utforske området rundt "S Cecilia" etter å ha besøkt kirken?1

Absolutt! Messina tilbyr ulike attraksjoner og landemerker i nærheten av "S Cecilia", som Messinas katedral og Orion-fontenen. Besøkende kan utforske byens historiske sentrum, nyte lokal mat eller til og med dra til de nærliggende kystområdene.

Alle tjenester og fasiliteter

Hotellfasiliteter
 • Gratis Wi-Fi
 • Trådløst internett
 • Særskilt røykeområde
Romfasiliteter
 • Klimaanlegg
 • Kjøleskap
 • Minibar
 • Hårføner
Underholdning og avslapping
 • Fotturer
Anmeldelse av 'S Cecilia'
Din tilbakemelding
Obligatorisk felt*
Takk! Anmeldelsen din har blitt sendt inn og vil vises på nettstedet etter verifisering.
Fant du ikke svaret du lette etter? Still spørsmålet ditt
Spør et spørsmål her
Obligatorisk felt*
Takk! Spørsmålet ditt har blitt sendt inn og vil bli besvart snart.

Velg ditt språk

Velg valutaen din

Der det er aktuelt, vil prisene konverteres til, og vises i, valutaen du velger. Valutaen du betaler i kan variere basert på reservasjonen din, og et servicegebyr kan også påløpe.