Italia, Matino

Relais Palazzo Zaccaria

Via Trieste Matino, Italia Ferieutleie
1 tilbud fra 1053 NOK Se tilbud
Relais Palazzo Zaccaria
Se tilbud —
Tjenester og fasiliteter
  • Kjøleskap
  • Hårføner
  • Basseng
  • Innendørsbasseng
Vis alle fasiliteter 4
Beliggenhet
Til sentrum
0.6 km
Hva er i nærheten?

Rompriser

Voksne
Velg en dato
loaderlaster inn
Sjekk tilgjengelighet
Prisene kan være utdaterte, velg datoer for å se gjeldende priser
Du kan kun bestille hotell på TravelAsk-partnersider
pris
Oppdater priser

Hva er i nærheten

Via Trieste Matino, Italia

Rundt hotellet Relais Palazzo Zaccaria i Matino, Italia, kan du finne ulike attraksjoner og fasiliteter. Noen av de markante stedene i nærheten av hotellet er:

1. Matinos historiske sentrum: Hotellet ligger i Matinos historiske sentrum, så du vil bli omgitt av sjarmerende gater, tradisjonell arkitektur og historiske bygninger.

2. Matino katedral: Bare en kort spasertur fra hotellet kan du besøke Matino katedral, som er et vakkert eksempel på barokkarkitektur.

3. Gallipoli: Byen Gallipoli ligger omtrent 20 minutters kjøretur fra Matino. Her kan du utforske den historiske gamlebyen, besøke slottet og nyte de vakre strendene.

4. Strender: Matino ligger nær kysten, så det er flere fantastiske strender i nærheten. Noen av de populære strendene i nærheten inkluderer Baia Verde, Punta della Suina og Lido Conchiglie.

5. Salentovinruten: Matino ligger i Salento-regionen, som er kjent for sine vinranker og vinproduksjon. Du kan ta en tur til de lokale vingårdene og smake på noen av de utmerkede vinene som produseres i området.

6. Naturparker: Hvis du liker natur og friluftsliv, kan du besøke de nærliggende naturparkene som Parco Naturale Regionale Isola di Sant'Andrea e Litorale di Punta Pizzo og Parco Naturale Regionale Portoselvaggio e Palude del Capitano. Disse parkene tilbyr vakker natur, turstier og muligheter for å oppleve dyrelivet.

7. Restauranter og kafeer: Det er ulike spisesteder og kafeer i Matino og området rundt hvor du kan nyte tradisjonell italiensk mat og lokale spesialiteter. Dette er bare noen få eksempler på hva du kan finne rundt hotellet Relais Palazzo Zaccaria i Matino, Italia. Området tilbyr en blanding av historie, natur og gastronomi, og sikrer et hyggelig opphold for besøkende.

map
Relais Palazzo Zaccaria
Ferieutleie

Til sentrum0.6

Om hotellet

Om

Relais Palazzo Zaccaria er et sjarmerende hotell som ligger i Matino, Italia. Den historiske bygningen stammer fra 1600-tallet og tilbyr en unik og autentisk opplevelse for gjestene. Hotellet har et utvalg komfortable og velutstyrte rom. Hvert rom er individuelt innredet med tradisjonelle italienske møbler og tilbyr moderne fasiliteter som aircondition, flatskjerm-TV, minibar og eget bad. Noen rom har også pittoresk utsikt over det omkringliggende landskapet. Gjestene kan nyte et utvalg måltider på hotellets restaurant. Restauranten serverer tradisjonell italiensk mat, som viser frem lokale produkter og smaker. Gjestene kan nyte nylagete pastaretter, sjømat og andre regionale spesialiteter. Restauranten tilbyr også et utvalg av fine viner som passer til måltidene. Hotellet har også en bar der gjestene kan slappe av og nyte en drink. I tillegg er det en vakker hage og utendørsterrasse, som gir en fredelig atmosfære der gjestene kan slappe av og nyte den italienske solen. Relais Palazzo Zaccaria ligger beleilig til i nærheten av populære turistmål som Gallipoli, Otranto og Lecce. Gjestene kan utforske de historiske byene i nærheten, de vakre strendene og nyte den rike kulturarven i regionen. Alt i alt tilbyr Relais Palazzo Zaccaria et sjarmerende og komfortabelt opphold i Matino, Italia. Med sin historiske atmosfære, velutstyrte rom, deilige mat og beleilige beliggenhet, er det et flott valg for reisende som ønsker en autentisk italiensk opplevelse.

Underholdning

Det er flere underholdningsalternativer nær hotellet 'Relais Palazzo Zaccaria' i Matino, Italia. Noen alternativer inkluderer:

1. Besøk til historiske steder: Matino er i seg selv en pittoresk by med en rik historisk bakgrunn. Utforsk de sjarmerende gatene og besøk historiske steder som Matino slott, kirken San Giorgio og hovedkirken Santa Maria La Nova.

2. Strender: Matino ligger nær den fantastiske kystlinjen i Salento. Dra til nærliggende strender som Punta della Suina, Baia Verde eller Punta Pizzo for å nyte soling, bading og vannsport.

3. Smaking av Salento-vin: Matino ligger midt i hjertet av Salento-regionen, kjent for sin utmerkede vinproduksjon. Ta en vintur og nyt smaksprøver hos lokale vingårder som Cantina Due Palme eller Cantele Winery.

4. Otranto: En kort kjøretur fra Matino ligger den sjarmerende byen Otranto. Utforsk det historiske sentrum, besøk Otranto-katedralen og ta en tur langs den vakre strandpromenaden.

5. Gallipoli: En annen nærliggende by verdt å besøke er Gallipoli. Utforsk den historiske gamlebyen, besøk Gallipoli slott og nyt det pulserende nattelivet med barer og klubber.

6. Lecce: Bare en 30-minutters kjøretur fra Matino ligger den fantastiske byen Lecce, kjent som "Sør-Italias Firenze". Besøk den vakre barokkarkitekturen, som Basilica di Santa Croce og Piazza del Duomo, og nyt det livlige gatelivet.

7. Matlagingskurs: Fordyp deg i det lokale kjøkkenet ved å ta en matlagingskurs i Matino eller nærliggende byer. Lær å lage tradisjonelle retter som orecchiette-pasta eller regionale desserter. Dette er bare noen få underholdningsalternativer i nærheten av hotellet 'Relais Palazzo Zaccaria' i Matino, Italia. Kos deg med å utforske byen og de vakre områdene rundt.

Topp spørsmål

1. Hvor ligger Relais Palazzo Zaccaria?
1. Hvor ligger Relais Palazzo Zaccaria?1

Relais Palazzo Zaccaria ligger i Matino, Italia.

2. Hvilke typer overnatting tilbyr Relais Palazzo Zaccaria?
2. Hvilke typer overnatting tilbyr Relais Palazzo Zaccaria?1

Relais Palazzo Zaccaria tilbyr unike og luksuriøse rom og suiter.

3. Hvilke fasiliteter er tilgjengelige på Relais Palazzo Zaccaria?
3. Hvilke fasiliteter er tilgjengelige på Relais Palazzo Zaccaria?1

Fasilitetene som er tilgjengelige på Relais Palazzo Zaccaria inkluderer et svømmebasseng, en takterrasse, en restaurant, en bar, gratis Wi-Fi og aircondition.

4. Er frokost inkludert i romprisen på Relais Palazzo Zaccaria?
4. Er frokost inkludert i romprisen på Relais Palazzo Zaccaria?1

Ja, frokost er inkludert i romprisen på Relais Palazzo Zaccaria.

5. Har Relais Palazzo Zaccaria parkeringsmuligheter?
5. Har Relais Palazzo Zaccaria parkeringsmuligheter?1

Ja, Relais Palazzo Zaccaria tilbyr gratis parkering for gjestene sine.

6. Er Relais Palazzo Zaccaria dyrevennlig?
6. Er Relais Palazzo Zaccaria dyrevennlig?1

Ja, Relais Palazzo Zaccaria tillater kjæledyr etter forespørsel.

7. Hvilke nærliggende attraksjoner ligger i nærheten av Relais Palazzo Zaccaria?
7. Hvilke nærliggende attraksjoner ligger i nærheten av Relais Palazzo Zaccaria?1

Nærliggende attraksjoner til Relais Palazzo Zaccaria inkluderer den historiske byen Matino, gamlebyen Gallipoli, strendene i Baia Verde og den vakre Salento-kysten.

8. Har Relais Palazzo Zaccaria en restaurant på stedet?
8. Har Relais Palazzo Zaccaria en restaurant på stedet?1

Ja, Relais Palazzo Zaccaria har en restaurant på stedet som tilbyr et utvalg av lokale og internasjonale retter.

9. Hva er innsjekking- og utsjekkingstiden på Relais Palazzo Zaccaria?
9. Hva er innsjekking- og utsjekkingstiden på Relais Palazzo Zaccaria?1

Innsjekkingstiden på Relais Palazzo Zaccaria er fra kl. 15:00 og utsjekking er frem til kl. 11:00.

10. Hvilken flyplass er nærmest Relais Palazzo Zaccaria?
10. Hvilken flyplass er nærmest Relais Palazzo Zaccaria?1

Den nærmeste flyplassen til Relais Palazzo Zaccaria er Brindisi lufthavn, som ligger omtrent en times kjøretur unna.

Alle tjenester og fasiliteter

Romfasiliteter
  • Kjøleskap
  • Hårføner
Vannaktiviteter
  • Basseng
  • Innendørsbasseng
Anmeldelse av Relais Palazzo Zaccaria
Din tilbakemelding
Obligatorisk felt*
Takk! Anmeldelsen din har blitt sendt inn og vil vises på nettstedet etter verifisering.
Fant du ikke svaret du lette etter? Still spørsmålet ditt
Spør et spørsmål her
Obligatorisk felt*
Takk! Spørsmålet ditt har blitt sendt inn og vil bli besvart snart.

Velg ditt språk

Velg valutaen din

Der det er aktuelt, vil prisene konverteres til, og vises i, valutaen du velger. Valutaen du betaler i kan variere basert på reservasjonen din, og et servicegebyr kan også påløpe.