Italia, La Spezia

Queen Chic Apartment

61 Via Torino La Spezia, Italia Leilighet
1 tilbud fra 2168 NOK Se tilbud
Queen Chic Apartment
Se tilbud —
Tjenester og fasiliteter
  • Kjøleskap
  • Mikrobølgeovn
  • Hårføner
  • Heis
Vis alle fasiliteter 4
Beliggenhet
Til sentrum
1.2 km
Hva er i nærheten?

Rompriser

Voksne
Velg en dato
loaderlaster inn
Sjekk tilgjengelighet
Prisene kan være utdaterte, velg datoer for å se gjeldende priser
Du kan kun bestille hotell på TravelAsk-partnersider
pris
Oppdater priser

Hva er i nærheten

61 Via Torino La Spezia, Italia

Rundt "Queen Chic Apartment" i La Spezia, Italia, finnes det ulike attraksjoner og fasiliteter. Noen bemerkelsesverdige steder og fasiliteter i nærheten inkluderer:

1. La Spezia Centrale jernbanestasjon: Hovedtogstasjonen i La Spezia ligger innen gangavstand fra hotellet, noe som gjør det praktisk for reisende å utforske Cinque Terre-regionen og andre nærliggende destinasjoner.

2. La Spezia Cruise Terminal: Hvis du ankommer La Spezia med cruiseskip, ligger terminalen i nærheten og gir enkel tilgang til hotellet.

3. Byens sentrum: Hotellet ligger midt i sentrum av La Spezia, noe som betyr at ulike butikker, restauranter, kafeer og lokale attraksjoner ligger i nærheten. Dette gir gjestene muligheter til å utforske den lokale kulturen og nyte italiensk mat.

4. Museo Amedeo Lia: Dette museet ligger i nærheten av hotellet og huser en omfattende samling av kunstverk, inkludert malerier, skulpturer og dekorative kunstverk. Det gir innsikt i italiensk kunsthistorie.

5. Sporting Sestri Levante: Dette idrettsanlegget ligger i nærheten og tilbyr fasiliteter for tennis, svømming og andre aktiviteter.

6. Offentlig transport: Mange busstopp ligger rundt hotellet, noe som gir enkel tilgang til andre deler av La Spezia og omkringliggende områder.

7. La Spezia Ferry Terminal: Fergen terminalen ligger en kort avstand fra hotellet, noe som gir reisende mulighet til å utforske kystbyene i Cinque Terre, som for eksempel Riomaggiore, Manarola, Vernazza, Corniglia og Monterosso al Mare.

8. Portovenere: En vakker landsby som ligger en kort kjøretur eller båttur fra La Spezia, og tilbyr fantastisk utsikt, gammel arkitektur og enkel tilgang til nærliggende øyer. Dette er bare noen få av attraksjonene og fasilitetene rundt "Queen Chic Apartment" hotellet i La Spezia, Italia.

map
Queen Chic Apartment
Leilighet

Til sentrum1.2

Om hotellet

Om

'Queen Chic Apartment' er et hotell som ligger i La Spezia, Italia. Det tilbyr komfortable og stilfulle rom for gjestene å nyte under oppholdet. Hotellet har et utvalg av romalternativer, inkludert enkelt-, dobbelt- og familierom. Hvert rom er smakfullt innredet og utstyrt med moderne fasiliteter som aircondition, flatskjerm-TV, gratis Wi-Fi og komfortable senger. Hotellet tilbyr også en gratis frokost til alle gjester. Frokosten inkluderer et utvalg av alternativer, inkludert fersk frukt, bakverk, brød, frokostblandinger, yoghurt og varme drikker. Det er en flott måte å starte dagen på, og gjestene kan nyte måltidet sitt i hotellets koselige spiseområde. Bortsett fra frokost har hotellet ingen restaurant på stedet. Imidlertid tilbyr La Spezia et bredt utvalg av spisesteder, inkludert lokale trattoriaer, pizzeriaer og sjømatrestauranter. Hotellets personale er vanligvis glade for å gi anbefalinger og hjelpe med å reservere bord. Alt i alt gir 'Queen Chic Apartment' komfortabel overnatting med moderne fasiliteter og en gratis frokost. Det ligger praktisk til i La Spezia, noe som gjør det enkelt for gjestene å utforske de vakre omgivelsene og nyte det lokale kjøkkenet.

Underholdning

Det er flere underholdningsalternativer i nærheten av Queen Chic Apartment i La Spezia, Italia. Her er noen forslag:

1. Museo Civico Amedeo Lia: Dette museet ligger innen gangavstand fra hotellet og viser en omfattende samling kunstverk og artefakter fra antikken til det

18. århundre.

2. Teatro Civico: Et populært teater som ligger i sentrum av La Spezia. Sjekk programmet deres for teaterstykker, konserter og andre kulturelle arrangementer under besøket ditt.

3. Palco di RoMa: Et livlig musikksted som huser lokale og internasjonale band, DJ-er og liveforestillinger. Nyt en kveld med dans og musikk bare en kort avstand fra hotellet ditt.

4. Porto Mirabello: En marina med ulike spisesteder og barer, som tilbyr en vakker utsikt over havnen. Ta en rolig spasertur langs strandpromenaden og nyt atmosfæren.

5. Cinque Terre: Selv om den ikke ligger rett i La Spezia, er de berømte Cinque Terre-byene Monterosso, Vernazza, Corniglia, Manarola og Riomaggiore bare en kort togreise unna. Utforsk de fargerike klippebyene, gå på tur eller slapp av på strendene.

6. La Spezia Waterfront: Vannkanten i La Spezia er et flott sted for en rolig spasertur, med vakker utsikt over havet og fjellene. Det er også restauranter og kafeer langs promenaden hvor du kan nyte et måltid eller en drink.

7. Lokale markeder: La Spezia har flere lokale markeder hvor du kan se etter ferske produkter, lokale varer og suvenirer. Markedet nær Piazza Cavour er spesielt populært. Dette er bare noen få alternativer for underholdning i nærheten av Queen Chic Apartment i La Spezia, Italia. Mange attraksjoner i byen og områdene rundt er lett tilgjengelige fra hotellet, slik at du kan få mest mulig ut av oppholdet ditt.

Topp spørsmål

1. Hvor ligger 'Queen Chic Apartment' i La Spezia, Italia?
1. Hvor ligger 'Queen Chic Apartment' i La Spezia, Italia?1

'Queen Chic Apartment' ligger i byen La Spezia, Italia.

2. Hvor mange soverom har leiligheten?
2. Hvor mange soverom har leiligheten?1

Leiligheten har to soverom.

3. Er leiligheten egnet for en stor gruppe?
3. Er leiligheten egnet for en stor gruppe?1

Nei, 'Queen Chic Apartment' er mer egnet for små grupper eller familier, da den består av to soverom.

4. Er leiligheten sentralt beliggende?
4. Er leiligheten sentralt beliggende?1

Ja, leiligheten ligger sentralt til, noe som gjør det praktisk å utforske La Spezia og dens attraksjoner.

5. Tilbyr 'Queen Chic Apartment' parkeringsfasiliteter?
5. Tilbyr 'Queen Chic Apartment' parkeringsfasiliteter?1

Nei, leiligheten tilbyr ikke parkeringsfasiliteter. Imidlertid kan offentlige parkeringsplasser være tilgjengelige i nærheten.

6. Er kjæledyr tillatt i leiligheten?
6. Er kjæledyr tillatt i leiligheten?1

Dessverre tillater ikke 'Queen Chic Apartment' kjæledyr.

7. Er det tilgjengelig Wi-Fi i leiligheten?
7. Er det tilgjengelig Wi-Fi i leiligheten?1

Ja, leiligheten tilbyr Wi-Fi for gjestene.

8. Har 'Queen Chic Apartment' et fullt utstyrt kjøkken?
8. Har 'Queen Chic Apartment' et fullt utstyrt kjøkken?1

Ja, leiligheten har et fullt utstyrt kjøkken, som gjør det mulig for gjestene å lage sine egne måltider.

9. Hva er innsjekkings- og utsjekkingstidspunktet?
9. Hva er innsjekkings- og utsjekkingstidspunktet?1

Innsjekkingstiden på 'Queen Chic Apartment' er vanligvis på ettermiddagen, etter kl. 14 eller 15, mens utsjekkingstiden vanligvis er om morgenen, før kl.

10. Er det noen nærliggende fasiliteter eller dagligvarebutikker?
10. Er det noen nærliggende fasiliteter eller dagligvarebutikker?1

Ja, det er flere fasiliteter og dagligvarebutikker innen gangavstand fra 'Queen Chic Apartment', noe som gjør det praktisk for gjestene å få tilgang til nødvendigheter under oppholdet.

Alle tjenester og fasiliteter

Romfasiliteter
  • Kjøleskap
  • Mikrobølgeovn
  • Hårføner
Hotellfasiliteter
  • Heis
Anmeldelse av Queen Chic Apartment
Din tilbakemelding
Obligatorisk felt*
Takk! Anmeldelsen din har blitt sendt inn og vil vises på nettstedet etter verifisering.
Fant du ikke svaret du lette etter? Still spørsmålet ditt
Spør et spørsmål her
Obligatorisk felt*
Takk! Spørsmålet ditt har blitt sendt inn og vil bli besvart snart.

Velg ditt språk

Velg valutaen din

Der det er aktuelt, vil prisene konverteres til, og vises i, valutaen du velger. Valutaen du betaler i kan variere basert på reservasjonen din, og et servicegebyr kan også påløpe.