Italia, Garda

Val Mora Bio Apartments

Val Mora 4 Garda, Italia Leilighet
1 tilbud fra 2377 NOK Se tilbud
Val Mora Bio Apartments
Se tilbud —
Tjenester og fasiliteter
 • Kjøleskap
 • Mikrobølgeovn
 • Hårføner
 • Basseng
 • Utendørsbasseng
 • Lekeplass
Vis alle fasiliteter 6
Beliggenhet
Til sentrum
1.1 km
Hva er i nærheten?

Rompriser

Voksne
Velg en dato
loaderlaster inn
Sjekk tilgjengelighet
Prisene kan være utdaterte, velg datoer for å se gjeldende priser
Du kan kun bestille hotell på TravelAsk-partnersider
pris
Oppdater priser

Hva er i nærheten

Val Mora 4 Garda, Italia

Rundt Val Mora Bio-leilighetene i Garda, Italia, finnes det flere attraksjoner og fasiliteter. Noen nærbeliggende steder inkluderer:

1. Gardasjøen: Hotellet ligger nær Gardasjøen, den største innsjøen i Italia. Besøkende kan nyte ulike vannaktiviteter som båtliv, svømming og fiske.

2. Garda Promenade: Hotellet ligger bare en kort spasertur unna den pittoreske strandpromenaden i Garda. Her kan man nyte vakker utsikt over sjøen, butikker, restauranter og kafeer.

3. Scaliger-slottet: Castello Scaligero, et middelalderslott i Sirmione, ligger omtrent 9 kilometer unna hotellet. Det er en populær turistattraksjon og tilbyr en fantastisk panoramautsikt over sjøen.

4. Gardaland: En av Italias mest kjente fornøyelsesparker, Gardaland, ligger bare en 15-minutters kjøretur fra hotellet. Her finner man spennende turer, show og attraksjoner for alle aldre.

5. Termiske bad: Det finnes flere termiske spa i regionen, som Villa dei Cedri Thermal Park og Terme di Sirmione, hvor besøkende kan nyte avslapning og velværebehandlinger.

6. Verona: Den historiske byen Verona, kjent for sin romerske amfiteater (Arena di Verona) og Julias balkong (Casa di Giulietta), ligger omtrent 30 kilometer unna hotellet. Det er lett å komme seg dit med bil eller kollektivtransport.

7. Vingårder: Området rundt Garda er kjent for sin vinproduksjon. Besøkende kan utforske lokale vingårder, delta i vinsmaking og lære om vinproduksjonsprosessen. Dette er bare noen få eksempler på attraksjoner og fasiliteter rundt Val Mora Bio-leilighetene i Garda, Italia.

map
Val Mora Bio Apartments
Leilighet

Til sentrum1.1

Om hotellet

Om

Val Mora Bio Apartments er et hotell som ligger i Garda, Italia. Hotellet tilbyr en unik og sjarmfull opplevelse med sin miljøvennlige og bærekraftige tilnærming. Rommene på Val Mora Bio Apartments er designet for å gi komfort og avslapning for gjestene. Hvert rom er smakfullt innredet og utstyrt med moderne fasiliteter som aircondition, flatskjerm-TV, gratis Wi-Fi og eget bad. Rommene har også en balkong eller terrasse, slik at gjestene kan nyte en fantastisk utsikt over området. Hotellet tilbyr et utvalg av måltidsalternativer for gjestene. Den på stedet restauranten serverer økologisk og lokalt produsert italiensk mat, laget med ferske og sesongbaserte ingredienser. Gjestene kan velge fra et bredt utvalg av retter, inkludert vegetar- og veganske alternativer. Restauranten tilbyr også et utvalg av viner fra regionen som passer til måltidet. I tillegg til restauranten, tilbyr Val Mora Bio Apartments en frokostbuffé hver morgen. Buffeen inkluderer et utvalg av alternativer som nystekte bakverk, frokostblandinger, frukt, yoghurt og varme drikker. Gjestene kan også nyte hotellets velværefasiliteter, som inkluderer et utendørsbasseng omgitt av et solterrasse og solsenger. Bassengområdet tilbyr en fredelig og avslappende atmosfære for å slappe av og nyte solen. Totalt sett gir Val Mora Bio Apartments et komfortabelt og miljøbevisst opphold i Garda, Italia, med velutstyrte rom, deilige måltider og et utvalg av fasiliteter.

Barn

Val Mora Bio Apartments i Garda, Italia tilbyr et utvalg av aktiviteter og fasiliteter for barn. Her er noen alternativer:

1. Utendørs lekeområde: Leilighetene har et utendørs lekeområde der barna kan nyte å leke spill og ha det gøy i en trygg atmosfære.

2. Svømmebasseng: Val Mora Bio Apartments har et svømmebasseng egnet for barn, der de kan plaske rundt og kjøle seg ned i varmt vær.

3. Sykkelutleie: Leilighetene tilbyr sykkelutleie, inkludert barnesykler og hjelmer. Dette gir familier muligheten til å utforske det vakre landskapet i Garda sammen.

4. Nærliggende strender: Garda har flere vakre sandstrender som er perfekte for familier med barn. Barna kan bygge sandslott, bade i sjøen og nyte ulike vannaktiviteter.

5. Underholdning for barn: I løpet av sommersesongen kan Val Mora Bio Apartments arrangere underholdning for barn med aktiviteter som ansiktsmaling, håndverk og skattejakt.

6. Gardaland: Val Mora Bio Apartments ligger beleilig nær Gardaland, Italias største fornøyelsespark. Her kan barna glede seg over ulike turer, forestillinger og attraksjoner som passer for alle aldre.

7. Sportsaktiviteter: Val Mora Bio Apartments ligger i et naturlig miljø som tilbyr muligheter for utendørsaktiviteter som fotturer og terrengsykling, som kan nytes av barna sammen med familien sin. Alt i alt tilbyr Val Mora Bio Apartments et utvalg av alternativer for underholdning og aktiviteter for barn, og sikrer et morsomt og hyggelig opphold for familier som besøker Garda, Italia.

Underholdning

Det er flere underholdningsalternativer i nærheten av Val Mora Bio-leilighetene i Garda, Italia. Noen populære alternativer inkluderer:

1. Gardaland: Denne fornøyelsesparken ligger bare en kort kjøretur unna hotellet. Den tilbyr et bredt utvalg av turer, show og attraksjoner for besøkende i alle aldre.

2. Canevaworld Resort: En annen fornøyelsespark i nærheten, Canevaworld Resort, er delt inn i to seksjoner - Movieland Park, som er dedikert til filmer og Hollywood, og Aqua Paradise Park, en badepark med sklier og bassenger.

3. Parco Natura Viva: Dette er en unik dyrepark hvor besøkende kan se over 1500 dyr fra 250 forskjellige arter. Den inkluderer både et safariområde og et zooområde.

4. Monte Baldo: Naturinteresserte kan ta en taubanetur opp til Monte Baldo, et fjell som tilbyr fantastisk panoramautsikt over Lake Garda og området rundt. Det er også turstier tilgjengelig for de som foretrekker å utforske til fots.

5. Bardolino Wine Museum: Vinentusiaster kan besøke Bardolino Wine Museum, som ligger i den nærliggende byen Bardolino. Her kan besøkende lære om historien og produksjonen av lokale viner og til og med nyte smaksprøver.

6. Spa og velværesentre: Det er flere spa og velværesentre i Garda og området rundt, som tilbyr et utvalg av behandlinger og avslapningsmuligheter for de som ønsker å slappe av.

7. Båtturer: Lake Garda tilbyr båtturer som lar besøkende utforske innsjøen og dens vakre omgivelser. Disse turene stopper ofte ved ulike byer langs kysten, slik at passasjerene kan utforske og nyte den lokale kulturen. Dette er bare noen få av underholdningsalternativene som er tilgjengelige i nærheten av Val Mora Bio-leilighetene i Garda, Italia. Besøkende i området kan nyte en rekke aktiviteter og attraksjoner, tilpasset forskjellige interesser og preferanser.

Topp spørsmål

1. Hvor ligger Val Mora Bio Apartments i Garda, Italia?
1. Hvor ligger Val Mora Bio Apartments i Garda, Italia?1

Val Mora Bio Apartments ligger i Garda, en vakker by som ligger ved bredden av Gardasjøen i Nord-Italia.

2. Hva slags overnatting tilbyr Val Mora Bio Apartments?
2. Hva slags overnatting tilbyr Val Mora Bio Apartments?1

Val Mora Bio Apartments tilbyr selvbetjente leiligheter.

3. Er leilighetene miljøvennlige?
3. Er leilighetene miljøvennlige?1

Ja, Val Mora Bio Apartments er miljøvennlige og bærekraftige, og inkluderer ulike miljøvennlige praksiser.

4. Hvilke fasiliteter er tilgjengelige i leilighetene?
4. Hvilke fasiliteter er tilgjengelige i leilighetene?1

Leilighetene på Val Mora Bio Apartments er godt utstyrt med moderne fasiliteter, som fullt utstyrte kjøkken, komfortable senger, eget bad, air condition og gratis Wi-Fi.

5. Er det balkong eller terrasse i leilighetene?
5. Er det balkong eller terrasse i leilighetene?1

Ja, mange av leilighetene på Val Mora Bio Apartments har balkong eller terrasse, som gir gjestene fantastisk utsikt over området rundt.

6. Er det parkering tilgjengelig for gjestene?
6. Er det parkering tilgjengelig for gjestene?1

Ja, Val Mora Bio Apartments tilbyr parkeringsfasiliteter for gjestene.

7. Er kjæledyr tillatt i leilighetene?
7. Er kjæledyr tillatt i leilighetene?1

Det er best å sjekke med overnattingsstedet angående deres regler for kjæledyr, da dette kan variere.

8. Er det svømmebasseng på stedet?
8. Er det svømmebasseng på stedet?1

Val Mora Bio Apartments har ikke svømmebasseng på stedet, men siden det ligger nær Gardasjøen, har gjestene enkel tilgang til sjøen for bading og vannaktiviteter.

9. Hva er nærmeste flyplass til Val Mora Bio Apartments?
9. Hva er nærmeste flyplass til Val Mora Bio Apartments?1

Nærmeste flyplass til Val Mora Bio Apartments er Verona flyplass, som er omtrent en 30-minutters kjøretur unna.

10. Er Val Mora Bio Apartments nær sentrum av byen?
10. Er Val Mora Bio Apartments nær sentrum av byen?1

Ja, Val Mora Bio Apartments ligger beleilig til innen gangavstand eller en kort kjøretur fra sentrum av Garda, der gjestene kan utforske butikker, restauranter og attraksjoner.

Alle tjenester og fasiliteter

Romfasiliteter
 • Kjøleskap
 • Mikrobølgeovn
 • Hårføner
Vannaktiviteter
 • Basseng
 • Utendørsbasseng
For familier med barn
 • Lekeplass
Anmeldelse av Val Mora Bio Apartments
Din tilbakemelding
Obligatorisk felt*
Takk! Anmeldelsen din har blitt sendt inn og vil vises på nettstedet etter verifisering.
Fant du ikke svaret du lette etter? Still spørsmålet ditt
Spør et spørsmål her
Obligatorisk felt*
Takk! Spørsmålet ditt har blitt sendt inn og vil bli besvart snart.

Velg ditt språk

Velg valutaen din

Der det er aktuelt, vil prisene konverteres til, og vises i, valutaen du velger. Valutaen du betaler i kan variere basert på reservasjonen din, og et servicegebyr kan også påløpe.