Italia, Galatone

Dimora luxury Santa Lucia Apartaments

Via Santa Lucia n.34 Galatone, Italia Leilighet
1 tilbud fra 847 NOK Se tilbud
Dimora luxury Santa Lucia Apartaments
Se tilbud —
Tjenester og fasiliteter
  • Kjøleskap
  • Mikrobølgeovn
  • Hårføner
  • Flyplasstransport
  • Særskilt røykeområde
Vis alle fasiliteter 5
Beliggenhet
Til sentrum
0.3 km
Hva er i nærheten?

Rompriser

Voksne
Velg en dato
loaderlaster inn
Sjekk tilgjengelighet
Prisene kan være utdaterte, velg datoer for å se gjeldende priser
Du kan kun bestille hotell på TravelAsk-partnersider
pris
Oppdater priser

Hva er i nærheten

Via Santa Lucia n.34 Galatone, Italia

Noen nærliggende attraksjoner og landemerker rundt hotellet "Dimora Luxury Santa Lucia Apartments" i Galatone, Italia inkluderer:

1. Santa Lucia kirke: En vakker kirke som ligger bare noen få skritt unna hotellet, kjent for sin historiske betydning og arkitektoniske skjønnhet.

2. Galatones historiske sentrum: Hotellet ligger midt i Galatones historiske sentrum, noe som gir gjestene muligheten til å utforske byens sjarmerende gater, tradisjonell arkitektur og lokale butikker.

3. Galatone slott: Et historisk slott som ligger i nærheten av hotellet, som gir et glimt av byens rike middelalderske fortid. Besøkende kan utforske slottets omgivelser og lære om dets historie.

4. Basilica di Santa Caterina d'Alessandria: En imponerende kirke i Galatone, kjent for sin intrikate barokkarkitektur og vakre interiørdekorasjoner.

5. Strender: Galatone ligger i nærheten av flere vakre strender, som Santa Maria al Bagno, Santa Caterina og Porto Selvaggio. Disse strendene tilbyr krystallklart vann og fantastisk kystutsikt, perfekt for avslapning og soling.

6. Gallipoli: Den populære kystbyen Gallipoli ligger bare en kort kjøretur fra Galatone. Her kan besøkende nyte sandstrender, utforske den historiske gamlebyen og nyte deilige sjømatretter.

7. Lecce: Kjent som "Sør-Italias Firenze," er Lecce en nærliggende by berømt for sin vakre barokkarkitektur og rike kulturarv. Det er mindre enn 30 minutters kjøretur fra Galatone og tilbyr en mengde historiske steder, sjarmerende gater og pulserende natteliv. Dette er bare noen få av attraksjonene og landemerkene som kan finnes rundt hotellet "Dimora Luxury Santa Lucia Apartments" i Galatone, Italia.

map
Dimora luxury Santa Lucia Apartaments
Leilighet

Til sentrum0.3

Om hotellet

Om

Dimora luxury Santa Lucia Apartments er et stilig og moderne hotell beliggende i Galatone, Italia. Hotellet tilbyr et utvalg av luksuriøse fasiliteter og elegante boalternativer som sikrer et behagelig opphold for gjestene. Rommene på Dimora luxury Santa Lucia Apartments er vakkert designet og møblert med moderne dekor. Hvert rom er romslig og velutstyrt, med komfortable senger, moderne bad, klimaanlegg, flatskjerm-TV, minibar og gratis Wi-Fi-tilgang. Noen rom tilbyr også fantastisk utsikt over området rundt. Hotellet tilbyr en rekke tjenester og fasiliteter som forbedrer gjestenes opphold. Resepsjonen er tilgjengelig 24/7 og hjelper gjerne med spørsmål eller forespørsler, og det er gratis parkering for gjester som reiser med bil. I tillegg er det en vakker utendørs svømmebasseng der gjestene kan slappe av og kose seg etter en lang dag med utforsking. Når det gjelder mat, tilbyr Dimora luxury Santa Lucia Apartments en utmerket frokostbuffé med et variert utvalg som passer ulike preferanser. Frokosten inkluderer både søte og salte alternativer, som bakverk, kaker, ferske frukter, yoghurt, pølser, ost og varme drikker. Hotellet har også en restaurant der gjestene kan nyte deilige måltider tilberedt med ferske lokale ingredienser. Alt i alt er Dimora luxury Santa Lucia Apartments et utmerket valg for reisende som ønsker et luksuriøst og komfortabelt opphold i Galatone, Italia. Hotellets flotte rom, utvalg av fasiliteter og deilige måltider gjør det til et fantastisk alternativ for både fritids- og forretningsreisende.

Underholdning

Det er flere underholdningsmuligheter i nærheten av hotellet 'Dimora luxury Santa Lucia Apartments' i Galatone, Italia. Her er noen forslag:

1. Bar del Fico: Denne trendy cocktailbaren er kjent for sin livlige atmosfære og live musikkopptredener. Det er et flott sted å nyte en drink og underholdning om kvelden.

2. Piazza Aldo Moro: Beliggende i hjertet av Galatone, denne sjarmerende plassen blir ofte vert for arrangementer og kulturfestivaler, spesielt i sommermånedene. Sjekk den lokale arrangementskalenderen for kommende forestillinger eller opptredener.

3. Spiaggia di Santa Maria al Bagno: Denne vakre stranden ligger kun en kort kjøretur unna hotellet. Du kan slappe av på de sandete strendene, svømme i det krystallklare vannet eller delta i vannsportsaktiviteter.

4. Teatro Italia: Hvis du er interessert i å oppleve lokal teater, bør du sjekke ut Teatro Italia. De arrangerer ofte teaterforestillinger, konserter og andre opptredener med både italienske og internasjonale artister.

5. Galatones historiske senter: Ta en spasertur gjennom det historiske sentrum av Galatone og beundre den vakre arkitekturen, sjarmerende gater og historiske landemerker. Det finnes også flere restauranter og kafeer i dette området hvor du kan nyte et måltid eller en drink og samtidig nyte stemningen. Dette er bare noen få alternativer, men det er mange andre underholdningsmuligheter i og rundt Galatone. Sørg for å spørre hotellets personale om spesifikke anbefalinger eller lokale arrangementer som skjer under oppholdet ditt.

Topp spørsmål

1. Hvor ligger Dimora luksuriøse Santa Lucia-leilighetene?
1. Hvor ligger Dimora luksuriøse Santa Lucia-leilighetene?1

Dimora luksuriøse Santa Lucia-leilighetene ligger i Galatone, Italia.

2. Hvilke fasiliteter er tilgjengelige på Dimora luksuriøse Santa Lucia-leilighetene?
2. Hvilke fasiliteter er tilgjengelige på Dimora luksuriøse Santa Lucia-leilighetene?1

Leilighetene tilbyr luksuriøse fasiliteter som svømmebasseng, treningssenter, privat parkering, gratis Wi-Fi, aircondition, fullt utstyrte kjøkken og romslige oppholdsrom.

3. Hvor langt er det fra Dimora luksuriøse Santa Lucia-leilighetene til nærmeste flyplass?
3. Hvor langt er det fra Dimora luksuriøse Santa Lucia-leilighetene til nærmeste flyplass?1

Nærmeste flyplass til Dimora luksuriøse Santa Lucia-leilighetene er Brindisi flyplass, som ligger ca. en 50-minutters kjøretur unna.

4. Er kjæledyr tillatt på Dimora luksuriøse Santa Lucia-leilighetene?
4. Er kjæledyr tillatt på Dimora luksuriøse Santa Lucia-leilighetene?1

Dessverre er ikke kjæledyr tillatt på Dimora luksuriøse Santa Lucia-leilighetene.

5. Hvor nært ligger Dimora luksuriøse Santa Lucia-leilighetene til nærmeste strand?
5. Hvor nært ligger Dimora luksuriøse Santa Lucia-leilighetene til nærmeste strand?1

Nærmeste strand ligger kun 5 kilometer unna Dimora luksuriøse Santa Lucia-leilighetene.

6. Er det noen supermarkeder eller restauranter i nærheten?
6. Er det noen supermarkeder eller restauranter i nærheten?1

Ja, det er supermarkeder, restauranter, kafeer og butikker innen gangavstand fra Dimora luksuriøse Santa Lucia-leilighetene.

7. Er det en resepsjon på Dimora luksuriøse Santa Lucia-leilighetene?
7. Er det en resepsjon på Dimora luksuriøse Santa Lucia-leilighetene?1

Ja, det er en resepsjon tilgjengelig hvor gjester kan sjekke inn, be om assistanse eller spørre om lokale attraksjoner.

8. Kan gjester be om ekstra tjenester eller fasiliteter?
8. Kan gjester be om ekstra tjenester eller fasiliteter?1

Ja, gjester kan be om ekstra tjenester eller fasiliteter, som rengjøring, flyplasstransport eller turarrangementer, mot en ekstra kostnad.

9. Er det noen turistattraksjoner eller interessepunkter i nærheten av Dimora luksuriøse Santa Lucia-leilighetene?
9. Er det noen turistattraksjoner eller interessepunkter i nærheten av Dimora luksuriøse Santa Lucia-leilighetene?1

Dimora luksuriøse Santa Lucia-leilighetene ligger beleilig til i nærheten av populære turistattraksjoner som Gallipoli, Lecce og den vakre Salento-kysten.

10. Hvordan kan jeg reservere på Dimora luksuriøse Santa Lucia-leilighetene?
10. Hvordan kan jeg reservere på Dimora luksuriøse Santa Lucia-leilighetene?1

Reservasjoner kan gjøres direkte gjennom deres offisielle nettside eller ved å kontakte deres kundeserviceteam via telefon eller e-post.

Alle tjenester og fasiliteter

Romfasiliteter
  • Kjøleskap
  • Mikrobølgeovn
  • Hårføner
Ekstra tjenester
  • Flyplasstransport
Hotellfasiliteter
  • Særskilt røykeområde
Anmeldelse av Dimora luxury Santa Lucia Apartaments
Din tilbakemelding
Obligatorisk felt*
Takk! Anmeldelsen din har blitt sendt inn og vil vises på nettstedet etter verifisering.
Fant du ikke svaret du lette etter? Still spørsmålet ditt
Spør et spørsmål her
Obligatorisk felt*
Takk! Spørsmålet ditt har blitt sendt inn og vil bli besvart snart.

Velg ditt språk

Velg valutaen din

Der det er aktuelt, vil prisene konverteres til, og vises i, valutaen du velger. Valutaen du betaler i kan variere basert på reservasjonen din, og et servicegebyr kan også påløpe.