Italia, Firenze

Florence San Marco Apartment

12 Via San Gallo Firenze, Italia Leilighet
1 tilbud fra 777 NOK Se tilbud
Florence San Marco Apartment
Florence San Marco Apartment
Florence San Marco Apartment
Florence San Marco Apartment
Florence San Marco Apartment
Florence San Marco Apartment
Florence San Marco Apartment
Florence San Marco Apartment
Florence San Marco Apartment
Florence San Marco Apartment
Florence San Marco Apartment
Florence San Marco Apartment
Florence San Marco Apartment
Florence San Marco Apartment
Florence San Marco Apartment
Florence San Marco Apartment
Florence San Marco Apartment
Se tilbud —
Tjenester og fasiliteter
  • Gratis Wi-Fi
  • Trådløst internett
  • Kjøleskap
  • Hårføner
  • Konferansesenter
Vis alle fasiliteter 5
Beliggenhet
Til sentrum
1.0 km
Hva er i nærheten?

Rompriser

Voksne
Velg en dato
loaderlaster inn
Sjekk tilgjengelighet
Prisene kan være utdaterte, velg datoer for å se gjeldende priser
Du kan kun bestille hotell på TravelAsk-partnersider
pris
Oppdater priser

Hva er i nærheten

12 Via San Gallo Firenze, Italia

Noen populære attraksjoner nær hotellet "Florence San Marco Apartment" i Firenze, Italia inkluderer:

1. San Marco-museet: Ligger bare noen få skritt unna hotellet, er det kjent for sin imponerende samling av religiøs kunst, inkludert malerier og skulpturer.

2. Accademia-galleriet: Dette berømte kunstmuseet er hjemmet til Michelangelos berømte skulptur, David. Det ligger cirka 10 minutters gange fra hotellet.

3. Duomo di Firenze (Firenze katedral): Den ikoniske Firenze-katedralen er omtrent 15 minutters gange fra hotellet. Besøkende kan klatre til toppen av kuppelen for panoramautsikt over byen.

4. Galleria dell'Accademia: Et annet kjent kunstmuseum i Firenze, Galleria dell'Accademia huser en omfattende samling av renessansekunst, inkludert flere verk av Michelangelo.

5. Piazza della Santissima Annunziata: En vakker plass med en sentralt bronsestatue, den er omgitt av historiske bygninger og flere kafeer og restauranter.

6. Mercato Centrale Firenze: Dette travle innendørsmarkedet har et bredt utvalg av lokale og internasjonale matboder, samt mange spisesteder. Det ligger cirka 15 minutters gange fra hotellet.

7. Piazza del Duomo: En livlig plass som ligger i nærheten av Firenze-katedralen, tilbyr den en livlig atmosfære med gateartister, selgere og utendørskafeer.

8. Piazza della Signoria: En historisk plass kjent for sine imponerende skulpturer, inkludert en replika av Michelangelos David. Plassen huser også Palazzo Vecchio, Firenzes rådhus. Dette er bare noen få av attraksjonene som omgir hotellet "Florence San Marco Apartment" i Firenze, Italia. Byen er rik på historie og kultur, og tilbyr mange museer, kirker, kunstgallerier og vakre historiske steder å utforske.

map
Florence San Marco Apartment
Leilighet

Til sentrum1.0

Om hotellet

Om

Florence San Marco-leiligheten er et hotell som ligger i den vakre byen Firenze, Italia. Her er noe informasjon om hotellet, rommene og måltidene: Hotell: Florence San Marco-leiligheten tilbyr moderne og komfortabel innkvartering, perfekt for både fritids- og forretningsreisende. Hotellet ligger i San Marco-distriktet, som er kjent for sin historiske sjarm og nærhet til mange attraksjoner. Rom: Hotellet tilbyr ulike typer rom som passer til forskjellige behov og preferanser. Hvert rom er smakfullt innredet og utstyrt med moderne fasiliteter for å sikre et komfortabelt opphold. Fasiliteter kan inkludere aircondition, gratis Wi-Fi, flatskjerm-TV, eget bad og et minikjøleskap. Måltider: Florence San Marco-leiligheten tilbyr en deilig kontinental frokost til gjestene. Frokosten inkluderer vanligvis et utvalg av ferske bakverk, brød, kjøtt, oster, frukt og varme og kalde drikker. Hotellet kan også ha en restaurant på stedet eller tilby romservice for andre måltider i løpet av dagen. I tillegg gir beliggenheten i Firenze gjestene enkel tilgang til et bredt utvalg av spisesteder. Hotellet er omgitt av restauranter, kafeer og barer der gjestene kan oppleve lokal mat og kulinarisk scene. Alt i alt tilbyr Florence San Marco-leiligheten komfortabel overnatting og en deilig frokost, og sikrer et hyggelig opphold i hjertet av Firenze, Italia.

Underholdning

Det er flere underholdningsalternativer i nærheten av Florence San Marco-leiligheten i Firenze, Italia. Noen av de populære underholdningsstedene og attraksjonene i nærheten inkluderer:

1. Teatro della Pergola: Ligger bare en kort avstand fra hotellet, er Teatro della Pergola en av Italias eldste og mest kjente teatre. Det arrangeres en rekke skuespill, operaer og ballettforestillinger der.

2. Galleria dell'Accademia: Denne berømte kunstgalleriet er hjemmet til Michelangelos skulptur av David, blant andre mesterverk. Besøkende kan utforske samlingen av renessansekunst og beundre den ikoniske David-statuen.

3. Uffizi Gallery: Et annet must-besøk kunstgalleri i Firenze, Uffizi Gallery huser en stor samling kunstverk fra kjente kunstnere som Botticelli, Da Vinci og Raphael. Det tilbyr en unik kulturell opplevelse for kunstentusiaster.

4. Florence Cathedral (Duomo): Firenze-katedralen, også kjent som Duomo, er en av byens mest gjenkjennelige landemerker. Besøkende kan utforske den fantastiske arkitekturen og klatre til toppen av kupolen for panoramautsikt over byen.

5. Piazza della Signoria: Ligger nær Uffizi Gallery, er Piazza della Signoria et livlig torg fylt med vakre skulpturer, utendørskafeer og historiske bygninger. Det er et flott sted å suge opp atmosfæren og å observere folk.

6. Ponte Vecchio: Denne ikoniske broen er flankert av sjarmerende butikker og smykkebutikker. Den tilbyr en pittoresk setting og er et populært sted for å ta bilder og nyte utsikten over Arno-elven.

7. Mercato Centrale: Det sentrale markedet i Firenze er et travelt innendørsmarked der besøkende kan smake på lokale matvarer og kjøpe ferske produkter, kjøttvarer, oster og andre gourmetvarer. Det har også et spiseområde der du kan prøve tradisjonelle toskanske retter. Dette er bare noen få eksempler på underholdningsalternativene i nærheten av Florence San Marco-leiligheten. Firenze er en by rik på historie, kultur og kunst, så det er utallige attraksjoner og aktiviteter å utforske.

Topp spørsmål

1. Er Florence San Marco Apartment sentralt plassert i Firenze?
1. Er Florence San Marco Apartment sentralt plassert i Firenze?1

Ja, leiligheten ligger i San Marco nabolaget, som regnes som sentralt og innen gangavstand til store attraksjoner som Duomo og Accademia Gallery

2. Hvor mange soverom har Florence San Marco Apartment?
2. Hvor mange soverom har Florence San Marco Apartment?1

Denne leiligheten har ett soverom, noe som gjør den ideell for par eller små grupper på opptil tre personer

3. Hvilke fasiliteter er inkludert i Florence San Marco Apartment?
3. Hvilke fasiliteter er inkludert i Florence San Marco Apartment?1

Leiligheten har et fullt utstyrt kjøkken, aircondition, gratis Wi-Fi, vaskemaskin og TV. Sengetøy og håndklær er også inkludert

4. Er det et minimum oppholdskrav for Florence San Marco Apartment?
4. Er det et minimum oppholdskrav for Florence San Marco Apartment?1

Ja, det er vanligvis et minimum oppholdskrav på to netter. Men i høysesongen eller høytider kan det være lengre

5. Hvordan sjekker jeg inn og sjekker ut av Florence San Marco Apartment?
5. Hvordan sjekker jeg inn og sjekker ut av Florence San Marco Apartment?1

Ved ankomst blir du møtt av verten eller en representant som vil gi deg nøklene og all nødvendig informasjon. Ved utsjekking kan du legge igjen nøklene på et angitt sted eller gi dem tilbake til verten

6. Er offentlig transport lett tilgjengelig fra Florence San Marco Apartment?
6. Er offentlig transport lett tilgjengelig fra Florence San Marco Apartment?1

Ja, det er ulike busstopp i nærheten av leiligheten, noe som gjør det enkelt å reise rundt i Firenze. I tillegg er Santa Maria Novella jernbanestasjon ca. 20 minutters gange unna

7. Er det noen restauranter eller butikker i nærheten av Florence San Marco Apartment?
7. Er det noen restauranter eller butikker i nærheten av Florence San Marco Apartment?1

Ja, leiligheten er omgitt av et stort antall restauranter, kafeer og butikker, noe som gir bekvemmelighet med tanke på mat og shoppingbehov

8. Kan jeg be om ekstra tjenester eller fasiliteter under oppholdet mitt i Florence San Marco Apartment?
8. Kan jeg be om ekstra tjenester eller fasiliteter under oppholdet mitt i Florence San Marco Apartment?1

Det anbefales å kontakte verten eller utleiebyrået angående spesifikke forespørsler. Avhengig av tilgjengelighet og forhåndsavtaler kan de muligens imøtekomme ekstra tjenester eller fasiliteter

9. Hva er noen populære attraksjoner i nærheten av Florence San Marco Apartment?
9. Hva er noen populære attraksjoner i nærheten av Florence San Marco Apartment?1

Noen populære attraksjoner i nærheten inkluderer San Marco kirken, Galleria dell'Accademia (hjemmet til Michelangelos David), Duomo, Piazza della Signoria og Ponte Vecchio

10. Er kjæledyr tillatt i Florence San Marco Apartment?
10. Er kjæledyr tillatt i Florence San Marco Apartment?1

Det er best å sjekke med verten eller utleiebyrået angående deres kjæledyrpolicy. Noen eiendommer kan tillate kjæledyr, mens andre kan ha begrensninger eller ekstra gebyrer.

Alle tjenester og fasiliteter

Hotellfasiliteter
  • Gratis Wi-Fi
  • Trådløst internett
  • Konferansesenter
Romfasiliteter
  • Kjøleskap
  • Hårføner
Anmeldelse av Florence San Marco Apartment
Din tilbakemelding
Obligatorisk felt*
Takk! Anmeldelsen din har blitt sendt inn og vil vises på nettstedet etter verifisering.
Fant du ikke svaret du lette etter? Still spørsmålet ditt
Spør et spørsmål her
Obligatorisk felt*
Takk! Spørsmålet ditt har blitt sendt inn og vil bli besvart snart.

Velg ditt språk

Velg valutaen din

Der det er aktuelt, vil prisene konverteres til, og vises i, valutaen du velger. Valutaen du betaler i kan variere basert på reservasjonen din, og et servicegebyr kan også påløpe.