Italia, Firenze

Istay - Appartamento Bargello

16 Via delle Burella Firenze, Italia Leilighet
7 Tilbud fra 1953 NOK Se tilbud
Istay - Appartamento Bargello
Istay - Appartamento Bargello
Istay - Appartamento Bargello
Istay - Appartamento Bargello
Istay - Appartamento Bargello
Istay - Appartamento Bargello
Istay - Appartamento Bargello
Istay - Appartamento Bargello
Istay - Appartamento Bargello
Istay - Appartamento Bargello
Istay - Appartamento Bargello
Se tilbud —
Tjenester og fasiliteter
  • Gratis Wi-Fi
  • Trådløst internett
  • Kjøleskap
  • Mikrobølgeovn
  • Hårføner
Vis alle fasiliteter 5
Beliggenhet
Til sentrum
0.2 km
Hva er i nærheten?

Rompriser

Voksne
Velg en dato
loaderlaster inn
Sjekk tilgjengelighet
Prisene kan være utdaterte, velg datoer for å se gjeldende priser
Du kan kun bestille hotell på TravelAsk-partnersider
pris
Oppdater priser

Hva er i nærheten

16 Via delle Burella Firenze, Italia

Rundt hotellet "Istay - Appartamento Bargello" i Firenze, Italia, finnes det flere attraksjoner, fasiliteter og interessepunkter.

1. Bargello Museum: Hotellet ligger ved siden av Bargello-museet, som huser en omfattende samling av renessanseskulpturer og kunstverk.

2. Florence Cathedral (Duomo): Bare en kort spasertur unna hotellet finner du Florence Cathedral, en av de mest ikoniske landemerkene i Firenze med sin praktfulle kuppel designet av Brunelleschi.

3. Piazza della Signoria: Dette travle torget ligger i nærheten og huser det berømte Palazzo Vecchio, rådhuset i Firenze, samt flere statuer, inkludert en replika av Michelangelos David.

4. Uffizi Gallery: Bare noen minutters gange unna ligger Uffizi Gallery, et av verdens mest kjente kunstmuseer, som huser en imponerende samling av renessansemesterverk.

5. Ponte Vecchio: En spasertur sørover fra hotellet kan besøkende nå den historiske Ponte Vecchio, en middelalderbro med smykkeshops.

6. Palazzo Pitti og Boboli-hagene: En kort avstand over elven Arno kan du utforske Palazzo Pitti, et renessanseslott som huser ulike museer, og de vakre Boboli-hagene.

7. Oltrarno District: Etter å ha krysset Ponte Vecchio venter Oltrarno-nabolaget med sine sjarmerende gater der det er håndverksverksteder, kafeer og lokale butikker.

8. Santa Croce Basilica: Ligger øst for hotellet, kan du besøke Santa Croce Basilica, en imponerende gotisk kirke som er gravstedet til mange kjente italienere, inkludert Michelangelo og Galileo.

9. Galleria dell'Accademia: En kort avstand unna er dette museet berømt for å huse Michelangelos originale skulptur av David, sammen med andre betydningsfulle kunstverk.

10. Shopping og spisesteder: Hotellet ligger sentralt til med nærhet til ulike butikker, restauranter, kafeer og gelaterias, der du kan nyte autentisk italiensk mat og lokale delikatesser. Merk: Det er tilrådelig å sjekke de siste åpningstidene og tilgjengeligheten til de nevnte attraksjonene, da de kan være gjenstand for endringer eller stengninger.

map
Istay - Appartamento Bargello
Leilighet

Til sentrum0.2

Om hotellet

Om

'Istay - Appartamento Bargello' er et hotell som ligger i hjertet av Firenze, Italia. Hotellet tilbyr komfortable og moderne rom med ulike fasiliteter for å sikre et hyggelig opphold for gjestene. Rommene på 'Istay - Appartamento Bargello' er godt møblerte og har fasiliteter som aircondition, gratis Wi-Fi, flatskjerm-TV og eget bad. Rommene er smakfullt innredet og tilbyr en koselig og innbydende atmosfære. Gjestene kan velge mellom ulike typer rom, inkludert dobbeltrom, tvillingerom og familierom, avhengig av deres behov. Hotellet tilbyr også praktiske fasiliteter som døgnåpen resepsjon, bagasjeoppbevaring og daglig rengjøring. Når det gjelder måltider, har 'Istay - Appartamento Bargello' ingen egen restaurant. Imidlertid er hotellet omgitt av et bredt utvalg spisesteder, inkludert tradisjonelle italienske trattoriaer, pizzeriaer og trendy kafeer. Gjestene kan utforske den pulserende matkulturen i Firenze og nyte deilige lokale retter bare noen skritt unna hotellet. Alt i alt gir 'Istay - Appartamento Bargello' komfortabel overnatting i en førsteklasses beliggenhet, som gjør det enkelt for gjestene å besøke populære attraksjoner og nyte den pulserende atmosfæren i Firenze.

Underholdning

Det er flere underholdningsmuligheter nær hotellet 'Istay - Appartamento Bargello' i Firenze, Italia. Her er noen forslag:

1. Museer: Bargello-museet, som ligger rett ved siden av hotellet, er et must å besøke. Det huser en samling renessanseskulpturer, inkludert verk av Michelangelo og Donatello.

2. Piazza della Signoria: Bare en kort spasertur fra hotellet ligger denne livlige torget som er et samlingspunkt for underholdning og folk-titting. Her finner du kafeer, gateartister og vakre skulpturer.

3. Uffizi-galleriet: Et av de mest kjente kunstmuseene i verden, Uffizi-galleriet, ligger omtrent 10 minutters gange fra hotellet. Det huser en omfattende samling av renessansemesterverk, inkludert verk av Botticelli, Leonardo da Vinci og Raphael.

4. Operahuset i Firenze: For en kveld med kulturell underholdning, besøk Operahuset i Firenze, også kjent som Teatro del Maggio Musicale Fiorentino. Det tilbyr ulike operaer, balletter og klassiske musikkforestillinger.

5. Ponte Vecchio: Bare en kort spasertur fra hotellet ligger Ponte Vecchio, en historisk bro med smykkebutikker. Du kan nyte en rolig spasertur over broen, beundre utsikten over elven Arno og kanskje til og med kjøpe en suvenir.

6. Boboli-hagene: Ligger i nærheten av Pitti-palasset, tilbyr disse vakre hagene en rolig flukt fra byen. Du kan utforske de anlagte hagene, fontener og statuer, og nyte en fredelig piknik.

7. Uteliv: Firenze har en livlig nattelivsscene med ulike barer og klubber. Området Santa Croce, som ligger innen gangavstand fra hotellet, tilbyr et utvalg livlige barer og puber for en morsom kveld ute. Dette er bare noen få eksempler på underholdningsmulighetene nær 'Istay - Appartamento Bargello' hotellet i Firenze. Byen har mye mer å tilby når det gjelder kunst, kultur og natteliv, og sørger for et minneverdig opphold.

Topp spørsmål

1. Hvor ligger Istay - Appartamento Bargello i Firenze, Italia?
1. Hvor ligger Istay - Appartamento Bargello i Firenze, Italia?1

Leiligheten ligger i det historiske sentrum av Firenze, nær det berømte Bargello-museet.

2. Hvor mange personer kan leiligheten romme?
2. Hvor mange personer kan leiligheten romme?1

Leiligheten kan komfortabelt romme opptil fire personer.

3. Hvilke fasiliteter tilbys i leiligheten?
3. Hvilke fasiliteter tilbys i leiligheten?1

Leiligheten er fullt utstyrt med kjøkken, vaskemaskin, Wi-Fi, air condition, oppvarming, flatskjerm-TV og eget bad.

4. Er leiligheten innen gangavstand til populære turistattraksjoner?
4. Er leiligheten innen gangavstand til populære turistattraksjoner?1

Ja, leiligheten ligger midt i hjertet av Firenze, så mange kjente attraksjoner som Duomo, Uffizi Gallery og Ponte Vecchio er innen gangavstand.

5. Er det dagligvarebutikker og restauranter i nærheten?
5. Er det dagligvarebutikker og restauranter i nærheten?1

Ja, det er flere dagligvarebutikker og restauranter i nærheten av leiligheten, som gir enkel tilgang til mat og måltider.

6. Er offentlig transport lett tilgjengelig fra leiligheten?
6. Er offentlig transport lett tilgjengelig fra leiligheten?1

Ja, det er busstopp og taxiholdeplasser i nærheten, noe som gjør det praktisk å utforske byen med offentlig transport.

7. Er leiligheten barnevennlig?
7. Er leiligheten barnevennlig?1

Ja, leiligheten er egnet for familier med barn og tilbyr en behagelig atmosfære for et familieopphold.

8. Er det et minimumskrav for oppholdet?
8. Er det et minimumskrav for oppholdet?1

Det er vanligvis et minimumskrav på to netter for oppholdet på Istay - Appartamento Bargello, men dette kan variere i høysesonger eller ferier.

9. Er røyking tillatt i leiligheten?
9. Er røyking tillatt i leiligheten?1

Nei, leiligheten har et røykfritt reglement for å sikre et røykfritt miljø for alle gjester.

10. Er kjæledyr tillatt i leiligheten?
10. Er kjæledyr tillatt i leiligheten?1

Dessverre er kjæledyr ikke tillatt i leiligheten for å opprettholde renslighet og imøtekomme gjester med allergier. Merk: Dette er generelle spørsmål og kan variere avhengig av spesifikke henvendelser eller overnattingsregler. Det anbefales å kontakte eiendommen direkte for oppdatert og detaljert informasjon.

Alle tjenester og fasiliteter

Hotellfasiliteter
  • Gratis Wi-Fi
  • Trådløst internett
Romfasiliteter
  • Kjøleskap
  • Mikrobølgeovn
  • Hårføner
Anmeldelse av Istay - Appartamento Bargello
Din tilbakemelding
Obligatorisk felt*
Takk! Anmeldelsen din har blitt sendt inn og vil vises på nettstedet etter verifisering.
Fant du ikke svaret du lette etter? Still spørsmålet ditt
Spør et spørsmål her
Obligatorisk felt*
Takk! Spørsmålet ditt har blitt sendt inn og vil bli besvart snart.

Velg ditt språk

Velg valutaen din

Der det er aktuelt, vil prisene konverteres til, og vises i, valutaen du velger. Valutaen du betaler i kan variere basert på reservasjonen din, og et servicegebyr kan også påløpe.