Italia, Fiumicino

Perugino Apartments

Via del Perugino 120 Fiumicino, Italia Leilighet
1 tilbud fra 1740 NOK Se tilbud
Perugino Apartments
Se tilbud —
Tjenester og fasiliteter
  • Kjøleskap
  • Hårføner
  • Heis
  • Særskilt røykeområde
  • Lekeplass
Vis alle fasiliteter 5
Beliggenhet
Til sentrum
6.7 km
Hva er i nærheten?

Rompriser

Voksne
Velg en dato
loaderlaster inn
Sjekk tilgjengelighet
Prisene kan være utdaterte, velg datoer for å se gjeldende priser
Du kan kun bestille hotell på TravelAsk-partnersider
pris
Oppdater priser

Hva er i nærheten

Via del Perugino 120 Fiumicino, Italia

Perugino Apartments i Fiumicino, Italia ligger i nærheten av flere attraksjoner og fasiliteter. Her er noen bemerkelsesverdige steder som er rundt hotellet:

1. Fiumicino-stranden: Hotellet ligger bare en kort avstand fra stranden, og tilbyr vakker utsikt over havet og et sted å slappe av.

2. Leonardo da Vinci internasjonale flyplass: Hotellet ligger i nærheten av Roma Fiumicino flyplass, noe som gjør det til et praktisk valg for reisende.

3. Parco Leonardo kjøpesenter: Ligger i nærheten, tilbyr kjøpesenteret et utvalg av butikker, restauranter og underholdningsmuligheter.

4. Historisk sentrum av Fiumicino: I umiddelbar nærhet tilbyr Fiumicinos historiske sentrum sjarmerende gater, tradisjonelle restauranter og et glimt inn i den lokale kulturen.

5. Ostia Antica: En kort kjøretur unna tillater dette gamle romerske arkeologiske området besøkende å utforske godt bevarte ruiner, inkludert ruinene av den gamle havnebyen Ostia.

6. Romas bysentrum: Hotellet er ikke langt fra Romas bysentrum, der man kan besøke berømte attraksjoner som Colosseum, Vatikanstaten, Trevifontenen og Pantheon. Generelt sett gir Perugino Apartments en praktisk beliggenhet for å utforske Fiumicino-området, samtidig som de er nær flyplassen og gir enkel tilgang til Roma.

map
Perugino Apartments
Leilighet

Til sentrum6.7

Om hotellet

Om

Perugino Apartments er et hotell som ligger i Fiumicino, Italia. Her er litt informasjon om hotellet, rommene og måltidene: Hotell: Perugino Apartments tilbyr komfortabel overnatting for gjester som besøker Fiumicino. Hotellet har som mål å skape en hjemmekoselig atmosfære og yte utmerket kundeservice. Personalet er vennlig og oppmerksomt, og sørger for at gjestene har et hyggelig opphold. Rommene: Hotellet tilbyr et utvalg moderne og velholdte rom. Rommene er rene, koselige og utstyrt med grunnleggende fasiliteter for å sikre et behagelig opphold. Hvert rom har funksjoner som aircondition, eget bad, gratis Wi-Fi og en TV. Måltider: Perugino Apartments har en restaurant på stedet som serverer deilige måltider hele dagen. Restauranten tilbyr et utvalg av italienske og internasjonale retter, som tilfredsstiller ulike smaker og ernæringsbehov. Gjestene kan også nyte et utvalg av lokale viner og drikkevarer. I tillegg kan hotellet tilby frokostalternativer, enten inkludert i bestillingen eller tilgjengelig mot et ekstra gebyr. Frokosten består vanligvis av en kontinental buffé med et utvalg av bakverk, brød, frukt, frokostblandinger og varme drikker. Alt i alt er Perugino Apartments et komfortabelt hotell i Fiumicino, Italia, som tilbyr velutstyrte rom og en restaurant som serverer et utvalg av smakfulle måltider.

Barn

Perugino Apartments i Fiumicino, Italia, tilbyr ulike fasiliteter og aktiviteter for barn. Noen av tingene barn kan glede seg over på Perugino Apartments inkluderer:

1. Utendørs lekeplass: Leilighetene har et utendørs lekeområde der barn kan ha det gøy på husker, sklier og annet lekeutstyr.

2. Svømmebasseng: Perugino Apartments kan ha et svømmebasseng der barn kan plaske og nyte vannet i de varmere månedene.

3. Nærliggende strand: Fiumicino ligger nær kysten, slik at barn kan tilbringe tid på stranden og bygge sandslott, bade og leke i bølgene.

4. Sykkelutleie: Leilighetene kan tilby sykler til leie, slik at barn kan utforske området og nyte sykkeleventyr.

5. Nærliggende parker: Fiumicino har flere parker og grønne områder der barn kan løpe, leke spill, ha piknik eller bare nyte utendørsområdene.

6. Sightseeingmuligheter: Fiumicino er nær Roma, slik at familier kan besøke kjente landemerker som Colosseum, Vatikanet og Forum Romanum. Barn kan lære om historie og kultur mens de utforsker disse ikoniske stedene.

7. Båtturer: Fiumicino ligger ved elven Tiber, og familier kan ta båtturer for å utforske elven og nyte vakre utsikter. Barn kan finne båtturen spennende og interessant.

8. Smaking av gelato og pizza: Italia er kjent for sin gelato og pizza. Barn kan unne seg disse deilige godbitene og prøve forskjellige smaker og pålegg. Generelt sett, enten det er utendørs lek, bading, utforsking av historiske steder eller å nyte lokal matkultur, er det mange aktiviteter for barn å glede seg over på Perugino Apartments i Fiumicino, Italia.

Underholdning

1. Fiumicino strand: Ligger bare en kort spasertur fra Perugino Apartments, er Fiumicino strand et populært sted for både lokalbefolkningen og turister. Du kan slappe av på de sandete strendene, svømme i Middelhavet, eller ta en spasertur langs promenaden. Det er også flere restauranter og barer ved stranden hvor du kan nyte et måltid eller en forfriskende drink.

2. Parco Leonardo kjøpesenter: Hvis du har lyst på en shoppingtur, kan du dra til Parco Leonardo kjøpesenter. Det er et moderne kjøpesenter med mange butikker, boutiquer og varehus. Du kan handle klær, tilbehør, elektronikk og mer. Kjøpesenteret har også et bredt utvalg av restauranter og kafeer.

3. Ostia Antica: Bare en kort kjøretur fra Fiumicino ligger Ostia Antica, et arkeologisk område som en gang var Roms gamle havn. Utforsk de godt bevarte ruinene, inkludert et teater, bad, hus og templer. Det gir et fascinerende innblikk i det gamle romerske livet. Guidede turer er tilgjengelige for de som ønsker å lære mer om områdets historie og betydning.

4. Ostia Lido: Beliggende ved kysten er Ostia Lido en livlig badeby. Det tilbyr et utvalg underholdningstilbud, inkludert barer, klubber og restauranter. Du kan nyte en avslappende dag på stranden, prøve vannsport som windsurfing eller seiling, eller bare suge opp den livlige atmosfæren langs promenaden.

5. Cinecittà World: Filmelskere vil glede seg over et besøk til Cinecittà World, en temapark dedikert til filmverdenen. Den har ulike attraksjoner, show og karuseller inspirert av kjente filmer. Du kan utforske filmsett, oppleve virtuelle virkelighetsopplevelser, og til og med se live forestillinger. Parken har også flere spisemuligheter for å tilfredsstille sulten din.

6. Vatikanstaten: Selv om det ikke ligger i selve Fiumicino, ligger Vatikanstaten bare en kort avstand unna og tilbyr et overflod av underholdningstilbud. Besøk den ikoniske Peterskirken, utforsk Vatikanmuseene, eller beundre det berømte taket i Det sixtinske kapell malt av Michelangelo. Du kan også delta på pavelige audienser eller utforske Vatikanets vakre hager.

7. Roma: Fiumicino ligger praktisk til i nærheten av Roma, noe som gir enkel tilgang til byens mange underholdningstilbud. Fra verdensberømte landemerker som Colosseum og Forum Romanum, til shopping på Via del Corso og spising i Trastevere, har Roma noe for alle. Utforsk byens rike historie, nyt italiensk mat, eller bare vandre rundt i de sjarmerende gatene.

Topp spørsmål

1. Hvor ligger Perugino Apartments i Fiumicino, Italia?
1. Hvor ligger Perugino Apartments i Fiumicino, Italia?1

Perugino Apartments ligger i Fiumicino, Italia, nær Leonardo da Vinci-Fiumicino flyplassen.

2. Hvilke fasiliteter tilbys på Perugino Apartments?
2. Hvilke fasiliteter tilbys på Perugino Apartments?1

Perugino Apartments tilbyr fasiliteter som gratis Wi-Fi, aircondition, fullt utstyrte kjøkken, private bad, en delt terrasse og vaskemuligheter.

3. Er det tilgjengelig flyplasstransport på Perugino Apartments?
3. Er det tilgjengelig flyplasstransport på Perugino Apartments?1

Ja, Perugino Apartments tilbyr flyplasstransport mot en ekstra kostnad.

4. Hvor langt er det fra Perugino Apartments til nærmeste strand?
4. Hvor langt er det fra Perugino Apartments til nærmeste strand?1

Perugino Apartments ligger omtrent 1,5 kilometer unna den nærmeste stranden.

5. Er det restauranter og butikker innen gangavstand fra Perugino Apartments?
5. Er det restauranter og butikker innen gangavstand fra Perugino Apartments?1

Ja, det er flere restauranter, kafeer og butikker innen gangavstand fra Perugino Apartments.

6. Kan jeg ta med kjæledyr til Perugino Apartments?
6. Kan jeg ta med kjæledyr til Perugino Apartments?1

Dessverre er kjæledyr ikke tillatt på Perugino Apartments.

7. Er det parkering tilgjengelig på Perugino Apartments?
7. Er det parkering tilgjengelig på Perugino Apartments?1

Ja, gratis privat parkering er tilgjengelig på stedet for gjester som bor på Perugino Apartments.

8. Hva er innsjekking/utsjekkingstiden på Perugino Apartments?
8. Hva er innsjekking/utsjekkingstiden på Perugino Apartments?1

Innsjekkingstiden på Perugino Apartments er fra kl. 14:00, og utsjekking er frem til kl. 10:00.

9. Er det noen attraksjoner eller interessepunkter i nærheten av Perugino Apartments?
9. Er det noen attraksjoner eller interessepunkter i nærheten av Perugino Apartments?1

Ja, noen populære attraksjoner i nærheten av Perugino Apartments inkluderer Ostia Antica arkeologiske område, Parco Leonardo kjøpesenter og Fiera di Roma utstillingssenter.

10. Kan jeg avbestille reservasjonen min på Perugino Apartments gratis?
10. Kan jeg avbestille reservasjonen min på Perugino Apartments gratis?1

Avbestillingsreglene kan variere, så det anbefales å sjekke direkte med eiendommen angående deres spesifikke avbestillingsregler.

Alle tjenester og fasiliteter

Romfasiliteter
  • Kjøleskap
  • Hårføner
Hotellfasiliteter
  • Heis
  • Særskilt røykeområde
For familier med barn
  • Lekeplass
Anmeldelse av Perugino Apartments
Din tilbakemelding
Obligatorisk felt*
Takk! Anmeldelsen din har blitt sendt inn og vil vises på nettstedet etter verifisering.
Fant du ikke svaret du lette etter? Still spørsmålet ditt
Spør et spørsmål her
Obligatorisk felt*
Takk! Spørsmålet ditt har blitt sendt inn og vil bli besvart snart.

Velg ditt språk

Velg valutaen din

Der det er aktuelt, vil prisene konverteres til, og vises i, valutaen du velger. Valutaen du betaler i kan variere basert på reservasjonen din, og et servicegebyr kan også påløpe.