Italia, Cernobbio

Little Garden House Cernobbio

87 Via Regina Cernobbio, Italia Ferieutleie
1 tilbud fra 1590 NOK Se tilbud
Little Garden House Cernobbio
Se tilbud —
Tjenester og fasiliteter
 • Gratis Wi-Fi
 • Trådløst internett
 • Hage
 • Kjøleskap
 • Hårføner
 • Flyplasstransport
Vis alle fasiliteter 8
Beliggenhet
Til sentrum
0.2 km
Hva er i nærheten?

Rompriser

Voksne
Velg en dato
loaderlaster inn
Sjekk tilgjengelighet
Prisene kan være utdaterte, velg datoer for å se gjeldende priser
Du kan kun bestille hotell på TravelAsk-partnersider
pris
Oppdater priser

Hva er i nærheten

87 Via Regina Cernobbio, Italia

Lille Hagehus Cernobbio ligger i Cernobbio, en liten by i Lombardia-regionen nord i Italia. Her er noen av attraksjonene og fasilitetene rundt hotellet:

1. Comosjøen: Hotellet ligger i nærheten av den vakre Comosjøen, en av Italias mest kjente og pittoreske innsjøer. Besøkende kan nyte en avslappende spasertur langs innsjøpromenaden eller ta en båttur for å utforske området rundt.

2. Villa d'Este: Denne historiske 1500-talls villaen ligger i nærheten av hotellet. Den er kjent for sine vakre hager, luksuriøse boalternativer og en Michelin-stjernet restaurant. Besøkende kan gå en tur i villaens elegante hager eller spise et måltid på en av spisestedene der.

3. Sentrum av Cernobbio: Hotellet ligger også praktisk til i nærheten av Cernobbios sentrum. Her kan besøkende finne ulike butikker, restauranter, kafeer og barer for å utforske og nyte lokal kultur og mat.

4. Como-katedralen: Bare en kort kjøretur fra Cernobbio kan besøkende besøke Como-katedralen (Cattedrale di Santa Maria Assunta). Denne imponerende katedralen er kjent for sin gotiske arkitektur og huser fantastiske kunstverk.

5. Funicolaren til Brunate: Fra Como kan besøkende ta en tur med taubanen opp til den nærliggende landsbyen Brunate. Denne sceniske turen tilbyr fantastisk utsikt over Comosjøen og området rundt, og er en populær attraksjon for turister.

6. Sveitsiske alper: Cernobbio ligger i nærheten av de sveitsiske alpene, og tilbyr muligheter for utendørsaktiviteter som fotturer, ski og snowboard, avhengig av sesongen. Dette er bare noen få av de mange attraksjonene og fasilitetene rundt Lille Hagehus Cernobbio i Cernobbio, Italia.

map
Little Garden House Cernobbio
Ferieutleie

Til sentrum0.2

Om hotellet

Om

Little Garden House Cernobbio er et sjarmtunge hotell som ligger i byen Cernobbio, Italia. Her er litt informasjon om hotellets rom og måltider: Rom: Hotellet tilbyr romslige og komfortable rom som er innredet med en blanding av moderne og tradisjonelle elementer. Hvert rom er utstyrt med fasiliteter som aircondition, fjernsyn, minibar og gratis Wi-Fi. Rommene er designet for å gi en koselig atmosfære der gjester kan slappe av og finne ro. Måltider: Little Garden House Cernobbio tilbyr en deilig frokostbuffé for å starte dagen din. Gjestene kan nyte et utvalg av nystekte bakverk, frukt, frokostblandinger og varme drikker. Hotellet har også en restaurant på stedet der gjestene kan nyte tradisjonell italiensk mat laget med lokale ingredienser. Restauranten tilbyr en variert meny med alternativer for enhver smak og diettpreferanse. I tillegg til den lokale restauranten, ligger hotellet praktisk til i nærheten av ulike spisesteder i Cernobbio. Gjestene kan utforske byen og oppdage lokale trattoriaer, pizzeriaer og eksklusive restauranter for å tilfredsstille deres kulinariske ønsker. Alt i alt tilbyr Little Garden House Cernobbio komfortabel overnatting og deilige måltider for et minneverdig opphold i Cernobbio, Italia.

Underholdning

Det er flere underholdningsmuligheter i nærheten av hotellet 'Little Garden House Cernobbio' i Cernobbio, Italia. Her er noen forslag: Villa Erba: Ligger i nærheten av hotellet, Villa Erba er en historisk villa som er vert for ulike utstillinger, arrangementer og konserter i løpet av året. Det er et populært sted for kulturelle og underholdningsaktiviteter. Lido di Cernobbio: Dette er en strand ved innsjøen hvor du kan slappe av og glede deg over ulike fritidsaktiviteter. Den tilbyr solsenger, parasoller, svømmeområder og en bar hvor du kan få deg en forfriskende drink. Comosjøen: Cernobbio ligger ved den vakre Comosjøen, og det er flere muligheter for underholdning på sjøen. Du kan leie en båt eller ta en båttur for å utforske sjøens naturskjønne omgivelser. Det er også muligheter for vannsport som vannski og seiling. Cinema Teatro Teresio Olivelli: Dette er en lokal kino og teater som ligger i Cernobbio sentrum. Den viser ofte nye filmer og arrangerer teaterforestillinger, og gir underholdning for besøkende og lokalbefolkningen. Villa d'Este: Hvis du er ute etter luksusunderholdning, tilbyr det kjente hotellet Villa d'Este i Cernobbio ulike fasiliteter og aktiviteter som spa, golfbane og gourmetrestauranter. Du kan nyte en spabehandling, spille golf eller nyte et gourmetmåltid mens du nyter den vakre utsikten over sjøen. Uteliv: Cernobbio har også et livlig natteliv, med flere barer og klubber i nærheten av hotellet. Du kan nyte en drink, live musikk eller danse natten bort på en av de lokale etablissementene. Dette er bare noen få av underholdningsmulighetene i nærheten av hotellet 'Little Garden House Cernobbio'. Det anbefales alltid å sjekke lokale oppføringer, arrangementer og anbefalinger under oppholdet for å finne de mest oppdaterte underholdningsvalgene i området.

Topp spørsmål

1. Hvor ligger Little Garden House Cernobbio?
1. Hvor ligger Little Garden House Cernobbio?1

Little Garden House Cernobbio ligger i Cernobbio, Italia

2. Hva er adressen til Little Garden House Cernobbio?
2. Hva er adressen til Little Garden House Cernobbio?1

Den eksakte adressen til Little Garden House Cernobbio kan variere, så det er best å bekrefte adressen med eieren eller gjennom en online booking plattform

3. Hvilken type overnatting tilbyr Little Garden House Cernobbio?
3. Hvilken type overnatting tilbyr Little Garden House Cernobbio?1

Little Garden House Cernobbio tilbyr hus eller leilighetslignende overnatting

4. Hvor mange rom er det i Little Garden House Cernobbio?
4. Hvor mange rom er det i Little Garden House Cernobbio?1

Antallet rom i Little Garden House Cernobbio kan variere, så det anbefales å sjekke med eiendommen eller online booking plattformen for spesifikk informasjon

5. Hvilke fasiliteter er tilgjengelige på Little Garden House Cernobbio?
5. Hvilke fasiliteter er tilgjengelige på Little Garden House Cernobbio?1

Fasiliteter som er tilgjengelige på Little Garden House Cernobbio kan inkludere hage, terrasse, fullt utstyrt kjøkken, parkeringsmuligheter, Wi-Fi og mer. Det er tilrådelig å sjekke eiendomsbeskrivelsen eller kontakte eieren for nøyaktige detaljer

6. Tillater Little Garden House Cernobbio kjæledyr?
6. Tillater Little Garden House Cernobbio kjæledyr?1

Kjæledyrpolitikken til Little Garden House Cernobbio kan variere, så det er lurt å sjekke med eiendommen eller booking plattformen for deres kjæledyrpolitikk

7. Er det parkering tilgjengelig på Little Garden House Cernobbio?
7. Er det parkering tilgjengelig på Little Garden House Cernobbio?1

Little Garden House Cernobbio kan tilby parkeringsfasiliteter, men det anbefales å bekrefte tilgjengelighet og eventuelle tilknyttede kostnader med eiendommen eller booking plattformen

8. Tilbyr Little Garden House Cernobbio Wi-Fi?
8. Tilbyr Little Garden House Cernobbio Wi-Fi?1

Little Garden House Cernobbio kan tilby Wi-Fi for gjestene, men det er lurt å dobbeltsjekke denne informasjonen med eiendommen eller gjennom booking plattformen

9. Hvordan kan jeg booke Little Garden House Cernobbio?
9. Hvordan kan jeg booke Little Garden House Cernobbio?1

Little Garden House Cernobbio kan bookes ved å kontakte eieren direkte eller gjennom ulike online booking plattformer

10. Er det noen attraksjoner eller severdigheter i nærheten av Little Garden House Cernobbio?
10. Er det noen attraksjoner eller severdigheter i nærheten av Little Garden House Cernobbio?1

Cernobbio, Italia, tilbyr ulike attraksjoner som Villa d'Este, Villa Erba, Como katedral, taubanen til Brunate og Comosjøen. Little Garden House Cernobbio kan være i nærheten av noen av disse interessante stedene, men det anbefales å konsultere en lokal guide eller forske på spesifikke attraksjoner i området.

Alle tjenester og fasiliteter

Hotellfasiliteter
 • Gratis Wi-Fi
 • Trådløst internett
Underholdning og avslapping
 • Hage
 • Fotturer
Romfasiliteter
 • Kjøleskap
 • Hårføner
Ekstra tjenester
 • Flyplasstransport
 • Turistinformasjon
Anmeldelse av Little Garden House Cernobbio
Din tilbakemelding
Obligatorisk felt*
Takk! Anmeldelsen din har blitt sendt inn og vil vises på nettstedet etter verifisering.
Fant du ikke svaret du lette etter? Still spørsmålet ditt
Spør et spørsmål her
Obligatorisk felt*
Takk! Spørsmålet ditt har blitt sendt inn og vil bli besvart snart.

Velg ditt språk

Velg valutaen din

Der det er aktuelt, vil prisene konverteres til, og vises i, valutaen du velger. Valutaen du betaler i kan variere basert på reservasjonen din, og et servicegebyr kan også påløpe.