Italia, Ceglie Messapica

Villa Degli Ulivi Ceglie Messapica

Contrada Montevecchio Ceglie Messapica, Italia Villa
1 tilbud fra 2395 NOK Se tilbud
Villa Degli Ulivi Ceglie Messapica
Se tilbud —
Tjenester og fasiliteter
 • Hage
 • Kjøleskap
 • Mikrobølgeovn
 • Hårføner
 • Flyplasstransport
 • Basseng
Vis alle fasiliteter 7
Beliggenhet
Til sentrum
3.0 km
Hva er i nærheten?

Rompriser

Voksne
Velg en dato
loaderlaster inn
Sjekk tilgjengelighet
Prisene kan være utdaterte, velg datoer for å se gjeldende priser
Du kan kun bestille hotell på TravelAsk-partnersider
pris
Oppdater priser

Hva er i nærheten

Contrada Montevecchio Ceglie Messapica, Italia

Rundt hotellet "Villa Degli Ulivi Ceglie Messapica" i Ceglie Messapica, Italia, finnes det flere interessante steder og fasiliteter. Her er noen av høydepunktene:

1. Ceglie Messapica by: Hotellet ligger i selve byen Ceglie Messapica, så du kan utforske de sjarmerende gatene, historiske bygningene og lokale butikker og restauranter i nærheten.

2. Historisk sentrum: En kort avstand fra hotellet kan du besøke det historiske sentrum av Ceglie Messapica, som er kjent for sin godt bevarte arkitektur og gamle kirker.

3. Piazza Plebiscito: Denne sentrale plassen har en vakker fontene og er et populært møtested for lokalbefolkningen og besøkende. Det er et flott sted å slappe av, se på mennesker eller nyte en kopp kaffe.

4. Lokal mat: Ceglie Messapica er kjent for sin gastronomi, med mange restauranter og trattoriaer som tilbyr tradisjonelle apuliske retter. Du kan utforske den lokale matkulturen og nyte autentisk italiensk mat.

5. Oliventrær: Som navnet antyder, er hotellet omgitt av oliventrær, noe som gir en fredelig og naturlig atmosfære. Du kan ta avslappende turer blant oliventrærne og nyte den rolige omgivelsen.

6. Trulli-hus: Ceglie Messapica ligger i nærheten av det berømte trulli-distriktet i Alberobello. Trulli er tradisjonelle steinhytter med kjegleformede tak, og Alberobello, som er oppført på UNESCOs verdensarvliste, er en attraksjon som absolutt er verdt et besøk.

7. Strender: Selv om Ceglie Messapica ligger innlandet, er de vakre strendene på Adriaterhavskysten innenfor kjøreavstand. Du kan ta dagsturer til nærliggende badebyer som Ostuni eller Torre Canne og nyte de solfylte strendene og krystallklart vann.

8. Vin turer: Apulia er kjent for sine utmerkede viner, spesielt Primitivo- og Negroamaro-varianter. Du kan delta på vinturer og smakinger i det nærliggende landskapet, der vingårder trives. Dette er bare noen av de mange tingene du kan se og gjøre rundt hotellet "Villa Degli Ulivi Ceglie Messapica" i Ceglie Messapica, Italia.

map
Villa Degli Ulivi Ceglie Messapica
Villa

Til sentrum3.0

Om hotellet

Om

Villa Degli Ulivi Ceglie Messapica er et hotell som ligger i Ceglie Messapica, Italia. Her er litt informasjon om hotellet, rommene og måltidene: - Hotell: Villa Degli Ulivi Ceglie Messapica er et sjarmerende hotell som ligger i en fantastisk landsbygd med vakre olivenlunder. Det tilbyr en fredelig og avslappende atmosfære som gjestene kan nyte under oppholdet sitt. - Rom: Hotellet har komfortable og velutstyrte rom for gjestene. Rommene er romslige og smakfullt innredet, og skaper en koselig og innbydende atmosfære. Hvert rom har fasiliteter som aircondition, TV, Wi-Fi, eget bad og mer. - Måltider: Hotellet tilbyr deilige måltider som gjestene kan kose seg med under oppholdet. Den lokale restauranten serverer et utvalg av lokale og italienske retter laget med ferske og kvalitetsrike ingredienser. Gjestene kan fråtse i tradisjonelle smaker og kulinariske delikatesser mens de spiser i en hyggelig og stilig setting. Frokost tilbys også, og gir et utvalg av frokostretter for å starte dagen. - Fasiliteter: Villa Degli Ulivi Ceglie Messapica tilbyr en rekke fasiliteter for å forbedre gjestenes opplevelse. Dette kan inkludere et svømmebasseng, en hage, en bar, en terrasse, døgnåpen resepsjon, concierge-service, gratis parkering og mer. Hotellets ansatte er vennlige og dedikerte til å sikre et komfortabelt og hyggelig opphold for alle gjester. - Beliggenhet: Hotellet ligger i Ceglie Messapica, en pittoresk by i hjertet av Puglia-regionen i Italia. Byen er kjent for sin rike historie, tradisjonell arkitektur og kulinariske delikatesser. Gjestene kan utforske de smale gatene, besøke historiske steder og oppleve lokal kultur og tradisjoner under oppholdet. Alt i alt tilbyr Villa Degli Ulivi Ceglie Messapica et hyggelig overnattingsalternativ med velutstyrte rom, deilige måltider og en fredelig beliggenhet i den sjarmerende byen Ceglie Messapica, Italia.

Underholdning

Når du bor på Hotel Villa Degli Ulivi i Ceglie Messapica, Italia, er det flere underholdningsalternativer i nærheten. Noen av de beste attraksjonene og aktivitetene i området inkluderer:

1. Det historiske sentrum av Ceglie Messapica: Ta en spasertur gjennom det sjarmerende historiske sentrum av Ceglie Messapica, beundre den vakre arkitekturen, gamle kirker og skjulte smug.

2. Ceglie Messapica slott: Besøk det imponerende Ceglie Messapica slott, en middelaldersk festning som tilbyr panoramautsikt over det omkringliggende landskapet.

3. Gastronomiske turer og matlagingskurs: Ceglie Messapica er kjent for sin deilige mat og tradisjonelle kjøkken. Delta på en gastronomisk tur eller ta en matlagingsklasse for å lære mer om de lokale kulinariske tradisjonene.

4. Vinsmaking: Utforsk de nærliggende vingårdene og vinprodusentene, som Cantine due Palme, der du kan smake og lære om de lokale vinene som Primitivo.

5. Olivenoljetesting: Ceglie Messapica er også kjent for sin høykvalitets olivenolje. Besøk olivenlunder eller lokale gårder der du kan smake på ulike varianter av olivenolje og lære om produksjonsprosessen.

6. Kulturelle arrangementer: Sjekk om det pågår kulturelle arrangementer eller festivaler i Ceglie Messapica under oppholdet ditt. Byen arrangerer forskjellige arrangementer i løpet av året, inkludert musikk-konserter, kunstutstillinger og religiøse prosesjoner.

7. Strender: Selv om Ceglie Messapica ligger innlandet, er det vakre Adriaterhavet med sine sandstrender kun en kort kjøretur unna. Besøk vakre kystbyer som Ostuni, Torre Canne eller Rosa Marina for en avslappende dag ved sjøen.

8. Naturvandringer og fotturer: Det omkringliggende landskapet tilbyr naturskjønne stier og stier, perfekt for de som liker utendørsaktiviteter. Utforsk den naturlige skjønnheten i Itria-dalen, gå fotturer i den nærliggende Bosco delle Pianelle, eller besøk de gamle trulli-husene som er typiske for regionen. Alt i alt, når du bor på Hotel Villa Degli Ulivi, vil du ha et mangfold av underholdningsalternativer i nærheten, slik at du kan fordype deg i den rike kulturarven og den naturlige skjønnheten til Ceglie Messapica og omgivelsene.

Topp spørsmål

1. Hvor ligger Villa Degli Ulivi?
1. Hvor ligger Villa Degli Ulivi?1

Villa Degli Ulivi ligger i Ceglie Messapica, Italia.

2. Hvilken type overnatting tilbyr Villa Degli Ulivi?
2. Hvilken type overnatting tilbyr Villa Degli Ulivi?1

Villa Degli Ulivi tilbyr villa-lignende overnatting.

3. Hvor mange soverom har Villa Degli Ulivi?
3. Hvor mange soverom har Villa Degli Ulivi?1

Villa Degli Ulivi har flere soverom, avhengig av den spesifikke villaen som er valgt.

4. Har Villa Degli Ulivi et basseng?
4. Har Villa Degli Ulivi et basseng?1

Ja, Villa Degli Ulivi har et svømmebasseng som gjestene kan nyte.

5. Har Villa Degli Ulivi et kjøkken?
5. Har Villa Degli Ulivi et kjøkken?1

Ja, hver villa på Villa Degli Ulivi er utstyrt med et kjøkken slik at gjestene kan lage sine egne måltider.

6. Hvilke fasiliteter er inkludert på Villa Degli Ulivi?
6. Hvilke fasiliteter er inkludert på Villa Degli Ulivi?1

Villa Degli Ulivi tilbyr fasiliteter som gratis Wi-Fi, privat parkering, air condition og utendørs område.

7. Kan Villa Degli Ulivi huse store grupper?
7. Kan Villa Degli Ulivi huse store grupper?1

Ja, noen villaer på Villa Degli Ulivi har nok plass til å huse større grupper.

8. Er frokost inkludert på Villa Degli Ulivi?
8. Er frokost inkludert på Villa Degli Ulivi?1

Frokost er vanligvis ikke inkludert på Villa Degli Ulivi, men noen villaer kan ha muligheten for frokost etter forespørsel.

9. Er Villa Degli Ulivi dyrevennlig?
9. Er Villa Degli Ulivi dyrevennlig?1

Villa Degli Ulivi har spesifikke villaer som er designet for kjæledyr. Det er best å spørre om dette når du foretar en reservasjon.

10. Hvilke attraksjoner er i nærheten av Villa Degli Ulivi?
10. Hvilke attraksjoner er i nærheten av Villa Degli Ulivi?1

Ceglie Messapica er en historisk by med attraksjoner som Ceglie Messapica-slottet og San Rocco-kirken. Andre nærliggende attraksjoner inkluderer Trullo Sovrano og Alberobello, et UNESCOs verdensarvsted kjent for sine unike trulli-hus.

11. Hvor langt er det fra Villa Degli Ulivi til nærmeste flyplass?
11. Hvor langt er det fra Villa Degli Ulivi til nærmeste flyplass?1

Nærmeste flyplass til Villa Degli Ulivi er Brindisi flyplass, som ligger omtrent 45 kilometer unna.

12. Finnes det restauranter eller butikker i gangavstand fra Villa Degli Ulivi?
12. Finnes det restauranter eller butikker i gangavstand fra Villa Degli Ulivi?1

Villa Degli Ulivi ligger i et landlig område, så det anbefales å ha bil for enkel tilgang til restauranter og butikker i Ceglie Messapica, som ligger en kort kjøretur unna.

Alle tjenester og fasiliteter

Underholdning og avslapping
 • Hage
Romfasiliteter
 • Kjøleskap
 • Mikrobølgeovn
 • Hårføner
Ekstra tjenester
 • Flyplasstransport
Vannaktiviteter
 • Basseng
 • Utendørsbasseng
Anmeldelse av Villa Degli Ulivi Ceglie Messapica
Din tilbakemelding
Obligatorisk felt*
Takk! Anmeldelsen din har blitt sendt inn og vil vises på nettstedet etter verifisering.
Fant du ikke svaret du lette etter? Still spørsmålet ditt
Spør et spørsmål her
Obligatorisk felt*
Takk! Spørsmålet ditt har blitt sendt inn og vil bli besvart snart.

Velg ditt språk

Velg valutaen din

Der det er aktuelt, vil prisene konverteres til, og vises i, valutaen du velger. Valutaen du betaler i kan variere basert på reservasjonen din, og et servicegebyr kan også påløpe.