Italia, Alberobello

Trullo 'Vicolo Fiorito'

Vicolo D'Annunzio 1 Alberobello, Italia Ferieutleie
1 tilbud fra 2436 NOK Se tilbud
Trullo 'Vicolo Fiorito'
Se tilbud —
Tjenester og fasiliteter
  • Hage
  • Kjøleskap
  • Mikrobølgeovn
  • Hårføner
Vis alle fasiliteter 4
Beliggenhet
Til sentrum
0.5 km
Hva er i nærheten?

Rompriser

Voksne
Velg en dato
loaderlaster inn
Sjekk tilgjengelighet
Prisene kan være utdaterte, velg datoer for å se gjeldende priser
Du kan kun bestille hotell på TravelAsk-partnersider
pris
Oppdater priser

Hva er i nærheten

Vicolo D'Annunzio 1 Alberobello, Italia

Rundt hotellet "Trullo 'Vicolo Fiorito'' i Alberobello, Italia, finnes det flere attraksjoner og fasiliteter:

1. Trulli: Alberobello er kjent for sine trulli, som er tradisjonelle steinhus med koniske tak. Hotellet ligger i hjertet av det historiske distriktet, omgitt av trulli-hus.

2. Trullo Sovrano: Dette er den eneste trulloen med to etasjer og ligger en kort spasertur fra hotellet. Den er gjort om til et museum som viser historien og livsstilen i regionen.

3. Rione Monti: Hotellet ligger i Rione Monti-distriktet, som er kjent for sine pittoreske gater med trulli-hus. Det er et UNESCO-verdensarvsted og tiltrekker seg mange turister.

4. Restauranter og barer: Det er mange restauranter og barer i nærheten der besøkende kan nyte tradisjonell italiensk og apulsk mat, inkludert lokale spesialiteter som orecchiette-pasta og sjømatretter.

5. Suvenirbutikker: Området rundt hotellet har mange suvenirbutikker der turister kan kjøpe tradisjonelt håndverk, keramikk og lokale produkter som olivenolje og vin.

6. Kirken til St. Anthony of Padua: En kort avstand fra hotellet finner besøkende denne vakre kirken med sin distinkte arkitektur og intrikate steindekorasjoner.

7. Landsbygda: Alberobello er omgitt av pittoresk landsbygd, fylt med olivenlunder og vinmarker. Besøkende kan ta turer eller sykkelturer for å utforske det landlige apulske landskapet.

8. Trullo-Sphere: Dette er en unik attraksjon i nærheten av hotellet der besøkende kan oppleve en multimediaforestilling som skildrer historien og byggeteknikkene til trulli.

9. Vinturer: Området er kjent for sin vinproduksjon, og det finnes flere vingårder i nærheten der besøkende kan ta turer og smaksprøver for å prøve lokale viner. Alt i alt gir et opphold på Trullo 'Vicolo Fiorito' hotel i Alberobello enkel tilgang til det sjarmerende historiske distriktet, trulli-husene, kulturelle attraksjoner og den vakre landsbygda i regionen.

map
Trullo 'Vicolo Fiorito'
Ferieutleie

Til sentrum0.5

Om hotellet

Om

Hotellet "Trullo 'Vicolo Fiorito'" ligger i Alberobello, Italia. Alberobello er et populært turistmål kjent for sine unike trulli-bygninger, som er tradisjonelle steinhytter med koniske tak. Hotellet er plassert i en autentisk trullo-bygning, og tilbyr gjestene en mulighet til å oppleve den tradisjonelle arkitekturen og sjarmen i regionen. Rommene på Trullo Vicolo Fiorito er komfortable og smakfullt innredet, og kombinerer moderne fasiliteter med tradisjonelle detaljer. Hvert rom er unikt og har et konisk tak, steinvegger og rustikk møbler. Gjestene kan velge mellom ulike romtyper, inkludert dobbeltrom, tomannsrom og suiter. Noen rom har en privat terrasse eller uteplass, som tilbyr vakker utsikt over det omkringliggende landskapet. Hotellet tilbyr også en rekke fasiliteter og tjenester for å forbedre gjestenes opphold. Dette inkluderer gratis Wi-Fi, aircondition, oppvarming, minibar og flatskjerm-TV på hvert rom. I tillegg tilbyr hotellet en døgnåpen resepsjon, daglig rengjøring og klesvask. Når det gjelder måltider, tilbyr Trullo Vicolo Fiorito en deilig frokostbuffé hver morgen. Gjestene kan nyte et utvalg bakverk, kornblandinger, ferske frukter, pålegg og oster. Hotellet har ikke en restaurant på stedet, men det er mange spisesteder innen gangavstand fra eiendommen. Totalt sett tilbyr Trullo Vicolo Fiorito et unikt og komfortabelt opphold i en tradisjonell trullo-omgivelse. Enten gjestene er interessert i å utforske de historiske gatene i Alberobello eller bare ønsker å slappe av i en sjarmerende innkvartering, tilbyr dette hotellet en minneverdig opplevelse.

Underholdning

Det er flere underholdningsalternativer i nærheten av hotellet 'Trullo 'Vicolo Fiorito'' i Alberobello, Italia. Her er noen forslag:

1. Trullo Sovrano: Besøk denne ikoniske Trullo- strukturen som har blitt omgjort til et museum som viser historien og arkitekturen til Trulli-husene i regionen.

2. Rione Monti: Utforsk de vakre gatene i Rione Monti, kjent for sin konsentrasjon av Trulli-hus og sjarmerende atmosfære. Du kan vandre rundt, ta bilder og handle for lokale suvenirer.

3. Trattoria Terra Madre: Nyt et deilig måltid på denne populære restauranten i nærheten. Smak på tradisjonelle retter fra Apulia som orecchiette, burrata ost og lokale viner.

4. Vinsmaking: Besøk en av de nærliggende vingårdene på landet og nyt en vinsmakingsopplevelse. Mange vingårder tilbyr turer og lar besøkende prøve deres utmerkede viner.

5. Naturvandringer: Alberobello er omgitt av vakker natur som er perfekt for turer og fjellturer. Du kan utforske de vakre landskapene, olivenlunder og vinmarker i ditt eget tempo.

6. Sykkelturer: Lei en sykkel og utforsk byen og omgivelsene på to hjul. Det finnes guidede sykkelturer tilgjengelig som tar deg gjennom de sjarmerende gatene i Alberobello og landsbygda.

7. Danseforestillinger: Sjekk om det er noen lokale danseoppvisninger eller arrangementer som finner sted i Alberobello under oppholdet ditt. Tradisjonelle danser som Pizzica blir fra tid til annen utført, og viser frem den lokale kulturen og tradisjonene.

8. Martina Franca: Ta en kort tur til den nærliggende byen Martina Franca, kjent for sin barokkarkitektur og vakre historiske sentrum. Utforsk byen, besøk Basilica di San Martino og nyt en gelato på de lokale kafeene. Dette er bare noen få underholdningsalternativer i nærheten av hotellet 'Trullo 'Vicolo Fiorito'' i Alberobello, Italia. Det finnes også ulike festivaler, arrangementer og kulturelle aktiviteter som finner sted i løpet av året, så det er alltid verdt å sjekke den lokale kalenderen for kommende attraksjoner.

Topp spørsmål

1. Hva er Trullo 'Vicolo Fiorito' i Alberobello, Italia?
1. Hva er Trullo 'Vicolo Fiorito' i Alberobello, Italia?1

Trullo 'Vicolo Fiorito' er et tradisjonelt tørrmurhus med et kjegleformet tak, som ligger i den sjarmerende byen Alberobello i Sør-Italia.

2. Hvordan kan jeg komme til Trullo 'Vicolo Fiorito' i Alberobello?
2. Hvordan kan jeg komme til Trullo 'Vicolo Fiorito' i Alberobello?1

Trullo 'Vicolo Fiorito' er lett tilgjengelig med bil eller offentlig transport. Hvis du reiser med bil, kan du bruke GPS for å finne veien til adressen. Hvis du bruker offentlig transport, kan du ta tog eller buss til Alberobello og deretter gå til Trullo 'Vicolo Fiorito'

3. Kan jeg besøke interiøret i Trullo 'Vicolo Fiorito'?
3. Kan jeg besøke interiøret i Trullo 'Vicolo Fiorito'?1

Ja, Trullo 'Vicolo Fiorito' tilbyr besøkende muligheten til å gå inni og utforske det unike interiøret. Du kan oppleve den tradisjonelle arkitekturen, møbleringen og lære om dens historiske betydning

4. Er det inngangspris for Trullo 'Vicolo Fiorito'?
4. Er det inngangspris for Trullo 'Vicolo Fiorito'?1

Fra og med [sett inn år] er det inngangspris for å besøke Trullo 'Vicolo Fiorito'. Prisen kan variere avhengig av årstiden og eventuelle pågående kampanjer. Det er best å sjekke den offisielle nettsiden eller kontakte den relevante turistinformasjonen for den mest nøyaktige og oppdaterte informasjonen

5. Finnes det guidete turer tilgjengelig for Trullo 'Vicolo Fiorito'?
5. Finnes det guidete turer tilgjengelig for Trullo 'Vicolo Fiorito'?1

Ja, det er guidede turer tilgjengelig for besøkende som ønsker å få en mer inngående forståelse av trulloen og dens historie. Disse turene ledes vanligvis av kunnskapsrike guider som vil gi interessante innsikter og svare på eventuelle spørsmål du måtte ha

6. Kan jeg overnatte i Trullo 'Vicolo Fiorito'?
6. Kan jeg overnatte i Trullo 'Vicolo Fiorito'?1

Trullo 'Vicolo Fiorito' tilbyr kanskje ikke overnattingsmuligheter, da det hovedsakelig er en historisk attraksjon åpen for besøk. Imidlertid er det mange trullo-accommodations tilgjengelig for utleie i Alberobello, som gir besøkende mulighet til å oppleve de unike boenhetene

7. Finnes det noen nærliggende attraksjoner eller interessepunkter?
7. Finnes det noen nærliggende attraksjoner eller interessepunkter?1

Alberobello i seg selv er en UNESCO-verdensarvliste og er kjent for sine pittoreske trulli-hus. I tillegg til Trullo 'Vicolo Fiorito', kan du utforske den historiske sentrum av Alberobello, besøke andre trullo-hus eller ta en tur i den vakre omkringliggende landsbygden

8. Kan jeg ta bilder på Trullo 'Vicolo Fiorito'?
8. Kan jeg ta bilder på Trullo 'Vicolo Fiorito'?1

Ja, besøkende får vanligvis lov til å ta bilder inne i Trullo 'Vicolo Fiorito', men det er alltid godt å bekrefte eventuelle spesifikke regler eller begrensninger med de ansatte på stedet

9. Er Trullo 'Vicolo Fiorito' tilgjengelig for personer med nedsatt funksjonsevne?
9. Er Trullo 'Vicolo Fiorito' tilgjengelig for personer med nedsatt funksjonsevne?1

Tilgjengeligheten til Trullo 'Vicolo Fiorito' kan variere, da det er en historisk struktur med noen begrensninger. Det er fornuftig å kontakte ledelsen eller turistinformasjonssenteret på forhånd for å spørre om tilgjengelighetsfunksjoner og eventuelle tilpasninger de kan ha

10. Er det noen anbefalte nærliggende restauranter eller kafeer i Alberobello?
10. Er det noen anbefalte nærliggende restauranter eller kafeer i Alberobello?1

Alberobello har et bredt utvalg av spisesteder, inkludert tradisjonelle italienske restauranter og sjarmerende kafeer. Noen populære anbefalinger i nærheten av Trullo 'Vicolo Fiorito' inkluderer [sett inn restaurantnavn]. Det er alltid lurt å sjekke gjeldende åpningstider og gjøre reservasjoner hvis nødvendig.

Alle tjenester og fasiliteter

Underholdning og avslapping
  • Hage
Romfasiliteter
  • Kjøleskap
  • Mikrobølgeovn
  • Hårføner
Anmeldelse av Trullo 'Vicolo Fiorito'
Din tilbakemelding
Obligatorisk felt*
Takk! Anmeldelsen din har blitt sendt inn og vil vises på nettstedet etter verifisering.
Fant du ikke svaret du lette etter? Still spørsmålet ditt
Spør et spørsmål her
Obligatorisk felt*
Takk! Spørsmålet ditt har blitt sendt inn og vil bli besvart snart.

Velg ditt språk

Velg valutaen din

Der det er aktuelt, vil prisene konverteres til, og vises i, valutaen du velger. Valutaen du betaler i kan variere basert på reservasjonen din, og et servicegebyr kan også påløpe.