Indonesia, Yogyakarta

RedDoorz Premium Near Tugu Jogja 2

Jalan Tri Margo Kulon No. 9A, Tegalrejo Yogyakarta, Indonesia Hotell
1 tilbud — Se tilbud
RedDoorz Premium Near Tugu Jogja 2
RedDoorz Premium Near Tugu Jogja 2
Se tilbud —
Beliggenhet
Til sentrum
2.1 km
Hva er i nærheten?

Rompriser

Voksne
Velg en dato
loaderlaster inn
Sjekk tilgjengelighet
Prisene kan være utdaterte, velg datoer for å se gjeldende priser
Du kan kun bestille hotell på TravelAsk-partnersider
pris
Oppdater priser

Hva er i nærheten

Jalan Tri Margo Kulon No. 9A, Tegalrejo Yogyakarta, Indonesia

Noen av de nærliggende attraksjonene og landemerkene rundt RedDoorz Premium Near Tugu Jogja 2-hotellet i Yogyakarta, Indonesia er:

1. Tugu Yogyakarta: Tugu-monumentet, som ligger bare en kort spasertur fra hotellet, er et populært landemerke i Yogyakarta. Det er et symbol på byens motstand mot kolonialismen.

2. Malioboro Street: Denne kjente handlegaten ligger rundt 1 kilometer fra hotellet. Den er kjent for sin livlige atmosfære, gatemat og et stort utvalg av lokale varer, inkludert batikkklær, tradisjonelle håndverk og lokale snacks.

3. Fort Vredeburg Museum: Ligger omtrent 650 meter unna hotellet, gir dette museet innsikt i indonesisk historie, spesielt under perioden med nederlandsk kolonisering.

4. Yogyakarta Palace (Keraton Yogyakarta): Ligger rundt 1,5 kilometer fra hotellet, er Yogyakarta-palasset den offisielle residensen til sultanen av Yogyakarta. Besøkende kan utforske palassområdet og lære om javanesisk kultur.

5. Sonobudoyo Museum: Ligger omtrent 1 kilometer fra hotellet, viser dette museet javanesisk kunst, kultur og historiske artefakter.

6. Taman Sari Water Castle: Ligger omtrent 2 kilometer unna hotellet, er Taman Sari et tidligere kongelig hage- og badekompleks. Det er nå et historisk sted med underjordiske tunneler og vakre vannfunksjoner.

7. Bringharjo Market: Denne tradisjonelle markedsplassen, rundt 1 kilometer fra hotellet, tilbyr et bredt utvalg av lokale produkter, fra håndverk til tradisjonelle javanesiske snacks.

8. Kota Gede: Som en gammel by i Yogyakarta er Kota Gede kjent for sine sølvarbeider, historiske bygninger og tradisjonell javanesisk arkitektur. Det ligger rundt 4,5 kilometer fra hotellet. Dette er bare noen få eksempler på attraksjoner og landemerker i nærheten av RedDoorz Premium Near Tugu Jogja 2-hotellet i Yogyakarta, Indonesia.

map
RedDoorz Premium Near Tugu Jogja 2
Hotell

Til sentrum2.1

Om hotellet

Om

RedDoorz Premium Near Tugu Jogja 2 er et hotell som ligger i Yogyakarta, Indonesia. Det er et førsteklasses hotell kjent for sine moderne fasiliteter og komfortable rom. Her er litt informasjon om hotellet, rommene og måltidene: Hotell: RedDoorz Premium Near Tugu Jogja 2 tilbyr et utvalg fasiliteter og tjenester for å sikre et hyggelig opphold for gjestene. Hotellet har en døgnåpen resepsjon, gratis Wi-Fi på alle rom og offentlige områder, daglig rengjøring og bagasjeoppbevaring. Gjestene kan også benytte seg av romservice og nyte 24-timers sikkerhet under oppholdet. Rommene: Hotellet har godt utstyrte rom som er designet med komfort i tankene. Rommene er utstyrt med air condition, en flatskjerm-TV med satellittkanaler, et skrivebord, en garderobe og en sittegruppe. Hvert rom har et eget bad med dusj, håndklær og gratis toalettartikler. Noen rom kan ha ekstra fasiliteter som kjøleskap eller minibar. Måltider: Hotellet har ikke sin egen restaurant, men gjestene kan finne ulike spisesteder innen gangavstand. Det er flere lokale og internasjonale restauranter, kafeer og spisesteder i nærheten, som tilbyr et utvalg kulinariske delikatesser som passer forskjellige smaker og preferanser. Alt i alt er RedDoorz Premium Near Tugu Jogja 2 et anbefalt valg for reisende som ønsker et komfortabelt og praktisk opphold i Yogyakarta. Det tilbyr moderne rom, nødvendige fasiliteter og enkel tilgang til nærliggende spisesteder.

Underholdning

Det er flere underholdende alternativer i nærheten av hotellet 'RedDoorz Premium Near Tugu Jogja 2' i Yogyakarta, Indonesia. Her er noen få forslag:

1. Tugu Yogyakarta: Dette ikoniske landemerket finnes i nærheten og er verdt et besøk. Det er et symbol på indonesisk uavhengighet og er omgitt av livlige gater med butikker og restauranter.

2. Malioboro Street: Kjent som byens hovedhandlegate, tilbyr Malioboro et utvalg av butikker som selger tradisjonelle håndverk, klær og suvenirer. Det er også gateartister og matboder langs gaten.

3. Kraton Yogyakarta: Dette kongelige palasset er residensen til sultanen av Yogyakarta. Besøkende kan utforske palassets arkitektur, tradisjonelle javanesiske gjenstander og se tradisjonelle danseforestillinger.

4. Kunstgallerier: Yogyakarta har en blomstrende kunstscene, og det er mange gallerier i området. Noen populære inkluderer Batik Winotosastro, Affandi Museum og Jogja Gallery. Disse galleriene viser lokale kunstneres verk i ulike medier.

5. Ramayana Ballet: En må-se kulturell forestilling, Ramayana Ballet fremføres på komplekset Prambanan Temple. Det forteller den gamle hinduistiske eposen Ramayana gjennom dans og musikk.

6. Kultur- og matlagningskurs: Mange kultursentre i Yogyakarta tilbyr kurs i tradisjonell javanesisk kunst, håndverk og matlaging. Du kan lære å lage batikk, tradisjonelle javanesiske retter eller til og med lære gamelan-musikk.

7. Water Castle (Taman Sari): Dette historiske stedet var en gang en kongelig hage og badeanlegg. Det har vakre hager, en moské, underjordiske tunneler og en stor kunstig innsjø.

8. Sonobudoyo Museum: Dette museet viser en omfattende samling av javanesiske gjenstander, inkludert batikk, statuer, tradisjonelt håndverk og instrumenter. Dette er bare noen få alternativer for underholdning i nærheten av hotellet. Yogyakarta er en livlig by med en rik kulturarv, så det er mange flere attraksjoner og aktiviteter å utforske.

Topp spørsmål

1. Hva er inn- og utsjekkingstidene på RedDoorz Premium Near Tugu Jogja 2?
1. Hva er inn- og utsjekkingstidene på RedDoorz Premium Near Tugu Jogja 2?1

Innsjekkingstiden er fra kl. 14:00 og utover, og utsjekkingstiden er frem til kl. 12:00

2. Er det parkering tilgjengelig på hotellet?
2. Er det parkering tilgjengelig på hotellet?1

Ja, RedDoorz Premium Near Tugu Jogja 2 tilbyr parkeringsfasiliteter for gjestene

3. Hva er nærmeste flyplass til hotellet?
3. Hva er nærmeste flyplass til hotellet?1

Adisucipto internasjonale flyplass er den nærmeste flyplassen til RedDoorz Premium Near Tugu Jogja 2, omtrent 30 minutter med bil

4. Er det noen populære attraksjoner i nærheten av hotellet?
4. Er det noen populære attraksjoner i nærheten av hotellet?1

Ja, det er flere populære attraksjoner i nærheten av hotellet, som Malioboro-gaten, Tugu Jogja og Yogyakarta-palasset, alle innen gangavstand

5. Er frokost inkludert i romprisen?
5. Er frokost inkludert i romprisen?1

Ja, frokost er inkludert i romprisen for gjester som bor på RedDoorz Premium Near Tugu Jogja

6. Er det noen restauranter eller kafeer i nærheten?
6. Er det noen restauranter eller kafeer i nærheten?1

Ja, det er flere restauranter og kafeer i nærheten av hotellet der gjestene kan nyte lokal og internasjonal mat

7. Har hotellet Wi-Fi-tilgang?
7. Har hotellet Wi-Fi-tilgang?1

Ja, RedDoorz Premium Near Tugu Jogja 2 tilbyr gratis Wi-Fi-tilgang for alle gjester

8. Hvilke fasiliteter tilbyr hotellet?
8. Hvilke fasiliteter tilbyr hotellet?1

Hotellet tilbyr forskjellige fasiliteter, inkludert rom med aircondition, flatskjerm-TV med kabelkanaler, eget bad, døgnåpen resepsjon og daglig rengjøring

9. Er det et svømmebasseng på hotellet?
9. Er det et svømmebasseng på hotellet?1

Nei, RedDoorz Premium Near Tugu Jogja 2 har ikke et svømmebasseng

10. Kan jeg be om en ekstra seng på rommet?
10. Kan jeg be om en ekstra seng på rommet?1

Ja, gjester kan be om en ekstra seng på rommet, avhengig av tilgjengelighet og med ekstra kostnad.

Anmeldelse av RedDoorz Premium Near Tugu Jogja 2
Din tilbakemelding
Obligatorisk felt*
Takk! Anmeldelsen din har blitt sendt inn og vil vises på nettstedet etter verifisering.
Fant du ikke svaret du lette etter? Still spørsmålet ditt
Spør et spørsmål her
Obligatorisk felt*
Takk! Spørsmålet ditt har blitt sendt inn og vil bli besvart snart.

Velg ditt språk

Velg valutaen din

Der det er aktuelt, vil prisene konverteres til, og vises i, valutaen du velger. Valutaen du betaler i kan variere basert på reservasjonen din, og et servicegebyr kan også påløpe.