Indonesia, Ungasan

The Darling Ocean View Villa

Jalan Ratna, No.5 Ungasan, Indonesia Villa
1 tilbud fra 2760 NOK Se tilbud
The Darling Ocean View Villa
The Darling Ocean View Villa
The Darling Ocean View Villa
The Darling Ocean View Villa
The Darling Ocean View Villa
The Darling Ocean View Villa
The Darling Ocean View Villa
The Darling Ocean View Villa
The Darling Ocean View Villa
The Darling Ocean View Villa
The Darling Ocean View Villa
The Darling Ocean View Villa
The Darling Ocean View Villa
The Darling Ocean View Villa
The Darling Ocean View Villa
The Darling Ocean View Villa
The Darling Ocean View Villa
The Darling Ocean View Villa
The Darling Ocean View Villa
The Darling Ocean View Villa
The Darling Ocean View Villa
The Darling Ocean View Villa
The Darling Ocean View Villa
The Darling Ocean View Villa
The Darling Ocean View Villa
The Darling Ocean View Villa
The Darling Ocean View Villa
The Darling Ocean View Villa
Se tilbud —
Tjenester og fasiliteter
 • Gratis Wi-Fi
 • Trådløst internett
 • Kjøleskap
 • Mikrobølgeovn
 • Hårføner
 • Hurtig innsjekking/utsjekking
Vis alle fasiliteter 10
Beliggenhet
Til sentrum
1.5 km
Hva er i nærheten?

Rompriser

Voksne
Velg en dato
loaderlaster inn
Sjekk tilgjengelighet
Prisene kan være utdaterte, velg datoer for å se gjeldende priser
Du kan kun bestille hotell på TravelAsk-partnersider
pris
Oppdater priser

Hva er i nærheten

Jalan Ratna, No.5 Ungasan, Indonesia

Noen populære turistattraksjoner og destinasjoner i nærheten av 'The Darling Ocean View Villa' i Ungasan, Indonesia inkluderer:

1. Nusa Dua Beach - Et naturskjønt strandområde kjent for sine rolige farvann og luksuriøse feriesteder. Den ligger omtrent 9 kilometer nordøst for Ungasan.

2. Uluwatu-tempelet - Et balinesisk hindutempel ved havet kjent for sin fantastiske beliggenhet på klippen og tradisjonelle Kecak-danseforestillinger. Det ligger rundt 6 kilometer sørvest for Ungasan.

3. Pandawa Beach - En fantastisk hvit sandstrand omgitt av høye kalksteinsklipper. Den ligger omtrent 9 kilometer sør for Ungasan.

4. Garuda Wisnu Kencana Cultural Park - Et kultursenter med den ikoniske Garuda Wisnu Kencana-statuen, som viser kunst og kultur fra Bali. Det ligger omtrent 3 kilometer nordvest for Ungasan.

5. Jimbaran Bay - En pittoresk bukt kjent for sin uberørte strand, sjømatrestauranter og vakker solnedgang. Den ligger omtrent 7 kilometer nord for Ungasan.

6. Dreamland Beach - Et populært surfested med gyllent sand og klart vann. Det ligger omtrent 4 kilometer sørøst for Ungasan.

7. Balangan Beach - Enda en nydelig strand populær blant surfere, kjent for sitt turkise vann og fantastisk klippeutsikt. Den ligger omtrent 7 kilometer øst for Ungasan. Dette er bare noen få eksempler på attraksjoner i nærheten av 'The Darling Ocean View Villa'. Det er også flere butikker, restauranter, spa og andre fasiliteter tilgjengelig i nærområdet.

map
The Darling Ocean View Villa
Villa

Til sentrum1.5

Om hotellet

Om

Darling Ocean View Villa er et luksushotell som ligger i Ungasan, Indonesia. Hotellet tilbyr fantastisk utsikt over havet og gir et luksuriøst og komfortabelt opphold for gjestene sine. Hotellet har vakre rom med moderne fasiliteter og stilfullt interiør. Gjestene kan velge mellom forskjellige romalternativer, inkludert Deluxe-rom, Suiter og Villaer. Hvert rom er utstyrt med aircondition, eget bad, flatskjerm-TV, minibar og gratis Wi-Fi. Deluxe-rommene er romslige og tilbyr en komfortabel queen-size seng, mens Suitene gir ekstra plass med en separat stue og privat balkong. Villaene på Darling Ocean View Villa er perfekte for gjester som søker ultimat luksus og privatliv. Disse villaene har en privat basseng, et velutstyrt tekjøkken, en romslig stue- og spisestue og en privat terrasse med panoramautsikt over havet. Når det gjelder matopplevelser, tilbyr Darling Ocean View Villa et utvalg av alternativer som vil tilfredsstille enhver smak. Hotellet har en restaurant som serverer et utvalg av lokale og internasjonale retter. Gjestene kan nyte måltidene sine mens de nyter den fantastiske utsikten over havet. For de som ønsker å slappe av, har hotellet et spa hvor gjestene kan unne seg ulike oppkvikkende behandlinger og massasjer. Det er også et svømmebasseng hvor gjestene kan kjøle seg ned og nyte den vakre omgivelsene. I tillegg til de luksuriøse rommene og spisemulighetene, tilbyr Darling Ocean View Villa også en rekke fasiliteter og tjenester for å sikre et komfortabelt opphold for gjestene sine. Dette inkluderer døgnåpen resepsjon, concierge-tjenester, vaskemuligheter og transporttjeneste til nærliggende attraksjoner. Alt i alt er Darling Ocean View Villa i Ungasan, Indonesia et perfekt valg for reisende som ønsker et luksuriøst og minneverdig opphold med fantastisk havutsikt, velutstyrte rom og deilige spisemuligheter.

Underholdning

1. Pandawa Beach: Ligger bare en kort kjøretur fra The Darling Ocean View Villa, er Pandawa Beach et populært reisemål for strandelskere. Nyt soling, bading og gå lange turer langs den vakre kystlinjen.

2. Uluwatu-tempelet: Dette berømte balinesiske havetempelet står på en klippe og tilbyr fantastisk utsikt over Indiahavet. Besøkende kan se på Kecak-danseforestillinger ved solnedgang og utforske tempelets intrikate arkitektur.

3. Garuda Wisnu Kencana Cultural Park: Denne ikoniske kulturparken har en massiv statue av den hinduistiske guden Vishnu ridende på Garuda. Utforsk parkens ulike attraksjoner, inkludert tradisjonelle forestillinger, kunstutstillinger og panoramautsikt over området rundt.

4. Bingin Beach: Kjent for sine fantastiske klipper og surfespots, er Bingin Beach et flott sted å se erfarne surfere ri bølgene. Stranden har også en avslappet atmosfære for soling og å sette pris på den naturlige skjønnheten.

5. Waterbom Bali: Beliggende i Kuta, ikke langt fra Ungasan, er Waterbom Bali en populær badepark som tilbyr et utvalg spennende vannsklier, vannleker og bassenger egnet for alle aldre.

6. Balangan Beach: En annen vakker strand i nærheten, Balangan Beach er kjent for sin lange sandstrand og spektakulære bølger. Stranden byr også på pittoreske utsikter og ulike strandkafeer og barer.

7. Sunday Beach Club: Plassert på de hvite sandstrendene ved Ungasan Beach, tilbyr Sunday Beach Club en luksuriøs strandklubbopplevelse. Slapp av på dagsenger, nyt deilig mat og cocktailer og ta en dukkert i deres fantastiske evighetsbasseng.

8. Dreamland Beach: Kjent for sin pittoreske setting er Dreamland Beach et favorittsted både for surfere og soltilbedere. Stranden er omgitt av klipper og tilbyr en rolig atmosfære borte fra folkemengdene.

9. Nyang Nyang Beach: Denne avsidesliggende stranden kan nås ved å gå ned en lang trapp bygget inn i klippen. Med sitt krystallklare vann og myk hvit sand er Nyang Nyang Beach en skjult perle for de som søker et fredelig og mindre overfylt sted.

10. Jimbaran Fiskemarked: Jimbaran Fiskemarked er en travel lokal markedsplass der du kan se fiskere bringe inn dagens ferske fangst. Velg sjømaten din, få den tilberedt på en av de nærliggende sjømatrestaurantene, og nyt et deilig sjømatmåltid.

Topp spørsmål

1. Hvor ligger 'The Darling Ocean View Villa'?
1. Hvor ligger 'The Darling Ocean View Villa'?1

'The Darling Ocean View Villa' ligger i Ungasan, Indonesia.

2. Hvilken type overnatting tilbyr 'The Darling Ocean View Villa'?
2. Hvilken type overnatting tilbyr 'The Darling Ocean View Villa'?1

'The Darling Ocean View Villa' tilbyr villa-stil overnatting.

3. Hvor mange soverom er det i villaen?
3. Hvor mange soverom er det i villaen?1

Villaen har flere soverom, vanligvis fra 2 til 4 soverom.

4. Har 'The Darling Ocean View Villa' en privat basseng?
4. Har 'The Darling Ocean View Villa' en privat basseng?1

Ja, 'The Darling Ocean View Villa' har et privat basseng som gjestene kan nyte.

5. Er frokost inkludert i villa-oppholdet?
5. Er frokost inkludert i villa-oppholdet?1

Det avhenger av bestillingspakken. Noen pakker kan inkludere frokost, mens andre kan kreve en ekstra kostnad.

6. Har villaen utsikt over havet?
6. Har villaen utsikt over havet?1

Ja, 'The Darling Ocean View Villa' tilbyr fantastisk havutsikt fra sin beliggenhet.

7. Er kjæledyr tillatt i villaen?
7. Er kjæledyr tillatt i villaen?1

Kjæledyr er generelt ikke tillatt i 'The Darling Ocean View Villa'. Det er lurt å sjekke med eiendommen på forhånd angående deres kjæledyr-policy.

8. Hva er de nærliggende attraksjonene til villaen?
8. Hva er de nærliggende attraksjonene til villaen?1

Noen nærliggende attraksjoner til 'The Darling Ocean View Villa' inkluderer Garuda Wisnu Kencana Cultural Park, Pandawa Beach og Uluwatu Temple.

9. Tilbyr villaen flyplasstransport tjenester?
9. Tilbyr villaen flyplasstransport tjenester?1

Ja, 'The Darling Ocean View Villa' tilbyr flyplasstransport mot en ekstra kostnad. Gjestene kan avtale transporten med villaens personale.

10. Er det en restaurant eller spisemuligheter inne i villaen?
10. Er det en restaurant eller spisemuligheter inne i villaen?1

Villaen kan tilby in-villa dining eller ha en restaurant på eiendommen hvor gjestene kan nyte måltider. Det anbefales å sjekke med eiendommen for spesifikke spisemuligheter.

Alle tjenester og fasiliteter

Hotellfasiliteter
 • Gratis Wi-Fi
 • Trådløst internett
 • Hurtig innsjekking/utsjekking
Romfasiliteter
 • Kjøleskap
 • Mikrobølgeovn
 • Hårføner
 • Jacuzzi
Vannaktiviteter
 • Basseng
 • Utendørsbasseng
Ekstra tjenester
 • Bagasjeoppbevaring
Anmeldelse av The Darling Ocean View Villa
Din tilbakemelding
Obligatorisk felt*
Takk! Anmeldelsen din har blitt sendt inn og vil vises på nettstedet etter verifisering.
Fant du ikke svaret du lette etter? Still spørsmålet ditt
Spør et spørsmål her
Obligatorisk felt*
Takk! Spørsmålet ditt har blitt sendt inn og vil bli besvart snart.

Velg ditt språk

Velg valutaen din

Der det er aktuelt, vil prisene konverteres til, og vises i, valutaen du velger. Valutaen du betaler i kan variere basert på reservasjonen din, og et servicegebyr kan også påløpe.