Indonesia, Ubud

Capella Ubud Bali

Jl. Raya Dalem, Banjar Triwangsa Desa Keliki, Kecamatan Tegallalang Ubud, Indonesia Hotell
1 tilbud fra 7228 NOK Se tilbud
Capella Ubud Bali
Capella Ubud Bali
Capella Ubud Bali
Capella Ubud Bali
Capella Ubud Bali
Capella Ubud Bali
Capella Ubud Bali
Capella Ubud Bali
Capella Ubud Bali
Capella Ubud Bali
Capella Ubud Bali
Capella Ubud Bali
Capella Ubud Bali
Capella Ubud Bali
Capella Ubud Bali
Capella Ubud Bali
Capella Ubud Bali
Capella Ubud Bali
Capella Ubud Bali
Capella Ubud Bali
Capella Ubud Bali
Capella Ubud Bali
Capella Ubud Bali
Capella Ubud Bali
Capella Ubud Bali
Capella Ubud Bali
Capella Ubud Bali
Capella Ubud Bali
Capella Ubud Bali
Capella Ubud Bali
Capella Ubud Bali
Capella Ubud Bali
Capella Ubud Bali
Capella Ubud Bali
Capella Ubud Bali
Capella Ubud Bali
Capella Ubud Bali
Se tilbud —
Tjenester og fasiliteter
 • Massasje
 • Massasje / Skjønnhetssenter
 • Gratis Wi-Fi
 • Trådløst internett
 • Restaurant
 • Kontakt
Vis alle fasiliteter 15
Beliggenhet
Til sentrum
6.7 km
Hva er i nærheten?

Rompriser

Voksne
Velg en dato
loaderlaster inn
Sjekk tilgjengelighet
Prisene kan være utdaterte, velg datoer for å se gjeldende priser
Du kan kun bestille hotell på TravelAsk-partnersider
pris
Oppdater priser

Hva er i nærheten

Jl. Raya Dalem, Banjar Triwangsa Desa Keliki, Kecamatan Tegallalang Ubud, Indonesia

Hotellet Capella Ubud Bali ligger i jungelen i utkanten av Ubud, Bali, Indonesia. Det er omgitt av frodig vegetasjon og risåkre, og tilbyr en fredelig og avskjermet atmosfære. I nærheten finnes flere attraksjoner og landemerker, inkludert:

1. Ubud Monkey Forest: En gammel hellig skog bebodd av aper og med flere hindutempel.

2. Tegalalang ris-terrasser: Et berømt UNESCOs verdensarvsted kjent for sine imponerende trappetrinnslignende risåkre.

3. Goa Gajah: Et arkeologisk område med en fascinerende grotte som dateres tilbake til det

9. århundre, med hinduistiske og buddhistiske relikvier.

4. Campuhan Ridge Walk: En naturskjønn fjelltur som tilbyr panoramautsikt over det frodige landskapet, og er populær for soloppgangs- eller solnedgangsturer.

5. Ubud Art Market: Et tradisjonelt marked som selger et bredt utvalg unike håndverk, tekstiler og kunstverk, perfekt for suvenirer.

6. Tirta Empul-tempelet: Et hellig vann-tempelet kjent for sine rensende bad og kulturell betydning i balinesisk hinduisme.

7. Ubud-palasset: Det offisielle residenset til den kongelige familien i Ubud, og som tilbyr tradisjonelle danseforestillinger og kulturelle arrangementer.

8. Ubud tradisjonelle kunstmarked: Et livlig marked som selger håndlagde lokale produkter som klær, smykker og kunstverk.

9. Pura Taman Saraswati-tempelet: Et vakkert vann-tempelet dedikert til Hindu-gudinnen for kunnskap, kunst og visdom.

10. Ubuds sentrum: Hjertet av Ubud, hvor du kan finne mange restauranter, kafeer, yogastudioer, spa og kunstgallerier.

map
Capella Ubud Bali
Hotell

Til sentrum6.7

Om hotellet

Om

Capella Ubud Bali er et luksuriøst 5-stjerners hotell som ligger i Ubud, Indonesia. Hotellet tilbyr en unik og oppslukende opplevelse, som kombinerer luksuriøse overnattingssteder med skjønnheten i den omkringliggende naturen. Hotellet har et utvalg av overnattingsmuligheter, inkludert teltretreater og ett soverom-suites. Teltetreatene er designet for å ligne tradisjonelle indonesiske telt, og smelter sømløst sammen med det naturlige miljøet. Hver teltretreat er romslig og har en privat utendørs dekk, et plaskebasseng, et luksuriøst bad og moderne fasiliteter som Wi-Fi og en flatskjerm-TV. For de som ønsker mer plass og privatliv, tilbyr ett soverom-suitene et separat oppholdsområde, et privat plaskebasseng og et tekjøkken. Suitene kommer også med et utvalg av personaliserte tjenester, inkludert en privat kokk og en personlig assistent. Når det gjelder mat, tilbyr Capella Ubud Bali to hovedrestauranter. Mads Lange er en moderne europeisk bistro som serverer et utvalg av klassiske retter med en moderne vri. Gjestene kan nyte måltidene sine i en vakker utendørs innstilling med utsikt over regnskogen. Den andre restauranten, Api Jiwa, tilbyr en meny inspirert av tradisjonelle indonesiske smaker. Restauranten har et interaktivt kjøkken der gjestene kan se kokkene lage maten deres. I tillegg kan private spiseopplevelser arrangeres for de som ønsker en mer intim setting. I tillegg til mattilbudet, tilbyr Capella Ubud Bali ulike aktiviteter og fasiliteter for å forbedre gjestenes opplevelse. Gjestene kan delta på yoga- og velværeklasser, være med på guidet naturvandringer eller slappe av på spaet på stedet. Hotellet tilbyr også en rekke kulturelle opplevelser, inkludert balinesiske danseforestillinger og verksteder. Totalt sett tilbyr Capella Ubud Bali en luksuriøs og oppslukende opplevelse, som blander tradisjonell indonesisk gjestfrihet med moderne komfort. De vakre overnattingsstedene, de eksepsjonelle matvalgene og det varierte aktivitetstilbudet gjør det til et ideelt valg for reisende som ønsker et unikt og uforglemmelig opphold i Ubud, Indonesia.

Underholdning

Det er flere underholdningsmuligheter i nærheten av hotellet Capella Ubud Bali i Ubud, Indonesia. Her er noen populære:

1. Ubud Monkey Forest: Ligger bare en kort avstand fra hotellet, dette skogsreservatet er hjemsted for hundrevis av aper. Besøkende kan utforske den frodige skogen og se de lekne apene i deres naturlige habitat.

2. Ubud Traditional Art Market: Ligger i hjertet av Ubud, denne travle markedet tilbyr et bredt utvalg av tradisjonelle håndverk, klær, suvenirer og kunstverk. Det er et flott sted å fordype seg i den lokale kulturen og finne unike skatter å ta med hjem.

3. Ubud Palace: Også kjent som Puri Saren Royal Palace, viser dette historiske landemerket tradisjonell balinesisk arkitektur og arrangerer regelmessige danseforestillinger om kvelden. Besøkende kan nyte tradisjonelle balinesiske danse- og musikkforestillinger her.

4. Utstillingslokaler for kunst i Ubud: Ubud er kjent for sin pulserende kunstscene, og det er mange kunstgallerier spredt over hele området. Besøkende kan utforske disse galleriene for å se samtidskunst og tradisjonelle balinesiske kunstverk.

5. Balinesiske danseforestillinger: Mange steder i Ubud tilbyr tradisjonelle balinesiske danseforestillinger, som Ubud Water Palace og ARMA Museum. Disse forestillingene viser den rike kulturarven til Bali gjennom tradisjonelle danser og musikk.

6. Yoga- og meditasjonsklasser: Ubud er et sentrum for velvære og spiritualitet, og tilbyr ulike yoga- og meditasjonsklasser. Hotellet selv kan også tilby yogatimer eller ordne klasser for gjestene sine.

7. Elvepadling: Ayung-elven, som ligger nær Ubud, tilbyr spennende elvepadlingsopplevelser. Besøkende kan bli med på guidede turer og oppleve den vakre naturen på Bali mens de navigerer i strykene.

8. Matlagingskurs: Lær kunsten å lage tradisjonell balinesisk mat ved å delta på et matlagingskurs. Disse kursene inkluderer ofte et besøk til et lokalt marked for å velge ferske ingredienser og praktisk matlagingsinstruksjon for å lage tradisjonelle balinesiske retter. Dette er bare noen få eksempler på underholdningsmulighetene i nærheten av Capella Ubud Bali. Ubud er kjent for sin rike kulturarv, naturlige skjønnhet og mangfoldige fritidsaktiviteter, noe som sikrer at det er noe for alle å glede seg over.

Topp spørsmål

1. Hva er Capella Ubud Bali?
1. Hva er Capella Ubud Bali?1

Capella Ubud Bali er en luksuriøs teltretrett som ligger i hjertet av Balis regnskog i Ubud. Det tilbyr en oppslukende og rolig naturopplevelse, med luksuriøs overnatting og personlig service.

2. Hvor langt er det fra Capella Ubud Bali til Ubuds sentrum?
2. Hvor langt er det fra Capella Ubud Bali til Ubuds sentrum?1

Capella Ubud Bali er omtrent 15 minutters kjøretur fra Ubuds sentrum, noe som gjør det enkelt tilgjengelig for gjester som ønsker å utforske området.

3. Hva er romalternativene på Capella Ubud Bali?
3. Hva er romalternativene på Capella Ubud Bali?1

Capella Ubud Bali tilbyr ulike unike og luksuriøse telt overnattingsmuligheter, inkludert terrassertelt, regnskogstelt og elvtelt. Hvert telt har en privat utendørs terrasse og badebasseng, og tilbyr fantastisk utsikt over den omkringliggende jungelen.

4. Hvilke fasiliteter er tilgjengelig på Capella Ubud Bali?
4. Hvilke fasiliteter er tilgjengelig på Capella Ubud Bali?1

Capella Ubud Bali tilbyr flere fasiliteter og tjenester, inkludert et spa, treningsstudio, evighetsbasseng, spisemuligheter på stedet og en døgnåpen concierge-service. De tilbyr også gratis Wi-Fi og en daglig shuttle-service til Ubuds sentrum.

5. Hvilke aktiviteter er tilgjengelig på Capella Ubud Bali?
5. Hvilke aktiviteter er tilgjengelig på Capella Ubud Bali?1

Gjester på Capella Ubud Bali kan nyte et utvalg av aktiviteter, inkludert guidede turer i regnskogen, yogatimer, matlagingskurs, grillfester og håndverksverksteder. Feriestedet tilbyr også personlige opplevelser som privat spising, velværeopphold og kulturelle utflukter.

6. Er Capella Ubud Bali egnet for familier?
6. Er Capella Ubud Bali egnet for familier?1

Ja, Capella Ubud Bali ønsker familier velkommen og tilbyr ulike fasiliteter og tjenester for barn, som barnemenyer, barnevaktjenester og en dedikert barneklubb med tilsyn.

7. Hvordan kan jeg foreta en reservasjon på Capella Ubud Bali?
7. Hvordan kan jeg foreta en reservasjon på Capella Ubud Bali?1

Reservasjoner kan gjøres direkte gjennom Capella Ubud Balis nettside eller ved å kontakte deres reservasjonsteam via telefon eller e-post. Onlinebookingplattformer kan også ha tilgjengelighet for Capella Ubud Bali.

Alle tjenester og fasiliteter

Underholdning og avslapping
 • Massasje
 • Massasje / Skjønnhetssenter
 • Fotturer
Hotellfasiliteter
 • Gratis Wi-Fi
 • Trådløst internett
 • Restaurant
 • Kontakt
 • Trimrom
Vannaktiviteter
 • Basseng
 • Fiske
 • Dykkedykking
 • Utendørsbasseng
 • Vannaktiviteter
Ekstra tjenester
 • Fotokopimaskin
Romfasiliteter
 • Romservice
Anmeldelse av Capella Ubud Bali
Din tilbakemelding
Obligatorisk felt*
Takk! Anmeldelsen din har blitt sendt inn og vil vises på nettstedet etter verifisering.
Fant du ikke svaret du lette etter? Still spørsmålet ditt
Spør et spørsmål her
Obligatorisk felt*
Takk! Spørsmålet ditt har blitt sendt inn og vil bli besvart snart.

Velg ditt språk

Velg valutaen din

Der det er aktuelt, vil prisene konverteres til, og vises i, valutaen du velger. Valutaen du betaler i kan variere basert på reservasjonen din, og et servicegebyr kan også påløpe.