Indonesia, Ubud

COMO Uma Ubud

Jalan Raya Sanggingan-Banjar Lungsiakan Ubud, Indonesia Ferieanlegg
1 tilbud fra 2723 NOK Se tilbud
COMO Uma Ubud
COMO Uma Ubud
COMO Uma Ubud
COMO Uma Ubud
COMO Uma Ubud
COMO Uma Ubud
COMO Uma Ubud
COMO Uma Ubud
COMO Uma Ubud
COMO Uma Ubud
COMO Uma Ubud
COMO Uma Ubud
COMO Uma Ubud
COMO Uma Ubud
COMO Uma Ubud
COMO Uma Ubud
COMO Uma Ubud
COMO Uma Ubud
COMO Uma Ubud
COMO Uma Ubud
COMO Uma Ubud
COMO Uma Ubud
COMO Uma Ubud
COMO Uma Ubud
COMO Uma Ubud
Se tilbud —
Tjenester og fasiliteter
 • Massasje
 • Massasje / Skjønnhetssenter
 • Kroppsbehandlinger
 • Bowlingbane
 • Trådløst internett
 • Hage
Vis alle fasiliteter 40
Beliggenhet
Til sentrum
2.1 km
Hva er i nærheten?

Rompriser

Voksne
Velg en dato
loaderlaster inn
Sjekk tilgjengelighet
Prisene kan være utdaterte, velg datoer for å se gjeldende priser
Du kan kun bestille hotell på TravelAsk-partnersider
pris
Oppdater priser

Hva er i nærheten

Jalan Raya Sanggingan-Banjar Lungsiakan Ubud, Indonesia

Rundt hotell COMO Uma Ubud i Ubud, Indonesia, finnes det flere attraksjoner og interessepunkter. Noen av de bemerkelsesverdige stedene i nærheten inkluderer:

1. Tegallalang ris-terrasse: Dette berømte turiststedet ligger bare en kort kjøretur unna hotellet og tilbyr fantastisk utsikt over terrasserte risåkre.

2. Det Hellige Ape Skogsreservatet: Et reservat som ligger innen gangavstand fra hotellet og er hjem for et stort antall aper og gamle templer.

3. Ubud palass: Det sentrale palasset i Ubud, som viser tradisjonell balinesisk arkitektur og ofte arrangerer kulturelle forestillinger, ligger rundt 3 kilometer fra hotellet.

4. Ubud marked: Et livlig tradisjonelt marked hvor du kan finne lokale håndverk, klær og suvenirer. Det ligger nær Ubud palass.

5. Campuhan Ridge Walk: En naturskjønn gangsti bare en kort avstand fra hotellet som tilbyr vakker utsikt over det omkringliggende landskapet og frodig natur.

6. Goa Gajah tempel (Elefantgrotten): Et gammelt arkeologisk område med utskårne steingrotter og et badebasseng. Det ligger omtrent 5 kilometer fra hotellet.

7. Ubud Monkey Forest Road: Denne livlige gaten er fylt med butikker, kafeer og kunstgallerier og ligger nær Monkey Forest Sanctuary.

8. Ris-terrasser og tradisjonelle landsbyer: Rundt hotellet finnes det flere tradisjonelle balinesiske landsbyer hvor du kan oppleve tradisjonell jordbruk og utforske pittoreske ris-terrasser. Disse attraksjonene og mer er praktisk beliggende i nærheten av COMO Uma Ubud hotel, noe som gjør det til en ideell base for å utforske Ubud og omgivelsene.

map
COMO Uma Ubud
Ferieanlegg

Til sentrum2.1

Om hotellet

Om

COMO Uma Ubud er et luksushotell som ligger i Ubud, Indonesia. Det er omgitt av frodige grønne åser og risåkre i Balis kulturelle sentrum. Hotellet tilbyr ulike typer overnatting for å imøtekomme ulike preferanser og behov. Rommene og suitene på COMO Uma Ubud er designet med en modern og minimalistisk estetikk, med naturlige materialer og tradisjonelle balinesiske detaljer. Hvert rom er utstyrt med moderne fasiliteter som aircondition, eget bad, minibar, safe og gratis Wi-Fi. Det er flere romalternativer tilgjengelig på hotellet, inkludert hagerom, terrasserom, bassengvillaer og Uma-bassengvillaer. Hagerommene og terrasserommene tilbyr vakker utsikt over det omkringliggende landskapet, mens bassengvillaene og Uma-bassengvillaene gir gjestene sin egen private plaskebasseng. Når det gjelder spisemuligheter, har COMO Uma Ubud to restauranter på stedet. Den første heter Kemiri og serverer en blanding av indonesisk og internasjonal mat. Menyen på Kemiri fokuserer på ferske, lokalt dyrkede ingredienser og tilbyr et utvalg av sunne og smakfulle retter. Den andre restauranten er Uma Cucina, som spesialiserer seg på italiensk mat. Gjestene kan nyte hjemmelagede pastaretter, vedfyrt pizza og en rekke italienske favoritter. I tillegg til restaurantene kan gjestene også benytte seg av hotellets bassengbar, som serverer et utvalg forfriskende cocktailer og lette snacks. Alt i alt tilbyr COMO Uma Ubud et luksuriøst og fredelig tilfluktssted midt i Ubud. Med sine stilfulle overnattingsmuligheter, deilige spisemuligheter og rolige omgivelser, er det et ideelt valg for reisende som søker avslapning på Bali.

Barn

COMO Uma Ubud i Ubud, Indonesia tilbyr flere aktiviteter for barn. Noen av dem inkluderer:

1. Barneklubb: Hotellet har en dedikert barneklubb som tilbyr underholdning for barn i alle aldre. Klubben tilbyr ulike aktiviteter som kunst og håndverk, spill, filmer og historiefortelling.

2. Familievennlige overnattingssteder: Hotellet tilbyr familievennlige overnattingssteder med sammenhengende rom eller større suiter for å imøtekomme familier.

3. Utendørsaktiviteter: Barn kan delta i ulike utendørsaktiviteter som å svømme i bassenget, utforske de tropiske hagene eller gå på naturvandringer.

4. Matlagingskurs: Hotellet tilbyr matlagingskurs for barn, der de kan lære å lage tradisjonelle indonesiske retter eller bake informasjonskapsler.

5. Balinesisk dansekurs: Barn kan delta i balinesiske dansekurs og lære tradisjonelle dansetrinn.

6. Yoga og meditasjon: Hotellet tilbyr yogatimer og meditasjon som passer for både barn og voksne. Barn kan lære avspenningsteknikker og forbedre fleksibiliteten sin.

7. Ris terrassevandring: Familier kan bli med på guidede turer til ris terrasser for å utforske de vakre omgivelsene rundt hotellet.

8. Sykkelturer: Hotellet tilbyr guidede sykkelturer for familier, der barn kan utforske det omkringliggende landskapet og lære om lokal kultur og tradisjoner. Dette er bare noen få eksempler på aktivitetene som er tilgjengelige for barn på COMO Uma Ubud. Hotellet har som mål å tilby en allsidig opplevelse for familier, som kombinerer avslapning, utdanning og underholdning.

Underholdning

Det er flere underholdningsalternativer i nærheten av hotellet COMO Uma Ubud i Ubud, Indonesia. Noen populære underholdningsvalg i området inkluderer:

1. Ubud Monkey Forest - Et naturreservat og tempelkompleks hjem til over 700 balinesiske haleaper. Besøkende kan gå gjennom den naturskjønne skogen og observere de lekne apene på nært hold.

2. Ubud Art Market - En travel markedsplass hvor du kan finne et bredt utvalg av tradisjonell balinesisk kunst og håndverk, inkludert malerier, treutskjæringer, tekstiler og mer. Det er et flott sted å handle suvenirer og fordype deg i den lokale kulturen.

3. Ubud Royal Palace - Også kjent som Puri Saren Agung, er dette historiske palasset den offisielle residensen til den kongelige familien i Ubud. Det tilbyr tradisjonell balinesisk arkitektur og arrangerer ofte kulturelle forestillinger som tradisjonelle danseforestillinger om kvelden.

4. Ubud Rice Terraces - Tegalalang Rice Terraces er en fantastisk naturattraksjon som ligger bare en kort kjøretur fra hotellet. Terrassene tilbyr fantastisk utsikt over frodig grøntområde og er et flott sted for naturvandringer og fotografering.

5. Balinesiske danseforestillinger - Ubud er kjent for sine tradisjonelle balinesiske danseforestillinger. Mange spillesteder i byen tilbyr kveldsshow med danser som Barong- og Kris-dansen, Legong-dansen og Kecak (apemesse) -dansen.

6. Campuhan Ridge Walk - Denne naturskjønne stien starter nær hotellet og tar deg med på en pittoresk tur gjennom frodige landsbygda og rismarker. Det er en populær aktivitet for naturinteresserte og gir muligheter for fantastisk utsikt og fotomuligheter.

7. Yoga- og velværetimer - Ubud er kjent som et knutepunkt for yoga og velvære, og det er mange studioer og tilfluktssteder i området som tilbyr yogatimer, meditasjonssesjoner, spabehandlinger og andre helhetlige aktiviteter. Dette er bare noen få av underholdningsalternativene i nærheten av COMO Uma Ubud. Hotellpersonalet kan gi ytterligere anbefalinger basert på dine interesser og preferanser.

Topp spørsmål

1. Hvor er beliggenheten til COMO Uma Ubud i Ubud, Indonesia? COMO Uma Ubud ligger i Ubud, Indonesia.

2. Hvilken type overnatting tilbyr COMO Uma Ubud? COMO Uma Ubud tilbyr luksuriøs overnatting som rom, suiter og villaer.

3. Hvilke fasiliteter og tjenester er tilgjengelige på COMO Uma Ubud? COMO Uma Ubud tilbyr fasiliteter som svømmebasseng, spa, treningsstudio, yogafasiliteter, restauranter og en døgnåpen resepsjon.

4. Finnes det spisemuligheter på COMO Uma Ubud? Ja, COMO Uma Ubud har to spisesteder - Uma Cucina, som tilbyr italiensk mat, og Kemiri, som serverer indonesiske og internasjonale retter.

5. Tilbyr COMO Uma Ubud noen velværetjenester? Ja, COMO Uma Ubud har et velværesenter som tilbyr et utvalg av spabehandlinger, yogaklasser og helhetsterapier.

6. Er det transporttjeneste tilbudt av COMO Uma Ubud? Ja, COMO Uma Ubud tilbyr gratis transport til og fra sentrum av Ubud.

7. Hvilke populære turistattraksjoner er i nærheten av COMO Uma Ubud? Noen populære turistattraksjoner i nærheten av COMO Uma Ubud inkluderer Sacred Monkey Forest Sanctuary, Tegalalang Rice Terrace, Ubud Royal Palace og Ubud Market.

8. Tilbyr COMO Uma Ubud noen utendørsaktiviteter eller utflukter? Ja, COMO Uma Ubud organiserer utendørsaktiviteter og utflukter som sykkelturer, fotturer, elvepadling og besøk til lokale landsbyer.

9. Hva er innsjekkings- og utsjekkingstid på COMO Uma Ubud? Innsjekkingstiden på COMO Uma Ubud er kl.

14.00, og utsjekkingstiden er kl.

12.

00.

10. Er COMO Uma Ubud egnet for par og familier? Ja, COMO Uma Ubud er egnet for både par og familier, og tilbyr ulike overnattingsalternativer og fasiliteter som passer for alle typer reisende.

Alle tjenester og fasiliteter

Underholdning og avslapping
 • Massasje
 • Massasje / Skjønnhetssenter
 • Kroppsbehandlinger
 • Bowlingbane
 • Hage
 • Butikker
 • Fotturer
Hotellfasiliteter
 • Trådløst internett
 • Restaurant
 • Parkering
 • Valutaveksling
 • Høyhastighetsinternett
 • Kontakt
 • Flerspråklig personale
 • Særskilt røykeområde
 • Butikker på hotellet
 • Suvenirbutikk/gavebutikk
 • Møterom
Romfasiliteter
 • Klimaanlegg
 • Minibar
 • Safe-depositumboks
 • Kaffe / Tekoker
 • Hårføner
 • TV
 • Kabel / Satellitt-TV
 • En suite
 • Dusj
 • Badekar
 • Privat bad
 • Eget toalett
 • Badekåper
Ekstra tjenester
 • Klesvask
 • Turistinformasjon
 • Valet parkering
Vannaktiviteter
 • Basseng
 • Badstue
 • Spa- og velværesenter
 • Dykkedykking
 • Padling
For familier med barn
 • Barnevakt / Barnefasiliteter
Anmeldelse av COMO Uma Ubud
Din tilbakemelding
Obligatorisk felt*
Takk! Anmeldelsen din har blitt sendt inn og vil vises på nettstedet etter verifisering.
Fant du ikke svaret du lette etter? Still spørsmålet ditt
Spør et spørsmål her
Obligatorisk felt*
Takk! Spørsmålet ditt har blitt sendt inn og vil bli besvart snart.

Velg ditt språk

Velg valutaen din

Der det er aktuelt, vil prisene konverteres til, og vises i, valutaen du velger. Valutaen du betaler i kan variere basert på reservasjonen din, og et servicegebyr kan også påløpe.