Indonesia, Ubud

Viceroy Bali

Jl. Lanyahan Br. Nagi Ubud, Indonesia Ferieanlegg
1 tilbud fra 3383 NOK Se tilbud
Viceroy Bali
Viceroy Bali
Viceroy Bali
Viceroy Bali
Viceroy Bali
Viceroy Bali
Viceroy Bali
Viceroy Bali
Viceroy Bali
Viceroy Bali
Viceroy Bali
Viceroy Bali
Viceroy Bali
Viceroy Bali
Viceroy Bali
Viceroy Bali
Viceroy Bali
Viceroy Bali
Viceroy Bali
Viceroy Bali
Viceroy Bali
Viceroy Bali
Viceroy Bali
Viceroy Bali
Viceroy Bali
Viceroy Bali
Viceroy Bali
Viceroy Bali
Viceroy Bali
Viceroy Bali
Viceroy Bali
Viceroy Bali
Viceroy Bali
Viceroy Bali
Viceroy Bali
Viceroy Bali
Viceroy Bali
Viceroy Bali
Viceroy Bali
Viceroy Bali
Viceroy Bali
Viceroy Bali
Se tilbud —
Tjenester og fasiliteter
 • Massasje
 • Massasje / Skjønnhetssenter
 • Biljard
 • Trådløst internett
 • Hage
 • Klimaanlegg
Vis alle fasiliteter 31
Beliggenhet
Til sentrum
2.2 km
Hva er i nærheten?

Rompriser

Voksne
Velg en dato
loaderlaster inn
Sjekk tilgjengelighet
Prisene kan være utdaterte, velg datoer for å se gjeldende priser
Du kan kun bestille hotell på TravelAsk-partnersider
pris
Oppdater priser

Hva er i nærheten

Jl. Lanyahan Br. Nagi Ubud, Indonesia

Hotellet Viceroy Bali ligger i et vakkert og naturskjønt område i Ubud, Indonesia. Her er noen fremtredende attraksjoner og landemerker som ligger nær hotellet:

1. Ubud Monkey Forest: Ligger ca 2,5 kilometer unna, dette hellige apesantuarioet er hjem for over 700 aper og tilbyr en unik kulturell og naturopplevelse.

2. Ubud-palasset: Ligger omtrent 3,5 kilometer unna, er Ubud-palasset et historisk landemerke kjent for sin tradisjonelle balinesiske arkitektur og kulturelle forestillinger.

3. Campuhan Ridge Walk: Denne naturskjønne stien ligger omtrent 4 kilometer unna hotellet, og tilbyr fantastisk utsikt over de omkringliggende risåkrene, frodig grøntområder og den pittoreske Campuhan-elven.

4. Tegalalang Rice Terrace: Ligger ca 10 kilometer nord for hotellet, disse terrasserte rismarkene er kjent for sin betagende skjønnhet og er en must-besøke attraksjon i Ubud.

5. Ubud Art Market: Ligger ca 3,5 kilometer unna, er denne livlige tradisjonelle markedsplassen det perfekte stedet å utforske og kjøpe lokale kunstverk, håndverk, tekstiler og suvenirer.

6. Goa Gajah (Elephant Cave): Omtrent 6 kilometer unna, denne gamle arkeologiske stedet har en unik Elephant Cave hugget inn i en fjellside, samt fantastiske huleinngang og hinduistiske / buddhistiske inskripsjoner. Dette er bare noen få eksempler på attraksjoner og landemerker rundt Viceroy Bali-hotellet. Ubud er også kjent for sine kunstgallerier, tradisjonelle spaer, yoga retreats og naturskjønn skjønnhet, og tilbyr et bredt spekter av opplevelser for besøkende å utforske.

map
Viceroy Bali
Ferieanlegg

Til sentrum2.2

Om hotellet

Om

Viceroy Bali er et luksushotell som ligger i den vakre landsbyen Ubud, Indonesia. Dette femstjerners hotellet har fantastisk utsikt over dalen og frodige tropiske regnskoger. Her er litt informasjon om hotellet, rommene og måltidene: Hotellfasiliteter:

1. Svømmebasseng: Viceroy Bali har et vakkert infinity-basseng med utsikt over dalen, som skaper en rolig og avslappende atmosfære.

2. Spa: Gjestene kan kose seg med en rekke foryngende spabehandlinger på hotellets luksuriøse Lembah Spa.

3. Restaurant og bar: Hotellets prisbelønte restaurant, Cascades, tilbyr en førsteklasses spiseopplevelse med en meny som inneholder både internasjonale og lokale retter. Det er også en bar der gjestene kan nyte favorittdrinkene sine.

4. Treningssenter: Viceroy Bali har et fullt utstyrt treningssenter der treningsentusiaster kan fortsette treningsrutinen sin. Rom:

1. Hagevillaer: Disse romslige villaene har en privat terrasse eller hage med et plaskebasseng. Romfasiliteter inkluderer en king-size seng, både innendørs og utendørs dusj, badekar, flatskjerm-TV, minibar og gratis Wi-Fi.

2. Terrassevillaer: Terrassevillaene har et større utendørs terrasseområde med en privat svømmebasseng, en luksuriøs paviljong og fantastisk utsikt over dalen.

3. Bassengvillaer: Disse villaene tilbyr et større oppholdsrom, et privat svømmebasseng, en dagsseng og fantastisk utsikt over dalen.

4. Vice Regal Villa: Denne luksuriøse villaen er den mest eksklusive overnattingen på hotellet, med to soverom, et privat svømmebasseng, et spiseområde, en luksuriøs stue og en privat butler. Måltider: Hotellet tilbyr ulike spisealternativer for å imøtekomme gjestenes preferanser:

1. Cascades Restaurant: Denne førsteklasses restauranten serverer frokost, lunsj og middag, med en meny som kombinerer vestlige og indonesiske smaker. Gjestene kan nyte måltidene sine mens de beundrer den fantastiske utsikten over dalen.

2. Romservice: Døgnåpen romservice er tilgjengelig, slik at gjestene kan nyte måltidene i privatlivet og komforten i villaene sine.

3. Bassengkanten: Gjestene kan også nyte en herlig spiseopplevelse ved bassenget, med et utvalg av lette snacks og forfriskende drikkevarer. Alt i alt tilbyr Viceroy Bali en luksuriøs og rolig tilflukt, med romslige og velutstyrte rom, førsteklasses fasiliteter og enestående spisemuligheter som garanterer et minneverdig opphold for gjestene.

Barn

Mens Viceroy Bali primært er et luksussted som henvender seg til voksne, finnes det fremdeles noen fasiliteter og aktiviteter som er egnet for barn. Disse inkluderer:

1. Barnebasseng: Viceroy Bali har et eget område for barnebasseng der barn kan svømme og leke trygt.

2. Barnevakt: Feriestedet tilbyr profesjonelle barnevaktstjenester, slik at foreldre kan få litt alenetid.

3. Villaer: De romslige villaene på Viceroy Bali gir rikelig med plass for familier å bo komfortabelt, med muligheter for ekstra senger eller tilstøtende rom.

4. Underholdning på rommet: Villaer er utstyrt med TV, DVD-spiller og et omfattende utvalg av filmer egnet for barn.

5. Familiedvennlige turer: Feriestedet kan arrangere familievennlige turer og aktiviteter i nærområdet, inkludert økoturer, sykling og besøk til lokale attraksjoner.

6. Barnemeny: Viceroy Bali har en dedikert barnemeny som tilbyr et utvalg av barnevennlige retter.

7. Matlagingsklasser: Barn kan delta i matlagingsklasser for å lære om indonesisk matlaging og lage sine egne måltider. Det er viktig å merke seg at selv om Viceroy Bali tilbyr fasiliteter for barn, er det mer rettet mot voksne og kan ikke ha like mange dedikerte fasiliteter eller programmer for barn som andre feriesteder.

Underholdning

1. Ubud Monkey Forest: Ligger bare 5 minutter unna Viceroy Bali, er denne populære turistattraksjonen hjem for over 700 balinesiske, langhalede aper. Besøkende kan vandre gjennom den frodige skogen, observere apene i deres naturlige habitat og utforske gamle templer i området.

2. Tegalalangireisterrasse: Ligger omtrent 30 minutter unna Viceroy Bali, tilbyr Tegalalangireisterrassen fantastisk utsikt over skrående risjorder, frodige grønne landskap og tradisjonelle balinesiske jordbruksaktiviteter. Besøkende kan ta en avslappende spasertur gjennom jordene eller nyte en forfriskende drikke på en av kafeene med utsikt over landskapet.

3. Ubud tradisjonell kunstmarked: Ligger bare 10 minutters kjøretur fra Viceroy Bali, er Ubud tradisjonelle kunstmarked en livlig og travle markedsplass der besøkende kan handle for tradisjonelle balinesiske håndverk, tekstiler og lokal kunst. Pruting er vanlig praksis, så besøkende kan prøve seg på å forhandle om de beste prisene.

4. Goa Gajah (Elefantgrotten): Omtrent 15 minutter unna Viceroy Bali, er Goa Gajah et gammelt arkeologisk område med en grotteinngang hugget ut i en steinvegg. Inne i grotten kan besøkende se gamle hinduistiske og buddhistiske relikvier, samt et meditasjonsrom brukt av lokale munker.

5. Blanco Renaissance Museum: Ligger omtrent 20 minutter unna Viceroy Bali, viser Blanco Renaissance Museum det vakre kunstverket til den avdøde spanske kunstneren Antonio Blanco. Museet er plassert i en flott bygning omgitt av frodige hager, og det gir et unikt innblikk i kunstnerens liv og skapende prosess.

6. Campuhan Ridge Walk: Bare en kort avstand fra Viceroy Bali, er Campuhan Ridge Walk en naturskjønn sti som tar besøkende gjennom frodige risåkre, elvedaler og det vakre landskapet i Ubud. Det er et flott alternativ for naturelskere og de som liker avslappende turer.

7. Ubud Palace (Puri Saren Agung): Ligger i hjertet av Ubud, er Ubud Palace en vakker historisk bygning som fungerer som residens for den kongelige familien i Ubud. Besøkende kan utforske palassområdet, være vitne til tradisjonelle balinesiske danseforestillinger og beundre arkitektonisk skjønnhet i palasset.

8. Yoga- og velværetilfluktssteder: Ubud er velkjent som et senter for velvære og spiritualitet. Besøkende som bor på Viceroy Bali kan enkelt finne et mylder av yogastudioer, meditasjonssentre og retreatsteder i området. Disse etablissementene tilbyr ulike klasser, workshops og behandlinger for å hjelpe besøkende med å slappe av og fornye seg. Dette er bare noen få av underholdningsalternativene i nærheten av Viceroy Bali i Ubud, Indonesia. Hotellpersonalet kan gi ytterligere anbefalinger og hjelpe med å bestille eventuelle aktiviteter av interesse.

Topp spørsmål

1. Hva er Viceroy Bali? Viceroy Bali er et luksusresort som ligger i den vakre byen Ubud, Indonesia.

2. Hvor mange rom har Viceroy Bali? Resortet har 40 private bassengvillaer, hver elegant designet og tilbyr fantastisk utsikt over dalen rundt.

3. Hvilke fasiliteter tilbyr Viceroy Bali? Viceroy Bali tilbyr et utvalg av fasiliteter som en fin restaurant, et spa, et treningssenter, et svømmebasseng og et forretningssenter.

4. Hvilke spisemuligheter finnes på Viceroy Bali? Resortet har en anerkjent restaurant som heter CasCades, som tilbyr en førsteklasses spiseopplevelse med en meny inspirert av både indonesisk og internasjonal mat. Det er også Viceroy Bar hvor gjestene kan nyte et utvalg drinker og cocktails.

5. Tilbyr Viceroy Bali flyplasstransport? Ja, resortet tilbyr gratis flyplasstransport for gjestene, som sikrer en sømløs ankomst- og avreiseopplevelse.

6. Hvilke attraksjoner finnes i nærheten av Viceroy Bali? Noen populære attraksjoner i nærheten inkluderer Ubud Monkey Forest, Tegallalang Rice Terraces, Ubud Royal Palace og Sacred Monkey Forest Sanctuary.

7. Er Viceroy Bali egnet for familier? Ja, resortet ønsker familier velkommen og tilbyr ekstra fasiliteter og tjenester for barn, som barnevakt og barnevennlige menyer.

8. Har Viceroy Bali et spa? Ja, resortet har et luksuriøst spa som heter Lembah Spa, som tilbyr et utvalg av behandlinger inspirert av tradisjonelle balinesiske helbredelsesmetoder.

9. Er turer og aktiviteter tilgjengelig på Viceroy Bali? Ja, resortet kan arrangere forskjellige turer og aktiviteter for gjestene, inkludert kulturelle turer, fotturer og besøk til lokale attraksjoner.

10. Er det Wi-Fi tilgjengelig på Viceroy Bali? Ja, gratis Wi-Fi tilbys over hele resortet, slik at gjestene kan holde seg tilkoblet under oppholdet.

Alle tjenester og fasiliteter

Underholdning og avslapping
 • Massasje
 • Massasje / Skjønnhetssenter
 • Biljard
 • Hage
 • Butikker
 • Fotturer
Hotellfasiliteter
 • Trådløst internett
 • Restaurant
 • Valutaveksling
 • Høyhastighetsinternett
 • 24-timers resepsjon
 • Hurtig innsjekking/utsjekking
 • Suvenirbutikk/gavebutikk
 • Konferanserom
Romfasiliteter
 • Klimaanlegg
 • Minibar
 • Hårføner
 • Badekåper
Ekstra tjenester
 • Flyplasstransport
 • Klesvask
 • Klesrens
 • Koffertbærer
 • Turistinformasjon
Vannaktiviteter
 • Basseng
 • Spa- og velværesenter
 • Fiske
 • Dykkedykking
 • Innendørsbasseng
 • Utendørsbasseng
 • Padling
For familier med barn
 • Barnebasseng
Anmeldelse av Viceroy Bali
Din tilbakemelding
Obligatorisk felt*
Takk! Anmeldelsen din har blitt sendt inn og vil vises på nettstedet etter verifisering.
Fant du ikke svaret du lette etter? Still spørsmålet ditt
Spør et spørsmål her
Obligatorisk felt*
Takk! Spørsmålet ditt har blitt sendt inn og vil bli besvart snart.

Velg ditt språk

Velg valutaen din

Der det er aktuelt, vil prisene konverteres til, og vises i, valutaen du velger. Valutaen du betaler i kan variere basert på reservasjonen din, og et servicegebyr kan også påløpe.